Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| karroll wrote:Buna ,Alinush, la mine 9 oocite au fost extrase,7 au fost mature si 4 s-au fecundat, se asemana rezultatele noastre, deja cit sunt de calitative am întrebat si mi-au spus ca mar?i se va vedea , sper din suflet ca vor fi de calitate buna Vorba ta parca sunt trase la xerox rezultate noastre...cate coincidente :) Intradevar pana marti stam cu emotii, dar poate va fi bine. La ce ora ti-a zis de transfer? |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 7/6/2015 Mesaje: 24
| Mi-au spus la 15.30 si sa fiu cu vreo 15 min mai înainte , tie? |
|
| karroll wrote:Mi-au spus la 15.30 si sa fiu cu vreo 15 min mai înainte , tie? La 30 minute dupa tine-ora 16:00 :)) Dar nu mi-au zis sa fiu mai devreme, oricum voi fi cu siguranta mai devreme...la noi drumul e mai lung si nu pot risca. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/26/2015 Mesaje: 228
| fetelor salut. indeosebi ma salut cu cele cu care nu tin legatura pe facebook. Cele care a-ti trecut deja prin ET a facut cineva febra? am 37,1.... desi d diana zice ca asta nu e febra, ma simt foarte fierbinte si mi-i frica sa nu fie ceva rau... |
|

Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 184
| Buna dimineata Feti?e dragi!geanina mult succes azi la punctie!o săptămana ușoară sa aveti! |
|
| Neatza si eu Am intrat sa-mi beau cafelutza cu voi. Geanina iti tin pumnii, fara emotii,da? Totul va decurge bine.Te asteptam acasa cu vesti bune. Nadia, Inulia imbratisari.. O zi minunata si o saptamana reusita! |
|

Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 184
| Hope26 wrote:Neatza si eu Am intrat sa-mi beau cafelutza cu voi. Geanina iti tin pumnii, fara emotii,da? Totul va decurge bine.Te asteptam acasa cu vesti bune. Nadia, Inulia imbratisari.. O zi minunata si o saptamana reusita! multumesc Alina!!!pregatesteti casa,mâine iti aduci copila?ii acasa.Pupici o zi minunata! |
|
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| Neata dragutelor! Geanina sa fie cu doamne ajuta si intr-un ceas bun,fetelor sa avei o saptamina frumoasa, productiva;) va pupik |
|
| Fetele salut, cele care au avut deja ET pute?i sa-mi Spune-?i se pune anestezie ? Alinush cum dispozi?ia ?s-au început deja emoțiile ? |
|
| karroll wrote:Fetele salut, cele care au avut deja ET pute?i sa-mi Spune-?i se pune anestezie ? Alinush cum dispozi?ia ?s-au început deja emo?iile ? Buna karroll E fara anestezie, e ca un control ginecologic obisnuit dureaza 5 minutele, nu doare (mie la fiv-urile anterioare mi-au facut nospa injectabil).Emotii sunt din cauza embrionilor, ca nu am informatii despre ei.Abia astept sa ajung maine dupa puiuti.Tu ai mai telefonat azi sa vezi de ei?
|
|
| Merci de rs :) eu nu am sunat astazi la ei, astept mai bine pina miine ,si înca o întrebare apa cit trebuie de consumat si cam cu cit timp înainte de procedura , |
|
| Alinush tu ai mai avut fiv-uri? Tot aici la Medpark,am vrut sa-?i scriu in Privat însa nu am putut , cica am mai pu?in de 50 mesaje postate |
|
| karroll wrote:Alinush tu ai mai avut fiv-uri? Tot aici la Medpark,am vrut sa-?i scriu in Privat însa nu am putut , cica am mai pu?in de 50 mesaje postate Am mai avut 2 fiv-uri: -primul la Chisinau la Repromed reusit dar cu sarcina oprita in evolutie,fara embrioni congelati -al doilea la Iasi la Omini nereusit, cu 4 embrioni congelati, dar cand am vrut sa fac embriotransfer nu au supravietuit la dezghet. Apa vezi ca scrie si pe foaia care ti-au dat-o acasa:4-5 cani.Si ca si timp...cat crezi tu ca poti tine fara sa mergi la baie, dar teoretic cu 2-3 ore inainte. Poti sa-mi scrii pe adresa personala daca vrei: alycia_x2@yahoo.com |
|
| ?i-am scris pe email :) |
|
| geanina cum esti draga mea?ai ajuns cu bine acasa?te simti bine? Pupici. |
|
|