Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| Hope26 wrote:Aaaa, dupa ce-mi revin, va trebui sa merg sa refac vitamina D, au trecut 2 luni de tratament Am primit rezultatul .A crescut mult mai bine ca prima data, e 21,4 (data trecuta crescuse cu doar 2 procente de la 12,4 la 14,5) |
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| ana-ana wrote: salut alina ! eu nu am mai repetata analiza la vit d, sper ca a crescut ca in prima luna de tratament, au mai urmat 2 luni. stau mai mult la soare si sper sa fi crescut suficient ... ma bucur de pelerinajul tau , de ce nu ii scrii d diana?
ana- ana - ne putem intalni pe 26 mai la chisinau? Va dca nu mai dai nici un semn - ai patit ceva? Noi venim in 26 si plecam in 27 mai- am scris intr-o postare mai sus! DA-MI TE ROG O ADRESA DE MAIL sau un nr de telefon; imi poti scrie pe adresa rody72xon@yahoo.com va pup pe toate! Am atasat o poza cu cateva imagini de la baita lui Miriam (de la botez) va pup pe toate! |
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| nu am reusit sa incarc fisierul.. este prea mare! |
|
| Neata Fetele din Chisinau, imi puteti spune si mie va rog cat costa la voi o cutie de ''Vitrum prenatal''. mi-a recomandat dna Diana, la noi nu se gasesc (poate doar sub alta denumire). Multumesc. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/9/2015 Mesaje: 58
| Mul?umesc mult! Sa în?eleg ca nu mai am nimic de platit? Ar trebui sa încep pe 4. iulie, prima zi de Cm, pentru ca atunci îmi permite serviciul. Sper ca d-na dr sa fie disponibila. |
|
Inregistrat: 4/8/2015 Mesaje: 26
| Hope26 wrote:Neata Fetele din Chisinau, imi puteti spune si mie va rog cat costa la voi o cutie de ''Vitrum prenatal''. mi-a recomandat dna Diana, la noi nu se gasesc (poate doar sub alta denumire). Multumesc.
neata! mie mi-a recomandat elevite! posibil sa fie cam la fel. iti urez numai bine si poate ne intalnim si noi, fetele din iasi sa ne cunoastem.
|
|
| geaninab wrote:Mul?umesc mult! Sa în?eleg ca nu mai am nimic de platit? Ar trebui sa încep pe 4. iulie, prima zi de Cm, pentru ca atunci îmi permite serviciul. Sper ca d-na dr sa fie disponibila. Geanina, asa e. Nu mai dai niciun ban in plus pt nimic, primesti chiar si dezinfectantul pentru injectiile pe care le vei face. |
|
| Am o nelamurire legata de melatonina. Voi ati luat pentru o perioada mai lunga .....2 luni? Dna Diana mi-a dat pentru ca e un antioxidant foarte puternic, insa am inceput sa am probleme cu somnul. |
|
| adela08 wrote:neata! mie mi-a recomandat elevite! posibil sa fie cam la fel. iti urez numai bine si poate ne intalnim si noi, fetele din iasi sa ne cunoastem.
geaninab...cam in aceeasi perioada ar trebui si eu sa incep, doar ca mie imi vine menstruatia ori la sf de iunie, ori pe 1 iulie.Cred ca o sa ne vedem pe acolo. Adela pana la urma mi-am luat si eu tot elevit, banuiesc ca e aceeasi chestie. Legat de intalnire,eu is dispusa sa ne vedem saptamana asta, daca poti si tu.Iar daca mai sunt persoane dornice de o sueta intre fete, le asteptam cu drag. |
|
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| Hope26 wrote:Neata Fetele din Chisinau, imi puteti spune si mie va rog cat costa la voi o cutie de ''Vitrum prenatal''. mi-a recomandat dna Diana, la noi nu se gasesc (poate doar sub alta denumire). Multumesc.
Hope eu am luat recent costa in jur de 260 mdl -100 de pastile. |
|
Inregistrat: 3/9/2015 Mesaje: 58
| Hope , atunci ne vedem la Chi?inau. Sper ca d-na dr sa fie la clinica ?i nu la specializari, dupa cum spuneau unele fete. Mie mi-a spus sa iau pana atunci elevit pt acid folic ?i vit D. Poate ne ajuta Dumnezeu sa finalizam procedura cu un rezultat pozitiv. Doamne ajuta la toata lumea! |
|
| shurshunea wrote:Hope eu am luat recent costa in jur de 260 mdl -100 de pastile. Multumesc shurshunea, cand mai vin in Chisinau imi voi lua si eu, la noi elevitul (care e acelasi lucru) cu 30 pastile e 50 ron (aprox 230 mdl)... |
|
Inregistrat: 12/25/2014 Mesaje: 62
| Hope vom avea 40 saptamani adica dpn la sf lunii august...dar daca eu fac tratament cu clexane probabil voi naste in jur de 15 august...;-) , voi naste la cuza voda,e ok de cand au renovat. |
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 87
| Buna fetelor, Adela, eu iau melatonina de 8 luni, si e ok, nu am efecte adverse.Mie mi-a scris dna Diana ca in perioada 5-20 iunie nu va fi ca merge la o specizare.Si eu astept sa intru in protocol. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/3/2015 Mesaje: 102
| liliana38 wrote:Buna fetelor, Adela, eu iau melatonina de 8 luni, si e ok, nu am efecte adverse.Mie mi-a scris dna Diana ca in perioada 5-20 iunie nu va fi ca merge la o specizare.Si eu astept sa intru in protocol. Buna, Liliana! Cand ai vb ultima data cu Diana? Nu stiam ca o sa plece....., eu am vb cu ea pe 15 sap trecuta |
|
|