FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ana-ana
Scris: Saturday, July 25, 2015 9:24 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/26/2015
Rodica ce am scris eu reprezinta gindurile multor fete cu care comunic aproape zilnic. Am scis ceva rau in adresa Medpark? Am scris cumva ca nu s-au implicat? Eu nu am dat bir cu fugitii, am sa-ti scriu daca vrei sa stii motivele mele. Mai mult decit atita, eu propun sa ramina pe acest forum numai cele cu reusite, numai cele fericite, iar noi cele dezamagite de viata noastra si tot sa facem un alt grup , pentru ca asa ne vom intelege mai bine. Aici e loc numai de reusite. Aici nereusitele nu isi au locul. Am zis cumva ca nu existi in realitate? DE ce iei atit de personal anumite lucruri? DE ce tot scuzi? Nu s-a referit nimeni la tine.
rodixon
Scris: Saturday, July 25, 2015 10:07 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/24/2014
ana-ana , draga mea- dimpotriva, tu ai spus ca doar eu exist in realitate;
Iarasi te-ai aprins si nu este bine!
De fapt forumul acesta este pentru fetele din protocol si nu pentru cele care raman insarcinate si pot sa se inscrie la alte subiecte- de ex. gravidute.
Ai spus ca ai avut problemele tale si nu ai dat bir cu fugitii: puteam atunci sa ma intreb: oare esti reala? dar nu am facut-o!
motivele pe care tu le ai poate le au si fetele deja insarcinate si nu mai apuca sa intre- NICIODATA NU TREBUIE SA JUDECAM PE NIMENI!
Trebuie sa ne uitam in primul rand in curtea noastra!
Ai grija de tine!
ana-ana
Scris: Saturday, July 25, 2015 10:15 AM
Nivel

Nu vreau sa mai comentez nimic ca vorbim despre lucruri diferite. Astept cu mare nerabdare rezultate pozitive de la fete . Am si o prietena ca a ales medpark si face marti testul . Sper mult sa fie bine si sa prindem cu toate la curaj. Avem nevoie mult de asta.
geaninab
Scris: Saturday, July 25, 2015 10:17 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/9/2015
Buna fetelor! Având în vedere rezultate ob?inute, marturisesc ca nu mai a?tept sa fac testul luni, sunt convinsa ca va fi negativ. Nu dau vina pe nimeni. Sunt demoralizata, dar poate e mai bine asa. Voi accepta mai u?or e?ecul.am gândit în fel ?i chip. M-am gândit ca am ales prea u?or aceasta clinica, doar pe baza acestui forum, pentru ca pe site nu exista un procent de reu?ita.dar apoi m-am gândit ca totul e de la Dumnezeu , cum vrea el. Eu m-am resemnat. De?i, undeva în profunzimea sufletului meu, a?tept o minune.
ana-ana
Scris: Saturday, July 25, 2015 10:39 AM
Nivel

geaninab wrote:
Buna fetelor! Având în vedere rezultate ob?inute, marturisesc ca nu mai a?tept sa fac testul luni, sunt convinsa ca va fi negativ. Nu dau vina pe nimeni. Sunt demoralizata, dar poate e mai bine asa. Voi accepta mai u?or e?ecul.am gândit în fel ?i chip. M-am gândit ca am ales prea u?or aceasta clinica, doar pe baza acestui forum, pentru ca pe site nu exista un procent de reu?ita.dar apoi m-am gândit ca totul e de la Dumnezeu , cum vrea el. Eu m-am resemnat. De?i, undeva în profunzimea sufletului meu, a?tept o minune.

Geanina ai facut testul? Nu te descuraja inainte de vreme, fiecare are sansa lui si destinul lui , independent de clinica sau medicul ales. Daca se vb de 11 reusite din 20 inseamna ca e bine. Fii optimista te rog pina la test. Nu ai de unde sa stii la etapa asta ce e in burtica. Dar fizic cum te simti, te doare ceva?
Natashika85
Scris: Saturday, July 25, 2015 11:04 AM
Nivel

Inregistrat: 4/26/2015
ai dreptate geanina, totul este de la Dumnezeu, eu am facut fiv intr-o tara straina, nu cunosc nici acum nimic despre spital, despre reusitele lor, si nici nu am avut un doctor anume sa se ocupe de cazul nostru, in fiecare zi vedeam persoane diferite, este totul la voia celui de sus!
geaninab
Scris: Saturday, July 25, 2015 11:15 AM
Nivel

Ar trebui sa fac testul mar?i, dar îl voi face luni. Ma simt k. Ma dor sanii, parca nu mai sunt asa balonata, nu mai am crampe în burtica, iar suflete?te nu presimt nimic, am devenit pesimista, de?i deobicei sunt optimista.
Hope26
Scris: Saturday, July 25, 2015 11:44 AM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2015
Cu parere de rau...sunt desgustata de ce a ajuns acest forum !
De la alte comentarii ma abtin acum...din respect pt karroll si geaninab care inca sunt cu emotii maxime, dragele mele...Dzeu sa aibe grija de voi!
geaninab
Scris: Saturday, July 25, 2015 12:25 PM
Nivel

Hope26 wrote:
De la alte comentarii ma abtin acum...din respect pt karroll si geaninab care inca sunt cu emotii maxime, dragele mele...Dzeu sa aibe grija de voi!

Hope ai refacut testul? Ce rezultate ai?
ana08
Scris: Saturday, July 25, 2015 12:47 PM
Nivel

Inregistrat: 2/3/2015
Buna fetelor!
E normal sa ne spunem ce credem,sau ce nu credem pe acest forum.Eu am ales Medpark datorita acestui forum,ce-i drept rezultatele de la inceput m-au convis!Cand am intrat toata lumea ma incurajat ca am facut alegerea potrivita.Nu vreau sa fiu inteleasa gresit,si nu dau vina pe nimeni pt nereusita mea,nici pe forum,nici pe echipa Medpark....,deja m-am impacat cu ideea ca nu a fost sa fie acum.E drept fiecare caz e diferit,fiecare cuplu are o problema,care difera,dar din toate fetele care le-am cunoscut personal niciuna nu a reusit.Fiecare reusita ne da curaj sa mergem mai departe mult mai optimiste.Imi doresc din tot sufletul sa reuseasca fetele care urmeaza sa dea testul!!!Eu o sa merg saptamana viitoare la dna Diana sa discut despre nereusita mea.
karroll
Scris: Saturday, July 25, 2015 1:44 PM
Nivel

Inregistrat: 7/6/2015
Negativ si la mine
geaninab
Scris: Saturday, July 25, 2015 2:17 PM
Nivel

karroll wrote:
Negativ si la mine

Îmi pare rau! Ma a?teptam, la fel va fi ?i al meu.
Nu ma în?elege gre?it, va doresc tuturor numai rezultate pozitive, dar parca totul a fost un tipar urmat fidel.
Hope26
Scris: Saturday, July 25, 2015 2:39 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2015
Multumesc moderatorilor :)
Traim in Romania, avem dreptul la libera exprimare...
karroll
Scris: Saturday, July 25, 2015 2:41 PM
Nivel

Inregistrat: 7/6/2015
Geanina , nu te descuraja, fii sigura ca va fi totul bine , eu am fost la Medpark sa vb cu D-na Diana, mi-a aratat rezultatele de astazi 5 erau pozitive si 3 negative, au o rata buna de succes, asa s-a primit ca toate de pe forum e negativ,eu am încredere mare in D-na Diana , urmatorul Fiv daca il voi face, tot la Medpark !
kali
Scris: Saturday, July 25, 2015 2:57 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Hope26 wrote:
Multumesc moderatorilor :)
Traim in Romania, avem dreptul la libera exprimare...

Nu prea inteleg ce vrei sa spui nici prin multumirile aduse si nici prin comentariul la libera exprimare. In fine...

Hope26 wrote:

Poate vrei sa spui topic, nu forum... ca nu am vazut sa va implicati si in alte subiecte pe aici.
Iar topicul... vi-l faceti singure si e suma tuturor interventiilor voastre.
Cauza si efect...

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.