|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/10/2014 Mesaje: 75
| vicky88 wrote:Buna fetelor !!! Pe 10.09.2015 am devenit si noi parinti a unei printese pe nume Daria!!! Suntem cei mai fericiti nici nu am putut sa imi imaginez cita bucurie si fericire poate sa aduca un copil in casa!! Ma inchin in fata dm.Diana cu ajutorul ei am devenit parinti, ii multumesc ca in timpul nasterei nu ma lasat si ma incurajat,impreuna cu dm DIANA pot spune ca am avut o nastere usoara,numai vazind-o si avind-o aproape de mine la nastere imi era mult mai usor sa trec prin tot procesul nasterii !!!! Este un medic de la Dumnezeu care se dedica trup si suflet meseriei sale!!!! Va doresc la toate ca visul vostru de a deveni mama sa se realizeze cit mai curind. Un copil este o minune !!!! Suntem cei mai fericiti si ii multumim lui Dumnezeu pentru fetita noastra si ca ne-a ajutat sa intilnim un medic cu inima mare !!!!
Felicitari!!! cred ca am fost vecine la maternitate! Sa va creasca sanatoasa si norocoasa Daria! |
Inregistrat: 11/17/2014 Mesaje: 46
| Mersi mult si voua felicitari sa creasca sanatoasa Emilia si sa aveti doar bucurii de la fetita! Apropo nica sofy rodixon voi ati alaptat...noi stam cam rau la capitolul alaptatului si suntem nevoiti sa-i dam adaugator prafulet..tare mult am vrut sa alaptez dar nu prea avem laptic |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| LiliMarlene wrote:
Multumesc pentru incurajare, Rodixon! Cred ca v-am vazut luni pe hol la Medpark in echipa completa (erau si finii vostri, am inteles din postarile de pe forum). Eu eram cu sotul si mama mea pe care am scos-o la plimbare sa vada Chisinaul (si Medpark-ul bineinteles). Eram in blugi si cu o bluza foarte galbena :) Ma gandeam chiar sa ma apropii si sa-ti spun ca urmaresc forumul, ca am citit de cateva luni postarile voastre, dar a dat timiditatea peste mine si n-am indraznit. Chiar mi-a dat curaj sa va vad si pe voi cu fetita si a mai intrat o doamna cu un baietel sa o salute pe dna doctor. Era o atmosfera foarte optimista. Cred ca toate cele care trec sau au trecut prin protocol stiu cat de importanta este si latura asta emotionala.
Inca o data felicitari tuturor proaspetelor mamici! Iar celor care sunt ca mine in plin proces de indeplinire, speram noi, a unui frumos vis le urez mult succes!
O seara faina!
LiliMarlene- de ce nu ai indraznit sa vorbesti cu noi? M-as fi bucurat foarte mult atat eu cat si sotul meu! Eu am sps pe forum ca voi fi luni in jur de 12 la Medpark si chiar ma asteptam si vina cineva dintre fete: shurshunea, ana-ana, ana08, etc De unde esti din Romania? Cand ai punctia? iti doresc mult succes si vei vedea, visul tau va deveni realitate cat mai curand! |
| sofy wrote:Ce noutati fetelor...felicitari proaspetelor mamici...sa fiti sanatoase si voi si bebelinele. Baietelul nostru are deja o luna....creste vazand cu ochii si nu imi vine sa cred ce minune de copil avem. Multumim si noi in fiecare zi bunului Dzeu,ca ne-a indrumat pasii spre Medpark. Sunt momente grele la inceput de cariera de mamica...insa este atat de frumos incat nu poti exprima in cuvinte si nici nu am putut intelege pana nu am devenit mama. Nu renuntati la visul vostru de a deveni parinti. Nimeni nu ar tb sa fie lipsit de asa sentimente. da sofy, meseria de mamica este destul de grea dar si extraordinar de frumoasa... de nedescris in cuvinte! Si pentru aceasta meserie nu iti trebuiesc studii... totul vine din interior si parca, de o viata cunosc ceea ce trebuie sa faca o mama!
|
| nica111 wrote:
Mersi mult Rodixon! E de nedescris tot ce se intimpla acum cu mine, cu noi! Emilia face azi o saptamina! Stam ore in sir si o admiram! E un ingeras! E sufletul nostru! Si de multe ori uitindu-ma la micuta mea, ma gandesc si la dna Diana si ma intreb cum atadus-o Dumnezeu in calea noastra si acum incep sa cred in minuni!!! Atunci cind am fost cea mai disperata fiinta de pe planeta, doar dna diama a stiut si a reusit sa ma faca sa cred si sa sper k visul meu va deveni realitate. Daca e sa va vb sincer, eu inca nu am realizat k sunt mamica, mi se pare un vis prea frumos...e ceva ce nu poate fi redat in cuvinte!!!
PS: Rodixon, as vrea sa vb cu tine in privat, daca e posibil, sa imi dai un e-mail sau adresa FBook, te rog!
Inca o data multumesc fetelor p-u urari!!!
adresa mea de mail: rody72xon@yahoo.com - cand vrei ne auzim! va pupam pe amandoua! |
| vicky88 wrote:Mersi mult si voua felicitari sa creasca sanatoasa Emilia si sa aveti doar bucurii de la fetita! Apropo nica sofy rodixon voi ati alaptat...noi stam cam rau la capitolul alaptatului si suntem nevoiti sa-i dam adaugator prafulet..tare mult am vrut sa alaptez dar nu prea avem laptic eu am alaptat doar 2 luni, cred ca nu am avut suficient lapte si am fost nevoita sa-i suplimentez cu foemula; in acel moment nu a mai acceptat sanul- cred ca ii era mai usor la biberon; cand o puneam la san o apucau colicii (smecheri de mici - ma amuzam impreuna cu sotul); apoi i-am dat numai formula NAN1 pana la 6 luni apoi NAN2 si a mers foarte bine cu cresterea si greutatea! |
| vicky88 wrote:Mersi mult si voua felicitari sa creasca sanatoasa Emilia si sa aveti doar bucurii de la fetita! Apropo nica sofy rodixon voi ati alaptat...noi stam cam rau la capitolul alaptatului si suntem nevoiti sa-i dam adaugator prafulet..tare mult am vrut sa alaptez dar nu prea avem laptic Din fericire, noi stam bine la acest capitol, ba mai mult, ma storc shj il congelez! Ma lupt cu euforia lapticulu k micuta mea inca nu reuseste sa il pape pe tot! E putin cam dureros, dor sanii si ma storc la fiecare 2 ore, dar sunt gata sa indur orice p-u ingerasul meu!!! |
Inregistrat: 9/9/2015 Mesaje: 23
| rodixon wrote: LiliMarlene- de ce nu ai indraznit sa vorbesti cu noi? M-as fi bucurat foarte mult atat eu cat si sotul meu! Eu am sps pe forum ca voi fi luni in jur de 12 la Medpark si chiar ma asteptam si vina cineva dintre fete: shurshunea, ana-ana, ana08, etc De unde esti din Romania? Cand ai punctia? iti doresc mult succes si vei vedea, visul tau va deveni realitate cat mai curand!
Buna, Rodixon.
Noi suntem din Iasi. Nu am indraznit - am vazut ca erati cu domnul doctor embriolog si nu am vrut sa va deranjez grupul. Plus ca aveam si ceva emotii asteptand consultatia...
Eu am punctia sambata la 12 (la 11:30 trebuie sa fiu la spital). Ovitrelle in seara asta la 00:30. Maine am planificat sa plecam la Chisinau si sa stam peste noapte acolo.
Am ceva emotii, dar semnele sunt bune si speram sa fie bine.
Emotiile sunt cred ca si de la teama de necunoscut si de la sperante - este primul nostru FIV.
Multumesc frumos de incurajari! Promit sa scriu rezultatele etapelor astfel incat sa ajut si eu la randul meu pe alte fete care citesc si poate nu s-au hotarat inca. Te pup! Seara buna! |
Inregistrat: 9/17/2015 Mesaje: 26
| buna seara!!! va urmaresc cu sufletul la gura in fiecare zi si cind apare o noutate pozitiva parca se intimpla si cu mine,Roxidon multumim pu incurajari esti bravo sa va dea Domnul sanatate si curaj!!! noi foarte mult ne dorim un ingersh,suntem nesputi de nefericiti din cauza ceasta,cu 2 ani in urma am facut FIV pe ciclu natural la Repromed,nereusit si foarte greu m-am ridicat(psihologic)acum a decis sa mergem la Medpark,astazi am fost la consultatie si d-na Diana mi-a spus ca achit contractul apoi discutam si purcedem la procedura, nustiu am emotii mari am asteptat ca va vorbi mai mult cu noi,dar...dupa semnarea contractului voi cind ati inceput procedura? |
| oly salut!!! imi pare bine ca nu sunt singura, sa ne ajute bunul Dumnezeu!!! tu cind vrei sa incepi? |
| rodixon wrote: adresa mea de mail: rody72xon@yahoo.com - cand vrei ne auzim! va pupam pe amandoua!
Salutare! Rodixon, ti-am expediat un mail, daca ai putea te rog sa verifici, sper sa fi ajuns! |
| nica111 wrote:Salutare! Rodixon, ti-am expediat un mail, daca ai putea te rog sa verifici, sper sa fi ajuns! Nica- nu a ajuns, am verificat acum! Mai trimite inca o data! rody72xon@yahoo.com Astept - va pup! |
Inregistrat: 9/9/2015 Mesaje: 23
| doinita510 wrote:buna seara!!! va urmaresc cu sufletul la gura in fiecare zi si cind apare o noutate pozitiva parca se intimpla si cu mine,Roxidon multumim pu incurajari esti bravo sa va dea Domnul sanatate si curaj!!! noi foarte mult ne dorim un ingersh,suntem nesputi de nefericiti din cauza ceasta,cu 2 ani in urma am facut FIV pe ciclu natural la Repromed,nereusit si foarte greu m-am ridicat(psihologic)acum a decis sa mergem la Medpark,astazi am fost la consultatie si d-na Diana mi-a spus ca achit contractul apoi discutam si purcedem la procedura, nustiu am emotii mari am asteptat ca va vorbi mai mult cu noi,dar...dupa semnarea contractului voi cind ati inceput procedura?
Buna Doinita!
Eu am semnat contractul si am inceput procedura de la urmatorul ciclu menstrual. Este posibil insa sa te chema doamna doctor si cu 5-7 zile inainte pentru un control (eu fusesem la ea in iulie la o prima consultatie si stia ca totul este ok). Apoi trebuie sa-i scrii un mesaj in ziua cand vine ciclul menstrual si ea iti va spune cand sa vii la o ecografie. La mine a fost a doua zi a ciclului. Atunci am inceput si primele injectii. Daca mai ai nevoie de informatii iti stau la dispozitie. Sunt convinsa ca si doamna doctor o sa-ti ofere toate informatiile necesare. Cu mine a fost foarte comunicativa si mi-a raspuns la toate e-mailurile (cand eram la ea in cabinet parca uitam cateva intrebari si ajungeam acasa si ii trimiteam e-mail ....emotiile bata-le vina).
Eu am avut ieri punctia pentru oocite si totul a decurs bine. Mai greu a fost cu emotiile pana la punctie. Marti avem embriotransferul. Sper ca totul sa decurga bine.
Acum am o stare de disconfort dar inteleg ca e normal. Sper maine sa fie mai bine.
Intrebari pentru fetele care au trecut prin embriotransfer: cam cat dureaza? Inteleg ca nu am voie cu deodorant si parfum, dar restul cosmeticelor sunt permise? In zilele de dupa voi ati renuntat de asemenea la parfum, cosmetice prea parfumate?
Multumesc!
O seara faina! |
|
| rodixon wrote: Nica- nu a ajuns, am verificat acum! Mai trimite inca o data! rody72xon@yahoo.com Astept - va pup!
Rodixon, am reexpediat mail-ul! Nu stiu de ce nu a ajuns primul! |
|
| Salut!!! LILI iti multumesc din suflet pentru informatie, Sa te ajute DOMNUL sa-ti vezi mult asteptatul ingerash!!! am frica de-mi tremura deja genunchii,cu toate ca ma credeam curajoasa...Succese mari!!!
|
|
|