FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alintush
Scris: Tuesday, June 23, 2015 6:09 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/10/2015
Salut fetelor!Liliana nu dispera si crede in Dzeu ,nu se stie de unde iti sare norocul.2 ani in urma cind faceam cred ca al 2 fiv m-am imprietenit cu o fata,ea avea pe atunci cred ca 37 38 ani,ciclu odata la 6 luni ovarele mici si foarte putini embrioni face, in orice caz rau de tot de fiecare data!dupa 1 fiv cu rezultat negativ il face pe al doilea cu un singur embrion ei si ce crezi? Acum fetita lor are un anisor sii un bobocel de fata!asa ca nu dispera caci eu cred ca Dzeu ne poarta de grija la toti!succese mari cu noutati foarte bune tie si hope la fel !!! Va doresc din suflet sa va aud ca sunteti Insarcinate!!!toate fetele ce incep bafta si mult noroc, restul lasam la dusmani?? O seara frumoasa fetelor!!!
liliana38
Scris: Tuesday, June 23, 2015 7:51 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
Cu alb eram imbracata, par lung. .desigur ramane pe data viitoare. Alinus multumesc pt incurajare, sa speram ca va fi bine.
Inulia
Scris: Tuesday, June 23, 2015 9:16 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/4/2015
Salut Feti?ele!Doamne cit ma bucur pentru voi...va doresc din tot sufletul sa reu?i?i!!!Liliana nu dispera...am întîlnit muuuuulte cazuri asemanatoare si pina la urma au reu?it....important este încrederea in Dumnzeu si puterea de a lupta....Va pup si aveti grija de voi!!!
sandy33
Scris: Tuesday, June 23, 2015 10:25 PM
Nivel

Inregistrat: 9/16/2014
Liliana 38, Hope 26 , va tin pumnii si sper sa veniti numai cu vesti bune!!!coeur
Ank2015
Scris: Wednesday, June 24, 2015 12:14 AM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
Inulia wrote:
Buna dimineata Feti?e dragi!!!succcesc si doamne ajuta!!!Lory sincer de la tine ii de a?teptat la orce dar" prima data pe ecran" cum se zice la noi aud asa ceva.Cum ai putut sa arunci asa învint acei 3000€ daca nu po?i între?ine un copil....nu am cuvinte,dar sper din tot sufletul ca doar esti stresata...cum se intimpla in perioada sarcinii ?i-?i va veni mintea la cap.Nus eu care te voi judeca caci este cel de sus care are grija...dar ma întreb mereu de ce Doamne le dai copii la aea care nui vor,sau care î?i bat joc de ei.Sau vreai sa fii iar in centrul atentiei.Fetelor ?ti?i ce mai cred este aceasta Lory o persoana anonima câte î?i bate joc de durerea noastra

Nu stiu despre care Lory vorbiti si criticati voi, insa mai bine v-ati uita in sufletele voastre si ati intelege de ce nu aveti parte de proprii vostri copii. Dumnezeu este sus si nu doarme! Pentru fiinte ca voi banuiesc ca e mult mai uman sa iti lasi copilul in plasament decat sa il incredintezi cu acte in regula unei familii care isi doreste din tot sufletul sa aiba un copil.
Hope26
Scris: Wednesday, June 24, 2015 5:59 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/19/2015
Lory2015 wrote:
Nu stiu despre care Lory vorbiti si criticati voi, insa mai bine v-ati uita in sufletele voastre si ati intelege de ce nu aveti parte de proprii vostri copii. Dumnezeu este sus si nu doarme! Pentru fiinte ca voi banuiesc ca e mult mai uman sa iti lasi copilul in plasament decat sa il incredintezi cu acte in regula unei familii care isi doreste din tot sufletul sa aiba un copil.

lory2015 ca sa nu fiu nesimtita si sa-ti raspuns pe masura,pt ca ai merita din plin, atat vreau sa-ti spun...in sufletul meu e doar MILA pt acest bIet copil care urmeaza a se naste pt ca ii esti mama.Nu meriti acest dar de la Dzeu...
Si ca o mica completare...in nici un mesaj la adresa ta nu a zis cineva ceva de plasament...ci doar ca poate te vei razgandi si vei face tot efortul sa cresti singura acest copil.

Iar faptul ca indraznesti sa jignesti toate fetele de aici pt nebunia ta...RUSINE!RUSINE!RUSINE!

Inulia
Scris: Wednesday, June 24, 2015 10:46 AM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2015
Buna dimineata fetitele!Lory Scuzama dar tu chiar esti nesim?ita!!! In tot sensul cuvântului,nu tii Ru?ine sa cauti dreptatea oare?cit despre faptul ca nu avem copii,Dumnezeu nu doarme,dar are grija de to?i...nu-?i stii destinul pina la sfirsitul vie?ii...si acuma vreai sa scapi de copilul asta...apoi vei plinge si tu ca noi.Sami cerut sa te între?in citeva luni pe tine si copil o faceam,dar nu ca sa te ajutam sa-?i luam copilul.Sa fii in fata mea acuma cit sunt de înervata tias da o palma.Fara cuvinte!!!
rodixon
Scris: Wednesday, June 24, 2015 11:03 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Buna fetelor!
Ma bucur enorm pentru tine Alina ca ai semnat contractul si vei incepe- vei vedea ca Dzeu va avea grija si vei reusi!
Si pentru tine liliana exista un inger pazitor si nu-ti va lasa dorinta neindeplinita!
Despre Lorry prefer sa nu spun nimic decat asa cum a spus si Alina - RUSINE!
Fetelor din Chisinau, daca priviti maine (joi) dimineata la Jurnal TV in emisiunea Desteptarea sanatoasa si in Acasa Devreme veti vedea un scurt reportaj cu povestea nostra frumoasa!
Celorlalte va voi trimite maine link-ul!
PRIN MIRIAM NE-AM ASIGURAT NEMURIREA PE ACEST PAMANT!
Voua, dragele mele prietene virtuale, va doresc din tot sufletul sa traiti cat mai repede fericirea noastra!
Va pup si va imbratisez!
Anelise
Scris: Wednesday, June 24, 2015 12:04 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Lory2015 wrote:

... insa mai bine v-ati uita in sufletele voastre si ati intelege de ce nu aveti parte de proprii vostri copii.

Lory, te rog, atentie la cuvintele aruncate aiurea!!! Rautatile nu-si au locul nicaieri pe acest forum!

Am citit din spate... E foarte greu pentru fetele de aici avand in vedere ca cele mai multe lupta de ani de zile sa aiba un copil. Asa cum tu vrei sa fii inteleasa, poate ar fi bine sa intelegi si tu macar putin... Multumim!

Fetele, incercati sa nu folositi cuvinte jignitoare! DistanceKiss
Nadia-p
Scris: Wednesday, June 24, 2015 12:31 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2015
buna dragutele mele! pe mine chiar mau ranit vorbele lui Lory, si cum a zis Anilise numai noi stim prin drama a vietii trecem, si ca sa-i deschidun pik ochii fetei iasi zice verde in ochi: cu ce drepr judici pe cineva ne siind cu cine ai de a face, eu o cunosc personal pe Hope si e o femeie foarte intelegenta si educata, si tu Lory chiar nu intelegi ce vb, noi aici toate luptam pru a avea copii nostri pru a simti primile miscari in burtica pru a da viata uni copilash, noi pru asta luptam, si da foarte multe din noi ar infia un copil sunt sigura dar noi oate vrem copilul nostru din singele nostru, decit ai judeca si ai vb mai bine citeste si vezi cine shi prin ce trecem noi toate aici ca sa obtinem un bebelush, lumea pliaca peste otare, nu maninca mincarea cea mai buna eonomiseste tot ce se poate de economisit, nu-si cumpara haine, nu dorm noptile doar ca sa poata stringe sumele de bani necisare pru tratament, si ca sa-ti zic procedura nu este una din cele mai placute,dar trecem si peste asta, si sa stii ca toate ne uitam in sufletele noastre, tu nu esti medic sa vezi ce este in interiorul nostru si ce probleme avem, daca ai ceva de vb cu noi poftim, dar aici o sa zic asa cum a zis Alina, o data ce ai internet si ai acces, inseamna ca poti sa-ti cresti copilul si nu fa prostia vietii tale pru care mai tirziu o sa-ti para rau e inuman sa faci ceea ce faci si e si mai inuman sa scrii la adresa noastra vb care nu ar trebui sa le scrii,fiindca tu nu ai ideie ce inseamna sa te culci cu lacrimi in ochi si sa te trezesti cu lacrii in ochi!
Inulea nu atrage atentie gindestete ca in curind noi asa cum si restul luptatoaelor de pe acest forum vom fi mamici noi vom reusi!
Alnush ma bucur pru tine si pru prietena ta sa de Domnu sa fie bine!
Hope26
Scris: Wednesday, June 24, 2015 12:42 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2015
Anelise wrote:

Lory, te rog, atentie la cuvintele aruncate aiurea!!! Rautatile nu-si au locul nicaieri pe acest forum!
Am citit din spate... E foarte greu pentru fetele de aici avand in vedere ca cele mai multe lupta de ani de zile sa aiba un copil. Asa cum tu vrei sa fii inteleasa, poate ar fi bine sa intelegi si tu macar putin... Multumim!
Fetele, incercati sa nu folositi cuvinte jignitoare! DistanceKiss

Draga noastra moderatoare Anelise, iarta-ne daca am folosit un limbaj ofensator, dar fraza subliniata si de tine mai sus a fost ca un cutit infipt in inimule noastre si cred ca vorbesc in numele tuturor.
Eu personal am trecut prin toate starile: suparare,furie,disperare,plans...parca nu ar fi destul de grea povara pe care o ducem si lupta prin care trecem...vine un STRAIN sa-si dea cu parerea despre sufletul meu...Asta nu pot ierta...
Ce pot face insa? Sa sustin in continuare toate prietenele mele din acest forum si sa am grija de ele cat pot.
Capul sus fetelor...infertilitatea poate fi invinsa, si rautatea la fel!
Pupicei.
Anelise
Scris: Wednesday, June 24, 2015 1:55 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Hope, stai linistita! pupici Eu va inteleg perfect! Si eu am plans mult pana am reusit sa fac primul copil (am pierdut 3 sarcini). Inteleg perfect cum e sa iti doresti un copil din tot sufletul, sa plangi, sa umbli pe la medici, sa faci tratamente, sa cheltui bani, sa suporti tot felul de comentarii de la cei din jur etc. Din pacate exista si femei / copile altfel... pale

A mai deschis un subiect si nu a avut nicio reactie http://forum.7p.ro/adoptie-bebelus.aspx?g=posts&t=17238&m=918958&goto#m918958

Sper ca nu-si inchipuia ca o sa fie coada. Banuiesc ca de aici rautatea ei... A postat total aiurea aici din punctul nostru de vedere. Din punctul ei de vedere era locul perfect... Alegerea ei doare, dar probabil nu-si da seama!

Ma rog. Lory draga, eu una iti doresc multa sanatate, nastere cat mai usoara si bebelus sanatos! Si celui mic ii doresc mult noroc! coeur Se pare ca are nevoie de foarte mult noroc...

Poate totusi te razgandesti... Vor trece anii, te vei schimba si vei regreta enorm! Parerea mea.

Lory2015 wrote:

Dumnezeu este sus si nu doarme! Pentru fiinte ca voi banuiesc ca e mult mai uman sa iti lasi copilul in plasament.

Mult mai uman, cum spui tu, e ca fiecare mama sa faca tot ce-i sta in putinta sa-si creasca copilul!
luca
Scris: Wednesday, June 24, 2015 4:15 PM
Nivel

Inregistrat: 2/3/2015
Salut dragutelor!!!Demult nu vam scris ca nu am ce scrie dar va urmaresc mereu.Astept cu nerabdare sa vina ziua sa ma intilnesc cu d-DIANA.Acum nam posibilitate sa ma duc la ea is peste hotare.Eu va doresc din tot sufletul sa reusitigrup
luca
Scris: Wednesday, June 24, 2015 4:39 PM
Nivel

Inregistrat: 2/3/2015
Ma rog la domnul Dumnezel sa-mi da Sperante si ca d-Diana sa ma ajute ca la mine e o situatie grea.Cilul mistrual nu merge de fel dar cu ajutarul garmonilor merge.Cu 2 ani in urma cind am avut Fiv sora a fost donar la repromed dar aici la Medpar fetele au sris ca ei nu fac cu donar ..
Nadia-p
Scris: Wednesday, June 24, 2015 5:03 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2015
luca wrote:
Ma rog la domnul Dumnezel sa-mi da Sperante si ca d-Diana sa ma ajute ca la mine e o situatie grea.Cilul mistrual nu merge de fel dar cu ajutarul garmonilor merge.Cu 2 ani in urma cind am avut Fiv sora a fost donar la repromed dar aici la Medpar fetele au sris ca ei nu fac cu donar ..

bine ai revenit Luca! da la medpark din cite shtiu si eu nu se face nimik cu donator, da sa ai credinta in bunul Dumnzeu si vei vedea ca va bine
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.