Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| Buna dragele mele Vin si eu cu vesti, nici nu stiu sa spun daca sunt bune sau nu. M-a informat dna Diana ca prof Sedat vine abia la sf lui iulie si daca nu pot sta pana atunci sa fac in Romania histeroscopia.Pt mine e mult prea mult sa mai astept inca 2 luni pt asta, si apoi inca 1 luna pt protocol. Sper sa fi luat o hotarare buna si sa nu se supere dna Diana pe mine, dar voi face histero aici in Iasi, sunt programata pt vineri Si cu ajutorul lui Dzeu sper sa iasa bine si sa pot luna viitoare sa incep protocolul. Va pup. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 87
| Salutare Hope, cu cine faci histeroscopia? |
|
Inregistrat: 4/8/2015 Mesaje: 26
| Hope26 wrote:Buna dragele mele Vin si eu cu vesti, nici nu stiu sa spun daca sunt bune sau nu. M-a informat dna Diana ca prof Sedat vine abia la sf lui iulie si daca nu pot sta pana atunci sa fac in Romania histeroscopia.Pt mine e mult prea mult sa mai astept inca 2 luni pt asta, si apoi inca 1 luna pt protocol. Sper sa fi luat o hotarare buna si sa nu se supere dna Diana pe mine, dar voi face histero aici in Iasi, sunt programata pt vineri Si cu ajutorul lui Dzeu sper sa iasa bine si sa pot luna viitoare sa incep protocolul. Va pup.
Scuze, dar am fost ocupata saptamana trecuta, nici nu am reusit sa iti raspund. Zilele viitoare sunt mai libera, poate dupa ce faci histeroscopia ne intalnim? La ce dr faci? Nu cred ca se va supara dna Diana, este o persoana foarte deschisa. Succes mult! |
|
| Liliana38,adela08 ...histero o fac cu dl dr Doroftei. Anul trecut in iunie am facut histero cu dl dr Onofriescu si a fost totul ok, dar dna Diana vrea sa fac iar pt ca sa fie sigura ca e totul ok.De suparat nu cred...ea m-a indrumat daca nu mai pot astepta sa fac in Iasi...dar cred ca ar fi vrut sa vada cu ochii ei. adela08 mi-ar face mare placere sa ne vedem, scrie-mi te rog pe adresa de mail alycia_x2@yahoo.com un nr de telefon ceva sau pe FB...cum ti-e mai usor. |
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 87
| Hope,am auzit numai lucruri bune de dr Doroftei.Ai incredere.Eu am facut 2 histero cu prof Lupascu.Bafta multa! |
|
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| buna fetelor! Alinush sa fie intr-un ceas bun si cu Doamne ajuta! eu am credinta ca va totul bine, shi sa fie cu ochisori luna viitoare. sa fie la toate cu ochisori cit de curind Zinaida Olesea, Olguta Taniusa voi ce mai faceti? |
|
| Buna, Multumesc Nadia mea draga, recunosc ca simt putine emotii.Azi am facut cateva analize premergatoare histero si mi-au iesit valorile la VSH, proteina C reactica si fibrinogen mai mari decat normal. Sper sa nu fie o piedica, i-am scris dlui dr Doroftei dar nu mi-a raspuns. Daca nu...ramane pe vineri la ora 13:00. Pupici! |
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| Hope26 wrote:Buna, Multumesc Nadia mea draga, recunosc ca simt putine emotii.Azi am facut cateva analize premergatoare histero si mi-au iesit valorile la VSH, proteina C reactica si fibrinogen mai mari decat normal. Sper sa nu fie o piedica, i-am scris dlui dr Doroftei dar nu mi-a raspuns. Daca nu...ramane pe vineri la ora 13:00. Pupici! Alina - poate esti insarcinata! in general, aceste valori sunt mari in sarcina! Mult succes si ai grija de tine - cu siguranta intr-o zi ne vei anunta vestea cea mare! |
|
| rodixon wrote: Alina - poate esti insarcinata! in general, aceste valori sunt mari in sarcina! Mult succes si ai grija de tine - cu siguranta intr-o zi ne vei anunta vestea cea mare!
Hei de unde atata bucurie...sunt in ziua 4 cm si am avut sangerari normale.Greturi am dar le-am pus pe seama caldurii :))) |
|
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| Hope merci mult ca ai plasat lincu cu pozele de la medpark a lu Rodixon cu Miriam - doamne cit de frumosi sunteti , eu iarasi am lacrimat ! Rodixon tu scrii eu pling de bucurie penturu voi , tu postezi poze eu iarasi pling .. sa dea domnu si fetele care sunt in asteptarea evenimentului cel mare sa simta in curind ceea ce simte familia ta! |
|
Inregistrat: 3/9/2015 Mesaje: 58
| Hope faci histerosonografie cu reconstruc?ie tubara? E o analiza foarte clara! Bafta multa! Doamne ajuta ?i fara emo?ii! |
|
| geaninab wrote:Hope faci histerosonografie cu reconstruc?ie tubara? E o analiza foarte clara! Bafta multa! Doamne ajuta ?i fara emo?ii! Neata geaninab, neata fetite, Fac histeroscopie de diagnostic, nu e acelasi lucru cu histerosonografia. Se face cu anestezie generala si consta in introducerea unei camere video mici in cavitatea uterina, pt explorare.Daca se gasesc probleme : gen polip cum eram eu suspecta, se face si interventie. Nu de procedura in sine mi-e teama, ca sunt anesteziata, ci de faptul ca de obicei mi-e foarte rau de la anestezie, vomit toata ziua, imi scade tensiunea...dar Dumnezeu fie cu mine... Zi frumoasa!
|
|
| shurshunea wrote:Hope merci mult ca ai plasat lincu cu pozele de la medpark a lu Rodixon cu Miriam - doamne cit de frumosi sunteti , eu iarasi am lacrimat ! Rodixon tu scrii eu pling de bucurie penturu voi , tu postezi poze eu iarasi pling .. sa dea domnu si fetele care sunt in asteptarea evenimentului cel mare sa simta in curind ceea ce simte familia ta! Multumesc mult shurshunea si bine ai venit! Imi pare nespus de rau ca nu am reusit sa ne intalnim dar poate pana nasti programam de comun acord o vizita la chisinau! Nici cu ana-ana nu ne-am intalnit! am ramas cu gandul la sarmalute .. (glumeam - eu oricum sunt intr-o cura de slabire, fac si antrenament la sala si incep sa vad rezultatele); pozele de pe facebook sunt doar cateva- cred ca s-au facut cateva sute de poze; in curand vor apare si altele! Sa dea Domnul sa treci cu bine peste aceste ultime luni si apoi sa te bucuri si sa plangi de bucurie de cate ori iti vei tine baietelul in brate, de cate ori il vei vedea cum iti zambeste, cum gangureste, cum se bucura de prezenta ambilor parinti si cum te cauta cu manutele lui mici si te atinge, cum cauta protectia si dragostea! Nu am mai crezut in ultimii ani ca voi putea trai astfel de momente dar VIATA ne surprinde de fiecare data cu lucruri bune sau mai putin bune pe care de multe ori nici nu ni le putem imagina ca se pot intampla! Te pup si ne mai auzim pe mail! |
|
| Neata fetite garofite Dupa cateva vorbe bune de sustinere de la draga mea Nadiusa si mailul dnei Diana (care e deja plecata din tara, dar stie ca fac azi histero)in care imi zice ca acele valori crescute nu sunt de speriat, sunt normale si sa nu-mi fac griji...ma simt pregatita de histero. Singura grija a ramas starea de rau de dupa...dar poate nu va fi, cine stie Ne auzim pe seara... |
|
| Hope26 wrote:Neata fetite garofite Dupa cateva vorbe bune de sustinere de la draga mea Nadiusa si mailul dnei Diana (care e deja plecata din tara, dar stie ca fac azi histero)in care imi zice ca acele valori crescute nu sunt de speriat, sunt normale si sa nu-mi fac griji...ma simt pregatita de histero. Singura grija a ramas starea de rau de dupa...dar poate nu va fi, cine stie Ne auzim pe seara... Alina, draga mea - o sa fe bine! sa ne spui cum te simti si cum este! Eu si Miriam iti transmitem gandurile naostre bune! te pupam! |
|
|