FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
elena2015
Scris: Monday, July 13, 2015 9:31 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/9/2015
Hope, karroll, vad ca a sosit ziua cea mare...va tin pumnii si sa dea Domnul sa fie intr-un ceas bun...
geaninab
Scris: Monday, July 13, 2015 10:52 PM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2015
Hope26 wrote:
geanina cum esti draga mea?ai ajuns cu bine acasa?te simti bine?
Pupici.

Buna! Am ajuns acasa. Sunt bine, un pic obosita, ma doare un pic burta, în rest e k, fara greata sau alte simptome. La mine au fost mai multi foliculi, dar d-na Diana a spus ca s-au ob?inut tot 9 oocite. Cam mare coincidenta, nu? Voi vedea mâine cati embrioni vor fi. Bafta multa fetelor pe mâine la transfer. Sa sa fixeze bine! Va pup ?i Doamne ajuta !
Nadia-p
Scris: Monday, July 13, 2015 11:00 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/10/2015
geaninab wrote:

Buna! Am ajuns acasa. Sunt bine, un pic obosita, ma doare un pic burta, în rest e k, fara greata sau alte simptome. La mine au fost mai multi foliculi, dar d-na Diana a spus ca s-au ob?inut tot 9 oocite. Cam mare coincidenta, nu? Voi vedea mâine cati embrioni vor fi. Bafta multa fetelor pe mâine la transfer. Sa sa fixeze bine! Va pup ?i Doamne ajuta !

Geanina bravo ai scapat si tu de o etapa, mai ai un pik si vei face cunostinta cu mikutii tai!
Hope26
Scris: Tuesday, July 14, 2015 7:32 AM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2015
Neata dragele mele
geaninab ma bucur tare mult ca nu ai avut incidente si ca te simti bine.Succes la embrionasi de calitate !
elena2015 multumim de sustinere si tie, tu ce vesti mai ai?Ai mai fost la dna Duana?
Da astazi e ziua cea mare, eu si karroll(cu care am facut aseara cunostinta pe FB si e foarte frumusica) vom merge dupa puii nostri.Sunt emotii mari, emotii pozitive.Eu una abia astept.
Sa dea Dzeu sa fie cu lipici si sa venim tot impreuna peste 12 zile cu rezultate pozitive.
Va pup...o zi minunata ca a mea ras
Inulia
Scris: Tuesday, July 14, 2015 7:38 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/4/2015
Buna dimineata fetitele!Hope,karroll azi pleca?i sa lua?i copila?ii acasa...ca doresc mult succes si sa fie cu Doamne ajuta.
Nadia-p
Scris: Tuesday, July 14, 2015 12:25 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2015
buna dragele! Alinush, Karroll, sa aveti un drum usurel, azie e ziua cea mare sa fie cu bine si cu doamne ajuta! Va imbratisez si aveti grija de voi
sandy33
Scris: Tuesday, July 14, 2015 1:51 PM
Nivel

Inregistrat: 9/16/2014
Buna,fetelor
Eu aseara m-am intors din concediu !!!
Hope26,Geaninab,Karoll si restul fetelor care ati ajuns in ultima faza a protocolului,mult succes, incarcati-va cu mult opimism si cat mai multa speranta si credinta in Dumnezeu!!!safie cu noroc,va pup
geaninab
Scris: Tuesday, July 14, 2015 1:59 PM
Nivel

Am primit raspuns de la d-na dr. Sunt 5 embrioni, iar joi la ora 11 facem transferul . Sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa finalizam procedura cu sarcina! angel
Inulia
Scris: Tuesday, July 14, 2015 4:29 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2015
geaninab wrote:
Am primit raspuns de la d-na dr. Sunt 5 embrioni, iar joi la ora 11 facem transferul . Sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa finalizam procedura cu sarcina! angel
brava Gianina ma bucur pentru tine!!!iti ?in pumnii!!!
geaninab
Scris: Tuesday, July 14, 2015 10:01 PM
Nivel

Mul?umesc mult pentru sustinere ! Oare ce au facut fetele astazi? A?teptam vesti!! Pupici ?? ?? ??!!
Hope26
Scris: Wednesday, July 15, 2015 7:51 AM
Nivel

geaninab wrote:
Mul?umesc mult pentru sustinere ! Oare ce au facut fetele astazi? A?teptam vesti!! Pupici ?? ?? ??!!

Neata fetele,
Aseara am ajuns foarte tarziu si nu am mai intrat, eram obosita...Am stat mai bine de 1 ora in vama.
Ieri a fost cu emotii...
Mai intai au intraziat transferul aproape 1 ora, credeam ca e ceva cu embrionii mei, asa tare am retrait.In loc de ora 16:00 a fost la ora 17:00 cred.
Apoi...unul din cei 4 embrioni nu s-a dezvoltat foarte bine, asa ca au decis sa ii transfere pe ceilalti 3-de calitate foarte buna, asa a zis dna Diana.
Deci de inghetat nu am nimic, raman doar cu credinta ca macar unul din cei 3 voinicei va ramane acolo si va sta 9 luni de zile ras

geanina iti doresc sa treci cu bine de zilele astea de asteptare, sentimentul cand ii iei acasa e minunat.Eu asa ma mai uitam pe ecograful ala.Imi arata dna Diana niste punctulete stralucitoare si-mi zicea: uite astia sunt copilasii tai...Foarte frumos.
geaninab
Scris: Wednesday, July 15, 2015 8:46 AM
Nivel

Sa dea Dumnezeu , Hope , sa fie bine pentru ca toate meritam sa devenim mame! Sunt tare curioasa sa vad cati embrioni am ?i eu. Sper sa se fi dezvoltat bine. Dar asta voi afla avea mâine la 11 când am programare. Cum a fost transferul, te-a durut? Cum te-ai sim?it dupa? ?i-a recomandat sa mergi acasa sau sa ramai acolo, ?inând cont de drumul lung?
Hope26
Scris: Wednesday, July 15, 2015 8:59 AM
Nivel

geaninab wrote:
Cum a fost transferul, te-a durut? Cum te-ai sim?it dupa? ?i-a recomandat sa mergi acasa sau sa ramai acolo, ?inând cont de drumul lung?

geanina transferul nu doare absolut deloc, a fost putin jenant cand a introdus speculul ala metalic pt departare, in rest nici nu stiu cand s-a terminat, dureaza 5 minute cred maxim.Apoii m-am odihnit in rezerva inca 1 ora intinsa.
Cu burtica n-am avut probleme decat seara, dar am pus-o pe seama oboselii, am stat pe scaunul din dreapta fata lasat pe spate, aproape intinsa...iar acum dimineata ma incearca niste greturi, dar Janna mi-a zis ca de la progesteron e posibil sa am ceva greturi si poate si ceva temperatura, dar ca e normal...
geaninab
Scris: Wednesday, July 15, 2015 11:53 AM
Nivel

Mul?umesc Hope pt informa?ii! Sper sa fie bine ?i la mine mâine. Karroll ce a facut? Cati embrioni i-au transferat? Am emo?ii ca nu ?tiu cum si cati embrioni au evoluat ?i la mine. Dar Dumnezeu e mare ?i are grija de noi.
karroll
Scris: Wednesday, July 15, 2015 1:15 PM
Nivel

Inregistrat: 7/6/2015
Salut fetele ,merci mult de sus?inere si de cuvintele frumoase, ieri am avut ET,nu e o procedura deloc dureroasa,mi-au fost transfera?i 3 embrioniasi,Ma simt bine dupa transfer si a?teptam deja sa treaca mai repede 12 zile, Gianina tie succes si la cit mai mul?i embrionasi de calitate buna. Pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.