Nivel: Membru
Inregistrat: 4/15/2015 Mesaje: 4
| Mersi mult Zinaida. Suntem toate puternice si o sa reusim. Domnul uneori ne testeaza la greutati ca mai apoi sa ne rasplateasca cu ceva frumos si mult dorit. Fetele cineva spunea de miere cu laptisor de matca. Care e proportia? Cum se foloseste? (pe stomacul gol sau dupa mancare), si de avocado si brrocoli. Brocoli in forma cruda sau fiarta.? Si cine stie daca la ai doilea pachet este ceva reducere sau ramane pretul care l-am achiat la primul FIV? Mersi anticipat si va doresc la toate o zi superba cu dispozitie la maxim. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| Am primit raspuns de la dna Diana, m-am mai linistit putin. A spus ca valoarea analizei a crescut si asta e bine, sa nu maresc doza, in cantitate prea mare poate fi toxica.Dupa inca 1 luna cu tratament si stat zilnic 5-10 min la soare, va fi mai bine.Daca dna Diana e multumita...si eu sunt. Dulce10 daca ai urmarit cele 2 filnulete postate de zinaida, ai fi vazut parerea dnei doctor despre naturiste si regimuri alimentare.Eu cred ca e mai important sa faci putina miscare , sa te odihnesti bine si sa mananci sanatos...Iar legat de reducerea de pret, eu stiam ca la urmatorul fiv la ei ai reducere de 10 %, dar mai bine sa-ti raspunda exact fetele care au facut 2 proceduri la ei.
|
|
Inregistrat: 3/5/2015 Mesaje: 92
| Dulce,te rog sa fii atenta cu ideile cu mierea si alimentele, iti fac rau, mai vezi video de care am vorbit ieri.Eu una am luat numai vitamine cu acid folic.Stiu ca al doilea tratament e suma contractului minus 10 %, te rog mai bine vorbeste direct cu Dna Diana. |
|
Inregistrat: 3/1/2015 Mesaje: 42
| Am fost azi la control, e unu si bate inima bine, aspus ca arata frumos.Tares bucuroasa ca am retrait si mam temut mult vreo 3 zile.Singerare tot nu vad deloc.Eu eri tot am vazut video Acela, bine ca nu am mai luat nimica, ca matusa mea mio adus niste erburi din Ucraina sa beu otvar, mam temut ca Dna Diana tot mio spus sa nu fac nimica.mio spos sa vin peste o saptamina iar la control, ovareles mari tare si ii greu sa vada nustiu ce acolo.Fetelor,sa va ajute Domnul pe voi si pe mine si pe dinsii sa poata face multe femei gravide |
|
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| OLESEA wrote:Am fost azi la control, e unu si bate inima bine, aspus ca arata frumos.Tares bucuroasa ca am retrait si mam temut mult vreo 3 zile.Singerare tot nu vad deloc.Eu eri tot am vazut video Acela, bine ca nu am mai luat nimica, ca matusa mea mio adus niste erburi din Ucraina sa beu otvar, mam temut ca Dna Diana tot mio spus sa nu fac nimica.mio spos sa vin peste o saptamina iar la control, ovareles mari tare si ii greu sa vada nustiu ce acolo.Fetelor,sa va ajute Domnul pe voi si pe mine si pe dinsii sa poata face multe femei gravide Bravo Olesea, tot raul spre bine, cate emotii am avut si cu tine si cu zinaida... Maine e zi mare si pt adela08...hai cu beta grasunel...
|
|
Inregistrat: 4/7/2015 Mesaje: 19
| Olesea ma bucur mult pentru tine. bravo! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 184
| Hope26 wrote:Bravo Olesea, tot raul spre bine, cate emotii am avut si cu tine si cu zinaida... Maine e zi mare si pt adela08...hai cu beta grasunel... Olesea cit ma bucur pentru tine cit si pentru Zinaida....imi da o putere si speran?a ca voi reuuuuuuusi de data asta.Nadiusa esti bine?azi nu ne-ai salutat???ana-ana tu ce mai faci???Nely tu esti bine? |
|
Inregistrat: 4/8/2015 Mesaje: 26
| Hope26 wrote:Bravo Olesea, tot raul spre bine, cate emotii am avut si cu tine si cu zinaida... Maine e zi mare si pt adela08...hai cu beta grasunel... Ma bucur pentru tine, Olesea!Ma tot gandesc la toate fetele de aici care au trecut prin fel de fel de emotii si trairi. Asa e...maine e ziua cea mare si la mine.am dureri de cap de cateva zile si niste crampe in partea stanga mai mult,scurgeri de niciun fel... imi spuneti daca analiza se face pe nemancate sau nu are importanta?
|
|

| adela08 wrote: Ma bucur pentru tine, Olesea!Ma tot gandesc la toate fetele de aici care au trecut prin fel de fel de emotii si trairi. Asa e...maine e ziua cea mare si la mine.am dureri de cap de cateva zile si niste crampe in partea stanga mai mult,scurgeri de niciun fel... imi spuneti daca analiza se face pe nemancate sau nu are importanta?
Adela nu are importanta!muuuuuult succes,Doamne ajuta ma voi ruga pentru tine! |
|
Inregistrat: 4/8/2015 Mesaje: 26
| Inulia wrote:Adela nu are importanta!muuuuuult succes,Doamne ajuta ma voi ruga pentru tine! multumesc mult! |
|
Inregistrat: 3/1/2015 Mesaje: 42
| Adela, mult succes, nu trebue sa fii cu stomacul gol. |
|
Inregistrat: 3/5/2015 Mesaje: 92
| Adela,iti tin pumnii, succes tie.Olesea, ma bucur pentru tine.Hope, multumesc pentru grija, si tie rabdare si impliniri. |
|
Inregistrat: 2/20/2015 Mesaje: 39
| Buna fetelor!! Olesea ma bucur pentru voi.iti urez din suflet o sarcina usoara. Adela bafta pe miine , beta grasut e al tau.voi astepta cu sufletu la gura miine mesaju meu. Zinaida ce fac pestisorii tai? Shursunea nica celelalte fete cu burtici cum va simtiti? Hope iesiti cu sotu la plimbari. Si vitamina d va creste. Apropo salutari. Nadiusa Eu ma simt bine. Burta nu mai este umflata. Insa sinii mi s-au marit decind am inceput protocolu pin acum. Aveti grija de voi!!! |
|
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| buna seara dragelor! iata si eu Inulea:) mersi ca te gindesti la mine!Hope o sa creasca vit D, ai sa vezi ca o sa fie bine Nelly draga mai ai un picut si tu si vei vedea ca o sa ai beta frumusel si grasut ceea ce iti doresc din tot sufletul Adela doamne ajuta pru miine! eu am credinta ca va noi toate vom fi mamici va pup
|
|

| Nadia-p wrote:buna seara dragelor! iata si eu Inulea:) mersi ca te gindesti la mine!Hope o sa creasca vit D, ai sa vezi ca o sa fie bine Nelly draga mai ai un picut si tu si vei vedea ca o sa ai beta frumusel si grasut ceea ce iti doresc din tot sufletul Adela doamne ajuta pru miine! eu am credinta ca va noi toate vom fi mamici va pup Lipsesti cind nu scrii...cum sa nu ma Ghindesc la tine...si la toate,sigur vom fi Nadiusa trebuie rabdare si credin?a.....intrun final toate vom reu?i sint sigura...acuma ?inem pumnii pentru Adela si Nally...ana-ana unde esti? Nu mai intri la ceai?sunt sigura ca ne citești....cine te-a supărat? |
|
|