Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| buna ziua scumpelor! Alinush va fi bine vei vedea, cred ca deja te-ai revenit din anestezie sper sa fii bine, suntem cu gindul la tine |
|
| Fetitele mia scris Alinush.ma rugat sa va zic ca se simte bine si ca o sa scrie in detalii miine |
|
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| Neata fetite Scuze ca n-am mai intrat aseara dar eram foarte somnoroasa. Am scapat si de histeroscopie si ma bucur ca mi-a fost indicata de dna Diana, daca nu o faceam... Surpriza e ca mi-au descoperit nu 1 polip...ci 5, din care unul marisor.Erau atat de ''condensati'' incat imi obturau si intrarea in trompa buna, unica ramasa. Mi-au dat si filmarea si mi-au explicat foarte amanuntit si frumos si pe intelesul meu.Am inteles ca endometrul imi era mereu gros din cauza polipilor si ca nu as fi avut niciodata sansa sa raman insarcinata (natural sau FIV) cu ei.Deci daca faceam FIV 3 asa, dadeam si banii degeaba si era si fara reusita. Am inceput tratament 5 zile cu antibiotice, urmeaza sa-i scriu dnei Diana si sa-i comunic rezultatul...sa vedem ce spune:daca pot incepe luna urmatoare. O zi frumoasa cu mult soare!Si multumesc celor care m-au sprijinit...sunteti minunate! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 87
| Hope,ma bucur ca esti bine.Ai mai depasit o etapa.Mult succes pe mao departe! |
|
| liliana38 wrote:Hope,ma bucur ca esti bine.Ai mai depasit o etapa.Mult succes pe mao departe! Buna dimineata fetelor, Multumesc liliana38, asa e...am trecut de un hop, urmeaza restul :) Mult a fost, putin mai este, trebuie sa fie cu reusita, si nu doar pt mine...toate meritam. Va doresc o duminica minunata plina de credinta si soare ! |
|
| buna fetelor:) e atita lineste pe aici, e vara soare cald, vacante cred:) Hope scumpika sigur vom reusi toate pru asta luptam si asta este cel mai importat pru noi toate sa aveti un inceput de saptamina cit mai frumos:) |
|
Inregistrat: 6/9/2015 Mesaje: 12
| Buna, vreau sa merg si eu la doamna Diana dar nu am un numar de telefon sau adresa de contact...ma ajuta cineva??? Va multumesc! |
|
| elena2015 wrote:Buna, vreau sa merg si eu la doamna Diana dar nu am un numar de telefon sau adresa de contact...ma ajuta cineva??? Va multumesc! Bine ai venit elena2015 si mult succes.Esti din Vaslui?Sunt nascuta acolo... Adresa de mail a dnei Diana ti-o dau eu, cu mentiunea ca pana pe 20 iunie e plecata din tara, iti va raspunde mai greu poate la mailuri. fl@medpark.md
|
|
| Multumesc pentru raspuns Hope, i-am si trimis un mail doamnei doctor cu speranta ca o sa primesc un raspuns cat mai curand posibil. Am stat aseara si v-am citit pana tarziu, ceea ce pot sa spun e ca am ramas placut impresionata de profesionalismul, umanitatea, reusitele si caldura cu care vorbiti despre doamna doctor si m-am hotarat sa merg si eu cu dumneaei...chiar daca ieri m-am intors de la Chisinau, avand prima vizita cu un alt doctor....
O zi buna va doresc tuturor!
|
|
| Scuse Hope dar nu ti-am raspuns la intrebare_: sunt si locuiesc in Vaslui de aproape 40 ani. |
|
| elena2015 wrote:Multumesc pentru raspuns Hope, i-am si trimis un mail doamnei doctor cu speranta ca o sa primesc un raspuns cat mai curand posibil. Am stat aseara si v-am citit pana tarziu, ceea ce pot sa spun e ca am ramas placut impresionata de profesionalismul, umanitatea, reusitele si caldura cu care vorbiti despre doamna doctor si m-am hotarat sa merg si eu cu dumneaei...chiar daca ieri m-am intors de la Chisinau, avand prima vizita cu un alt doctor.... O zi buna va doresc tuturor!
Nu o sa-ti para rau de alegerea facuta, dna Diana este minunata.O sa-ti faca o impresie foarte frumoasa. Eu o sa merg la ea dupa data de 20 cand se intoarce de la cursuri,daca reusesti sa obtii o programare putem merge impreuna-macar eu cunosc drumul :) Daca esti de aproape 40 ani in Vaslui, suntem cam din aceeasi generatie, eu am facut 38 de ani in aprilie. Ai mai incercat fiv?esti la primul?ce probleme intampini? |
|
| buna fetele:) Elena bine ai venit in micul nostru grup, ai facut alegerea corecta nu vei regreta, si sper si iti doresc din suflet cit de curind posibil sa se realizeze visul cel mare de a deveni mamica,
|
|
Inregistrat: 6/10/2015 Mesaje: 26
| Buna fetelor! Ma primiti si pe mine in grupul vostru?am 33ani si dupa 3 fiv plus 2 descongelari am facut in martie 2015 alta incercare la dnaDiana! Rezultate bune si la mine si la sot dar pe 2 aprilie rezultatul negativ! Fiind a 6 incercare si din nou negativa nustiu daca mai aveam lacrimi sa pling dar am zic bine , mai incercam odata! In 2010 miau inlaturat ambele trompe asa ca de la mama natura sigur nu mai ramin insarcinata!merci voua ca mai aflu care e situatia pe la Medpark pentru ca nu sunt in tara, traiesc de 10 ani in Italia , aici am facut cele 5 tentative si nimic...va multumesc ca existati ca asa nu ma simt singura cu toate ca nu as vrea sa nu fi existat niciodata aceasta problema la nimeni!!!pe curind.. |
|
| [quote=Hope26] Nu o sa-ti para rau de alegerea facuta, dna Diana este minunata.O sa-ti faca o impresie foarte frumoasa. Eu o sa merg la ea dupa data de 20 cand se intoarce de la cursuri,daca reusesti sa obtii o programare putem merge impreuna-macar eu cunosc drumul :) Daca esti de aproape 40 ani in Vaslui, suntem cam din aceeasi generatie, eu am facut 38 de ani in aprilie. Ai mai incercat fiv?esti la primul?ce probleme intampini?[/q
Multumesc pentru incurajari si cine stie poate urmatorul drum o sa-l facem impreuna, mi-ar face placere. As fi la primul Fiv, dar inainte de toate sa iti spun un pic problemele care le intimpin: in urma unei sarcini extrauterine am ramas cu o singura trompa, ar fi fost bine sa fie fara probleme dar din pacate este cu hidrosalpinx si penru a face un FIV cu sanse de reusita ar trebui sa fac o laparoscopie pentru a o indeparta....povestea ar fi mai lunga dar incetul cu incetul ai sa o afli... |
|
| Nadia, iti multumesc pentru primirea calduroasa si cu ajutorul Lui Dumnezeu si a doamnei Diana o sa ni se indeplineasca visul de a deveni mamici...sunt optimista chiar daca nu am intalnit-o inca pe doamna doctor |
|
|