FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Inulia
Scris: Friday, April 24, 2015 1:56 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/4/2015
Fetelor buna ziua si Hristos A Înviat!fetelor asta noapte am visat ca tineam copilul meu in brate si plingeam de bucurie ?i-l pupam....Doamne oare cind imi voi stringe la piept copilul meu...visul ma aruncat in melancolie...dar ma ridic imediat ca nui timp de plins ci doar de lupta pentru visul cel mare...Nely iti doresc mâine un beta mare si frumos...Nadiusa unde esti scumpo?
Inulia
Scris: Friday, April 24, 2015 1:58 PM
Nivel

anamuntean wrote:
fetele care sunteti din Chisinau poate ar fi o idee buna daca s-ar putea sa ne vedem, mai ales ca acum e cald, as dori sa putem discuta si in realittate. pentru ca chiar nu pot sa vb cu nimeni despre asta dar cu voi care impartasesc aceleasi dureri ar fi altceva oricum sunt dispusa oricind :)
Bine ai venit Ana si Doamne ajuta!!!
shurshunea
Scris: Friday, April 24, 2015 3:10 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/6/2014
zina merci pentur Video - of cind o vad pe doamna Diana parca imi da cu miere pe suflet Love

am si Lacrimat pentru ca ii sunt foarte recunoscatoare pentru puitsu meu care creste in mine acum computerlove
OLESEA
Scris: Friday, April 24, 2015 4:38 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/1/2015
love1 Eu azi am fost la control-am 7 saptamini si copilu creste tare bine,is tare bucuroasa.Burta e mai bine oleaca, cam oleaca am greturi.Mio spus sa vin si peste vreo 10 zile.Nely, Domnul sa te ajute mine cu testu, o sa ma rog pentru tinecoeur .Anamuntean,peste tot au rezultate positive si negative, da eu stiu précis amu ca nu amagesc si-s tare buni-cind o sa te vezi cu DDiana sa o intrebi despre toate,o sa spue cum este.Zina,salut tie!

Inulea,sa te auda Dumnezeu si o sa fii mamicacomputerlove
Hope26
Scris: Friday, April 24, 2015 5:50 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2015
anamuntean wrote:
fetele care sunteti din Chisinau poate ar fi o idee buna daca s-ar putea sa ne vedem, mai ales ca acum e cald, as dori sa putem discuta si in realittate. pentru ca chiar nu pot sa vb cu nimeni despre asta dar cu voi care impartasesc aceleasi dureri ar fi altceva oricum sunt dispusa oricind :)

Bina ai venit anamuntean in grupul nostru sa impartim bune si rele :)Fetele din Chisinau se mai intalnesc din cand in cand, o parte din ele, poate reusesti sa intri in echipa lor.Am fost si eu cu ele, si tare bine ne-am simtit.
Olesea ma bucur ca totul decurge bine si ca bebelusul creste normal...la cate emotii am avut cu el...Iar cu greturile...ras ...asta e,sunt semne ale sarcinei, n-ai ce face.Asteptam si pe tine si pe zinaida sa ne spuneti ce sex auAngelNot
OLESEA
Scris: Friday, April 24, 2015 8:45 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2015
Hope e multumesc.Eu o sa fiu fericita sa nasc fata ori baetel, sa fie sanatos.eu am avut o incercare negativ si stiu tare bine simturile fetelor ca adela, nadia, olga ...Da cum sppune si dna diana stiu ca trebu sa nu lasam minile si sa ne luptamMio spus azi ca e tare bucuroasa, ca vede femei fericite si alte care pling in toata ziua, da ca pentru mine tare o retrait ca eu am fost tare ascultatoare si am rabdat cu hiperstimularea si singerarea mea.O spus ca inca se teme daca unu nu e in trompa si deatita trebue sa vin iar, da stie ca poate sani spuna de toate ca eu nu fac isterici.Eu nu ma tem acuma, ca o sa fie numa cum vrea Domnul si stiu ca ea face asa cum poate mai bun pentru mine.azi mam uitat acolo pe video de la Zinaida, Dna diana acolo nu e cum eu mam deprins, in viata e cu mult mai simpla, eu mas rusinat daca era asa cind am fost pentru prima data.Poate o sa fie mai bine daca Zina nu mai pune video aici,sa nu retraiasca alte fete ca e prea..,ea nu e tantosa deloc,ori asa trebue la tv.Nu stiu, nu va suparati, eu poate nu inteleg cumva.sorry1 Hope eu tare ma rog pentru mine, da tot timpul amintesc de toate femeile care vor mila Domnului.
Nadia-p
Scris: Friday, April 24, 2015 8:53 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2015
anamuntean wrote:

fetele dragutelor salutare:) stiu ca scriu rarut imi pare rau Inulea te pupik...astept cu sufletul la gura ziua de miine!
Hope eu azi m-am gindit mult la tine:) te vad cu bebelusi !
fetelor eu am credinta ca vom fi mamici, ana bine ai venit si putem si sa ne vedem, cum a zis scumpa Hope noi ne mai vedem cele care sunt din chisinau, nr de contact al meu este 069349142, si sa stii ca ai facut alegerea corecta in privinta medparkului.

shurshunea
Scris: Friday, April 24, 2015 10:29 PM
Nivel

OLESEA wrote:
Hope e multumesc.Eu o sa fiu fericita sa nasc fata ori baetel, sa fie sanatos.eu am avut o incercare negativ si stiu tare bine simturile fetelor ca adela, nadia, olga ...Da cum sppune si dna diana stiu ca trebu sa nu lasam minile si sa ne luptamMio spus azi ca e tare bucuroasa, ca vede femei fericite si alte care pling in toata ziua, da ca pentru mine tare o retrait ca eu am fost tare ascultatoare si am rabdat cu hiperstimularea si singerarea mea.O spus ca inca se teme daca unu nu e in trompa si deatita trebue sa vin iar, da stie ca poate sani spuna de toate ca eu nu fac isterici.Eu nu ma tem acuma, ca o sa fie numa cum vrea Domnul si stiu ca ea face asa cum poate mai bun pentru mine.azi mam uitat acolo pe video de la Zinaida, Dna diana acolo nu e cum eu mam deprins, in viata e cu mult mai simpla, eu mas rusinat daca era asa cind am fost pentru prima data.Poate o sa fie mai bine daca Zina nu mai pune video aici,sa nu retraiasca alte fete ca e prea..,ea nu e tantosa deloc,ori asa trebue la tv.Nu stiu, nu va suparati, eu poate nu inteleg cumva.sorry1 Hope eu tare ma rog pentru mine, da tot timpul amintesc de toate femeile care vor mila Domnului.

da mie chiar imi place cum e ea in video , un pic mai odihnita si mai energica, ori ca in ea am gasit medicul meu si o plac si ma mindresc atit cu ea,nu stiu!
Hope26
Scris: Saturday, April 25, 2015 6:59 AM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2015
Buna dimineata...
Azi is cu gandu doar la Nelly, draga mea ma rog lui Dzeu sa vii cu beta grasunel, da-ne o veste minunata...va fi cel mai frumos cadou de ziua noastra.
Tin pumnii si sunt alaturi de tine.coeur

Nadiusa sa-ti auda Doamne Doamne gura minunata si sa ne aduca bebe...AngelNot
Nadia-p
Scris: Saturday, April 25, 2015 7:11 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2015
buna diminita dragelor!
azi am niste emotii foarte mari Doamne ajuta si vreeau un beta grasut pru Nelly, of ce mult vreau sa fie!
Hope pupicei si o sa fie vei vedeea,o zi cu luminita in sufletel
Inulea Buna diminiata draga, sa ai o zi plina de soare

Taniusa, Olguta voi nu mai scrieti de ce?
Madalina Dumnezeu sa fie mereu cu tine si cu noi, sa vina ziua acea minunata si pru tine,
va pupik
Inulia
Scris: Saturday, April 25, 2015 8:02 AM
Nivel

Buna dimineata si Hristos A Înviat fetitele mele dragi!Asta noapte nu prea puteam dormi si tot ziceam Ajut-o Doamne pe Nelly sa fie bine...Doamne ma rog pentru toate sa devina visul realitate.Nadiusa scumpo un pupik din departare.Zinaida Multumesc de video...multe le stiu deja...dar ma bucur sa le mai aud si de la dr.Diana.Va doresc la toate o zi cu soare si plina de energie pozitiva!
nica111
Scris: Saturday, April 25, 2015 11:07 AM
Nivel

Inregistrat: 12/10/2014
Salutare fetele cochetele!!! scriu rarutz, dar va citesc zilnic, chiar si de 2-3 ori pe zi! imi pare rau p-u fetele care INCA nu au obtinut o victorie, dar sunt sigura ca se va intimpla cit de curind posibil! Cum am mai spus: caile Domnului sunt necunoscute!!!
Felicitari pentru burticiBravoo . Sa va aveti putere si sanatate!!!
Feleor, care sunt noi aici, bun venit si mult succes si bafta!!!
Si la toate va doresc numai bucurii si fericire!!!
Noi ieri am fost la ecg in componenta deplina! Adica si taticul a mers cu noi, care a a avut prima inilnire cu puiutul! a fost cel mai emotionat!!! ne-a spus dna doctor k avem o fetita-garofita!!!! K pîna ieri nu stiam sigur, o data era era baietel, alta data fetita majoreta . Sunte bine, ne dezvolta frumos:026e Evident k nu am putut sa nu trec pe la dna diana! Si fiimd ultima pacienta pe ziua de ieri, ne-am permis sa mai stam la taclale mai mult timp!!! Am primit o doza de pozitivism si energie care imi ajunge pina data viitoare! O iubesc neconditionat pe femeia asta!!!! am convnit sa fie doctorul meu pina o sa inceapa a plinge fetita mea!!!! Ma monitorizeaza si o sa nastem impreuna iloveyou
Sanatate fetelor!!!!
shurshunea
Scris: Saturday, April 25, 2015 11:35 AM
Nivel

nica sa fiti sanatoase impreuna cu fetitsa ta , mi se bucura inima cind citesc asa mesage computerlove

noi tot inca nu stim pe cine asteptam , la 12 saptamini ne-au spus ca posibil baiat dupa la 15 saptamini am fost la dna Diana si bobitsa noastra dormea cu capu in jos si dna Diana a incercat din toate partile sa vada cine e si cu usg intravaginal si cu cel pe burta si nimic , nu avea chef bobitsa sa ne arate cine e ba avia chef de somn, si noi nastem la dna Diana caci tot cum spui tu tinem la ea enorm computerlove si eu si sotsu si ii suntem recunoscunotari pentru fericirea pe care o traim ! Eu numar zilele pina cind merg la ea din nou caci dupa vizita la dna Diana sunt plna de liniste sufleteasca!

vreau mai repede si fetele de aici sa traiasca clipele astea caci ma bucur pentru fiecare fata care scrie ca a reusit si pling de bucurie pentru ea. si mii trist cind va ca cineva nu a reusit!
Nelly
Scris: Saturday, April 25, 2015 1:48 PM
Nivel

Inregistrat: 2/20/2015
0,1
Inulia
Scris: Saturday, April 25, 2015 2:00 PM
Nivel

Nelly wrote:
0,1
Nelly nu am cuvinte...imi pare nespus de rau.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.