Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
|
hmm cred ca eabsurd suspiciunea ta de ce ar tr sa ma afisez aici cind la noi nimeni nu stie de fiv...si aici intra multa lume care ar putea sa ma recunoasca, cui ii tr ajutor eu ii spun si de forum si de medpark dar fara nici o relevanta la noi, e chestia personala a fiecaruia |
|
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| Multumesc tuturor de urari, a fost intr-adevar o zi extraordinara...cel putin pt mine. Bineinteles aceleasi urari de ceva vreme incoace...''sa fac bebe'' :) parca-i sablon la toti. Le-am promis k anu asta nu mai scapa Natashika85 bine ai venit si felicitari pt sarcina...mai multe burtici, mai multe sperante pt noi. Va pup !!! Si cate o floare pt fiecare din zecile de flori primite azi...le impart cu voi |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 79
| shurshunea wrote:
hmm cred ca eabsurd suspiciunea ta de ce ar tr sa ma afisez aici cind la noi nimeni nu stie de fiv...si aici intra multa lume care ar putea sa ma recunoasca, cui ii tr ajutor eu ii spun si de forum si de medpark dar fara nici o relevanta la noi, e chestia personala a fiecaruia
Shurshunea nu fi atit de rea la adresa anei,ii inteleg temerile,uite si singura... au afisat poze doar fete cu nereusite, cu exceptia lui rodixon...oare toate gindesc asa ca tine?nu cred. Referitor ca te va recunoaste cineva, eu cred ca acest topic citesc doar persoane care se confrunta cu asemenea problema..cei cu copilasi cred ca au alte interese si pe mine nu ma supara daca ma recunoaste cineva , poate imi va adresa mai putine intrebari stupide, si cine stie daca cuiva din apropiati ii voi putea fi utila. Ma deranjeaza doar cind apropiatii stiu ca sunt in protocol si se intereseaza de mersul lui sau ma intreaba daca am reusit, cred ca daca voi incepe alt fiv nu voi spune nimanui. Ana08 nu te discuraja, ma refeream la mine caci de 2 ori am obtinut putini embrioni si nu au congelat nimic...e previzibil ca voi avea un nr mic de ovule si deci sanse mai mici, dar tu daca esti la primul fiv cred ca merita, chiar trebuie sa incerci, sa nu iti para rau mai tirziu..ai toate sansele sa se primeasca bebe si din tot sufletelul iti doresc acest lucru. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 184
| sigur ca nu uit draguta uite ca si te-am gasit |
|
| madalina88 wrote: Shurshunea nu fi atit de rea la adresa anei,ii inteleg temerile,uite si singura... au afisat poze doar fete cu nereusite, cu exceptia lui rodixon...oare toate gindesc asa ca tine?nu cred. Referitor ca te va recunoaste cineva, eu cred ca acest topic citesc doar persoane care se confrunta cu asemenea problema..cei cu copilasi cred ca au alte interese si pe mine nu ma supara daca ma recunoaste cineva , poate imi va adresa mai putine intrebari stupide, si cine stie daca cuiva din apropiati ii voi putea fi utila. Ma deranjeaza doar cind apropiatii stiu ca sunt in protocol si se intereseaza de mersul lui sau ma intreaba daca am reusit, cred ca daca voi incepe alt fiv nu voi spune nimanui. Ana08 nu te discuraja, ma refeream la mine caci de 2 ori am obtinut putini embrioni si nu au congelat nimic...e previzibil ca voi avea un nr mic de ovule si deci sanse mai mici, dar tu daca esti la primul fiv cred ca merita, chiar trebuie sa incerci, sa nu iti para rau mai tirziu..ai toate sansele sa se primeasca bebe si din tot sufletelul iti doresc acest lucru.
Eu nu sunt rea simplu nu-mi place cineva sa ma invinuiasca pe nedreptate..rodixon poate sa confirme ca sunt reala, eu cred ca 90% din fete cu reusita si fara o fac din acelasi motiv ca mine..plus stiu ca la sigur ca intra nu numai fete care se confrunta cu problema data..eu am rude cunoscute care citesc acest forum pu cineva cu probleme si imi povestesx de el, si nu as vrea sa stie de mine..nici una din fetele cu reusita de aici nu pare un fake..cu unele din ele noi vb pe email Si daca sa vb drept eu i-am spus anei ca vreu placinte si nimeni nu m-a auzit atunci...
Da madalina ai face o decizie corecta daca sa nu spui la nimeni , pe mine m-o ajutat mult asta..cum am zis -la noi nimeni nu stie de fiv in afara de voi si mama mea..si cred ca pu lume asa e mai bine.
|
|
Inregistrat: 2/26/2015 Mesaje: 228
| madalina88 wrote: Shurshunea nu fi atit de rea la adresa anei,ii inteleg temerile,uite si singura... au afisat poze doar fete cu nereusite, cu exceptia lui rodixon...oare toate gindesc asa ca tine?nu cred. Referitor ca te va recunoaste cineva, eu cred ca acest topic citesc doar persoane care se confrunta cu asemenea problema..cei cu copilasi cred ca au alte interese si pe mine nu ma supara daca ma recunoaste cineva , poate imi va adresa mai putine intrebari stupide, si cine stie daca cuiva din apropiati ii voi putea fi utila. Ma deranjeaza doar cind apropiatii stiu ca sunt in protocol si se intereseaza de mersul lui sau ma intreaba daca am reusit, cred ca daca voi incepe alt fiv nu voi spune nimanui. Ana08 nu te discuraja, ma refeream la mine caci de 2 ori am obtinut putini embrioni si nu au congelat nimic...e previzibil ca voi avea un nr mic de ovule si deci sanse mai mici, dar tu daca esti la primul fiv cred ca merita, chiar trebuie sa incerci, sa nu iti para rau mai tirziu..ai toate sansele sa se primeasca bebe si din tot sufletelul iti doresc acest lucru.
Nici nu vreau sa-i raspunde acestei femei, e a doua oara cind isi permite sa ma jigneasca. Eu prefer sa fiu sincera si daka am ceva pe suflet sa spun, nu am acuzat pe nimeni ca e fals, am spus ca am simtit la un moment dat referitor la 2 persoane, nu am spus asta in adresa tuturor fetelor de aici. Mi-am cerut si scuze, in cazul in care nu am dreptate . Ceea ce imi doresc din tot sufletul este ca si acele fete care stiu cu siguranta ca exista in realitate , sa posteze cit mai curind poze cu scumpile lor comori. |
|
| Usa casei mele este deschisa pentru oricare din fetele reale de aici, in wekeend mereu am sarmale si placinte si esti bine-venita , asa cum am spus-o si atunci, moldoveanul daka il inviti nu vine, daka nu - se supara e stiut de sute ani. Te provoc sa vii in ospetie cind ai timp si placere. |
|
|
Ana eu nici o data nu mi-am permis sa te jignesc..daca te referi la msg cind ti-am spus deplacinte sa te opresti eu chiar vroiam placinte pentru ca atita vb de ele dar nu am fost invitata si eu..sunt insarcinata e normal sa am pofte..
Rodixon noi cred ca ni-om intilni aparte vad ca ana nu ma intelege vb in limbe diferite cu parere de rau.. |
|
| shurshunea wrote:
Ana eu nici o data nu mi-am permis sa te jignesc..daca te referi la msg cind ti-am spus deplacinte sa te opresti eu chiar vroiam placinte pentru ca atita vb de ele dar nu am fost invitata si eu..sunt insarcinata e normal sa am pofte..
Rodixon noi cred ca ni-om intilni aparte vad ca ana nu ma intelege vb in limbe diferite cu parere de rau..
Eu mai repet daka e nevoie si de 100 de ori, oricind ai timp si placere, mi-ar placea sa te cunosc. |
|
| Inulia wrote:sigur ca nu uit draguta uite ca si te-am gasit Cred ca nu pe mine m-ai gasit :) |
|
| ana-ana wrote: Eu mai repet daka e nevoie si de 100 de ori, oricind ai timp si placere, mi-ar placea sa te cunosc.
Deja eu sunt suparata.. sper ca imi trece pina vine rodixon
Eu cred ca problema de ne intelegere e vb asta in scris eu am avut in vedere una tu ai inteles alta, plus ca nu ne cunoastem personal si nu intelegem aluziile cu sens anume si iata seprimeste asa o gogoasha, Eu chiar tin ?a fetele de aici si ma rog toatecsa reuseasca si nu vreu nici o mica suparare..si asa am avut multe dureri in viata sa ne mai suparam una pe alta.
|
|
| shurshunea wrote:Deja eu sunt suparata.. sper ca imi trece pina vine rodixon Eu cred ca problema de ne intelegere e vb asta in scris eu am avut in vedere una tu ai inteles alta, plus ca nu ne cunoastem personal si nu intelegem aluziile cu sens anume si iata seprimeste asa o gogoasha, Eu chiar tin ?a fetele de aici si ma rog toatecsa reuseasca si nu vreu nici o mica suparare..si asa am avut multe dureri in viata sa ne mai suparam una pe alta. Nu am avut nici o intentie sa te supar. Daka am facut-o, imi cer scuze, dar esti cam taioasa, poate si cauza ca nu te cunosc intr-adevar. |
|
| ana-ana wrote: Nu am avut nici o intentie sa te supar. Daka am facut-o, imi cer scuze, dar esti cam taioasa, poate si cauza ca nu te cunosc intr-adevar.
Nu ana eu nu m-am suparat .. am zis ca prea multe am indurat noi ca sa ne suparam una pe alta , aici suntem sa ne sustinem .. da asa e felul meu de a fi uneori sunt prea directa , sper sa ne cunoastem intr-o zi si atunci ne vom intelege in viitor mai bine !
Va doresc o zi buna la toate , pare a fi o zi frumoasa la chisinau ! |
|

Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 79
| Buna fetelor, asa si am intuit ca ana s-a suparat pe shurshunea, acum cred ca va fi bine . Nu e loc pentru suparari aici, caci intr-adevar viata ne-a oferit destule necazuri. Ati vazut pe protv cum fetele de pe forumul "mame de ingeri " s-au intilnit in parc, nu mi-a placut doar ca a fost mediatizat, dar la ele e alt caz.. O zi buna cu o megadispozitie |
|
Inregistrat: 3/5/2015 Mesaje: 92
| Fetelor, o saptamana buna tuturor!Ana, eu mam gindit sa pun poza, dar acum sint fericita ca nu am facut-o.Odata tania a scris ca ii pare ca ma cunoaste, dar nu am fost gata atunci, aveam emotii mari.Eu la un moment tot am avut dubii, am scris despre asta.Nu vreau sa ma simt inca mai slaba sau cumva sa fiu jignita daca cuiva nu ia placut un cuvint.Eu o inteleg pe Ana, dar a fost alegerea voastra cu pozele.Un rezultat negativ e foarte emotionant,eu tare ma faceam pesimista cind cineva scria de negativ, si le invidiam pe cele gravide.la Medpark nu m-a mintit nimeni,au indeplinit tot pe contract, nu au cerut bani"levie", intrebam si mi se raspundea, totdeauna raspundea la telefon, toate rezultatele a spus sa vin sa le iau cind vreau- eu nu stiu precis cite au gravide si cite negativ, da stiu ca cunoscutele mele in alta parte au fost tratate altfel.Pentru mine e chiar argument, dar stiu si alte cazuri pozitive, si am vazut si fete cu lacrimi acolo.E normal ca fiecare sa scrie de experienta sa, dar e normal sa scriu si eu un cuvint bun, cred ca ei merita.daca nu e nevoie de experiente bune-renunt.Ana, sa fie bine la tine si sa recapeti linistea,madalina si Nadia -meritati tot succesul, si restul fetelor care scriu si care nu scriu. |
|
|