Nivel: Membru
Inregistrat: 2/20/2015 Mesaje: 39
| Buna la toaate
adela chiar nu am cuvinte. Sincet imi pare rau. Am sperat..... Iar acum stau indispusa Iti doresc din suflet sa iti revii in curind. Si sa continui batalia Adela ai grija de tine. |
|
Inregistrat: 4/8/2015 Mesaje: 14
| adela08 wrote:
Multumesc tuturor ca ati fost alaturi de mine astazi, insa din pacate vestile nu sunt bune: beta 4,16 . inca sunt cu ochii in lacrimi de la aflarea vestii, sper sa trec destul de repede peste asta.
imi pare foarte rau adela eu stiu prin ce momente treci acuma si eu am avut 6 embrioni si nici unu nu sa prins dar trebuie sa luptam sa mergem inainte fii tare si lupta pentru cea ce vrei nu te lasa |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| buna ziua dragelor! Adela imi pare nespus de rau! sper sa-ti revii si sa speri ca vi fi bine,ca Dumnezeu ne va auzi rugaziunilie si intr-o buna zi sa intri intr-o noua lupta in care sa iesi mare castigatoare! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/16/2014 Mesaje: 137
| Adela,imi pare f rau... |
|

Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 184
| Fetitele buna dimineata si Hristos A Inviat!Va doresc o saptamana u?oara plina de credin?a si voie buna! |
|
| BUNA DIMINEATA FETELOR VA DORESC O SAPTAMANA FRUMOASA SI BINECUVANTATA DE DUMNEZEU |
|
Inregistrat: 3/5/2015 Mesaje: 92
| Adela,imi pare rau,inteleg cit e de greu,iti doresc sati revii cit mai curind.Nely, nu te descuraja, sanseles diferite la femei diferite, mergi cu speranta pina la victorie.O sapatamana buna tuturor! |
|
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| Buna Se pare ca toata lumea are starea dupa vreme E atata liniste aici in ultimele zile, mi-e dor de zilele cu galagie Unde sunteti ? Imbratisari si pupici pt toate !!! |
|
| Hope26 wrote:Buna Se pare ca toata lumea are starea dupa vreme  E atata liniste aici in ultimele zile, mi-e dor de zilele cu galagie  Unde sunteti ? Imbratisari si pupici pt toate !!! E TIMPUL ASTA URAT CARE NE INDISPUNE PE TOATE PUPICII
|
|

| Fetelor va invit pe toate la mine ca e sooooare! |
|
| buna dimineata fetelor cum sunteti astazi eu mam trezit mai optimista ca ieri va pup si va doresc tot bine din lume la toate |
|

| Buna dimineata fetitele!o zi u?oara va doresc...Nadiusa unde esti? |
|
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| Buna dimineata si eu... Ai dreptate MARIA CLAUDIA soarele de azi dimineata mi-a dat o stare de bine. O zi frumoasa plina de energie |
|

Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 79
| Buna dimineata fetitelor, am intrat repejor la voi sa va urez o zi frumoasa si tot la repezeala sa beau un ceisor cu voi. |
|

Inregistrat: 3/11/2015 Mesaje: 11
| Buna diminea?a fetele, chiar daca nu am mai scris de mult va urmaresc mereu...Adela îmi pare tare rau ca nu a fost sa fie dar trebuie sa fii puternica!Sper sa fie totul bine si in Iunie sa intru si eu in protocol odata cu Ana08 si Hope...o sa am nevoie de încurajari!va salut pe toate si va pup! |
|
|