Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| Liliana tu cum esti? cum a trecut punctia? ce tia zis doamna doctor
|
|
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| https://www.youtube.com/watch?v=kjPDy3W3_MA Rodica...ne incanti iar!!! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/10/2015 Mesaje: 26
| [quote=Hope26]https://www.youtube.com/watch?v=kjPDy3W3 Cite emotii!!!de fiecare data cind vad vre- un filmulet din astea , cu buburuze mici si parinti extrafericiti mi se umple sufletul de bucurie si ochii de lacrimi!!!si atunci zic : nici un fel de Nu , nici un fel de piedica trebuie sa lupt si sa-mi realizez visul cel mai mare!!!merci Rodica ca nu uiti sa ne sustii cind esti deja implinita!povestea ta imi da mare curaj! Merci!!! |
|
| Alintush wrote: Cite emotii!!!de fiecare data cind vad vre- un filmulet din astea , cu buburuze mici si parinti extrafericiti mi se umple sufletul de bucurie si ochii de lacrimi!!!si atunci zic : nici un fel de Nu , nici un fel de piedica trebuie sa lupt si sa-mi realizez visul cel mai mare!!!merci Rodica ca nu uiti sa ne sustii cind esti deja implinita!povestea ta imi da mare curaj! Merci!!! Alintush...Rodica e rodixon de pe forum...si deja e implinita:micuta Miriam are aproape 7 lunite.Dar cum zic si ei...poate vine o surioara sau un fratior pt ea.Rodica...mai ai embrioni? Si mereu ne sustine, mereu e alaturi de noi...trebuie sa reusim si noi, ai sa vezi Trebuie sa avem doar rabdare si incredere! |
|
Inregistrat: 6/10/2015 Mesaje: 26
| Da Hope,stiu povestea ei, pentru ca va urmaresc demult poate ca 1 an jumate acest forum, si de fiecare data plingeam si rideam impreuna cu voi,dar nu aveam curajul sa scriu!datorita acestui forum am mers la Medpark, si voi mai incerca tot cu ei poate ca la toamna...va urez noapte buna ... |
|
Inregistrat: 12/25/2014 Mesaje: 62
| Buna dimi fetelor...bafta celor care sunteti in protocol..ma bucur ca sunteti zen aici si va uniti fortele...va mai.citesc din cand in cand insa nu mai apuc sa va scriu. Noi avem deja 33 saptamani,dula 15 august asteptam sa facem cunostinta cu bebe ...este inimioara noastra...acum ii pregatim camera si abia astept sa il tin in brate. Sunt emotii pe care nu crrdeam ca le pot trai la.intensitate atat de mare. Va tin pumnii si va doresc din tot sufletul sa aveti si voi parte de atata bucurie. Va pup si va imbratisez |
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| Hope26 wrote:Alintush...Rodica e rodixon de pe forum...si deja e implinita:micuta Miriam are aproape 7 lunite.Dar cum zic si ei...poate vine o surioara sau un fratior pt ea.Rodica...mai ai embrioni? Si mereu ne sustine, mereu e alaturi de noi...trebuie sa reusim si noi, ai sa vezi Trebuie sa avem doar rabdare si incredere! Buna Alina, Cand eu voi scrie mai rar pe acest forum sunt sigura ca tu vei prelua stafeta. Da, mai avem ebrioni congelati - am avut 14 ovicite din care 12 au fecundat si au rezulat 8 embrioni de calitate f buna; 4 mi-au fost transferati si 4 ii avem congelati - vrem in primavara viitoare sa incercam si poate Miriam va avea parte de un fratior sau o surioara. tu cum stai? cum cresc foliculii, cum te simti, ce spune dna diana? Am emotii pentru tine si pentru voi toate - meritati acest dar fara de pret pe care il primim de la cel de sus si de la viata! Tuturor care sunt in protocol le doresc sa vina cu vesti bune si sa ne intalnim la un moment dat cu copii nostri, sa ne spunem povestile noastre de viata, trairile noastre si asa cum ii spun eu lui Miriam de o mie de ori pe zi TE IUBESC SUFLETUL MEU DRAG! - doresc tuturor sa traiasca aceste clipe! Fiecare zi e diferita, Miriam deja a inceput sa scoate niste silabe care se apropie de cuvantul MAMA si va spun cu mana pe inima, voua care ma intelegeti perfect - este MIRIFIC, de nedescris in cuvinte! va imbratisez! |
|
| Buna dragelor! ce faceti? cum va simtiti cum sunteti, LIliana tu cum iesti? ALinush cind ai punctia? fetelor din tot sufletul sper sa fie bine la voi:) Rodica vise implinite si sanatate familie tale:)
|
|
| Multumesc de urari tuturor, sofy mai ai putin...nastere usoara iti doresc si te asteptam cu poze Trebuie sa imparti bucuria cu noi.Ce nume ati ales? Rodica sa dea Dumnezeu sa preiau stafeta, nu ma supar Si suna frumos ''fratior'' pt Miriam...imi vine si mie randul sa te sustin,nu? Nadiusa ca de obicei ti-e gandul a mine...si Inulia mi-a scris de dimineata...Va multumesc de incurajari.Cate o raza mare de soare pt fiecare Eu voi avea punctia sambata, dupa cum si banuiam.Totul e perfect, mai bine ca niciodata.Am in total 10 foliculi mari (cel mai mare are acum 18 mm), 6 pe dreptul si 4 pe stangul...cel putin atat se vede acum la ecograf.Bucuria cea mai mare e ca nu mai am endometrul gros ca de obicei-inainte era 15-16 mm, acum e de 9 mm.Dna Diana zice ca e numai bun, omogen, frumos... Mai e atat de putin !!! Succes tuturor... sa dea Domnu sa curga cu beta grasute in curand pe aici. Pupicei. |
|
| |
|
Inregistrat: 3/6/2015 Mesaje: 2
| Buna fetelor! ma primiti si pe mine pe forum ? Va urmaresc de un an de zile, si nu aveam curajul sa va scriu...succes la fetele care au intrat in protocol |
|
| Miha87 wrote:Buna fetelor! ma primiti si pe mine pe forum ? Va urmaresc de un an de zile, si nu aveam curajul sa va scriu...succes la fetele care au intrat in protocol Miha87 bine ai venit printre noi...imi pare bine ca ai prins curaj sa ne scrii. Poate prinzi curaj sa ne povestesti mai multe despre tine.Cati ani ai?De unde esti?Ce probleme ai?Vrei sa faci FIV?Ai fost la dna Diana?
|
|
| Miha bine ai venit in mikul nostru cerc:) cum a zis Hope poti sa ne povestesti ceva despre tine |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 184
| Miha bine ai venit cum zice Nadiusa in micul nostru cerc...pare mare uneori...dar in realitate suntem putini care sa ne încurajam si sa ne sus?inem sa ne împarta?im experien?ele.Hope scumpica iti doresc din adincul sufletului sa fie tot bine.Rodica Draga atit de mult ma incintati cu povestea voastra cu final fericit,parca traiesc uneori eu aceste clipe...dar la sigur le vom trai si noi...am un So? care ne În?elegem si ne iubim atit de mult...împreuna vom învinge toate lacrimile si durerile.Va doresc o seara frumoasa! |
|
Inregistrat: 7/6/2015 Mesaje: 24
| Salut fetelor,Hope 26 la ce ora ai punctia?? eu la fel am simbata :)si la fel am 10 foliculi ,numai ca 5 pe dreapta si 5 pe stinga :) |
|
|