Nivel: Membru
Inregistrat: 2/3/2015 Mesaje: 51
| Nadia-p multumesc pt sustinere, mult noroc si tie! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| http://jurnaltv.md/ro/news/2015/6/25/fiv-o-ansa-pentru-familie-10132902/#1
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 184
| Buna dimineata dragelor!Nadiusa multumim pentru link i-l a?teptam de dimineata.Rodixon Doamne cit de Ferici?i sunteti di cit de dulce este scumpica de Miriam,V-am visat toata noaptea.Vei fi si vei ramâne un exemplu pe acest forum si mereu un curaj si o vointa de a lupta pentru fetele care cred ca sau terminat puterile de a lupta.Sa Dee Domnul ca in curind sa vedem pe toate fetele de aici cu aceasta bucurie ca a voastra.Important este încrederea in Dumnezeu si sa luptam.Scuzati de gre?eli...emotiile sunt mari. |
|
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| Nadia-p wrote:http://jurnaltv.md/ro/news/2015/6/25/fiv-o-ansa-pentru-familie-10132902/#1
Neata tuturor, Rodica sunteti foarte frumosi, foarte fericiti, cata multumire se vede si in ochii echipei Medpark : dna Diana si dl Iren.E rezultatul deplin al muncii lor...Fericire e si in inimioarele noastre cand va vedem si atatea emotii. Miriam are in ochisori 2 luminite...luminite ale sperantei pt noi. Vom reusi si noi...TREBUE! Devin melancolica cand ma uit la filmulet...abia astept sa incep si eu, suntem foarte multe care am inceput luna asta,sper sa se lase cu o multime de beta grasunei pe aici. Bafta fetite...pupicei! |
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| Multumesc mult Inulia, Nadia.... Am avut asa emotii ca nu am reusit sa trimit ieri link-ul. In plus, la un moment dat cand am vazut nr de telefon afisat pe ecran am hotarat sa intru in direct pentru a-i multumi dnei Diana in fata miilor de telespectatori care au vazut emisiunea. Emotiile sunt mari dar sunt emotii de bucurie si fericire! intr-adevar, suntem o familie fericita si ma rog doar sa avem sanatate sa ne putem creste minunea de copil. Voua, va urez cu toata sinceritatea si cu mana pe inima sa vina ziua in care sa marturisiti: SUNT O FEMEIE IMPLINITA, sunt o mama fericita si o sotie iubita! Iar implinirea deplina o da o copil in viata unei femei! va imbratisez si va iubesc pe toate! http://jurnaltv.md/ro/news/2015/6/25/fiv-o-ansa-pentru-familie-10132902/#1? |
|
Inregistrat: 4/8/2015 Mesaje: 26
| Buna dimineata tuturor, Am urmarit emisiunea cu obrajii plini de lacrimi. Rodica,ai o minune de copil iar fericirea voastra este de nedescris.Felicitari din toata inima si pentru faptul ca i-ai facut surpriza dnei Diana, in direct. Meritul pe care-l are ea este fara margini. In fotografii apare si un baietel cu pulover bleumarin cu dungi albe, l-am vazut la cabinetul dnei Diana si pe loc mi s-au lipit ochii de el, un copil minunat si foarte cuminte de care m-am indragostit. Am emotii pentru toate fetele care vor incepe protocolul, traiesc din nou momentele prin care am trecu si din suflet le doresc sa fie reusite. Voi face si eu a doua incercare peste cateva luni. Weekend placut si multe dorinte implinite! |
|
| Multumesc fetelor! va trimit in attach 2 poze cu Miriam; cea din leganut este inanite de inceperea emisiunii de ieri (veniem de la plimbare) va imbratisez! |
|
| rodixon wrote:Multumesc fetelor! va trimit in attach 2 poze cu Miriam; cea din leganut este inanite de inceperea emisiunii de ieri (veniem de la plimbare) va imbratisez! nu reusesc... sunt prea mari! Alina - iti voi trimite pe mail! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Foarte interesant reportajul, Rodixon, ...mi-am permis sa postez link-ul si la subiectul cu "aspirante la a deveni mamici". A fost o surpriza foarte placuta pentru mine sa vad ce persoana deosebita este dna Diana... cred ca este o placere pentru familii sa colaboreze cu dansa! |
|
| da mult din voi sunt in protocol si urmeaza sa intri in protocol,si va doresc la toate multa bata si sa cistigati si veniti cu rezultate pozitive Rodica iti doresc multa sanate tie si mai multa bucurie familiei tale Alinush inca un pik, te pupik Taniusa ne este dor si iar nu scrii nimik, cum esti si ce mai faci Zinaida, Olesea voi gata ne ati lasat?!sper sa ne scrieti de curind fetelor va doresc multa credinta si rabdarica
|
|
Inregistrat: 7/21/2014 Mesaje: 94
| Salutare la toate fetele,Nadiusa cind intrebi de mine nu pot sa nu-ti raspund, nu am nimic nou, citesc si ma bucur de fetele care incep protocolul, parca traiesc si eu odata cu ele acele emotii, la tine cum? Le doresc la toate mult noroc si sa vina cu rezultate pozitive. In privinta lui Rodixon nu am cuvinte, cind o vad pe ea si pe bombonica ei de fata imi revine zimbetul si incerc sa-mi imaginez ca sunt in locul ei. Felicitari Rodixon , sa cresteti maricele. Nadiusa cind revii in Tara? |
|
| BUNA dragele:) Taniusa noi cred ca venim la sfirshit de august da stam citeva zile shi revenim inapoi, sotul tre sa-si prelungeasca pasaportul si poate reusim sa-l facem cumva in regim de urgenta,poate atunci reusim sa ne vedem :D si fii poztiva o sa vezi ca mai devreme sau mai tirziu noi toate vom reusi, nu vreau sa fii trista,o sa fie fie bine vei vedea! fetelor un weekend superb
https://www.facebook.com/269333966537865/photos/a.269338853204043.1073741825.269333966537865/556024141202178/?type=1&theater |
|
| si pentru noi a fost o surpriza placuta sa vedeam poza lui Miriam ca foto de profil de pe facebook al contului Fertilizarea in Vitro. Poza este facuta joi inaintea de emisiune - venisem de la plimbare si am asezat-o in leganutul ei. Fetelor va imbratisez pe toate cu mare drag! |
|
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| Buna dimineata fetite dragi Incepem o noua saptamana, incepem un nou drum. Astazi e ziua 1 , i-am scris dnei Diana si astept raspuns, cred ca maine merg la ea. Sa ne dea Dzeu la toate putere si rabdare, avem nevoie mare de ele. Cine mai merge maine?elena2015?ana08? Pupici. |
|
| Alina- mult succes si cu Dzeu inainte! Sa avem o vara cu multe burtici ! fetelor - va doresc o saptamana frumoasa, calda si cu multe bucurii! |
|
|