FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Natashika85
Scris: Thursday, May 28, 2015 6:00 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/26/2015
Nu, avem cetatenie romana, dar avem toate actele necesare pt a lucra aici. Pacat ca nu se poate...
Nadia-p
Scris: Thursday, May 28, 2015 6:04 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/10/2015
Natashika85 wrote:
Nu, avem cetatenie romana, dar avem toate actele necesare pt a lucra aici. Pacat ca nu se poate...

si eu sunt cu acte romane, si sotul lucreaza ofcicial, caut si acum informatii pe tema fivului aici.dar citisem inca cind eram la md, ca ei nu au rate de reusita prea mare, shtiu ca mediii din Anglia sunt bine pregatiti,

p.s chiar acum am gasit ICSI e 4920, e foarte mult pru o singura pocedura!
liliana38
Scris: Thursday, May 28, 2015 9:58 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
Buna Nadia, ma bucur ca ti-ai gasit linistea si traiesti o noua experienta de viata.Bafta multa!
Nadia-p
Scris: Friday, May 29, 2015 11:23 AM
Nivel

neta fetitele garofitele:) Liliana mersi frumos pru vb calade, si eu iti dorsc sa se realizeze visul cel mare,
Hope raza mea de soare ce faci?
Rodixon am vazut ieri pozele de la medpark suntei adorabili, sunteti o familie exemplara, pru asta merita sa traim si sa luptam sa va ajungem din urma,
fetelor o zi minunata va doresc shi hadei de treaba e anul nostru si trebuie sa reusim:)mult succes la toate
geaninab
Scris: Friday, May 29, 2015 11:45 AM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2015
Salut! Spune?i-mi, va rog, când se încheie contractul, cum se plate?te? Trebuie sa avem euro, lei moldovenesti sau putem avea lei rom pe card ?i sa platim cu acesta?
Mai vreau sa ?tiu daca se fac dozari hormonale pe parcursul tratamentului ?i daca acesta se modifica în func?ie de rezultatele dozarilor.
Nadia-p
Scris: Friday, May 29, 2015 12:34 PM
Nivel

geaninab wrote:
Salut! Spune?i-mi, va rog, când se încheie contractul, cum se plate?te? Trebuie sa avem euro, lei moldovenesti sau putem avea lei rom pe card ?i sa platim cu acesta?
Mai vreau sa ?tiu daca se fac dozari hormonale pe parcursul tratamentului ?i daca acesta se modifica în func?ie de rezultatele dozarilor.

salut! contractul se achita in lei moldovenesti, si contractul se inscheie dupa testul de saracina, dar asa cum doamna Doctor este unicala si foarte sufletista ia mai primeste si dupa testul de sarcina fara a lua bani, doamna doctor decide cite medicamente sa iai si dozarile, ai incredere in ei sun medici foarte buni
Hope26
Scris: Friday, May 29, 2015 2:10 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2015
Buna si eu
Nadiusa a iesit in sfarsit soarele, 2 zile a fost tare urat si frig.Pupicei.
Rodixon am vazut si eu pozicile cu voi din scurta voastra vizita cu Miriam la Medpak.Ce bucurie se citeste pe fata tuturor:voi,medici,asistente...E extraordinar sentimentul !
Eu is bucuroasa...finuta cununata de mine a aflat ieri ca e insarcinata topai Sunt asa emotionata. Sunt casatoriti de 1 an si jumate si ar fi vrut intai sa-si cumpere casa si apoi sa faca copil, dar daca s-a intamplat...asa e voia lui Dumnezeu.
Va doresc o zi minunata ca voi !
rodixon
Scris: Friday, May 29, 2015 2:14 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Nadia-p wrote:
neta fetitele garofitele:) Liliana mersi frumos pru vb calade, si eu iti dorsc sa se realizeze visul cel mare,
Hope raza mea de soare ce faci?
Rodixon am vazut ieri pozele de la medpark suntei adorabili, sunteti o familie exemplara, pru asta merita sa traim si sa luptam sa va ajungem din urma,
fetelor o zi minunata va doresc shi hadei de treaba e anul nostru si trebuie sa reusim:)mult succes la toate

Buna Nadia,
Unde ai vazut pozele cu noi ieri?
te pup si sa ia o zi si un weekend minunat precum sufletul tau!
Hope26
Scris: Friday, May 29, 2015 2:15 PM
Nivel

Hope26
Scris: Friday, May 29, 2015 2:20 PM
Nivel

geaninab wrote:

geaninab din ce stiu eu se poate plati cu card (pe care ai ron,se face conversia), dar sa-ti confirme fetele care deja au facut.Eu m-am interesat daca pot plati histero cu card si mi-au spus ca da.
rodixon
Scris: Friday, May 29, 2015 4:49 PM
Nivel

Hope26 wrote:

geaninab din ce stiu eu se poate plati cu card (pe care ai ron,se face conversia), dar sa-ti confirme fetele care deja au facut.Eu m-am interesat daca pot plati histero cu card si mi-au spus ca da.

asa este, se poate plati cu cardul pe care ai ron si se face conversia; este cel mai convenabil; noi asa am facut
rodixon
Scris: Friday, May 29, 2015 5:18 PM
Nivel

Multumesc Alina, Nadia,
Intr-adevar, suntem tare fericiti!
In timpul vietii am avut varfuri in cariera, am obtinut tot ceea ce-si poate dori un om- case, masini, vacante- dar peste toate, patina timpului isi pune amprenta!
Miriam este cea mai mare realizare a noastra de pana acum , este ceea ce lasam in urma, e sange din sangele nostru!
Fetelor, dragele mele, ma repet de n ori dar v-o spun din tot sufletul: LUPTATI CU TOATE FORTELE PENTRU VISUL VOSTRU DE A DEVENI MAME! ESTE MAGNIFIC!
Va pup pe toate si va imbratisez!
Nadia-p
Scris: Saturday, May 30, 2015 12:03 PM
Nivel

salutare fetelor! sa aveti un weekend frumos, si de luni incepe vara, sper sa aveti o vara cu roade bogate!
Hope un pupicel:)
Hope26
Scris: Sunday, May 31, 2015 6:12 PM
Nivel

Buna dragele mele
Ieri n-am putut sa va scriu, a fost o zi melancolica pt mine.S-au facut 2 ani de cand bunicul meu a murit, un om minunat pe care l-am iubit si l-am admirat foarte mult.
Insa va scriu azi, plina de speranta si optimism.Am vrut sa impartasesc o minune cu voi.Anul trecut, in iunie, pe cand ma pregateam de fiv 2, m-am imprietenit cu o fata minunata din Pt Neamt cu care am pastrat legatura.La amandoua a fost cu esec, desi ea a avut 10 embrioni congelati si a facut 4 FET-uri, toate negative.Mai ramasese cu 2 embrioni, pe care vroia sa-i transfere la anul in august.Si ieri am stat de vorba cu ea, era foarte trista, i-a murit acum 2 luni tatal...si i-am zis ca ,credinta va invinge, sa aibe rabdare.Si ghici...azi mi-a scris ca a facut un test de sarcina si este POZITIV !!!Sarcina naturala...
Deci dragele mele...MINUNI se intampa mereu !
Nadia-p
Scris: Monday, June 1, 2015 9:11 PM
Nivel

Hope26 wrote:
Buna dragele mele
Ieri n-am putut sa va scriu, a fost o zi melancolica pt mine.S-au facut 2 ani de cand bunicul meu a murit, un om minunat pe care l-am iubit si l-am admirat foarte mult.
Insa va scriu azi, plina de speranta si optimism.Am vrut sa impartasesc o minune cu voi.Anul trecut, in iunie, pe cand ma pregateam de fiv 2, m-am imprietenit cu o fata minunata din Pt Neamt cu care am pastrat legatura.La amandoua a fost cu esec, desi ea a avut 10 embrioni congelati si a facut 4 FET-uri, toate negative.Mai ramasese cu 2 embrioni, pe care vroia sa-i transfere la anul in august.Si ieri am stat de vorba cu ea, era foarte trista, i-a murit acum 2 luni tatal...si i-am zis ca ,credinta va invinge, sa aibe rabdare.Si ghici...azi mi-a scris ca a facut un test de sarcina si este POZITIV !!!Sarcina naturala...
Deci dragele mele...MINUNI se intampa mereu !

salutare fetitele!
Alinush imi pare rau pru bunicul tau, si eu cred in minuni, si ma bucur pru prietena ta, numai Dumnezeu stie ce si cind va fi, shi totul la vremea sa
sa aveti o saptamina frumoasa
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.