Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| Alintush bine ai venit si sa fie intr-un ceas bun,vei vedea ca va fi bine, credint si ir credinta, Dumnezeu e mare si ne v auzi pe toate, totul la timpul porivit. |
|
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| Elena2015 aici sigur ne vom cunoaste mai bine, pt ca doar asa ne putem sprijini reciproc si sa venim cu sfaturi.Noi cele care am trecut prin mai multe incercari si cu diferite probleme, te putem sfatui altfel.Si eu am avut hidrosalpinx si mi-am inlaturat trompa stanga.Tu cand urmeaza sa faci laparo si unde? Poate ar trebui intai de toate sa vorbesti cu dna Diana si apoi sa incepi.Ea te va sfatui cum stie mai bine. Alintush bina ai venit si tu printre noi.In primul rand te admir pt putetea de care dai dovada pentru a continua dupa atatea esecuri.Cred ca ai un suflet mare de poate duce atat...Si trebuie sa ai incredere in Dumnezeu si dna Diana...va veni si ziua ta, cand te vei bucura pe deplin de bebe. Nadiusa mea draga pupici si imbratisari. Azi m-am intalnit la un suculet si multeeeee povesti cu adela08-e o draguta !!! Si mi-am amimtit de vremurile cand am iesit in oras cu fetele din Chisinau... Va pup ! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/10/2015 Mesaje: 26
| Hope 26 si Nadia-p sunteti ADORABILE!!!cred intradevar ca aveti un suflet Mare!!!aveti intotdeauna un cuvint potrivit pentru toate noi!!! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/16/2014 Mesaje: 137
| Bine ati venit,Elena2015 &Alinush si cu Dumnezeu inainte!!! |
|
| merci Sandy33!doar cu increderea, in Dzeu si in fortele proprii vom merge inainte!dupa primele iesecuri imi parea ca totul sa terminat,dar viata merge inainte si ma multumesc de ceea ce imi ofera.Totusi visul de a fi mama nu mi-l poate nimeni lua,si din nou imi incarc puterile si lupt pentru ce imi apartine...visuri placute dragele mele... |
|
Inregistrat: 6/9/2015 Mesaje: 12
| Multumesc Sandy, sunt foarte fericita ca v-am gasit si ca am intrat in grupul vostru, ati reusit sa imi aduceti zambetul pe buze si va multumesc pentru asta. Hope, laparoscopia am sa o las in seama doamnei doctor, dumneaei o sa decida ce e de facut si pasii care o sa trebuiasca sa ii urmez...inca astept un raspuns dar sunt convinsa ca o sa apara curand. Alintush, iti admir forta de care dai dovada... |
|
Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 184
| Buna ziua Feti?e dragi!Nu am scris demult...nus suparata pe nimeni...pur si simplu am luat o pauza.Elena si Alintus bine ati venit printre noi...sa fie cu Doamne ajuta!Alintus tu unde stai in Italia?si eu sunt in Italia mai bine de 8 ani...si eu cu 3 fivuri nereu?ite...doar ca nu le-am facut in Italia ci in Ungaria |
|
| salut fetelor!sa ne fie cu Doamne ajuta la toate!!!Inulea eu sunt la nordul italiei Vicenza, poate esti prin apropiere si tu,aici ai dreptul la 3 fiv si platesti doar tichetul, daca esti in regula!sunt o fire pozitiva si nimic nu ma inspaiminta!Elena eu aveam doar 27 ani cind in urma unei laparoscopii miau scos ambele trompe,credeam ca mor nu alta!Insa dnaDiana si alti medici m-au linistit spunindu-mi ca-i mai bine asa decit cu 2 trompe bolnave, care doar impiedica chiar si la fiv!Fii linistita si ai incredere in Dzeu ca te va ajuta intoate! se zice ca Dzeu pe cei ce-iubeste ii pune mai mult la incercare,si eu sunt fericita ca Domnul ma ales sa fac parte din sinul lui!!!o zi cit mai frumoasa sa aveti Fetite Garofite!!! |
|
Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 184
| Alintus eu tot is la nord in Parma.Nu muncesc in regula iii o istorie lunga...adica cu actele a fost.Stiu ca ai dreptul la fiv gratis dar pe aici si A?teptarile muuult,pentru prima vizita am a?teptat un an,am 32 de ani...nu am timp de pierdut |
|
| Inulia wrote:Alintus eu tot is la nord in Parma.Nu muncesc in regula iii o istorie lunga...adica cu actele a fost.Stiu ca ai dreptul la fiv gratis dar pe aici si A?teptarile muuult,pentru prima vizita am a?teptat un an,am 32 de ani...nu am timp de pierdut . Da inulea eu din 2010 am inceput a sta in rind,stiu ce inseamna la fel nu vroiam sa astept insa nimic...acum sper sa fac al2fiv din nou la dna Diana!mai stringem ceva eurasi si din nou la treaba!stiu ca al 2 fiv ai dreptul la 10%de reduceri, insa eu am fost si la conferinta din 28 martie 2015 , ce valabilitate are si am un ulterior 10 % reducere, adica 20% din cei 55000lei care am facut 1 fiv? Ma ajuta cineva cu aceasta intrebare? |
|
Inregistrat: 7/21/2014 Mesaje: 94
| Salutare fetelor, demult nu am mai scris, dar va urmaresc zilnic. Alintush, Elena2015 bine ati venit! Alintush vei beneficia doar de 10% reducere, eu la fel am fost pe 28 martie si am reducere si de la cele 2 fiv-uri esuate, atunci am intrebat-o pe Dna Diana si mi-a spus ca nu se poate beneficia de 20% doar de 10%. Succese!!! |
|
| buna fetile! Taniusa ce dor mia fost de tine:) ce mai faci? cum la tine?
|
|
Inregistrat: 7/21/2014 Mesaje: 94
| Salutare Nadiusa,la mine nu s-a schimbat nimic, sunt trista, nu cred sa mai fac FIV vreodata, sotul si-a pierdut si el increderea, s-a lasat si el in voia lui D-zeu, eu as mai vrea sa mai incerc dar el e dezamagit, si cu banii nu stam prea bine, nustiu ce va fi, merg pe drum dar parca nu sunt cu picioarele pe pamint, dar sa nu te mai intristez cu problemele mele, am inteles ca nu esti in tara, la tine cum? Cind vii sa ne dai vestea cea mare. Apropo te-a mai telefonat Dna Diana? Pe mine nu m-a mai telefonat sa-mi spuna despre ce a spus profesorul despre situatia noastra, dar nici eu nu am mai insistat nu am vrut sa o mai deranjez cu toate ca astept zi de zi un telefon de la ea. Iti urez succes tie si la toate fetele care sunt in protocol sau care urmeaza sa inceapa procedura. |
|
| Tania87 wrote:Salutare Nadiusa,la mine nu s-a schimbat nimic, sunt trista, nu cred sa mai fac FIV vreodata, sotul si-a pierdut si el increderea, s-a lasat si el in voia lui D-zeu, eu as mai vrea sa mai incerc dar el e dezamagit, si cu banii nu stam prea bine, nustiu ce va fi, merg pe drum dar parca nu sunt cu picioarele pe pamint, dar sa nu te mai intristez cu problemele mele, am inteles ca nu esti in tara, la tine cum? Cind vii sa ne dai vestea cea mare. Apropo te-a mai telefonat Dna Diana? Pe mine nu m-a mai telefonat sa-mi spuna despre ce a spus profesorul despre situatia noastra, dar nici eu nu am mai insistat nu am vrut sa o mai deranjez cu toate ca astept zi de zi un telefon de la ea. Iti urez succes tie si la toate fetele care sunt in protocol sau care urmeaza sa inceapa procedura. Taniusa draga mea atita timp cit sunteti doi si aveti miini si picioare si posibilitte de a munci cred ca trebuie sa luptati pru visul vostru,Dumnzeu ne incearca, nu lasati miinele jos, vei vede ca va veni ziua cea mare cind vei scrie pe acest forum si vei zice: Fetelor voi fi si eu mamica, si vreau sa aud aceste vorbe de la tine, nu lasati miinele jos, si nu cred ca trebuie sa te simti incomod sa o suni pe doamna Diana. eu am avb cu ea cind am fost cu rezultate de la careotip, si ia dat sotului niste pastile care sunt (pru menopauza la femei) a zis sa nu ma uit in prospect ca srcie pru menopauza a zis ca ele sunt bune pru barbati, si eu le-am procurat, la noi e totul bine sunt pozitiva si cred ca va fi bine, sunt incintata de aceasta tare care ma face sa ma simt foarte bine, Taniusa si toate cele lalte fete luptati si trebuie sa luptam pru visul nostru, pru asta traim, ca intr-o zi trezindune diminita usa camerei sa deschida copilasii nostri si sa zica mami, tati buna dimineata
|
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| Nadia-p wrote: Taniusa draga mea atita timp cit sunteti doi si aveti miini si picioare si posibilitte de a munci cred ca trebuie sa luptati pru visul vostru,Dumnzeu ne incearca, nu lasati miinele jos, vei vede ca va veni ziua cea mare cind vei scrie pe acest forum si vei zice: Fetelor voi fi si eu mamica, si vreau sa aud aceste vorbe de la tine, nu lasati miinele jos, si nu cred ca trebuie sa te simti incomod sa o suni pe doamna Diana. eu am avb cu ea cind am fost cu rezultate de la careotip, si ia dat sotului niste pastile care sunt (pru menopauza la femei) a zis sa nu ma uit in prospect ca srcie pru menopauza a zis ca ele sunt bune pru barbati, si eu le-am procurat, la noi e totul bine sunt pozitiva si cred ca va fi bine, sunt incintata de aceasta tare care ma face sa ma simt foarte bine, Taniusa si toate cele lalte fete luptati si trebuie sa luptam pru visul nostru, pru asta traim, ca intr-o zi trezindune diminita usa camerei sa deschida copilasii nostri si sa zica mami, tati buna dimineata
Ai dreptare Nadia draga mea - nimic, absolut nimic nu se compara cu zambetul copilului nostru! V-o spun cu mana pe inima, este cea mai mare realizare pe care am avut-o in cei 42 de ani de viata pe langa cea in care Dzeu mi-a daruit cel mai bun, iubitor si sufletist sot; si credeti- ma am avut multe realizari pe alte planuri: cariera, bunuri materiale, etc. Va citesc zilnic, ma bucur cand aud vesti bune si totodata ma bucur ca si alte fete citesc si au incredere in noi si in echipa Medpark! Le spun bun venit Elenei, Alinutzei, iar celorlalte Tania, Inulia, Sandy ma bucur ca inca citesc acest forum si sunt cu gandul la visul lor! Miriam are 6 luni (pe 9 iunie); nici nu stiu cand a trecut timpul! Ieri am plecat cu ea la bunica la tara, la vreo 20 km de Galati; a stat singura in scaunelul ei in spate, a dormit, a privit pe geam... ca un om mare! Ma inteleg asa de bine cu ea si parca este cu noi DE O VIATA! Uneori ma intrebam daca am rabdare sa cresc un copil, sa stau acasa, sa nu merg la serviciu, sa nu fiu intr-o agitatie peermanenta! AM CEA MAI MARE RABDARE DIN LUME! Sunt o femeie implinita si fericita si va doresc cu toata sinceritatea si din tot sufletul (am lacrimi in ochi si imi tremura sufletul) sa traiti toate aceasta mare implinire! ACUM PENTRU VOI ESTE UN VIS, DAR VISELE POT DEVENI REALITATE! Luptati dragele mele, merita! Este ceea ce lasati in urma vostra.....este o bucatita din sufletul vostru! Va pup si va imbratisez pe toate cu mare drag! |
|
|