|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| AndreeaM wrote:Buna fetelor. Eu sunt Andreea si impreuna cu sotul suntem castigatorii de la Galati a unui ciclu de tratament FIV la Medpark.
Miriam-Ioana este un inger pentru noi ca ne-a ales din acea urna si ne-a adus o bucurie imensa. Multumim Miriam!
Deja am demarat pentru primul consult pentru ca eram programati pe 17 iunie pentru FIV in Ungaria. Speram saptamana viitoare sa ajungem la Medpark.
Va pup si va doresc, la toate, mult succes! Felicitari Andreea,
Miriam Ioana iti va purta in continuare noroc si vei vedea ca vei reusi! Cu credinta, speranta, rabdare si cu multa dorinta de a deveni PARINTI ve-ti ajunge cat mai repede sa va tineti copilul in brate (atunci simti ca ti se taie picioarele).
La anul pe vreamea aceasta sa o chemi pe Miriam la botez!
Mult succes!
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/17/2016 Mesaje: 3
| Si noi speram din tot sufletul. O sa va impartasesc din experienta mea de-a lungul procedurii, poate o sa fie folositor cuiva.
|
|
Inregistrat: 7/14/2015 Mesaje: 9
| Buna la toate fetele sper ca sunteti cu toti bine ca nu mai sunteti atit de active ca inainte. La noi e bine crestem mai avem putin si ne intilnim cu bebelusu. Stam pe ginduri unde sa nastem catam medic si vreu sa intreb daca cineva a nascut la medpark, ce pareri sau sugestii aveti si daca se poate in detali. Va multumim anticipat. |
|
Inregistrat: 12/6/2015 Mesaje: 12
| Buna , fetelor !Am ajuns la finalul unei calatorii frumoase si de cateva zile am adus pe lume un ingeras de fetita frumoasa , sanatoasa care a primit la nastere primul ei zece .Multumim bunului Dumnezeu ,echipei Medpark si tuturor celor care au fost alaturi de noi ! Fetelor ,nu va pierdeti speranta si credinta in Dumnezeu ,luptati pt. visul vostru de a avea un copil asa cum am luptat si noi .
|
|
Inregistrat: 4/1/2016 Mesaje: 27
| Ana09 wrote:Buna , fetelor !Am ajuns la finalul unei calatorii frumoase si de cateva zile am adus pe lume un ingeras de fetita frumoasa , sanatoasa care a primit la nastere primul ei zece .Multumim bunului Dumnezeu ,echipei Medpark si tuturor celor care au fost alaturi de noi ! Fetelor ,nu va pierdeti speranta si credinta in Dumnezeu ,luptati pt. visul vostru de a avea un copil asa cum am luptat si noi .
Felicitari sa fiti sanatoase si sa cresteti mari si frumoase. ?????????????? |
|

| Ana09 wrote:Buna , fetelor !Am ajuns la finalul unei calatorii frumoase si de cateva zile am adus pe lume un ingeras de fetita frumoasa , sanatoasa care a primit la nastere primul ei zece .Multumim bunului Dumnezeu ,echipei Medpark si tuturor celor care au fost alaturi de noi ! Fetelor ,nu va pierdeti speranta si credinta in Dumnezeu ,luptati pt. visul vostru de a avea un copil asa cum am luptat si noi .
FELICITARI ANA ! Sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa, norocoasa si fericita alaturi de parintii ei! Sa va bucurati de ea asa cum ne bucuram noi de Miriam care ne lumineaza viata si ne face sa traim cele mai frumoase si unicate momente din viata!
|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/18/2015 Mesaje: 110
Felicitari sa va fie sanatoasa.Si noi asteptam cu nerabdare ziua in care imi voi tine copii in brate. |
|
Inregistrat: 6/10/2016 Mesaje: 1
| Buna fetelor. E pentru prima oara cand scriu si va citesc.
Problema mea este ca ne dorim un copil destul de mult, dar din pacate nu ni se implineste dorinta. Incercam de cativa ani buni. Am fost pe la diferiti medici, dar nici unul nu mi-a spus nimic concret. Ultimul mi-a spus ca din pacate am imbatranit (am 39 ani) si nu prea mai am ovocite si ca am intrat la menopauza (AMH 0.02)
Ma indrumat spre FIV cu donare de ovocite. Cineva mi-a spus si de clinica aceasta Medpark din Chisinau. Va rog sa imi spuneti si mie daca se poate un nr de telefon al unui doctpr care se ocupa de asa ceva si costurile la care se ajunge .
In Romania deja nu mai vreau sa merg. Toti sunt numai dupa bani si nu spun nimic concret.
Nu mai am putere sa sper. Va rog sa ma indrumati si pe mine. Va multumesc |
|
Inregistrat: 4/1/2016 Mesaje: 27
| nicoletaglavan1 wrote:Buna fetelor. E pentru prima oara cand scriu si va citesc.
Problema mea este ca ne dorim un copil destul de mult, dar din pacate nu ni se implineste dorinta. Incercam de cativa ani buni. Am fost pe la diferiti medici, dar nici unul nu mi-a spus nimic concret. Ultimul mi-a spus ca din pacate am imbatranit (am 39 ani) si nu prea mai am ovocite si ca am intrat la menopauza (AMH 0.02)
Ma indrumat spre FIV cu donare de ovocite. Cineva mi-a spus si de clinica aceasta Medpark din Chisinau. Va rog sa imi spuneti si mie daca se poate un nr de telefon al unui doctpr care se ocupa de asa ceva si costurile la care se ajunge .
In Romania deja nu mai vreau sa merg. Toti sunt numai dupa bani si nu spun nimic concret.
Nu mai am putere sa sper. Va rog sa ma indrumati si pe mine. Va multumesc
Salut aici gasesti contactele cu medicul FIV de la Medpark Diana Al Faraj M.D.
Obstetrician& Gynecologyst
IVF and Women's Health Center
reception:(+373) 22 40 00 40 cell:(+373)78763885 fl@medpark.md
www.medpark.md (fertilizare in vitro)
Medpark International Hospital,
Moldova,Chisinau, A.Doga 24 str.
Doar ca misepare ca nu fac cu donant ei nici de ovule nici de sperma dar cel mai bine suna si intreaba. Pretul la FIV este de 60 mii lei md in euro se primeste indeva vreo 2800€. Eu iti doresc succese mari si nu lasa miinele in jos si mergi pina la capat. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/18/2015 Mesaje: 110
| nicoletaglavan1 wrote:Buna fetelor. E pentru prima oara cand scriu si va citesc.
Nu mai am putere sa sper. Va rog sa ma indrumati si pe mine. Va multumesc Buna ziua. la Medpark precis ca nu fac cu donar. |
|
Inregistrat: 5/17/2016 Mesaje: 3
| Buna fetelor,
Eu acum am inceput stimularea ovariana pentru FIV la Medpark. Imi doresc din tot sufletul sa fie o reusita. Sunt super incantata de Dna Dr Diana al Faraj, stie exact ce are de facut, fara pierdere de timp, este f comunicativa (rasp prompt la E-mail si tel). Este super spitalul iar echipa este nemaipomenita. Va recomand din tot sufletul. |
|

Nu mai am putere sa sper. Va rog sa ma indrumati si pe mine. Va multumesc
scrie-mi te rog pe adresa rody72xon@yahoo.com - vom discuta acolo; |
|

| AndreeaM wrote:Buna fetelor,
Eu acum am inceput stimularea ovariana pentru FIV la Medpark. Imi doresc din tot sufletul sa fie o reusita. Sunt super incantata de Dna Dr Diana al Faraj, stie exact ce are de facut, fara pierdere de timp, este f comunicativa (rasp prompt la E-mail si tel). Este super spitalul iar echipa este nemaipomenita. Va recomand din tot sufletul.
Mult success! Iti tinem pumnii! Dna Diana este extraordinara: ca super medic profesionist, ca psiholog, ca femeie, ca mama , ca OM! |
|
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 9
| Buna fetelor, vreau sa îmi împartasesc si eu experienta mea. Ne dorim copii de 7 ani, dar nu este sa fie. Am urmat careva investigatii în acest timp, însa cauza concreta asa si nu ne-au depistat-o nimeni. Sunt careva probleme, însa mereu ni se spunea ca cu asa rezultate trebuie sa se primeasca, dar...nu se primeste. Am hotarît sa recurgem si noi la FIV ca deacum vem 35 ani si timpul trece, citind multe forum-uri am ales Spitalul Medpark, dar acum regret, însa nu pot întoarce nimic înapoi. Sunt si reusite la acest spital, dar nu sunt sigura ca din prima încercare. Sa o iau pe rînd, în 2014 am fost la seminar unde s-a vorbit despre FIV am avut si o reducere de 10%, de atunci am început sa strîngem banutii necesari si în 2016 am mai fost iara?sla seminar, dar deja ne hotarîse-m la FIV. Am fost la prima consultatie, am facut testul la rezerva ovariana a iesit bine, dmn. Diana a spus ca totul este aproape perfect, analizle care le-a facut la hormoni iesise bine, la ecografie uteru arata bine, endometru si ovarele la fel si am început pe 21 aprilie stimularea. Totul a decurs bine s-au primit 10 foliculi dintre care 6 erau cu ovocite si din 6, 4 s-au fertilizat din 4 s-au primit 3 embrioni, 2 de o calitate foarte buna si unul mai slabut. Pe data de 5 mai mi-a facut transferul la toti trei embrioni, în data de 18 mai trebuia sa aflu rezultatul, am facut testul de sînge si a iesit o unitate. Nu mai spun cît a trecut pîna m-a anuntat rezultatul, dimineata la ora 9 am dat sînge si eu am telefonat pe la ora 15, mi-a spus ca a fost foarte ocupata si nu a ajuns la calculator sa vada daca este rezultatul si ma suna imediat. A trecut o ora jumatate pîna m-a telefonat si mi-a spus ca a iesit o unitate, asta înseamna ca nu este nci pozitiv, nici negativ si peste o zi sa mai repet testul, dar sa nu îmi fac mari sperante ca copilasi se nasc atunci cînd la primul test arata 20-30 de unitati. De sigur ca am început sa plîng, dar totusi mai aveam o speranta, am repetat testul pe data de 21 iarasi a trebuit sa telefonezi de vrio 4 ori pe asistenta Jana la care era telefonul deconectat, pe dmn. Diana care nu raspundea ca într-un tîrziu pe la ora 16 sa ma telefoneze si sa îmi spuna rezultatul. Iar a iesit o unitate si mi-a spus ca nu este sarcia sa îmi scot de pe burta Climara si sa astept menstruatia, dupa care sa vin sa discutam. Nu vreau sa spun prin ce momente am trecut, cei care au avut un esec ma înteleg destul de bine. Menstruatia venise chiar a doua zi, a fost ca deobicei, nu cu dureri, doar ca cu niste cheaguri de sînge. Dupa am fost la dmn-ei mi-a facut ecografia mi-a spus ca ovarele si-au revenit, sunt foliculi noi deja,uteru e perfect, endometru la fel, nu îsi explica nici ea de ce nu s-a prins sarcina. Alte investigatii nu ne mai recomanda sa facem, sa ne linistim si sa mai încercăm odata, asta e tot ce mi-a spus. Am cerut sa mi se de-a rezultatele la analizele care le-am efectuat si nu mi le-a dat a spus sa o telefonez pe Jana si ea mi le va xeroxa si sa ma apropii alta data si mi le va da. Peste 2 zile am telefonat-o pe Jana ea nu mi-a mai raspuns si asa si nu am mai luat analizele. Sa mai încercam o dat usor de spus pentru ei, dar sigur ca pentru noi 60000 de mii nu îi strîngi asa usor. Eu oricum nu puteam întelege de ce nu s-a primit, tebuie sa existe ceva o cauza si am hotarît sa caut alt medic. Cineva mi-a recomandat-o pe dmn. Racila Victoria de la Repromed, ea a lucrat cîndva la Centrul de Planificare a Familiei si iata ca peste 3 zile dupa ce fusese-m la Medpark la Diana Al Faraj. M-am dus la dmn. Racila,din start i-am spus ca bani pentru un alt FIV nu am, dar totusi vreau sa vad care este cauza esecului, ea m-a intrebat de rezultatele mai multor hormoni pe care nici nu mi i-a facut la Medpark, atunci mi-am dat seama atitudinea celor de la Medpark vizavi de FIV, pentru ei contează cit mai multi sa vina, dar rezultatele nu prea. Dmn. Racila m-a verificat pe fotoliu, ceea ce D. AL Fraj nu facu-se, mi-a verificat sîni, a observat ca se scurge un lichid si mi-a spus cae posibil ovocitele sa nu fie de calitate ca este un semn de ceva disfunctie hormonala, mi-a indicat sa fac ecografie si surpriza mi s-a depistat un polip, dmn-ei mi-a zis cum ai vrut cu polip sa se prinda sarcina. Oare dmn. Diana asa profesionista nu l-a vazut? Acum sunt dupa interventie mi-a înlaturat polipul si vreau cu extrasul din spital sa ma duc la Diana Al Faraj sa vad ce îmi v-a spune ea acum, cătotul e in regula si cum de nu a văzut polipul, si sî-i arăt si fotografia de la ecografia facuta la Repromed unde se vede polipul. si sa o întreb asa de complicat îi era sa fac înainte de transfer o heteroscopie sa fie sigura ca totul e în regula cu uterul meu, ect. Acum facînd o comparatie cu atitudinea celor de la Repromed cîte investigatii mi-a recomandat sa le fac si nu neaparat la ei, daca medicul de familie poate sa îmi de-a îndreptari pe polită atunci le pot face si gratuit, polipul la fel nu la Repromed mi l-a înlaturat, dar la Spitalul nr 1 pe polita, adca cei de la Repromed nu se gîndesc în primul rînd la bani, dar la rezultate, fata de cei de la Medpark care vad cuplurile infertile ca pe niste saci cu bani si s-a primi nu s-a primi îi vom convinge cumva sa mai încerce si sa mai vina înca 60000 de mii an spital. Asta a fost experienta mea de la MEDPARK, asa ca nu va recomand nimanui, totusi au o experienta prea mica în ginecologie, medicii de la Repromed toti au lucrat la Centru Mamei si Copilului, au o experienta de 30-40 ani în domeniu, iar în domeniu FIV peste 15 ani, iar altii ca Mosin si mai multi ani. Da e comod la Medpark ca ai achitat si tot intra în pachet, examinari, medicamente, transfer, dar nu este aceasta cel mai important, conteaza rezultatul final, ceea ce nu l-am avut cel dorit. Bafta tuturor care doresc sa devina parinti si sa va ajute Bunul Dumnezeu sa vi sa se împlineasca cît mai curînd visul. Sa va aiba Domnul în paza! |
|
Inregistrat: 11/17/2014 Mesaje: 46
| Diancik80 eu am impresia ca aceastea e o povestioara inventata ca sa faci antireclama la medpark,ca tare multi pacienti a pierdut repromedul din cauza ca multi vin la dm.Diana! Inainte sa scrii trebuia sa citesti pe forum sa vezi cite fete au venit de la repromed care au facut cite 3 4 fivuri la ei si cu rezultate negative si la medpark sa primit din prima !!! Eu sunt o fosta pacietna a repromedului am umblat 1 jumate zi de zi la usa lora eram am lasat o gramada de bani am facut peste 10 stimulari cu medicante scumpe,3 inseminari intrauterine 1 histeroscopie o multime de ecografii ca la urma sa-mi spuna ca doar prin fiv ao sa ramii insarcinata si fiv am facut la dinsii si rezultate 0 , medicii care lucreaza de zeci de ani si numai scurg banii din pacienti,care la urma tipau la mine si imi spunea ca daca nuti place ia-ti embrionii si dute la transfer la alt medic ,asta e medic ,asta e o clinica??? Asta e clinica unde fac transferul de embrioni in salon,oare dupa norme asa se face transferul???? Asa ca nu mai ponegri numele dm.Diana ca nici Repromedul nu are cu ce se lauda... Ei au pierdut foarte multe paciente,si acuma nu stiu ce sa mai spuna de rau despre Medpark. Darorita dm.Diana am acuma o fetita care doarme linga mine,care ma mingie ma saruta zi de zi,si ma inchin sii multumesc in fiecare zi Domnului pt ca me-a dat-o in cale pt dm.Diana si cu ajutorul ei am devenit si eu MAMA !!!! |
|
|