Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| Mihaela 87 wrote:Buna fetele, Hope are mare dreptate, suntem aici sa ne sus?inem si sa în?elegem durerea fiecaruia, referitor la identitate eu cred ca pe acest forum intra doar cine întâmpina aceia?i problema ca noi! poate am gre?it dar eu am spus cunoscu?ilor ca urmeaza sa facem fiv, nu cred ca e chiar bine având in vedere ca nu toata lumea pricepe despre ce este vorba, mai comenteaza, etc, Cred deasemenea ca orice femeie are dreptul sa fie mama indiferent ca este prin FIV sau natural! Nelly îmi pare tare rau ca nu s a prins dar o sa vezi ca urmeaza...Hope ,Ana ana, cum va gasesc pe Facebook? Va îmbra?i?ez cu drag si nu va pierde?i speran?a, eu nu mi o pierd! Se pare ca m-ai gasit |
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| Hope26 wrote:Buna fetitele mele dragi Nu v-am scris cateva zile, am fost prinsa cu petrecerea de ziua mea, musafiri, cadouri,multeeee flori. Vad ca ati avut neintelegeri pe aici, e pacat. Suntem aici sa incercam sa ne sustinem reciproc, poate nu ne placem toate , dar avem acelasi tel si prin asta trebuie sa trecem musai impreuna.Hai sa lasam sentimentele negative deoparte, daca nu ne place cineva nu trebuie sa-i fim prieten, dar nici sa-l jignim. Iar daca e cineva fals aici...e pacatul lui, nu al nostru. Eu am cunoscut o mare parte din voi, si stiu ca sunteti reale.Ba mai mult pe Inulia am cunoscut-o pe FB, e o dulceata de fata. Nadiusa mea multe salutari, te pup cu mut drag si dor. Am primit o veste nu tocmai grozava.Mi-a zis dna Diana ca dl Sedat e posibil sa vina la sfarsitul lui mai, dar nici atunci nu-i sigur deoarece are programul foarte incarcat. Daca vine atunci...nu voi putea face in iunie FIV, ar fi vorba de 2 anestezii la interval de 2 saptamani si nu cred ca va face...Off, da-mi Doamne rabdare ... Va pup pe toate !
hope - eu am facut 2 anestezii generale la 2 saptamani diferenta (prima pentru scratching endometrial si a doua pentru punctie) si nu au fost probleme Mult succes! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/3/2015 Mesaje: 102
| Buna fetelor! Vad ca au fost discutii aprinse pe aici, parerea mea este ca aici nu ar trebui sa existe asa ceva.Eu cred ca ar trebui sa ne intelegem cel mai mult unele pe altele si sa ne sustinem. Eu fac tot ce pot ca sa fiu pozitiva si optimista si ma rog la Dumnezeu sa ne ajute pe toate sa fim mame! Cele care intra in protcol in luna iunie cand mergeti sa faceti analizele premergatoare FIV? Stiti cumva cand se intoarce embriologul? Mie trebuie sa-mi vina menstruatia zilele astea si urmatoare la sf lunii mai.....nu stiu cand o sa intru, depinde cand se intoarce embriologul. Va pup pe toate, si chiar daca e greu trebuie sa fim puternice! |
|
| rodixon wrote: hope - eu am facut 2 anestezii generale la 2 saptamani diferenta (prima pentru scratching endometrial si a doua pentru punctie) si nu au fost probleme Mult succes!
Multumesc rodixon pt raza de soare |
|
Inregistrat: 2/26/2015 Mesaje: 228
| ana08 wrote:Buna fetelor! Vad ca au fost discutii aprinse pe aici, parerea mea este ca aici nu ar trebui sa existe asa ceva.Eu cred ca ar trebui sa ne intelegem cel mai mult unele pe altele si sa ne sustinem. Eu fac tot ce pot ca sa fiu pozitiva si optimista si ma rog la Dumnezeu sa ne ajute pe toate sa fim mame! Cele care intra in protcol in luna iunie cand mergeti sa faceti analizele premergatoare FIV? Stiti cumva cand se intoarce embriologul? Mie trebuie sa-mi vina menstruatia zilele astea si urmatoare la sf lunii mai.....nu stiu cand o sa intru, depinde cand se intoarce embriologul. Va pup pe toate, si chiar daca e greu trebuie sa fim puternice! Scumpa salut ! Meidcul embriolog revine pe 23-24 asa mi-a zis d diana azi. Eu am mers sa mai fac o ecografie a 10-a zi, e in regula, am numarat foliculii azi :) avem roade bune :) aprox 18 pe dreptul si 5-6 pe stingul. astept cu mare nerabdare sa incep |
|
Inregistrat: 2/3/2015 Mesaje: 102
| Hei, draga mea ana-ana ce mult ma bucur ca esti bine! Trebuie sa ma organizez sa merg intr-o zi sa semnez contractul si sa fac analizele, ca daca embriologul vine la sf lunii numai bine intru in protocol la urmatoarea menstruatie. Doamne, imi doresc din tot sufletul sa fie la toate bine!!! |
|
Inregistrat: 2/26/2015 Mesaje: 228
| Vom sta closhte amindoua odata ! :) vom astepta sa iasa puisorii.
|
|
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| buna diminiata dragelor! sa aveti o zi minunata cu soare in sufletele, cu credinta in Dumnezeu si va fi tot bine! Hope va fi bine vei vedea! fetelor veti fi in grupushor in iunie sa va ajute Dumnezeu
|
|
| Neataaa fetite garofite Va doresc o zi minunata plina de zambete si voie-buna. Pupicei ! |
|

| Buna dimineata fetelor,
Va trimit mai jos un link de pe youtube cu un clip de la botezul fiicei noastre. Ma rog la Dzeu si va doresc din tot sufletul ca aceste momente sa le traiti toate cat mai curand! Va pup!
Miriam-Ioana//Highlights//03.04.2015 |
|

| mai exact aici https://www.youtube.com/watch?v=8I9CU9MaltA&feature=youtu.be |
|

| si aici Taina Botezului https://www.youtube.com/watch?v=FhkU8DznYaQ
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/1/2015 Mesaje: 42
| Rodixon sa creasca fata sanatoasa si fericita, s-o pazeasca Dumnezeu de toate rele, sa ajungi so vezi mireasa si sa te bucuri de nepoti.Fetelor, credeti tare si o sa fie bine,mare e mila Domnului1 |
|
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| Rodixon eu m-am emotionat pina la lacrimi pentru voi , e atit de dulce abia astept sa o vad .. sa va aduca cu fiecare zi cit mai multe bucurii si ferecire si sa va bucurati de ea. Sa fiti sanatosi si sa iaba grija dzeu de familia voastra si in curind ar trebui un fratior lu Miriam abia astept sa o giugiulesc ! |
|

| multumesc mult Olesea, shurshunea .... Anul viitor de ocupam de puisorii congelati si cine stie, poate Dzeu ne va da un fratior sau o surioara pentru Miriam! va cuprind cu mare drag! |
|
|