FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
rodixon
Scris: Tuesday, June 30, 2015 8:59 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/24/2014
Alina, liliana, geanina mult succes astazi - sa fie intr-un ceas bun!
Ana-ana - ce mai faci? nu ai mai scris de foarte mult timp- inca mai esti suparata pe cineva? trebuie sa uiti de astfel de lucruri acum si in general! Mult succes daca esti in protocol iar daca consideri ca trebuie sa impartasesti cu noi emotiile si starile tale te rog sa o faci - vei vedea, iti vor fi de mare ajutor pentru psihicul tau!
Sandy draga mea - mai ai putin cum a spus si Alina- bucurate-te de aceasta vara frumoasa iar la toamna vom numara boboceii!
Tania, Nadia, Inulia - va transmit cele mai frumoase ganduri de prietenie- si cu speranta, incredere dar si credinta visul de a deveni MAMA va prinde si la voi contur!
Va pup pe toate!
Alintush
Scris: Tuesday, June 30, 2015 2:33 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/10/2015
Buna ziua la toata lumea!Liliana , Gianina,Hope am niste emotii parca intru eu in protocol!sa va ajute Dzeu doar cu noutati bune sa veniti,incepeti cu piciorul drept si ferm convinse ca veti fi mamici, iar noi de aici va tinem pumnii strinsi si ne rugam pentru voi!!!pe curind si Doamne Ajuta, drum bun si fara primejdii!
Hope26
Scris: Tuesday, June 30, 2015 6:04 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2015
Buna fetele,
Tocmai ce am ajuns de la Chisinau, drum pe care l-am impartit cu liliana38 si geaninab.A fost un drum placut, am schimbat experiente, am povestit despre noi, a trecut timpul foarte repede si frumos.
Prima vizita la dna Diana (prima din protocol ras ) a fost ok, uterul si ovarele sunt bine, endometrul nu se vedea foarte bine din cauza menstrei-care la mine in ziua 2 e foarteeee abundenta-foliculi : am 4-5 pe dreptul si 3-4 pe stangul, dar nu se poate pronunta acum, ei nu se vad foarte bine in primele zile menstruale.
Ca si tratament de stimulare fac pergoveris, anul trecut la FIV 2 am raspuns bine la el.
Si urmatoarea vizita va fi sambata, tot cu fetele. Se pare ca geaninab va fi partenera mea pe toata perioada...la monitorizari, punctie si embriotransfer pupici
Multumesc inca o data de sustineri, prind foarte bine.
Nadia te imbratisez cu drag.Rodica cuvintele tale ajung ca de obicei unde trebuie :la INIMA.
Cu drag...pupici.
Nadia-p
Scris: Tuesday, June 30, 2015 9:04 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2015
buna dragele mele, abia acum am reusit sa intr sa va salut,
Dragele mele atit de mult ma bucur ca ati intrat in protocol, si am si eu emotii foarte mari pru voi,
Alinush te cupind strins, sa fi la chisinau ash fi alaturi de tine
va pup
Hope26
Scris: Wednesday, July 1, 2015 9:09 AM
Nivel

Neata fetele
elena2015 ieri din ce stiu ai avut si tu programare.Asteptam prima ta impresie.Cum ti s-a parut?Ce planuri aveti mai departe?Cand mai mergi?
O zi minunata tuturor!
Inulia
Scris: Wednesday, July 1, 2015 11:34 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/4/2015
Buna fetitele!Rodixon esti o persoana deosebita o sa repet de o mie de ori,cuvintele tale ne încurajeaza si ajung direct la inima...vei ramâne o mama pe acest forum.Hope,geanina,Liliana....am emo?ii mari pentru voi...sincer,ma rog Domnului sa fie bine la toate!!!Avem nevoie de rezultate pozitive.Va pupacesc!
Nadia-p
Scris: Wednesday, July 1, 2015 1:12 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2015
buna fetelor! corect ai zis Inulea, Rodixon e ca o mama pe acest forum, shi toate aici am devenit pietene:) si asta bucura
Taniusa tu ce faci? sa nu crezi ca vom uita de tine!
elena2015
Scris: Wednesday, July 1, 2015 1:42 PM
Nivel

Inregistrat: 6/9/2015
Buna tuturor, am incercat sa intru pe forum de aseara, dar am probleme cu internetul si cu greu reusesc sa ma conectez...

Doamna doctor mi-a lasat o impresie foarte buna, chiar daca era fara voce ne-am inteles de minune. In principiu totul e bine cu exceptia unui folicul destul de maricel pe ovarul stang, dar o sa il vada mai bine data viitoare cand o sa imi faca ecografie(in timpul mestruatiei), oricum nu e de speriat pentru ca daca nu se absoarbe de la sine ii vine dumneaei de hac si-l aspira cu ajutorul...nu mai tin minte exact denumirea...In septembrie incep si eu protocolul, dar am o mica-mare problema...mi-a dat o reteta si nu reusesc sa gasesc medicamentele, poate ma ajutati voi.
Somatotropin 40UI injectabil
Vitrum prenatal tablete;
Androgel gel-am reusit sa dau comada in farmacie, sper sa imi onoreze comanda, celelalte doua produse nici nu au auzit de ele.
adela08
Scris: Wednesday, July 1, 2015 2:04 PM
Nivel

Inregistrat: 4/8/2015
elena2015 wrote:
Buna tuturor, am incercat sa intru pe forum de aseara, dar am probleme cu internetul si cu greu reusesc sa ma conectez...

Doamna doctor mi-a lasat o impresie foarte buna, chiar daca era fara voce ne-am inteles de minune. In principiu totul e bine cu exceptia unui folicul destul de maricel pe ovarul stang, dar o sa il vada mai bine data viitoare cand o sa imi faca ecografie(in timpul mestruatiei), oricum nu e de speriat pentru ca daca nu se absoarbe de la sine ii vine dumneaei de hac si-l aspira cu ajutorul...nu mai tin minte exact denumirea...In septembrie incep si eu protocolul, dar am o mica-mare problema...mi-a dat o reteta si nu reusesc sa gasesc medicamentele, poate ma ajutati voi.
Somatotropin 40UI injectabil
Vitrum prenatal tablete;
Androgel gel-am reusit sa dau comada in farmacie, sper sa imi onoreze comanda, celelalte doua produse nici nu au auzit de ele.

Elena, era bine daca iti luai reteta direct de la Chisinau, cred ca era mult mai ieftin. Vitrum prenatal este echivalentul la Elevit care se gaseste in farmaciile noastre. Despre somatotropin, nu stiu...
Multa bafta si reusita!
elena2015
Scris: Wednesday, July 1, 2015 2:30 PM
Nivel

Multumesc Adela, am sa rog pe cineva sa imi ia reteta de la Chisinau, sper sa gaseasca si Somatotropin-unul..,
Hope26
Scris: Wednesday, July 1, 2015 3:03 PM
Nivel

Sunt de acord cu adela08...elena2015...reteta era mai bine s-o iei de acolo, in primul rand e mai ieftin, noi de exemplu ne cumparam vitrum de la ei, e cam la jumate de pret fata de elevitul nostru.Dar nu aveai de unde sa stii...asta e...
Iar ce ai tu marit sigur e ''folicul''??? nu cumva ai vrut sa scrii ''chist''? Pt ca sincera sa fiu n-am mai auzit de absortie folicul :)
Mult succes in continuare !
elena2015
Scris: Wednesday, July 1, 2015 5:09 PM
Nivel

Hope, este vorba despre un folicul luteinizat nerupt si doamna doctor mi-a spus ca-l poate aspira in caz ca nu se absoarbe...oricum am sa va tin la curent, peste vreo doua saptamani trebuie sa merg din nou la dumneaei. Imi pare rau ca nu mi-am luat reteta de la Chisinau, dar eram asa de emozionata de parca eram la prima vizita ginecologica:))))....
Hope26
Scris: Wednesday, July 1, 2015 7:15 PM
Nivel

elena2015 wrote:
Hope, este vorba despre un folicul luteinizat nerupt si doamna doctor mi-a spus ca-l poate aspira in caz ca nu se absoarbe...

Am inteles...e prima data cand aud de asa ceva, dar omul cat traieste invata,nu?
Vreau sa va povestesc o intamplare hazlie, sa va distrati si voi...
Astazi am avut grija de fetita mai mare a cumatrei mele :Iris se numeste si are 5 anisori.Dupa plimbari prin parc, desene animate si joaca cu pisicile mele...a sosit ora 16:00 cand trebuia sa-mi fac injectia in burtica.Vede ea toata pregatirea si-mi zice ''nana'' (asa ma striga desi sunt nanuta surioarei ei) dar nu te doare?de ce faci in burtica?ai un bebe acolo?
Ii zic ca inca nu...urmeaza...si-mi zice...''daaaa, acum trebuie sa te duci in dormitor cu Koko (sotul meu) sa va dezbracati, va bagati in pat si luati semintele voastre si le amestecati ca sa iasa un bebe,nu?'' hohot Doamne cat de comica a fost,va dati seama ca eu am ramas muta, nici nu stiam ce sa-i mai zic...
Ce bucurii nespuse aduc micutii astia, acusica o sa-i avem pe ai nostri.
O seara frumoasa tuturor!
geaninab
Scris: Wednesday, July 1, 2015 7:22 PM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2015
Buna fetelor! Mul?umesc pentru sus?inerea voastra! Nu am reu?it sa intru pana acum sa va spun nouta?ile. Hope vad ca a scris. La mine, în a doua zi de Cm, se vad 7-8 foliculi pe ovarul dr ?i 3-4 pe stg.D-na dr a spus ca mai pot fi ?i altii care înca nu se vad. Sper la mai multi ca sa aiba de unde alege ?i sa se dezvolte bine. Va doresc succes tuturor celor care încep procedura! Sa ne ajute Dumnezeu sa avem rezultate pozitive! Va pup!
geaninab
Scris: Wednesday, July 1, 2015 7:24 PM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2015
Spune?i-mi va rog, dupa punctie se dau antibiotice ? Intramuscular sau intravenos ? Am o problema cu injec?iile.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.