Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| Foarte frumoase filmulete rodixon, iti multumim ca ne-ai facut ziua mai senina. Emotionant pana la lacrimi...
|
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| Multumesc Alina, Simt ca esti un om deosebit si iti doresc din tot sufletul ca anul viitor pe vremea aceasta sa te pregatesti de botez! te pup! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/26/2015 Mesaje: 228
| Vai Rodixon ! Foarte emotionant! Dar tati... se topeste dupa Miriam , e fata tatei !!! Superb ! |
|
| ana-ana wrote: Vai Rodixon ! Foarte emotionant! Dar tati... se topeste dupa Miriam , e fata tatei !!! Superb ! Tati - nu mai spun- ii zambeste fata de cate ori vorbeste de ea si o priveste! este sufletul lui si asa va fi mereu! Iar Miriam, cand sotul vine seara acasa, pe mine nu ma mai cunoaste! S-a creat deja intre ei o legatura foarte puternica! Ceea va spuneam in primele postari- de multe ori eu nu mai speram ca voi trai acest vis de a deveni MAMA dar pentru sotul meu, pentru cat de mult vroia el si suferea am decis sa lupt si mai mult; ma trezeam noaptea si plangeam, ma descarcam, dar el suferea pe ascuns desi vorbeam foarte mult despre asta; el incerca sa ma incurajeze pe mine! Dzeu ne-a sters lacrimile : mie pe cele reale iar lui pe cele din suflet! Te pup ana-ana si nu uita: sarmale si placintute (si ce mai faceti voi specific moldovenesc); Vom veni dupa a doua jumatate a lunii mai, nu am stabilit inca! |
|
| rodixon wrote: Tati - nu mai spun- ii zambeste fata de cate ori vorbeste de ea si o priveste! este sufletul lui si asa va fi mereu! Iar Miriam, cand sotul vine seara acasa, pe mine nu ma mai cunoaste! S-a creat deja intre ei o legatura foarte puternica! Ceea va spuneam in primele postari- de multe ori eu nu mai speram ca voi trai acest vis de a deveni MAMA dar pentru sotul meu, pentru cat de mult vroia el si suferea am decis sa lupt si mai mult; ma trezeam noaptea si plangeam, ma descarcam, dar el suferea pe ascuns desi vorbeam foarte mult despre asta; el incerca sa ma incurajeze pe mine! Dzeu ne-a sters lacrimile : mie pe cele reale iar lui pe cele din suflet! Te pup ana-ana si nu uita: sarmale si placintute (si ce mai faceti voi specific moldovenesc); Vom veni dupa a doua jumatate a lunii mai, nu am stabilit inca!
Sa uit?! nuuu, de uitat eu nu uit, doar voi sa veniti pina in iunie sa nu fiu pe la clinica dupa bebei :) |
|
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| buna seara dragelor! Rodixon multumesc ca ne faci pofta sa mergem cu mai multa dorinta pru scopul nostru! E atit de dulce sa va creasca mare sanatoasa si sa va bucure ochii si sufletul |
|
Inregistrat: 2/3/2015 Mesaje: 102
| buna fetelor! Rodixon, emotionante filmuletele , e minunata si foarte dulce micuta Miriam, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 87
| Va felicit Rodixon!Sa va dea D-zeu sanatate si fericire! |
|
| Buna dimineata soareeeee...neatza fetitele mele dragi... O zi cat mai frumoasa si plina de bucurii...si liniste....si credinta... Va pupacesc!
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 79
| Rodixon atit de emotionante sunt filmuletele.. , vad pe chipurile voastre adevarata fericire si implinire, sa va pazeasca Domnul de rele. E atit de draguta Miriam, imi imaganiam ce as simti eu in asemenea momente...sufletul mi se topeste de bucurie. Nely tu cum te simti? nu indraznesc sa te sun, mi-i frica sa nu deranjez, sper sa gasesti putere sa treci peste aceste greutati, nu este totul pierdut, incearca sa mai consulti medici..daca vrei putem sa ne mai intilnim si mai discutam. Hope, Ana-ana, Nadiusa, Ana08, shurshunea, zinaida si toate fetitele va doresc sa aveti parte numai de bine . |
|
| Buna dimineata... Ce faceti fetite garofite? Trezirea ca e soare afara :) Nadiusa pupici si o imbratisare mareeeee... O zi cat mai frumoasa tuturor |
|
| Buna dimineata dragele mele, Ieri Miriam ne-a mai facut o mare bucurie plina de emotii: cand radea am observat ca deja i-au dat 2 dintisori din fata in partea de jos; nici nu am simtit cand au spart deoarece a fost destul de linistita! Nu va inchipuiti ce emotii am trait atat eu cat si sotul! Are doar 4 luni si jumatate si deja au aparut dintisorii! Va doresc tuturor sa traiti aceste momente; ele vor veni, cu rabdare, incredere in cel de sus si gandire pozitiva! Va pup pe toate si va doresc un weekend mununat! |
|
Inregistrat: 2/3/2015 Mesaje: 102
| Hei, ce faceti fetelor, ati iesit la iarba verde si gratarele? Fetelor la analizele premergatoare FIV, stiti voi de care e vb (Anti-HCVAnti-HIV, etc), se procedeaza la fel ca la celelalte , adica nu trebuie sa mananci nimic inainte de a le recolta . Nu am probleme cu mancatul, doar ca daca plec la drum nu prea pot sa renunt la cafeluta de dimineta. Fetele care incep in iunie, ati facut analizele? Va pup, weekend frumos |
|
| rodixon wrote:Buna dimineata dragele mele, Ieri Miriam ne-a mai facut o mare bucurie plina de emotii: cand radea am observat ca deja i-au dat 2 dintisori din fata in partea de jos; nici nu am simtit cand au spart deoarece a fost destul de linistita! Nu va inchipuiti ce emotii am trait atat eu cat si sotul! Are doar 4 luni si jumatate si deja au aparut dintisorii! Va doresc tuturor sa traiti aceste momente; ele vor veni, cu rabdare, incredere in cel de sus si gandire pozitiva! Va pup pe toate si va doresc un weekend mununat! Bravoooo...abia asteptam si filmuletul cu primii pasi |
|
| ana08 wrote:Hei, ce faceti fetelor, ati iesit la iarba verde si gratarele? Fetelor la analizele premergatoare FIV, stiti voi de care e vb (Anti-HCVAnti-HIV, etc), se procedeaza la fel ca la celelalte , adica nu trebuie sa mananci nimic inainte de a le recolta . Nu am probleme cu mancatul, doar ca daca plec la drum nu prea pot sa renunt la cafeluta de dimineta. Fetele care incep in iunie, ati facut analizele? Va pup, weekend frumos NU, nu e necesar sa nu maninci sau sa nu bei, eu am facut analizele la ora 16.00. Care hiv, sifilis si restul cu mincarica?! :) :) eu le-am facut pe 31 ianuarie cind am incheiat contractul , rezultatele sunt in citeva zile ...mai greu e cu vit D , care apare in 14 zile daka iti va indica sa o faci. |
|
|