FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
elenis
Scris: Monday, February 15, 2016 6:52 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/15/2016
Buna,sunt nou venita printre voi aspiranta la bebe.as dori sa meg la Chisinau pt consultatie si fiv .
Am mai multe intrebari legate de acest subiect daca ma puteti ajuta.
Eu sunt din Iasi pt a ajunge la Chisinau imi trebuie pasaport?pot trece vama cu buletinul?

ma bucur pentru reusitele voastre si tin pumnii tuturor pt a-si indeplini visul
bby88
Scris: Monday, February 15, 2016 6:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/31/2015
elenis wrote:
Buna,sunt nou venita printre voi aspiranta la bebe.as dori sa meg la Chisinau pt consultatie si fiv .
Am mai multe intrebari legate de acest subiect daca ma puteti ajuta.
Eu sunt din Iasi pt a ajunge la Chisinau imi trebuie pasaport?pot trece vama cu buletinul?

ma bucur pentru reusitele voastre si tin pumnii tuturor pt a-si indeplini visul

Buna si mult succes! Sigur te pot ajuta fetele aici cu sfaturi. Nu mai e nevoie de pa?aport pentru Moldova. Po?i trece cu buletinul
elenis
Scris: Tuesday, February 16, 2016 3:51 PM
Nivel

Multumesc pt raspuns.Este cineva din Iasi care ma poate ajuta cu detalii?as dorii sa va întreb in cat timp ob?ii programarea pt consultatie
elenis
Scris: Wednesday, February 17, 2016 11:49 AM
Nivel

[quote=LiliMarlene]Buna fetelor,

Nu am mai scris pe forum pentru ca eram prea trista. Din pacate am pierdut sarcina acum aproape 3 saptamani (la 5 saptamani). Vom mai incerca poate la inceputul anului viitor cu embrioni congelati.

Momentan imi este greu sa ma gandesc la asta fara sa-mi fie frica de un nou esec. Eram parca mai pregatita sa nu iasa nimic decat sa ne facem sperante si apoi....

Va doresc succes tuturor - Doinita, sper ca testul sa fie pozitiv!

Va pup![/

Buna Lili,am citit povestea ta Dumnezeu sa te intareasca!ai mai incercat undeva in iasi sau vei merge tot la Chisinau?
Multa sanatate
rodixon
Scris: Thursday, February 18, 2016 9:37 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/24/2014
Buna fetelor,

Cam multa liniste a fost pe acest forum in ultimul timp.
Eu nu am mai reusit sa scriu:serviciu, Miriam, diverse alte probleme;
Ma bucur ca FORUMUL incepe sa prinda iarasi viata: perioada aceasta de iarna-primavara imi aminteste de drumurile catre Chisinau pline de emotie, incredere, rabdare dar si multa speranta!
Elenis - scriei te rog dnei Doctor Diana si veti hotara cand te programeaza - fl@medpark.md- iti raspunde repede!
Ma intristeaza nereusitele fetelor, traiesc parca toate esecurile mele (sarcina oprita din evolutie, primul FIV esuat) dar ma bucura enorm sa vad ca lupta voastra nu se termina aici si ca mergeti mai departe: VETI VEDEA CA SE POATE, TREBUIE SA LUPTATI CU TOATA FIINTA VOASTRA - veti vedea ca dupa ce reusiti, nimic nu este mai important! - copilul vostru este centrul universului, este asigurarea nemuiririi voatre pe acest pamant (cum imi place sa o spun mereu)
Miriam are deja 1 an si 2 luni, merge in picioruse, a inceput sa spuna anumite cuvinte, intelege orice (ii spun sa inchida usa si o face- un exemplu), este ambitioasa, cu multa personalitate; I-au iesit si 4 maselute.... Este minunat ce se intampla in familia noastra!
Va imbratisez pe toate si va doresc sa traiti in realitate, cat mai curand, cel mai frumos vis de pe pamant: Acela in care propriul copil va striga MAMA!
olesea123
Scris: Friday, February 19, 2016 4:08 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
buna fetele
dupa cit timp pot incepe o noua incercare pentru fiv, pe plan psihologic m-am linistit foarte repede ca asa este viata...dar din punc de vedere medical???? v-am pupat si la toate va doresc succese
elenis
Scris: Saturday, February 20, 2016 10:17 AM
Nivel

Multumesc mult Rodixon,sa ne ajuta Dumnezeu!voi m-ati incurajat sa merg la medpark sunteti ca un pansament pt suflet.
Eu am afost in Iasi la o clinica dar nu sunt multumita,mi-au dat sa inteleg ca banii sunt mai importanti pt ei iar eu nu dispun de acea suma , trebuie sa imprumut.Ca si costuri erau cam la fel.Nu am mai facut nici o procedura de Fiv dar am facut stimulare ovariana cu Closty si Menopur dar fara rezultat si nu prea mai am timp sa astept nici psihicul nu ma ajuta de altfel

Ana09
Scris: Saturday, February 20, 2016 8:36 PM
Nivel

Inregistrat: 12/6/2015
Elenis, iti doresc succes si sa aveti un fiv reusit! Pe noi ne-a ajutat Bunul Dumnezeu sa reusim din prima incercare.Dr Diana si intreaga echipa sunt minunati si te incurajeaza mult. Eu tin legatura cu dr.prin email si acum si ii trimit rezultatele la analize/invesigatii...sunt in saptamana 24 de sarcina.
Iti tin pumnii....Iasi-ul e aproape de Chisinau,in vama nu se sta mult. Sa fie bine,sa nu te descurajezi daca vor mai fi si piedici....e normal,darcu speranta si credinta mergeti inainte!
Sanatate,curaj si speranta tuturor fetelor!
Isabel
Scris: Monday, February 22, 2016 4:00 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2016
elenis wrote:
Multumesc pt raspuns.Este cineva din Iasi care ma poate ajuta cu detalii?as dorii sa va întreb in cat timp ob?ii programarea pt consultatie

Trimite un mail la d-na Dr. Diana in care sa iti prezinti istoricul (fl@medpark.md). D-na dr. iti va spune cand anume sa vii pentru consultatie. Ca sa treci vama iti trebuie doar buletinul. Daca mai ai intrebari le astept cu placere. Mergi cu incredere la d-na dr. Vei avea parte de intelegere si mult profesionalism.
sandy33
Scris: Saturday, February 27, 2016 12:45 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/16/2014
Buna,
Fetelor, am si eu o intrebare pt voi...in urma injectarii progesteronului intramusular, in timpul protocolului pt embriontansferul din noiembrie m-am trezit cu niste noduli fesieri f durerosi si care nici ac dupa trei luni nu au disparut!...ati trecut vreuna din voi prin asa ceva?sa consult un medic?astept raspunsurile voastre!va pup
mimi36
Scris: Saturday, February 27, 2016 7:16 PM
Nivel

Inregistrat: 4/5/2015
Buna seara. Nu am mai scris de mult dar am urmarit intotdeauna notatile de pe forum. Vreau sa spun ca am facut fiv la Medparc si a iesit reusit si ii multumesc bunului Dumnezeu si echipei de medici pentru efortul depus . Acum avem 14 saptamini si sintem bine. Succes la toate fetele care intrs in protocol ss bs fie intr-un ceas bun
sofy
Scris: Sunday, February 28, 2016 8:18 PM
Nivel

Inregistrat: 12/25/2014
Buna fetelor...ma bucur sa mai vad reusite aici....
Rodixon trece timpul....parca mai ieri aflasem ca sunt insarcinata.....drumuri la Chisinau....acum avem 6 luni jumatate....am inceput divrrsificarea....alaptarea este cel mai minunat lucru in aceasta perioada...bebe este o veselie de copil....ii multumim zilnic lui Dumnezeu si echipei Medpark pt minunatia si zambetele aduse in casa noastra.
La sfarsitul anului trecut dna Diana ne-a telefonat sa vada cum suntem...este un om minunat....intai ca om...apoi ca meserie.....in orice meserie sufletul conteaza...si parca si noi ne:am molipsit cu acea omenie de care da dovada.
Bafta fetelor in protocol.
rodixon
Scris: Monday, February 29, 2016 9:32 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/24/2014
Buna fetelor,

Ma bucur cand vad ca forumul este "vioi"!
Sunt convinsa ca multe fete citesc aici dar nu scriu.
Sunt convinsa ca multe dintre ele isi tin deja copiii in brate sau in burtica dar din anumite considerente nu au scris dar asta nu inseamna ca nu au fost alaturi de noi.
Sofy - ma bucur sa sunteti bine!
Da... timpul trece repede dar parca acum de cand o avem pe Miriam nu imi mai pasa -inainte sa raman insarcinata simteam cum ma luptam cu timpul si indifferent cat de puternica sunt eu simteam ca ma invinge!
Deja Miriam are 1 an si 2 luni, fiecare clipa alaturi de ea este unica!
Cand o vad cum alearga prin casa, cum este atenta la orice, daca ii cer un lucru sa mi-l aduca o face, incepe sa spuna anumite cuvinte, este vesela, prietenoasa, ne da"pupe" cu buzele tuguiate- este extraordinar!
Sunt convinsa ca si puiul tau este extraordinar, de acum urmeaza o perioada si mai frumoasa- va veni curand ziua cad te va striga MAMA - este de neimaginat!
Va pup si va imbratisez si va doresc multa sanatate!
Intr-adevar, omenia, modestia , profesionalismul si caldura Dnei Diana le gasesti foarte rar - dar noi trebuie sa fim fericite ca am intalnit un astfel de OM care ne-a schimbat viata in totalitate si ne-a ajutat sa ne indeplinim cel mai frumos vis!

LiliMarlene
Scris: Tuesday, March 1, 2016 2:46 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2015
Buna fetelor,

N-am mai intrat de mult pe forum.

Am gasit pe website-ul Medpark astazi o informatie interesanta si ma gandesc ca poate va fi utila persoanelor care ne citesc forumul si inca ezita sau celor care vor sa mai incerce :)
Este vorba de Ziua Portilor deschise la Medpark:
"Centrul de Fertilizare In Vitro invita cuplurile interesate de tratamentul infertilitatii la „Ziua Usilor Deschise”, care se va desfasura la 19 martie, ora 12:00, în incinta Spitalului International Medpark, unde va avea loc seminarul dedicat tratamentului FIV si tombola a 2 certificate pentru procedura FIV gratuita."

Inteleg ca prin tragere la sorti se vor castiga 2 proceduri FIV gratuite. Oricum, pentru cei care doresc sa-si faca o impresie inainte de o prima consultatie la doamna doctor Diana, ar fi o ocazie buna.

In alti ani am inteles ca s-au dat si reduceri de 10% participantilor la eveniment.

Aici este link-ul: http://medpark.md/ro/noutate/ziua-usilor-deschise-la-spitalul-international-medpark

Va pup! O primavara frumoasa!
ellypretty
Scris: Tuesday, March 1, 2016 8:44 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2016
Salut! Am dat de acest forum prin google si sunt atit de fericita. Urmaream alt forum, dar atita de negativ, atita de trist si iata dau de voi. Mergem si noi sa incercam. Desi mi-e frica de mor, rezultatul poate fi 50\50, totusi undeva sper ca o sa fie bine. Indiferent de rezultat, am sa va zic, pentru ca stiu cit de important e subiectul. Multi ne spun ca la Kiev cazurile cu succes sunt mai multe la numar, dar, noi am hotarit sa incercam la Medpark.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.