FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
nica111
Scris: Tuesday, October 6, 2015 2:07 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/10/2014
LiliMarlene wrote:

Buna!

Parca nu ne vine sa credem - sunt insarcinata! Beta-HCG sambata 57,6, astazi (luni) a crescut la 107,6. Doamna doctor mi-a indicat sa mai fac o analiza si miercuri. Era putin ingrijorata sambata deoarece am avut o foarte mica sangerare vineri seara si sambata dimineata - va dati seama ca n-am dormit noaptea, eram sigura ca nu sunt insarcinata si imi vine ciclul.

Apropo, fetelor care ati avut de aplicat progesteron intravaginal - cat de adanc trebuie introdus (estimativ)? Eu am incercat joi si vineri sa-l introduc mai adanc si ma gandesc ca poate am zgariat putin sau iritat cervixul, de aici sangerarea rozalie.

Succes tuturor!

Felicitari!!!! Sa te aiba Domnul in paza si peste 9 luni sa iti tii comoara in brate, asa cum o tin eu acum la piept, trecem prin perioada colicilor si nu avem somn la aceasta ora majoreta si inca tot nu pot sa cred ca visul meu a devenit realitate!!! Noi, eu si printesa mea Emilia iti dorim sarcina usoara !!! firstprize
LiliMarlene
Scris: Tuesday, October 6, 2015 1:38 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2015
nica111 wrote:

Felicitari!!!! Sa te aiba Domnul in paza si peste 9 luni sa iti tii comoara in brate, asa cum o tin eu acum la piept, trecem prin perioada colicilor si nu avem somn la aceasta ora majoreta si inca tot nu pot sa cred ca visul meu a devenit realitate!!! Noi, eu si printesa mea Emilia iti dorim sarcina usoara !!! firstprize

Multumesc mult pentru gandurile bune! Va doresc si voua multa sanatate si fericire! Si bineinteles multumesc si urez succes fetelor care abia acum au inceput procesul.

Oly, eu am avut transferul la 3 zile de punctie (nu este standard, pot fi 2, 3 sau 5 zile) - doamna doctor te va informa. Eu am facut fiv la Medpark - la doamna doctor Diana Al Faraj, de asta si sunt pe acest forum. Aici am aflat de spitalul Medpark, am urmarit discutiile celor care au trecut prin experienta fiv la Medpark si am decis impreuna cu sotul sa incercam aici. Sunt acum convinsa ca am luat o decizie buna.

O zi faina!

LiliMarlene
Scris: Tuesday, October 6, 2015 1:47 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2015
Oly28 wrote:
Lili felicitari si o sarcina usoara!!!La cite zile dupa transfer tia aratat testul de sarcina ca esti insarcinata?La Cite zile dupa punctie ai facut transferul?Lili unde ai facut fiv?
Lili imi dau seama prin ce momente frumoase treceti zile pline de sens si culoare.Abia astept si eu acea zi cind voi afla ca sunt insarcinata si peste 9 luni imi voi tine copilul in brate.Numai gindindu-ma la acel moment imi dau ochii in lacrimi.Imi doresc copil de 7 ani si jumatate.

Am uitat sa raspund la ceva - testul l-am facut la 11 zile de la transfer (in mod normal trebuia sa fie 12 dar pica duminica). Depinde de ziua cand transfera embrionii - la transferul embrionilor de 3 zile testul il faci dupa 12 zile, iar la transferul blastocitilor (5 zile) - testul il faci la 9 zile cred. Cel mai bine o intrebi in ziua transferului pe dna doctor. Succes!
doinita510
Scris: Wednesday, October 7, 2015 4:28 PM
Nivel

Inregistrat: 9/17/2015
salut dragele mele!!!lili te felicit calduros cu aceasta bucurie in viata voastra!!! sa duci cu bine sarcina pina la sfirsit si sa-ti tii puiul in brate!!! si noi am intrat in protocol si am emotii mari!!!sper sa fie bine si cu Doamne ajuta!!! Oly tu cum te simti cind face-ti transferul?
punctia a-ti facut-o deja?
Oly28
Scris: Wednesday, October 7, 2015 6:37 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/18/2015
Buna Lili mersi mult de informatie!!!Da deja imi va zice D-na Diana ce si cum.Azi a fost preluarea ovocitelor ma simt bine putin dureri in ovare.Acum asteptam sunetul sa ne zica cind va fi transferul abia astept.
Succese Doinita stiu ca sunt emotii dar trebuie sa te gindesti la bine si sa faci tot ce zice medicul si sa nu iti fie frica de injectii.De exemplu eu mi le-am pus singura nu am vrut nici sotul sa mi le puna numai gindul ca voi avea un bebe ma facut sa fiu curajoasa.Mentionez ca imi era frica de injectii la prima am cazut fara cunostinta la Medpark dupa am zis ca trebuie sa fac si apoi a fost bine.
Oly28
Scris: Friday, October 9, 2015 12:52 PM
Nivel

Buna fetelor ce faceti cum va merge?
E liniste pe aici nimeni nu scrie nimic.
Doinita cum merge tratamentul?
doinita510
Scris: Friday, October 9, 2015 1:30 PM
Nivel

salut dragele mele!!! chiar e trist aici pe la noi, lili tu cum te simti, cind faci ultrasonografia? poate sunt 2? ce vei face mai departe? ramii la evidenta la medpark sau treci la alt spital? ma adresezi deja la mamici cu experien?a, spune-?i-mi va rog se deosebe?te prin ceva sarcina conceput in mod natural de cea prin FIV? na?terea este obligatoriu prin cezariana sau singura? va multumesc pentru raspuns,
Oly, draga mea eu ma duc deabia a 2 oara la proceduri, tu esti mai aproape de visul nostru,transferul cind il faci? nu te-au sunat?
Oly28
Scris: Friday, October 9, 2015 2:01 PM
Nivel

Buna Doinita curaj,timpul trece repede si vei fi si tu aproape de visul nostru.Odata ce am inceput deja suntem aproape.Eu miine fac transferul am emotii mari si cred ca cele mai mari emotii vor fi pina la testul de sarcina.
doinita510
Scris: Friday, October 9, 2015 4:11 PM
Nivel

succes, succes,succes si Domnul sa fie alaturi de voi!!!
doinita510
Scris: Monday, October 12, 2015 8:34 AM
Nivel

Salut oly!!!cum stai dupa transfer, cred ca astepti cu sufletul la gura...cum a trecut ?este dureroasa procedura? eu mai fac stimulare, merg miine iarasi la doamna Diana,azi sunt a 7-a zi de la ciclu, tu cind ai facut punctia? mai scrie, iti va fi mai usor sa treci prin asteptari, succes!!!
Oly28
Scris: Monday, October 12, 2015 10:36 AM
Nivel

Buna Doinita.Nu am vesti buni nu mi sa putut efectua transferul de embrioni ma simt fffff rau de doua zile nu imi mai gasesc liniste sufleteasca.Punctia difera de la o femee la alta,eu am avuto la a 13 zi.Tie succes.
doinita510
Scris: Monday, October 12, 2015 1:14 PM
Nivel

draga mea Oly, imi pare fffff rau de situatia in care te afli, dar ce s-a intimplat? sunt sigura ca totul va fi bine si vei fi neaparat o mamica fericita!!! stii imi erai ca un imbold, dar mi s-a facut si mie rau, chiar imi pare rau,am niste emotii caraghioase:pale plans plans
Oly28
Scris: Monday, October 12, 2015 1:24 PM
Nivel

Doinita nu trebuie sa iti faci griji la fiecare e diferit.La mine a mers totul bine 12 foliculi 9 embrioni buni si pina aici a fost binele nu mi ia putut transfera in uter nu intra cateterul in uter.De simbata nu ma pot opri de plins am sperat pina in ultima secunda ca imi va transfera embrionii dar nu a fost sa fie.Deja vedem ce facem mai departe,sper din tot sufletul sa fiu mama acum incerc sa imi revin sa pot continua mai departe.Daca cinstit nu am auzit un asemenea caz ca la mine sa nu se poata transfera embrionii.Fetelor care ati avut asemenea caz ajutati-ma si pe mine.Va multumesc.
Tania87
Scris: Monday, October 12, 2015 8:17 PM
Nivel

Inregistrat: 7/21/2014

Fetelor chiar de nu am mai scris demult, va urmaresc zi de zi si sunt cu sufletul alaturi de voi.
Oly28 asteptam vesti bune de la tine, dar sunt curioasa ce se intimpla cu embrionii tai acum,i-au congelat? Cum de nu i-au putut transfera in uter? Eu la fel aud prima data de asa ceva, dar nu te descuraja, succes in continuare, cred ca dna Diana stie ce face, astept vesti bune de la tine.Cheek Kiss
Doinita fii tare, iti tin pumnii si succesCheek Kiss
Mihaelala1
Scris: Monday, October 12, 2015 8:58 PM
Nivel

Inregistrat: 4/2/2014
Buna fetelor, sunt si eu aspiranta la titlul de mamica.
Azi am mers la Medpark si ne-am programat la dna.Diana tocmai pe 26octombrie,nu as putea cumva sa urgentez aceasta programare? pur si simplu nu vreau sa mai pierd un ciclu menstrual fara nici un succes (((
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.