FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ana08
Scris: Monday, July 27, 2015 6:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/3/2015
Buna fetelor!
Geanina imi pare foarte rau pt tine,si pt noi toate!
Nu stiu ce sa mai spun.....pale
shurshunea
Scris: Monday, July 27, 2015 7:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/6/2014
mimi36 wrote:

sint deacord cu tine shurshunea dar cind simti acel gpl in suflet care la lasat un (fiv-ratat)cauti clinica cu rata mai mare ',medic cu succese de frica ca ca nu cumva sa se msi repete o data acea durere care in acel moment o intelegi doar tu

stiu mimi ca e greu dar trebue sa crezi intr-o reusita, sa fii sigura ca asa va fi doar asa vei reusi .. sigur daca intri in protocol cu ghindul ca va fi negativ asa va fi nu are cum sa fie altfel !
eu dupa transfer in genere am iesit de pe forum caci atunci avuse rezultat negativ sandy si asta m-o deprimat dar mi-am scos in cap ghindurile negative si imi spuneam mermanent noi reusim , bebulusii mei sunt campioni , ma rugam etc si cu adevarat am reusit acum asteptam un campion si abia asteptam sa vina inceput de octombrie s-al tinem in bratse!
in postarea mea din ianuarie 2015 eu am scris pasii facuti de mine puntru succesul nostru !
sandy33
Scris: Monday, July 27, 2015 7:50 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/16/2014
Geaninab, karoll... imi pare extrem de rau....
mimi36
Scris: Monday, July 27, 2015 9:07 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/5/2015
shurshunea wrote:

stiu mimi ca e greu dar trebue sa crezi intr-o reusita, sa fii sigura ca asa va fi doar asa vei reusi .. sigur daca intri in protocol cu ghindul ca va fi negativ asa va fi nu are cum sa fie altfel !
eu dupa transfer in genere am iesit de pe forum caci atunci avuse rezultat negativ sandy si asta m-o deprimat dar mi-am scos in cap ghindurile negative si imi spuneam mermanent noi reusim , bebulusii mei sunt campioni , ma rugam etc si cu adevarat am reusit acum asteptam un campion si abia asteptam sa vina inceput de octombrie s-al tinem in bratse!
in postarea mea din ianuarie 2015 eu am scris pasii facuti de mine puntru succesul nostru !
shurshunea multumesc mult de incurajare
Sa va fie sanatos campionul si sa va aduca numai bucurii
nica111
Scris: Monday, July 27, 2015 10:38 PM
Nivel

Inregistrat: 12/10/2014
shurshunea wrote:
Salut fetelor...

Nica Sofy nastere usoara , Nica tu unde nasti si la cine nasti ?
Viky tu cind astepti minunea , ce mai faci ?

Nu vreu sa ma mai repet de ce nu am eu o poza aici - cred ca fiecare avem dreptul la o asa decizie , e integritatea familiei mele si atit , cine vrea crede ca sunt reala cine nu nu , decizia va apartine !
Doar ca fericirea mea si copilasu care il port subt inima si care ma trezeste in fiecare dimineata sughitsind de foame este miracolul lui Dzeu facut cu miinele echipei medpark si va urez la toate sa nu dati miinele in jos si sa luptati cu credinta intr-o reusita cit mai repede posibila.

Viky, shurshunea, sofy !!! Ma bucur sa va aud fetelor!!!si ma bucur k sunteti bine de la mic la mare!!! yes
Sigur k mergen pe maina dnei diana pina la urma!!! La medpark voi naste cu dna diana. Saptamina viitoare mergem sa facem contractul de na?tere si cu ajutorul Domnului in septembrie asteptam marea minune sa se intimple!!!am mari emotii Angel !!! Voua nastere usoara va doresc si sanatate!!! Apropo de concediul dnei diana, cine stie, pina cind va dura? Doar luna august?? K septembrie...o a stept k pe dumnezeu majoreta
shurshunea
Scris: Tuesday, July 28, 2015 9:44 AM
Nivel

nica111 si eu ma bucur sa aud ca esti bine , dna Diana mie mi-a spus ca va lipsi luna august , spre sfirshit de saptamina trebuie sa ajung la ea si atunci voi sti exact
rodixon
Scris: Tuesday, July 28, 2015 10:48 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Fetele mele dragi,
Imi pare nespus de rau ca aici pe forum, in ac luna nu au fost reusite!
Parca un gand negativ a patruns si a distrus totul!
Shurshunea, sofy, vichy, nica - ma bucur nespus pentru voi, ma bucur ca ati intrat si am mai aflat ce faceti - va doresc din toata inima mea de MAMA si de OM sa aveti o nastere usoara si sa traiti cat mai curand sentimentele pe care le traiesc eu de 7 luni si jumatate!
In toata aceasta perioada nu am vrut sa "flutur" nimanui reusita mea si nici sa va intristez, am vrut doar sa va arat ca se poate cu ambitie, dorinta, credinta si multa incredere in medicul ales.
Cum v-am mai spus-o, nu mi-a fost usor sa intru permanent si sa va sustin dar am facut-o cu tot dragul si am trait alaturi de voi toate starile pe care le-ati avut - am zimbit, am lacrimat, m-am rugat si am sperat pentru voi toate!
nimeni nu va impune sa alegi medpark sau un medic anume, nici acest forum , nici eu si nici alte fete!
Mergeti la o prima consultatie, analizati si ascultati-va inima!
Eu personal am simtiti din prima clipa ca la Medpark voi reusi, am simtit ca in medicul Diana al Faraj pot avea incredere si pot gasi suportul psihic de care am nevoie!
Am "cochetat" sa spun asa si cu alte clinici din Romania si Republica Moldova unde intr-adevar am gasit medici profesionisti dar nu am gasit emotie, grija pentru pacient, comunicare efiecienta!
Voi ati vazut foarte bine, pe tot parcursul procedurii nu ati sufetit fizic ca urmare a tratamentelor ci mai mult psihic, emotional - aici este cheia!
Si dupa instalarea sarcinii acest suport psihic din partea medicului este indispensabil!
Voi faceti asa cum credeti ca va este mai bine!
Tututor va doresc mult succes in viata- pe plan profesional, personal si tot ceea ce atingeti sa fie in favoarea voastra!
"Un copil este o dragoste devenita vizibila"
Va pup pe toate si va imbratisez!
madalina88
Scris: Wednesday, July 29, 2015 9:27 AM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2015
Salutare fetelor, nu am scris pentru ca nu am avut nimic nou de spus, iar faptul ca urez numai bine tuturor cred ca l-am scris de nenumarate ori si nu am vrut sa ma repet. Am urmarit evenimentele si desigur m-am intristat nespus de mult pentru ultimele esecuri, mai ales din cauza ca am cunoscut personal citeva din fetele cu nereusita, nu cred ca cuvintele pot alina durerea in aceasta situatie, dar am gasit un citat a unei persoane pe care o respect, mi-a parut foarte adevarat si potrivit pentru noi si pentru cei/cele care citesc acest topic:
"Po?i povesti concluziile tale personale de via?a, preferabil într-o maniera cât mai u?oara ?i ironica, dar nu le transforma în sfaturi pentru al?ii. Unicul meu sfat este sa nu urma?i sfaturi. Asculta?i-le, citi?i-le, daca dori?i, dar croi?i-va propriul drum prin via?a, cu urcu?uri ?i coborâ?uri de care sa fi?i voi ?i numai voi responsabili."
Sper sa auzim cit mai curind vesti bune, indiferent prin ce metoda sau unde am obtinut sarcina, important sa inceapa sa apara povestioare incarcate numai cu emotii frumoase. Va pup cu mare drag
dalma
Scris: Thursday, July 30, 2015 7:20 PM
Nivel

Inregistrat: 7/30/2015
Buna cuconitele! Vreau sa va spun ca va urmaresc de mult timp, m-am bucurat si m-am intristat alaturi de voi. As avea o intrebare pentru fetele insarcinate si pentru cele care au nascut deja: ati folosit machiaje (fond de ten, pudra, rimel, ruj etc.), crema de fata si corp, parfum pe perioada sarcinii? Stiti cumva daca trebuie acordata atentie si produselor de igiena personala gen deodorant, sapun, sampon? Voi cum ati procedat?
rodixon
Scris: Friday, July 31, 2015 9:57 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Buna dalma,

Eu am folosit machiaje, rimel, rug, fard pleoape si gel dus, ulei de corp (pentru copii)
Fond de ten nu folosesc in general.
In schim nu m-am vopsit la par de cat o singura data cu o vopsea fara amoniac (duoa 3 luni)
Esti insarcinata?
shurshunea
Scris: Friday, July 31, 2015 3:13 PM
Nivel

Salut eu la fel ca rodixon ma folosesc de toate si o data la 2 luni vopsesc paru dar cu vopsea fara amoniac ...

Vicky ce faci ? ai fost la dna Diana ai semnat contract ?ce ti-aspus ?
sofy
Scris: Friday, July 31, 2015 10:23 PM
Nivel

Inregistrat: 12/25/2014
shurshunea
Scris: Saturday, August 1, 2015 2:50 PM
Nivel

Sofy merci pu postare , am plins de fericire pu familia data m-am resimtsit in tcuvintele acestei dne cazul ei seamana mult cu cazul meu
..sa le dnea Dzeu sanatate! E cineva de pe forum ?

Noi azi am fost la dna Diana suntem bine deja avem 1,9kg boieras are mama :)
Am semnat contractului pu nastere pretul nu s-a schimbat.Deja sa ne ajute Dzeu sa ajunge la termin si sa ne nastem sanatosi!
sofy
Scris: Saturday, August 1, 2015 3:27 PM
Nivel

Inregistrat: 12/25/2014
Felicitari shurshunea...pb bebe voinicel...noi luni mergem la control...la 34 saptamani avea 2500 gr...sigur am mai pus ceva in doua saptamani.
Stiu ca sunt multe cupluri in situatii asemanatoare...ideea e sa nu renunte la visul lor...va fi soare pe strada fiecaruia.
Azi a nascut o prietena o fetita santoasa...bebelina a venit pe lume tot in urma unui tratatment fiv la repromed cu prof Moshin.
Va doresc un sfarsit de saptamana minunat
geaninab
Scris: Saturday, August 1, 2015 9:23 PM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2015
Buna fetelor! Când crede?i ca e recomandat sa fac urmatorul Fiv, daca ultimul a fost în iulie?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.