FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Dea
Scris: Wednesday, April 8, 2015 2:50 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/26/2015
Intuiam, hope Buddy1 ...era mai mult retorica intrebarea, in sensul ca-s speriata rau daca ajung la FIV, daca voi avea embrioni congelati si nimic in burtica, cred ca o iau razna...
Dar probabil e una din fazele initiale si o sa incep sa 'agreez' ideea pe parcurs

Olesea, frumos gandesti, te felicit si te admirClap
Hope26
Scris: Wednesday, April 8, 2015 2:56 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/19/2015
Dea tu gandeste ca reusesti din prima...si ca vei reusi din prima si la al 2 lea cu embrioni congelati AngelNot
olesea o sa fie bine pupici
lana1
Scris: Wednesday, April 8, 2015 2:58 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/7/2015
Bravo Olesea. Si ms pentru sfat. Spune-mi dar rezultatul tau..vine la care zi dupa fertilizare?
Inulia
Scris: Wednesday, April 8, 2015 3:23 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2015
buna Feti?ele!Olesea ma bucur ca ii bine!
OLESEA
Scris: Wednesday, April 8, 2015 3:34 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2015
Fetele, va multumesc.lana, la mine so pus blastociste de 5 zile-doua, ea tot se gindea sai puna ori sa congeleze pe toti,pe urma mo controlat si o hotarit sa puna doi, restu o congelat. trebua sa fac testu sambata la 10 zile, da am avut singe ca de menstruatie si o spus sa vin vineri mai devreme.Si acuma vad inca singe, da mam deprins sa ma tem,ma pun in voia lui Domnul si ma incred in femeia asta,azi am plins cind mo sunat, mo mingiet parca,mii mai usor pe suflet.Tie si la toate numai binele de pe lume!
zinaida
Scris: Wednesday, April 8, 2015 3:40 PM
Nivel

Inregistrat: 3/5/2015
olesea, chiar esti tare,hai ca va fi bine.Lana-succes si tie.Olesea, eu tot simbata ma duc la control.sa fie o zi cu bucuriemajoreta
mimi36
Scris: Wednesday, April 8, 2015 3:43 PM
Nivel

Inregistrat: 4/5/2015
OLESEA wrote:
Fetele, va multumesc.lana, la mine so pus blastociste de 5 zile-doua, ea tot se gindea sai puna ori sa congeleze pe toti,pe urma mo controlat si o hotarit sa puna doi, restu o congelat. trebua sa fac testu sambata la 10 zile, da am avut singe ca de menstruatie si o spus sa vin vineri mai devreme.Si acuma vad inca singe, da mam deprins sa ma tem,ma pun in voia lui Domnul si ma incred in femeia asta,azi am plins cind mo sunat, mo mingiet parca,mii mai usor pe suflet.Tie si la toate numai binele de pe lume!
felicitari Olesea sa fie intr-un cias bun si sa ne molipsesti si pe noi cu bebei
lana1
Scris: Wednesday, April 8, 2015 4:18 PM
Nivel

Inregistrat: 4/7/2015
Va multumesc pentru incurajare. majoreta
sofy
Scris: Wednesday, April 8, 2015 7:14 PM
Nivel

Inregistrat: 12/25/2014
Hope....cu mare drag ma alatur....problema mea e ca eu nu stau bine la capitolul timp liber...insa voi stabiliti si fac tot posibilul sa ajung...eu va sustin cu burtica cu tot....ca la mine burtica e la purtator...sa luati si voi de la mine...anul asta sa fie roditor si la voi.
Olesea...nici mie dna diana nu mi-a zis ca e bine...pana la ultima consultatie la ea cand mi-a zis ca pot sa merg doar la iasi ca sarcina evolueaza bine...
Manu fa test la sange...chiar daca inteapa e mai putin stress psihic...la bioclinica dau rezultat in doua ore
ana-ana
Scris: Wednesday, April 8, 2015 8:44 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2015
Am zis ca nu mai scriu, dar.... Am promis ca scriu de indata ce iau rezultatul analizei la vit D. deja e 17.9, de la 10.8, deci a crescut pe parcursul cu 7 unitati, ceea ce este ft bine, dupa cuma spus D Diana , dar sa mai continuu o luna sa beau picaturile, scazind doza la 1000 UI, acuma deja daka vit D se asimileaza bine, nu-mi ramine decit sa astept ziua 1 de ciclu, sa o sun sa vedem daka reusim in mai, daka nu, deja asteptam ciclul urmator . Va urez o zeara frumoasa tuturor, tania87, madalina, hope, ana08, mihaela si toate celelalte, va pup dulce si va urez numai bine !
MARIA CLAUDIA
Scris: Wednesday, April 8, 2015 9:12 PM
Nivel

Inregistrat: 4/8/2015
buna tuturor eu sunt noua aici abia mam inscris si eu am facut 3 fiv defapt de o sap lam facut pe al treilea primele doua nu miau reusit acuma astep rezultatul dar sunt putin stresata vreau sa va intreb cam la cate zile ar trebui sa am ceva smiptome sau cam la cate zile ar trebui sa aflu
Hope26
Scris: Wednesday, April 8, 2015 9:13 PM
Nivel

ana-ana wrote:
Am zis ca nu mai scriu, dar.... Am promis ca scriu de indata ce iau rezultatul analizei la vit D. deja e 17.9, de la 10.8, deci a crescut pe parcursul cu 7 unitati, ceea ce este ft bine, dupa cuma spus D Diana , dar sa mai continuu o luna sa beau picaturile, scazind doza la 1000 UI, acuma deja daka vit D se asimileaza bine, nu-mi ramine decit sa astept ziua 1 de ciclu, sa o sun sa vedem daka reusim in mai, daka nu, deja asteptam ciclul urmator . Va urez o zeara frumoasa tuturor, tania87, madalina, hope, ana08, mihaela si toate celelalte, va pup dulce si va urez numai bine !

ana-ana chiar azi ma gandeam la analiza ta, stiam ca trebuie s-o repeti. A crescut binisor dupa 1 luna, si eu voi reface vineri.
De ce ''sa nu mai scrii?''...te-ai suparat pe noi?
Pupici.
MARIA CLAUDIA bine ai venit printre noi, iti tinem pumnii sa fie cu reusita. Simptomele la unele persoane lipsesc la altele se manifesta din plin, deci e putin probabil sa-ti dai seama de pe acum.Asteapta testul si incerca sa nu cauti simptome, fii linistita.Cand faci beta?
ana08
Scris: Wednesday, April 8, 2015 9:20 PM
Nivel

Inregistrat: 2/3/2015
ana-ana wrote:

ana-ana a crescut bine valoarea la vitamina D, tre sa mai bei in continuare alcool . cine te-a suparat de nu mai vrei sa scrii? si eu care credeam ca mai e putin si ies din post si o sa-mi faci si mie o portie de sarmale si placintetopai
Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
MARIA CLAUDIA
Scris: Wednesday, April 8, 2015 9:29 PM
Nivel

Inregistrat: 4/8/2015
va multumesc fetelor duminica ar trebui sa merg la clinica sa fac textul dar ma duc luni cred Hands imi doresc din tot sufletul sa reusesc pentru ca de 10 ani imi doresc un bebelus
Hope26
Scris: Wednesday, April 8, 2015 9:33 PM
Nivel

MARIA CLAUDIA wrote:
va multumesc fetelor duminica ar trebui sa merg la clinica sa fac textul dar ma duc luni cred Hands imi doresc din tot sufletul sa reusesc pentru ca de 10 ani imi doresc un bebelus

Sa te interesezi daca e deschis luni, fiind Pastele...poate ar tb sa incerci sambata.Unde ai facut FIV?Dar celelalte 2?
Succes !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.