Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| karroll wrote:Salut fetelor,Hope 26 la ce ora ai punctia?? eu la fel am simbata :)si la fel am 10 foliculi ,numai ca 5 pe dreapta si 5 pe stinga :) Buna karroll, Eu am punctia la ora 11:00, la 10:30 mi-a zis sa fiu acolo.Daca ai la ora apropiata, cred ca o sa facem cunostinta si in realitate. Numai bine! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/9/2015 Mesaje: 58
| Buna fetelor! Eu voi face punctia cred ca luni, deoarece d-na dr a hotarât sa mai a?teptam un pic sa mai creasca ?i cei 3 foliculi mai mici, de 14-15, pe care i-a vazut. Restul pana la 10 sunt k, aveau dimensiuni cuprinse intre 18 ?i 21. Va doresc succes celor care faceti punctia sâmbata. Sa dea Dumnezeu sa ave?i embrioni buni, care sa se implanteze bine! |
|
| geaninab wrote:Buna fetelor! Eu voi face punctia cred ca luni, deoarece d-na dr a hotarât sa mai a?teptam un pic sa mai creasca ?i cei 3 foliculi mai mici, de 14-15, pe care i-a vazut. Restul pana la 10 sunt k, aveau dimensiuni cuprinse intre 18 ?i 21. Va doresc succes celor care faceti punctia sâmbata. Sa dea Dumnezeu sa ave?i embrioni buni, care sa se implanteze bine! Neata geanina Mai e putin si pana luni...nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul, parca mai ieri incepeam tratamentul. Foliculii tai is mai marisori...18-21 mm...la mine cel mare avea 18 mm, sper sa nu fie probleme (?!?), desi dna Diana m-a asigurat ca totul e ok.De endometru ti-a zis ceva? Eu am facut asta noapte la 24:00 ultima injectie in burtica-ovitrelle-ul.E o senzatie altfel,deoarece a fost tinut la rece si simteam lichidul ala racoros A fost facuta de sotul meu...eu eram somnoroasa. Sa auzim numai vesti bune! |
|
Inregistrat: 7/6/2015 Mesaje: 24
| Neata fetele:) Hope26 eu am punctia cu jumate de ora inaintea ta :) inseamna ca ne vedem acolo :) merci Gianina,succese si tie si da doamne sa fie bine la toate :) |
|
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| naata fetelor dragutelor! ma bucur p-ru voi si va doresc ginduri bune sa treceti usor peste punctie! Dumnezeu sa va pazeasca si sa va ocroteasca
|
|
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| Salutare fetelor , nu am mai scris de mult .. dar va urmaream permanent . mult timp nu ma puteam loga caci am uitat cum se scrie shurshunea si tot la recuperarea parolei imi scria ca nu e corect user sau email ..dar eu eram sigura ca se scrie asa cum il scriu eu si m-am luptat mult timp cu logarea pina azi cind mi-a dat in cap sa vad numele meu din tema data
Ma bucur enorm pentru toate fetele care au intrat cu succes in protocol sa aiba dzeu grija de voi si sa va ajute in realizarea celui mai mare vis , unele din voi au astept prea mult timp acest protocol si si metitati toate sa aveti rezultatul mult asteptat!
Rodixon ultimul video de pe youtube m-a facut sa pling , eu mereu pling cind tu scrii dar momentu in care ai spus ca e cea mai mare ferecire sa ti tii copilu in bratse si ai inceput a plinge e patrunzator caci e atit de adevarat.. eu abia astept sa-mi tin baietelul in bratse si atit ma bucur pu voi , sunteti o famile exceptionala si Miriam e atit de scumpa
Noi suntem bine crestem , adaugam in greutate bine , baiatul nostru merge cu kg cu o saptamina mai repede , cred ca o sa fie inalt ca tata , si in genere imi pare ca seamana cu tata . Cind am fost la 24 de saptamini doamna de la uzi de la medpark ridea de mine ca eu i-am zis uiti-va seamana cu tata .. a ris ca nu intelegea cum eu asta vad la asa termen , dar dupa se uita si ea ba la monitor ba la sots si imi spune chiar imi pare ca seamana cu tata Ieri l-am visat era asa de dragalas si frumusel , seamana cu mine in vis .. cred asta se reflecta dorintsa mea de al vedea .. Saptamina trecuta vineri am fost la dna Diana , avea aparatul veki la ea si nu prea bine il vedeam dar a zis ca tot este bine si asta e cel mai important, Jana mi-a facut compliment spundindu-mi ca m-am facut rotunjica toate complimentele date de la sots , Jana , dna Diana si altii sunt atit de scumpe acum ..
Cu fiecare zi il iubesc si mai mult , mai ales cind imi face masaj in burtica e atit de finuts .. noi vorbim si el imi da de stire cu piciorusele sau minutsa , nu-i place alarmea mea caci eu o las sa cinte lung si cind imi da cite una si dupa ce o sting se linisteste ... daca noaptea se vircoleste il rog frumos sa se linisteasca spunindu-i ca mama e obosita si tot se linisteste .. asa e funny asta.. fetelor cit de tare va doresc sa traiti tot asta cit mai curind
Dna Diana pleaca in concediu in august ..si revine pina nastem noi .. cum a zis si Hope nu ma lasa ea
Fetele noi succes si voua si spuneti-ne mai multe despre voi
Sofy nastere usoara iti doresc si abia astept sa ne scrii ca ai nascut ..pregatirele astea de venirea bebeului in viata noastra sunt atit de emotionante , eu tot mai cumpar cite ceva dar lucrulile mari le las cind ies in concediu de maternitate .. |
|
Inregistrat: 3/9/2015 Mesaje: 58
| Hope26 wrote:Neata geanina Mai e putin si pana luni...nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul, parca mai ieri incepeam tratamentul. Foliculii tai is mai marisori...18-21 mm...la mine cel mare avea 18 mm, sper sa nu fie probleme (?!?), desi dna Diana m-a asigurat ca totul e ok.De endometru ti-a zis ceva? Eu am facut asta noapte la 24:00 ultima injectie in burtica-ovitrelle-ul.E o senzatie altfel,deoarece a fost tinut la rece si simteam lichidul ala racoros  A fost facuta de sotul meu...eu eram somnoroasa. Sa auzim numai vesti bune! Buna Hope ! Endometrul era în jur de 9 parca. E k. ?i-am explicat motivul pt care am prelungit tratamentul , sa mai creasca un pic cei mici. Stai lini?tita, daca d-na dr a spus ca e bine sâmbata pt tine, asa este. Eu toate injec?iile le-am ?inut în frigider, dar acum nu mai pot face parca niciuna . Ma dor parca toate. Nu le mai suport. Dar mai e un pic ?i nu am sa mor. Sa dea Dumnezeu sa fie bine. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 184
| Neata fetitele!Hope scumpica succes pe azi si ?i-e Karroll Dumnezeu sa va ajute sa treceti cu bine!!! |
|
| Alinush Karroll doamne ajuta si numai bine, mult suuces azi! sa va pazeasca dumnezeu:) fetelor sa aveti un weekend frumos! |
|
| Buna fetelor, Am scapat de punctie Nu ma doare nimic, doar o usoara jena in partea dreapta, nu mi-a fost rau de la anestezie...doar ca m-a luat cu lesin in cabinet cand eram cu Janna si-mi explica cum sa iau medicamentele.S-a speriat putin, a chemat pe dl dr anestezist, mi-au adus un ceiut cu zahar...si in 5 min mi-am revenit. Dna Diana mi-a zis ca am 9 oocite , maine aflam cati embrionasi avem si cel mai probabil marti transferul. Va pup, o zi minunata. |
|
| Hope26 wrote:Buna fetelor, Am scapat de punctie  Nu ma doare nimic, doar o usoara jena in partea dreapta, nu mi-a fost rau de la anestezie...doar ca m-a luat cu lesin in cabinet cand eram cu Janna si-mi explica cum sa iau medicamentele.S-a speriat putin, a chemat pe dl dr anestezist, mi-au adus un ceiut cu zahar...si in 5 min mi-am revenit. Dna Diana mi-a zis ca am 9 oocite  , maine aflam cati embrionasi avem si cel mai probabil marti transferul. Va pup, o zi minunata. :) aseptam sa ne scrii, bravo, acum ai scapat de o etapa shi urmeaza urmatoarea:) nu mai e mult,ai grija de tine si gindestete ca in curind vei face cunosinta cu cei mici, |
|
| Salut fetele,merci de încurajari , am trecut si eu de punctie,de-abia acuma mia mai revenit , intrucit toata ziua eram asa mai somnoroasa , mie mi-au extras tot 9, sper ca nu sau încurcat cu rezultatele tale Alinush |
|
| karroll wrote:Salut fetele,merci de încurajari , am trecut si eu de punctie,de-abia acuma mia mai revenit , intrucit toata ziua eram asa mai somnoroasa , mie mi-au extras tot 9, sper ca nu sau încurcat cu rezultatele tale Alinush Ar fi culmea :))Poate e pura coincidenta.Sa ne auzim maine cu vesti bune |
|
| Asteptarea a fost groaznica...Iar vestile nu sunt foarte grozave, cum o vrea Dzeu... Am avut cica 10 oocite colectate, doar 7 mature...si dupa ICSI s-au format doar 4 embrioni.Sper sa reziste pana marti la transfer. Karroll tu cum esti? |
|
| Buna ,Alinush, la mine 9 oocite au fost extrase,7 au fost mature si 4 s-au fecundat, se asemana rezultatele noastre, deja cit sunt de calitative am întrebat si mi-au spus ca mar?i se va vedea , sper din suflet ca vor fi de calitate buna |
|
|