|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| Buna dimineata fetele, O duminica linistita tuturor. Aveti grija la canicula : multe lichide si umbra cat mai multa. Pupici. |
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| liliana38 wrote:Buna,din pacate eu am iesit din"joc".Rezultat negativ.A fost prima incercare si ultima pt mine.Doresc mult noroc tuturor fetelor!Ps.Nadia te rog sa ma scuzi ca nu ti'am raspuns.Nu am avut putere.Mult noroc si tie! Draga mea Liliana - imi amintesc ca anul trecut cand eu erau in monitorizare si in protocol dna Diana era ingrijorata pentru tine si ne spunea ca vrea sa faca tot posibilul sa reusesti, ca nu va semna contractul pana cand nu va avea cea mai mica speranta; imi pare extrem de rau, crede-ma; cum spun si fetele nu sunt cuvinte care sa-ti aline durerea dar inceraca cat poti sa trecei acest obstacol al vietii; Dzeu cu fiecare dintre noi are un plan si cu siguranta are pregatit pentru tine vreo surpriza; nu dispera, poti fi o mama buna si pentru un suflet de copil care asteapta o mangaiere si nu o are; si sunt multi astfel de copii in tare asta! si mai mult, minuni se pot intampla oricand si oriunde; din cate stiou tu nu ai problele cu trompele ci doar cu ovulatia care se pooate sa-ti dea un "ousor" oricand! Of draga mea as vrea sa-ti sterg lacrimile si sa-ti readuc zambetul pe buze! Te imbratisez cu mare drag! |
|
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| buna dragelor! va doresc din suflet o saptamina frumoasa cu rezultate pozitive beta cit mai plinut |
|
| Nadia-p wrote:buna dragelor! va doresc din suflet o saptamina frumoasa cu rezultate pozitive beta cit mai plinut Neata Nadiusa...multumim asemenea...e intradevar o saptamana de ''foc'' si la propriu si la figurat : canicula asta insuportabila de la noi si rezultatele mult asteptate. Eu greu rezist vremii, mai fac si temperatura asta usoara (acum e 37,4), simt ca nu am aer sa respir, ma ia cu ameteli...Beau foarte muulta apa, stau mai toata ziua in patut, am aer conditionat in casa... Timpul trece parca din ce in ce mai greu...pana sambata mi se pare un veac :)) Si eu va doresc o saptamana frumoasa! Doamne ajuta! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/9/2015 Mesaje: 58
| Buna fetelor! Sa dea Dumnezeu sa ploua cu rezultate pozitive saptamâna aceasta ?i cea viitoare. Eu nu am febra, în schimb am bufeuri foarte des. De obicei suport caldura, dar acum curg apele pe mine, ma doare un pic burta, ca ni?te crampe ?i obosesc foarte repede. ?i pt mine timpul trece foarte greu, Pana luni pare o ve?nicie. Voi face analiza luni ?i nu mar?i cum ar trebui pentru ca nu cred ca mai rezist. Cred ca rezultatul va fi acela?i. Va doresc o saptamâna u?oara, care sa treaca repede. Poate intre timp primim ?i ceva rezultate pozitive, daca mai sunt fete care sa faca în aceasta perioada, sa mai prindem un pic de curaj. Ce ar trebui sa sim?im daca totul e k? Fetele care ave?i burtici a?i avut ceva semne? |
|
Inregistrat: 7/6/2015 Mesaje: 24
| Salut fetele!! Si eu va doresc o saptamina cit mai frumoasa,eu nu am mai rezistat sa stau in casa,si am iesit astazi la serviciu,sper ca in saptamina aceasta sa auzim doar vesti bune!! pupici |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/26/2015 Mesaje: 228
| si pe mine caldura ma omoara :( si febra 37,2-37,5 ... eu miine dau testul si vreau si mi-i frica...sper sa am vesti bune si sa aveti si voi. |
|
Inregistrat: 4/26/2015 Mesaje: 10
| succes pe maine ana-ana, tinem pumnii, si la toate fetele care asteapta rezultatul, sa ajungeti si voi sa va bucurati de burtici, eu maine am morfologia de trim 2, am un pic de emotii, ii posibil sa aflu si sexul bebelusului. Sa dea Domnul doar rezultate pozitive!!! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/26/2015 Mesaje: 228
| Natashika85 wrote:succes pe maine ana-ana, tinem pumnii, si la toate fetele care asteapta rezultatul, sa ajungeti si voi sa va bucurati de burtici, eu maine am morfologia de trim 2, am un pic de emotii, ii posibil sa aflu si sexul bebelusului. Sa dea Domnul doar rezultate pozitive!!! Iti multumesc din suflet, sper sa fie bine. Si tie iti uram succese si vestile pe care le astepti sa le primesti miine |
|
| Neata, ana-ana avem nevoie de vesti bune...cineva trebuie sa sparga gheta, sa dea startul...Mai ai cateva ore... geaninab,karroll...voi cum va simtiti? Cum stati cu rabdarea? O zi frumoasa. |
|
Inregistrat: 7/6/2015 Mesaje: 24
| Neata fetele :) ana-ana succese pentru ziua de astazi,speram din suflet sa auzim noutati bune !!!!! Alinush eu ma simt bine,nu am febra,nu am dureri,ma simt ca de obicei,nimic neobisnuit nu vad,doar burta mare si atit ! Eu cu rabdarea pina ce o duc binisor ,am iesit la serviciu,si trece timpul mai repede,doar simbata am avut o stare depresiva cind am auzit ca fetele au negativ,si chiar am nevoie sa aud de ceva pozitiv astazi!!!! Tu cum te simti Alinush?Ceva modoficari simti? |
|
| karroll wrote: Tu cum te simti Alinush?Ceva modoficari simti? Azi am stari de indispozitie, imi vine a plange din orice :)Se pare ca hormonii mei o iau razna. Asta noapte am avut niste intepaturi foarte puternice in burtica, dar nu ca durerile menstruale...de alea nu am deloc, inca :) Cu rabdarea e prost, parca cum ma apropii de ziua de sambata, tot mai greu pare. |
|
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| buna dragelor! nu mai aveti mult,stiu ca va pare o vesnecie, dar timpul se scurge foarte repede! sa curga cu beta grasut:D Ana mult succees azi |
|
Inregistrat: 6/10/2015 Mesaje: 26
| Ana-Ana iti tin pumnii si ma rog pentru tine azi(si pentru noi toate)in special!am o presimtire ca esti pe calea dreapta!!!am emotii de parca sunt eu in locul tau!!! Dzeu sa te ajute ca avem nevoie toate de succesul tau |
|
Inregistrat: 3/9/2015 Mesaje: 58
| Buna fetelor! Sa dea Dumnezeu ca Ana sa ne dea o veste buna! Eu ma simt ok. Am mici crampe aproape permanent, se intensifica daca obosesc. Rabdare nu mai am, sunt tentata sa fac ?i eu testul sâmbata dar ma tem de un rezultat fals ?i nu ?tiu daca mai a?tept pana luni. Oare nu ar fi corect ?i la 9 zile rezultatul? Am stari un pic depresive, îmi vine sa plâng, sunt nervoasa. Cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa fie bine pentru toate. Va pup! |
|
|