|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/26/2015 Mesaje: 228
| geaninab wrote:Mul?umesc din suflet tuturor pentru sustinere ?i încurajari! Succese mari si rabdare multa! |
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/10/2015 Mesaje: 26
| ana-ana wrote: E u la fel nu am trompele uterine... de ce nu a reusit aici fiv-ul? embrionii slabuti sau nu stiti? multumesc de urari frumoase, la fel si eu iti urez. L a mine asteptarea e din ce in ce mai grea.....
sincer nu stim si nimeni nu ne poate da un raspuns:nici la medpark nici in spitalele italiene unde am facut. Ziceau ca sunt doar 30%de succese in fiv si nu se stie motivul e ca si sarcina normala vine dar nu se stie cind!dna Diana ma zis ca poate embrionii nu-s normali au poate ca mutatii in gene cu toate ca careotipul ambelor e normal, si mia recomandat sa fac toate procedurele la ei pina in momentul extragerii ovulelor , dupa sa plec in istambul la spitalul cu care lucreaza ei si acolo sa fac restul! Consta in faptul ca medpark nu au acest aparat de a controla embrionii metoda se chiama PGS PGD si diagnosticul embrionilor. In acest caz eu voi afla daca e cauza esecului embrionii sau poate sa fie din nou negativ fara sa stim de ce. Doar ca procedura toata ma costa cam la 5000€ si ea mia zis ca unele persoane prefara sa faca 2 fiv in md cu acesti bani!noi am renuntat gindinduma ca intotdeauna ca inca nui momentul si asa vrea Dzeu. O sa mai incerc la ei poate ca la toamna...cu toate ca am toate analizele perfecte ... Mia implantat 3 si de congelat ramineau 2 dar erau fara speranta... Dar mai e ceva , corpul uman cind ii intra ceva care nu recunoaste sau e periculos pentru el il arunca afara... Si cred ca si la toate esecurile noastre era acest lucru... Nu era bine ...dar capul sus si inainte , noapte buna si va tin pumnii la toate care sunt in acest drum cu mine... |
Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 184
| Buna dimineata Feti?e dragi.Alintush la noi ii aceea?i situa?ie numai un pic mai complicata,adica ramân dar pierd.Dumnezeu e mare si are grija de to?i,nu a venit înca momentul cred k Dumnezeu sa va binecuvânteze cu cel mai frumos dar.Trebuie numai de luptat!!! |
| Alintush wrote: sincer nu stim si nimeni nu ne poate da un raspuns:nici la medpark nici in spitalele italiene unde am facut. Ziceau ca sunt doar 30%de succese in fiv si nu se stie motivul e ca si sarcina normala vine dar nu se stie cind!dna Diana ma zis ca poate embrionii nu-s normali au poate ca mutatii in gene cu toate ca careotipul ambelor e normal, si mia recomandat sa fac toate procedurele la ei pina in momentul extragerii ovulelor , dupa sa plec in istambul la spitalul cu care lucreaza ei si acolo sa fac restul! Consta in faptul ca medpark nu au acest aparat de a controla embrionii metoda se chiama PGS PGD si diagnosticul embrionilor. In acest caz eu voi afla daca e cauza esecului embrionii sau poate sa fie din nou negativ fara sa stim de ce. Doar ca procedura toata ma costa cam la 5000€ si ea mia zis ca unele persoane prefara sa faca 2 fiv in md cu acesti bani!noi am renuntat gindinduma ca intotdeauna ca inca nui momentul si asa vrea Dzeu. O sa mai incerc la ei poate ca la toamna...cu toate ca am toate analizele perfecte ... Mia implantat 3 si de congelat ramineau 2 dar erau fara speranta... Dar mai e ceva , corpul uman cind ii intra ceva care nu recunoaste sau e periculos pentru el il arunca afara... Si cred ca si la toate esecurile noastre era acest lucru... Nu era bine ...dar capul sus si inainte , noapte buna si va tin pumnii la toate care sunt in acest drum cu mine... Imi pare rau...stiu ca cuvintele sunt prea mici pentru a te putea sustine. iti urez din suflet sa reusesti la fel si celorlalte fete de aici care asteapta o minune in viata lor. |
|
Inregistrat: 6/10/2015 Mesaje: 26
| Buna dimineata la toate fetitele noastre dragi!va multumesc prntru sustinere si am stiut din start ca intrind in acest forum voi sustine si ma veti sustine , ca doar cel ce trece prin acest drum stie ce inseamna durere...suntem aici pentru a lupta!!! O zi buna si va multumesc ca nu ezitati sa ne ajutat una pe alta!!! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| Neatza si eu, Am vreo 2-3 zile de cand tare greu cu somnul,nu ma pot trezi nicicum si as dormi toata ziua.Pana acum la 07:00 eram in picioare, acum ma prinde 09:00-10:00 in pat.Cei 3 voinicei se pare ca-s puturosi :)) Succes fetelor care testeaza maine, sper sa ne aduca vesti frumoase, sa petrecem in weeekend! |
|
Inregistrat: 7/21/2014 Mesaje: 94
| Nadia-p wrote:Taniusha 87 tu ce mai faci? cum esti? Salutare fetelor, in primul rind succese si rabdare la fetele care acum au in burtici puisorii lor, sa veniti numai cu vesti bune. Nadiusa salutare,eu va urmaresc zi de zi si traiesc fiecare emotie cu voi dar nu scriu fiindca nu prea am noutati. La tine cum? |
|
Inregistrat: 7/6/2015 Mesaje: 24
| Salut fetele :) Alinush eu in schimb ma trezesc ca niciodata,la 6 dimineata si nu ma prinde somnul :D cred ca de la emotii, in schimb am o burta tare umflata si mare,la voi e la fel? Influenteaza medicamentele asa de tare?? |
|
| karroll wrote:Salut fetele :) Alinush eu in schimb ma trezesc ca niciodata,la 6 dimineata si nu ma prinde somnul :D cred ca de la emotii, in schimb am o burta tare umflata si mare,la voi e la fel? Influenteaza medicamentele asa de tare?? Eu am burta moale si plata ca de obicei, nici greata, nici somn exagerat, nici dureri de ciclu...nimic...doar sinii sensibilisi mariti si febra. a cita zi de la et esti? |
|
Inregistrat: 7/6/2015 Mesaje: 24
| Eu mar?i am avut ET, dar astazi mi s-a marit burta mai tare parca as fi in a 3luna de sarcina. |
|
| karroll wrote:Eu mar?i am avut ET, dar astazi mi s-a marit burta mai tare parca as fi in a 3luna de sarcina. se zice ca e de bine :) pina la urma toate suntem diferite...dar balonarea e un semn bun. |
|
| karroll wrote:Eu mar?i am avut ET, dar astazi mi s-a marit burta mai tare parca as fi in a 3luna de sarcina. karrollina si la mine e mare burta, la fel...si merg des la baie.Eu zic sa te inveti cu ea asa, ca 9 luni tot o sa creasca :)) |
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| Dragele mele, celor care sunteti in perioada de asteptare de dupa ET, va inteleg emoriile si trairile! Am spus-o in nenumarate randuri - este cea mai grea perioada din toata procedura FIV dar trebuie sa ganditi pozitiv, sa va rugati zilnic si sa nu uitati ca in pantecul vostru urmeaza ca o viata, sau doua sa prinda contur! Alina, draga mea - parca traiesc acum alaturi de tine aceleasi emotii pe care le-am trait anul trecut! Nu cautati simptome, ele pot fi de la medicamente, de la stimulare si pe un psihic instabil emotional in aceasta perioada! Ana-ana - cand vei face testul? te simt din cuvintele tale ca esti un pic stresata, agitata - dar, pentru copiii tai incearca sa te linistesti- gandeste-te numai la fatul ca anul viitor pe vremea aceasta iti vei putea tine copilul in brate! Karrol, geanina - mult succes fetelor, aveti incredere in Dzeu! V-am tot citit dar nu am mai reusit sa intru - am fost in vacanta cu Miriam (vreo 6 zile); Miriam s-a simtit foarte bine, a fost prietenoasa cu toata lumea, zimbeste permanent si vorbeste in limba ei "bebeluseasca" cum imi place sa-i spun iar ieri, de ziua sotului meu, pentru prima data a zis ta-ta! Cu un an inainte tot de ziua lui Dna Diana ne-a spus ca vom avea o fetita - sotul meu este cu lacrimi in ochi de fericire de fiecate data cand ne surprinde cu cate ceva! Inulia, Tania, Nadia, Sandy - dragele mele, o sa vina si vremea voastra si veti vedea ca nimic pe lume nu se compara cu un suflet de copil, cu mangaierile lui caldute, cu zambetul ce te intampina in fiecare dimineata si manutele ce iti cuprind gatul cand il iei in brate! Shurshunea, mai ai putin si vei trai cele mai frumoase momente din viata ta! Ne gasiti si pe facebook pe EUGEN PAVEL (eu nu am adresa de facebook)- acolo avem multe poze cu Miriam (si din CO). Va imbratisez pe toate si ma rog cu tot sufletul pentru fetele care acum sunt in protocol- sa nu va doboare nimic in aceasta lupta - VICTORIA ESTE DE NEDESCRIS IN CUVINTE! |
|
| Rodica...ce mi-ai lipsit! Bine ai revenit si sa va fie de bine concediul.Am avut noroc ca m-am delectat cu pozele voastre pe FB, sunt superbe ca si micuta voastra Miriam!
|
|
| rodixon wrote:Dragele mele, celor care sunteti in perioada de asteptare de dupa ET, va inteleg emoriile si trairile! Am spus-o in nenumarate randuri - este cea mai grea perioada din toata procedura FIV dar trebuie sa ganditi pozitiv, sa va rugati zilnic si sa nu uitati ca in pantecul vostru urmeaza ca o viata, sau doua sa prinda contur! Alina, draga mea - parca traiesc acum alaturi de tine aceleasi emotii pe care le-am trait anul trecut! Nu cautati simptome, ele pot fi de la medicamente, de la stimulare si pe un psihic instabil emotional in aceasta perioada! Ana-ana - cand vei face testul? te simt din cuvintele tale ca esti un pic stresata, agitata - dar, pentru copiii tai incearca sa te linistesti- gandeste-te numai la fatul ca anul viitor pe vremea aceasta iti vei putea tine copilul in brate! Karrol, geanina - mult succes fetelor, aveti incredere in Dzeu! V-am tot citit dar nu am mai reusit sa intru - am fost in vacanta cu Miriam (vreo 6 zile); Miriam s-a simtit foarte bine, a fost prietenoasa cu toata lumea, zimbeste permanent si vorbeste in limba ei "bebeluseasca" cum imi place sa-i spun iar ieri, de ziua sotului meu, pentru prima data a zis ta-ta! Cu un an inainte tot de ziua lui Dna Diana ne-a spus ca vom avea o fetita - sotul meu este cu lacrimi in ochi de fericire de fiecate data cand ne surprinde cu cate ceva! Inulia, Tania, Nadia, Sandy - dragele mele, o sa vina si vremea voastra si veti vedea ca nimic pe lume nu se compara cu un suflet de copil, cu mangaierile lui caldute, cu zambetul ce te intampina in fiecare dimineata si manutele ce iti cuprind gatul cand il iei in brate! Shurshunea, mai ai putin si vei trai cele mai frumoase momente din viata ta! Ne gasiti si pe facebook pe EUGEN PAVEL (eu nu am adresa de facebook)- acolo avem multe poze cu Miriam (si din CO). Va imbratisez pe toate si ma rog cu tot sufletul pentru fetele care acum sunt in protocol- sa nu va doboare nimic in aceasta lupta - VICTORIA ESTE DE NEDESCRIS IN CUVINTE! D a Rodica sunt tare nelinistita,desi incerc sa ma controlez. Febra ma agita. Ma tem sa u influenteze instalarea sarcinii. Alte simptome nu am deloc. pe 22 iulie, miercuri, dau testul. imi pare o vesnicie pina atunci ... |
|
|