|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/10/2015 Mesaje: 26
| geaninab wrote:Buna fetelor! Sa dea Dumnezeu ca Ana sa ne dea o veste buna! Eu ma simt ok. Am mici crampe aproape permanent, se intensifica daca obosesc. Rabdare nu mai am, sunt tentata sa fac ?i eu testul sâmbata dar ma tem de un rezultat fals ?i nu ?tiu daca mai a?tept pana luni. Oare nu ar fi corect ?i la 9 zile rezultatul? Am stari un pic depresive, îmi vine sa plâng, sunt nervoasa. Cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa fie bine pentru toate. Va pup! Ai un pic de rabdare, caci starea aceasta e de la medicamente, nu grabi timpul! Incearca sa faci ceva care sa-ti tina mereu ocupata mintea!eu de exemplu toata ziua priveam seriale filme,nici nu vedeam cind venea seara!sotul are un lucru care e toata saptamina plecat doar 2 seri il vedeam , si nici nu aveam cu cine vorbi!!! Te cred ca e greu dar rabda , si nici un fel de facut mai devreme testul, poate sa fie un rezultat gresit!!! Hai inca un picusor si dupa asta inca 9 luni |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/26/2015 Mesaje: 228
| astept si simt ca iese inima din piept ... va multumesc din suflet pu cuvintele calde |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| Hope26 wrote: Azi am stari de indispozitie, imi vine a plange din orice :)Se pare ca hormonii mei o iau razna. Asta noapte am avut niste intepaturi foarte puternice in burtica, dar nu ca durerile menstruale...de alea nu am deloc, inca :) Cu rabdarea e prost, parca cum ma apropii de ziua de sambata, tot mai greu pare.
Alina - draga mea, intepaturile pot fi de la implantare - incepe puisorul sa se cuibareasca in pantecul tau, asa am simtit si eu; mai este putin pana sambata - Doamne, cat imi doresc sa ai un rezultat pozitiv, meriti pe deplin! te pup! |
| geaninab wrote:Buna fetelor! Sa dea Dumnezeu ca Ana sa ne dea o veste buna! Eu ma simt ok. Am mici crampe aproape permanent, se intensifica daca obosesc. Rabdare nu mai am, sunt tentata sa fac ?i eu testul sâmbata dar ma tem de un rezultat fals ?i nu ?tiu daca mai a?tept pana luni. Oare nu ar fi corect ?i la 9 zile rezultatul? Am stari un pic depresive, îmi vine sa plâng, sunt nervoasa. Cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa fie bine pentru toate. Va pup! geanina, nu il face sambata, este prea devreme si poate fi fals pozitiv de la Ovrittel-ul facut in burta inainte de punctie! Mult succes si Doamne Ajuta! |
| ana-ana wrote:astept si simt ca iese inima din piept ... va multumesc din suflet pu cuvintele calde Ana -ana - cum este? stam toate cu sufletul la gura! Chiar daca nu ti-am scris azi dimineata sa-ti urez succes sa stii ca azi m-am trezit cu acest gand catre tine si m-as bucura din tot sufletul sa ne dai vestea cea mare! |
| rodixon wrote: Ana -ana - cum este? stam toate cu sufletul la gura! Chiar daca nu ti-am scris azi dimineata sa-ti urez succes sa stii ca azi m-am trezit cu acest gand catre tine si m-as bucura din tot sufletul sa ne dai vestea cea mare!
Din pacate nu pot sa te bucur cu nimic.... |
| ana-ana wrote: Din pacate nu pot sa te bucur cu nimic....
sa inteleg ca testul este negativ? Draga mea nu pot sa-ti spun nimic, stiu ca in aceste momente orice cuvant ar fi de prisos - vreau doar sa te imbratisez si sa te rog sa fii puternica, sa-ti iubesti sotul, sa-ti descarci sufletul prin orice mijloc si sa te intareasca cel de sus! |
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| Pierderea unei lupte,nu inseamna sfarsitul razboiului. Un ''the end'' frumos trebuie sa existe si pt noi! Capul sus Ana...si mergi mai departe. |
Inregistrat: 7/6/2015 Mesaje: 24
| Am sperat ca voi auzi astazi o veste buna, dar din nou e un negativ :( deja mi-e frica sa vina simbata :((((( Ana capul sus, trebuie sa fie un loc sub soare pt fiecare din noi !!!! |
Inregistrat: 2/3/2015 Mesaje: 102
| Buna fetelor! Imi pare foarte rau de rezultatele negative si de atmosfera trista care s-a creat pe forum...,dar cu siguranta cineva va sparge gheata si vor veni si rezultatele pozitive!Fetelor sa dea Dumnezeu sa veniti cu vesti bune,si incercati sa va pastrati o stare pozitiva si calmul pana la final! Va pup pe toate |
|
| Fetelor va multumesc pu cuvintele calde. Eu mi-am pus mari sperante, tinind cont de varsta mea (25) si de faptul ca problemele mele erau exclusiv legate de trompele uterine, care au fost inlaturate. De asemenea si embrionii au fost foarte buni (din ce mi-a zis medicul si embriologul). Deci, totul a mers ok,de asemenea si rata de fertilizare a ovocitelor (90%). Normal ca dupa asemenea lucruri te astepti la ce e mai bine nu? Dar din pacate nu a mers ceva...si uite ce n-a fost bine as vrea sa stiu. Mi-am luat concediu sa nu ma suprasolicit, sa nu ma stresez, am luat medicamentele cu strictete...Sa spun ca-s dezamagita ar fi putin spus, sunt disperata si mi-i frica sa mai incerc. Si de n-ar fi lumea asta rea si ar intelege ca faptul ca noi nu avem un copil nu e vina noastra, ca se poate intimpla oricui..........dar vorbele goale spuse in spatele nostru dor mult , sapa rani adinci, care greu se usuca...nu vreau sa le descurajez si mai mult pe fetele care asteapta. Va urez succese din suflet si multa sanatate. Astept vesti bune sa prind curaj si sa mai incerc cit de curind va fi posibil... |
|
| ana-ana wrote:Fetelor va multumesc pu cuvintele calde. Eu mi-am pus mari sperante, tinind cont de varsta mea (25) si de faptul ca problemele mele erau exclusiv legate de trompele uterine, care au fost inlaturate. De asemenea si embrionii au fost foarte buni (din ce mi-a zis medicul si embriologul). Deci, totul a mers ok,de asemenea si rata de fertilizare a ovocitelor (90%). Normal ca dupa asemenea lucruri te astepti la ce e mai bine nu? Dar din pacate nu a mers ceva...si uite ce n-a fost bine as vrea sa stiu. Mi-am luat concediu sa nu ma suprasolicit, sa nu ma stresez, am luat medicamentele cu strictete...Sa spun ca-s dezamagita ar fi putin spus, sunt disperata si mi-i frica sa mai incerc. Si de n-ar fi lumea asta rea si ar intelege ca faptul ca noi nu avem un copil nu e vina noastra, ca se poate intimpla oricui..........dar vorbele goale spuse in spatele nostru dor mult , sapa rani adinci, care greu se usuca...nu vreau sa le descurajez si mai mult pe fetele care asteapta. Va urez succese din suflet si multa sanatate. Astept vesti bune sa prind curaj si sa mai incerc cit de curind va fi posibil... . Cum te inteleg Ana! In aceeas situatie sunt si eu, la fel fara trompe si cu analizele perfecte si nimic iesit din comun , doar ca am 33 ani! Un lucru nu inteleg si din pacate nimeni nu ma lamureste, de ce Nu se primeste? Si nu am facut odata dar de 6 ori fetelor , de ce?speram ca o sa se primeasca macar la tine!!! Capul sus la toate si cum a si spus Hope mi se pare : am pierdut o batalie dar nu intreg razboiul!!! |
|
| Alintush wrote:. Cum te inteleg Ana! In aceeas situatie sunt si eu, la fel fara trompe si cu analizele perfecte si nimic iesit din comun , doar ca am 33 ani! Un lucru nu inteleg si din pacate nimeni nu ma lamureste, de ce Nu se primeste? Si nu am facut odata dar de 6 ori fetelor , de ce?speram ca o sa se primeasca macar la tine!!! Capul sus la toate si cum a si spus Hope mi se pare : am pierdut o batalie dar nu intreg razboiul!!! 33 de ani nu e o virsta problematica. Chir deloc. Cu uterul e ok? Ce forma are? |
|
| ana-ana wrote: 33 de ani nu e o virsta problematica. Chir deloc. Cu uterul e ok? Ce forma are?
uterul ok , e retrovers dar nui o problema( zic medicii) si atunci nu inteleg carei problema?am avut de fiecare data 5 embrioni si din 6 incercari cite 5 embrioni de fiecare data doar de 2 ori nu au putut sai congeleze in rest imi implantau 3 si 2 erau congelati... La toate incercarile medicii erau multumiti de cum raspundea corpul la tratament si de fiecare data bine si mai bine doar ca rezultatul nu era cel dorit... |
|
| Alintush wrote: uterul ok , e retrovers dar nui o problema( zic medicii) si atunci nu inteleg carei problema?am avut de fiecare data 5 embrioni si din 6 incercari cite 5 embrioni de fiecare data doar de 2 ori nu au putut sai congeleze in rest imi implantau 3 si 2 erau congelati... La toate incercarile medicii erau multumiti de cum raspundea corpul la tratament si de fiecare data bine si mai bine doar ca rezultatul nu era cel dorit... La mine tot retrovers si aici eu am dubii ca e tocmai ok :( Unde ai facut pina acuma fiv? dar grupa singe a ta si a sotului?
|
|
|