Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/26/2015 Mesaje: 247
| hai manu, fa un test, fii curajoasa! pentru fiecare exista minuni, poate a ta e in burtica deja |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| Manu79 wrote:Hope in legatura cu iesirea sunt de acord. Stii ca eu am facut IUI in ianuarie, urmatoarele luni mi-a venit CM normal. Azi sunt in a 35 zi si nimic...si sper sa nu fie nimic. Tinand cont ca nu am ramas insarcinata niciodata ar fi cu adevarat o minune de la Dumnezeu...imi este si frica sa sper...imi este frica sa merg la toaleta...test de sarcina nu am curaj sa fac, sunt dezamagita ca de fiecare data mi-a aratat numai o liniuta! Va doresc ca tuturor sa reusiti, Doamne Ajuta...sa auzim de bine ! Manu79 eu as face un test, cine stie...minuni se intampla, am auzit cazuri dupa 1-2 fiv nereusite sa ramana din senin. Cine stie...As face chiar un beta hcg la Omini, iti dau rezultatul in aceeasi zi. Oricare ar fi raspunsul trebuie sa fii increzatoare si chiar daca ramai insarcinata tot iesim la un suc/cafea/ceiut.
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/5/2015 Mesaje: 92
| Manu,fa testul de urina,mai bine decat sa te chinui cu framintarile.Nelly, hai scrie si tu ce mai faci...Olesea, eu astept sa fie bine, deja trag cu ochiul sa vad daca ai scris ceva. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| lana1 wrote:Buna fetelor.Sint si eu o pacienta a medpark, am aceeasi problema. Am administrat injectiile si astept ziua de introducere a oocitelor. Spuneti va rog,a avut cineva slabiciuni mari,dureri în burtA.... |
|
Inregistrat: 4/7/2015 Mesaje: 19
| buna fetelor. Spuneti va rog ce simptome ati avut dupa preluarea oocitelor? Am avut extractia lor.am dureri si slabiciuni mari. |
|
Inregistrat: 3/1/2015 Mesaje: 42
| Eu astept cu inima rezultatul,sperca acus o sa ma sune.Eliminari inca am ca si eri.lana, eu am avut si dureri, sam fost tare imflata, si amus inflata-am avut hiperstimulare, mio facut si porfuzie in vena,da nui nimica ,eu rabd si mai greu numai sa fie bine cu sarcina.Suna la DDiana si spune-i,o sa fie mai bine, ea stie mai bine.Da asa nu te teme, sa te ajute Dumnezeu sa fie bine.Cite ovule au scos? |
|
| Bine ai venit lana1 Banuiesc ca ai facut hiperstimulare , dar cel mai bine e sa vb cu dna Diana si sa-i spui ce simptome ai, ea va sti ce e cel mai bine de facut.Cate oocite ai?Speram sa fie cu reusita. olesea sper sa te simti mai bine, incerca sa te odihnesti, stiu ca e greu si ai emotii, dar acum cel mai mult ai nevoie de liniste.Asteptam si noi rezultatul cu tine.
|
|
| Am 10.voi ce ziceti sa merg mai departe cu asa simptome sau sa a?tept luna viitoare.. Pentru introducerea lor?de obicei cite 2 se introduc? |
|
Inregistrat: 3/5/2015 Mesaje: 92
| Lana, nu e noi ce zicem, dna Diana cum iti zice, numaidecit sa vorbesti cu ea.E bine dacas mai multe, ai sanse mai bune, din 10 oocite citi embrioni s-au primit? |
|
| Ok...oocite 14.dar sau primit 10.întreb deoarece poate din practica voastra o sa-mi fie mai clar. |
|
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| lana1 wrote:Ok...oocite 14.dar sau primit 10.întreb deoarece poate din practica voastra o sa-mi fie mai clar.
lana depinde calitatea embrionilor din 10 citi sunt buni pentru transfer .. si da de acord cu zinaida doar dna Diana cu Iren decid ce si cum |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/26/2015 Mesaje: 247
| dar ce se intampla cu restul embrionilor, daca nu-i transfera pe toti? |
|
| Dea wrote:dar ce se intampla cu restul embrionilor, daca nu-i transfera pe toti? Dea credeam ca sti deja...se pot congela pana la maxim 10 ani, si oricand ii poti dezgheta pt un nou transfer. E foarte folositor mai ales persoanelor care nu reusesc din prima, nu va mai tb repetat tot procedeul-tratamente, punctie- ci doar transferul de embrioni. Iar daca reuseste...poate bebe tau va vrea un fratior sau o surioara |
|
| Va multumesc pentru raspuns. |
|
Inregistrat: 3/1/2015 Mesaje: 42
| 790 e azi,a spus ca trebuie sa continui medicamentele si sa vin la ECO simbata.A spus ca nu-I rau, e binisor, da toate variantele-s posibile, nu vrea sa ma amageasca.iam spus ca fac cum spune si astept simbata.O spus ca ea tot retraeste si acuma numai ne putem ruga si sa iau medicamentele.O spus sa nu ma tem, so las pe dinsa sa se teama pentru mine si o spus multumesc, cas tare rabdatoare, mai rar asa .eu cred in puterea Domnului si o sa fiu multumita asa cum a fi.Eu tot le multumesc, bine ca nu e negative, ii femee buna.
Lana,ea o sa spuna daca nu trebuie de facut transferu acuma si de congelat toti embrionii.la mine o asteptat 5 zile pina afacut transfer, tot spunea ca am risc cu hiperstimularea si ca daca congeleaza nu am sanse mai mititele, la ei is rezultate bune cu embrioni congelati.Sun-o pe dinsa, da ea totuna o sa te controleze sa daca nui place nu o sa faca transferu.Eu asa am inteles da nu stiu totul. |
|
|