FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Hope26
Scris: Sunday, May 3, 2015 8:10 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/19/2015
Buna dimineata fetite garofite, va doresc o zi frumoasa,senina,cu soare si plina de sperante.
Doamne-Doamne zice ca va fi bine...cu multaaa rabdare si cu si mai multa credinta.
O duminica linistita!flower
Nadia-p
Scris: Monday, May 4, 2015 6:58 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2015
Buna diminiata dragelor!
Hope draga un salut mare pru tine:) pupicei
fetelor va doresc sa aveti credinta shi sa nu lasati miinele jos, trebuie sa lupatam pina vom vedea visul implinit,
Madalina va veni soarele pe strazile noastre, va veni
va cuprind cu drag
sa aveti o saptamina minunata, cu ginduri frumoase
ana08
Scris: Tuesday, May 5, 2015 8:41 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/3/2015
Buna fetelor!
ce liniste e in ultimul timp pe aici, nimeni nu mai zice nimic?
ana-ana
Scris: Wednesday, May 6, 2015 12:01 AM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2015
ana08 wrote:
Buna fetelor!
ce liniste e in ultimul timp pe aici, nimeni nu mai zice nimic?

:) lumea poarta discutii intense cu barza, nu are timp de forum..:) la tine au inceput deja emotiile?
ana08
Scris: Wednesday, May 6, 2015 7:17 AM
Nivel

ana-ana wrote:

:) lumea poarta discutii intense cu barza, nu are timp de forum..:) la tine au inceput deja emotiile?

Buna dimineata! Nu au inceput emotiile, au timp sa ajunga..... . Tu ce faci, esti bine?Cheek Kiss
ana-ana
Scris: Wednesday, May 6, 2015 9:43 AM
Nivel

ana08 wrote:

Buna dimineata! Nu au inceput emotiile, au timp sa ajunga..... . Tu ce faci, esti bine?Cheek Kiss

Da sunt bine, mie imi dau tircoale deja :) astept cu frica si nerabdare ...
ana08
Scris: Wednesday, May 6, 2015 5:55 PM
Nivel

ana-ana wrote:

Da sunt bine, mie imi dau tircoale deja :) astept cu frica si nerabdare ...

:)cand incepi? eu cred ca pe la sf lunii
ana-ana
Scris: Wednesday, May 6, 2015 9:08 PM
Nivel

ana08 wrote:

:)cand incepi? eu cred ca pe la sf lunii

Asa cred si eu , dupa calculele mele cam pe 20 , deja vedem...
Hope26
Scris: Thursday, May 7, 2015 8:21 AM
Nivel

Neata fetitele...
Nadiusa o raza de soare de la mine, restul razelor de la Doamne-Doamne.
Ana08 si ana-ana va urez succes,incepeti acusica un drum nu tocmai usor, dar vom fi alaturi de voi sa va sustinem.
La sfarsitul lunii ne vom vedea atunci pe acolo...voi cu procedura, eu cu histeroscopia.
Astazi o prietena buna de a mea, are punctia la Chisinau cu dr Gladun, la Repromed.Are emotii saraca, e primul FIV, AMH micut, la inceputul menstrei avea 8 foliculi, dar s-au dezvoltat doar 3...sper astia sa fie maturi si sa obtina din ei 3 embrionasi frumosi.
O zi frumoasa tuturor!
contessa
Scris: Thursday, May 7, 2015 6:12 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/29/2015
salut fetele. imi puteti va rog spune adresa mail a d-nei Diana. Multumesc
Hope26
Scris: Thursday, May 7, 2015 7:16 PM
Nivel

contessa wrote:
salut fetele. imi puteti va rog spune adresa mail a d-nei Diana. Multumesc

fl@medpark.md
shurshunea
Scris: Friday, May 8, 2015 7:45 AM
Nivel

Inregistrat: 11/6/2014
Salut fetelor , cam pasiv e aici - a venit primavara si toti pe la natura cred ..

Noi ieri am fost la dna Diana , tot e bine la terminul nostru , ne-a spus ca o sa avem un campion , sotu macar spunea ca lui ii indiferent dar pe fatsa lui care semana cu un motanel satul se vedea mindria ca va fi tata de baiat Big Laugh
deci ajutati-ma cu nume pentru barbatselu nostru DistanceKiss
Hope26
Scris: Friday, May 8, 2015 3:20 PM
Nivel

shurshunea wrote:
Salut fetelor , cam pasiv e aici - a venit primavara si toti pe la natura cred ..
Noi ieri am fost la dna Diana , tot e bine la terminul nostru , ne-a spus ca o sa avem un campion , sotu macar spunea ca lui ii indiferent dar pe fatsa lui care semana cu un motanel satul se vedea mindria ca va fi tata de baiat Big Laugh
deci ajutati-ma cu nume pentru barbatselu nostru DistanceKiss

Felicitari shurshunea pt baietel,gusturile oricum nu sunt aceleasi, dar mie una mi-ar place Cezar sau Luca.Cred ca numele va veni pana la urma din inima, sotul tau sigur are si el ceva idei.Sfatuiti-va, alegeti mai multe nume, apoi veti gasi numele PERFECT.
Poate sunt putin sentimentala, dar acum 2 ani a murit bunicul meu, care a fost pt toti un exemplu in viata, un om rar intalnit si poate as merge pe al 2 lea nume IOAN...
rodixon
Scris: Friday, May 8, 2015 4:44 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
shurshunea - eram sigura ca este baietel!
cum spune si Alina fiecare ne mai alegem un nume din familie, in amintirea celor ce nu mai sunt printre noi; si la mine Ioana este de la numele bunicii mele pe care am iubit-o extrem de mult si care era o femeie energica, apriga si hotarata;
de multe ori imi spun ca o voi striga pe fetita mea IOANA atunci cand va face obraznicii si va trebui sa o cert (cum facea bunica mea cu mine); sa stie ca mami este suparata pe ea cand o voi striga asa (glumesc);
sa stii... nu am uitat de botez ! am 3 fetite botezate si nici un baietel! dar... sa se nasca copilul sanatos si apoi voi hotarati daca vreti sa fim nasii copilului!
Intr-adevar pe forum liniste!
Daca va mai amintiti era o fata Adr care a scris de cateva ori apoi ne-a urmarit permanent!
eu am cunoscut-o personal...apoi am tinut legatura prin telefon si pe mail, este din Focsani (romania); a intrat si ea in protocol si azi a facut testul:NEGATIV ! de cand mi-a dat mesaj sunt atat de trista; ma doare sufletul pentru ea- isi dorea asa de mult ca de altfel noi toate; mi-am amintit de primul FIV esuat; de la ET nu prea avea sperante; s-a facut ET cu un singur embrion; ovocitele nu au fost mature desi aparent erau OK; dna Diana i-a pus ca se intampla asa ceva la 1 din 200 femei!
sunt atatea cauze ale acestei boli numita INFERTILITATE de nu ne putem imagina!
Oricum sufletul meu este alaturi de ea- si stiu ca este prea devreme dar SA NU LASE MAINILE JOS (cum spun surorile noastre moldovence); nu va inchipuiti cat de repede uitati toate suferintele prin care treceti acum in momentul cand va veti tine copilul in brate si cu manutele lui mici va ia de gat ( cum face Miriam acum) si iti zambeste - uiti totul!
de aceea va spun tot timpul - luptati pana cand cineva (sau varsta) va spune ca nu se mai poate - pana atunci cautati sa faceti tot ce va sta in putere sa va indepliniti acest MINUNAT VIS!
Adr - sunt alaturi de tine cu toata fiinta mea!
Va pup pe toate!
Hope26
Scris: Friday, May 8, 2015 6:49 PM
Nivel

rodi...cuvintele tale sunt magice uneori...
Si nu stiu daca IOANA ta va fi o ''femeie energica, apriga si hotarata'',dar sigur va fi una cu suflet si inima mare.
Adr ne pare rau pt esec, ne pare rau ca nu ai impartasit cu noi experienta ta, poate te-am fi sustinut mai mult, dar sunt sigura ca rodixon a facut cat noi toate la un loc.
Mergem cu Dumnezeu inainte !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.