FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
karroll
Scris: Wednesday, July 15, 2015 1:24 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/6/2015
Fetele din acest forum care au recurs la FIV . Cauza fiind la so? diagnosticat cu azoospermie este cineva cu rezultate reu?ite ? Citind aici am vazut doar rezultate nereu?ite , si influenteaza cumva rezultatul daca spermatozoizii sunt ob?inuti pe cale naturala sau ob?inuti prin TESA?Sau mai bine nu citesc nimica ca îmi umplu capi de nebunii
Inulia
Scris: Wednesday, July 15, 2015 2:11 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/4/2015
Buna Feti?ele Hope,Karroll muuuult succes si ?i-e Gianina pe mâine ma rog pentru voi sa fie tot bine!!!Karroll bine ai zis mai bine nu citi toate prostiile,acum ai la ce te ghindi la aea mici din burtica.Rodixon Draga mea unde teai pierdut?mii dor de cuvintele tale dragi.
Nadia-p
Scris: Wednesday, July 15, 2015 2:47 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/10/2015
karroll wrote:
Fetele din acest forum care au recurs la FIV . Cauza fiind la so? diagnosticat cu azoospermie este cineva cu rezultate reu?ite ? Citind aici am vazut doar rezultate nereu?ite , si influenteaza cumva rezultatul daca spermatozoizii sunt ob?inuti pe cale naturala sau ob?inuti prin TESA?Sau mai bine nu cit
esc nimica ca îmi umplu capi de nebunii

buna dragelor! Karroll gindestete la cei mickuti, o sa fie bine doar credinta si ginduri bune sa ai!
Alintush
Scris: Wednesday, July 15, 2015 3:04 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2015
karroll wrote:
Fetele din acest forum care au recurs la FIV . Cauza fiind la so? diagnosticat cu azoospermie este cineva cu rezultate reu?ite ? Citind aici am vazut doar rezultate nereu?ite , si influenteaza cumva rezultatul daca spermatozoizii sunt ob?inuti pe cale naturala sau ob?inuti prin TESA?Sau mai bine nu citesc nimica ca îmi umplu capi de nebunii
karoll stai linistita , acuma ocupate de tot cei mai frumos si linistit pentru tine! Fiecare din noi avem crucea noastra de o purtat in spate, si sigur fiecare caz e in parte! Citeste informeaza-te pentru cultura ta , dar nu compara nimic cu tine! Suntem unice toate in felul nostru!hope , gianina va tinem pumnii strins si va urez din suflet sa fie cu noroc!Acum incepe pentru voi numaratoarea inversa!!! Asteptam si va urez doar noutati pozitive!!dzeu sa va aiba in pace si sa ne poarte de grija la toate
karroll
Scris: Wednesday, July 15, 2015 3:16 PM
Nivel

Inregistrat: 7/6/2015
Asa si am facut , am renun?at sa mai citesc ceva :) vreau sa merg doar cu optimism credin?a ca va fi totul bine :)
roxinthya
Scris: Wednesday, July 15, 2015 3:36 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Fetelor va tin pumnii!angel
Doamne ajuta!Hands
miriam
Scris: Wednesday, July 15, 2015 3:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
roxinthya wrote:
Doamne ajuta!Hands

Subscriucomputerlove
Hope26
Scris: Wednesday, July 15, 2015 4:39 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2015
miriam wrote:
Subscriucomputerlove

roxinthya wrote:
Doamne ajuta!Hands

Multumim fetelor.
karrollina mea relaxeaza-te, voiniceii au nevoie de liniste,calm...eu le mai citesc cate o rugaciune, le mai cant un cantecel....stiu ca e comic, dar imi da o stare de bine.Lasa netu...te incarci de negativism.
Pupici.
shurshunea
Scris: Wednesday, July 15, 2015 6:37 PM
Nivel

Inregistrat: 11/6/2014
Fetelor dzeu sa aiba grija de voi si in curind toate sa aveti un beta grosuts de tot computerlove

Karrolli mai bine fa ca hope , roaga-te , iubeste-i , cinta-le , primeste desene animate cu ei , vorbeste cu bebelusii tai.
Ce are azospermia cu embrionii tai de calitate buna deja formati nu are nimik draga mea ! Gindire pozitiva ai tai sunt campioni.
Eu cum spuneam ca ai mei sun campioni si acum am unu in burta care dimineatsa de la vreo 4 incepe a juca fotbal si nu ma lasa sa dorm! Lol

Ana 37.1 febra e ok dupa transfer e dupa medicamentele subscrise!
ana-ana
Scris: Wednesday, July 15, 2015 7:06 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2015
shurshunea wrote:
Fetelor dzeu sa aiba grija de voi si in curind toate sa aveti un beta grosuts de tot computerlove

Karrolli mai bine fa ca hope , roaga-te , iubeste-i , cinta-le , primeste desene animate cu ei , vorbeste cu bebelusii tai.
Ce are azospermia cu embrionii tai de calitate buna deja formati nu are nimik draga mea ! Gindire pozitiva ai tai sunt campioni.
Eu cum spuneam ca ai mei sun campioni si acum am unu in burta care dimineatsa de la vreo 4 incepe a juca fotbal si nu ma lasa sa dorm! Lol

Ana 37.1 febra e ok dupa transfer e dupa medicamentele subscrise!

Iti multumesc pu ca esti receptiva si mi-ai raspuns ... ma ingrijorez pu ca dureaza deja de simbata , dar sper sa fie bine si sa nu ma deceptionez. ai avut si tu asa febra? ma simt fierbinte, asta ma panicheaza...
Natashika85
Scris: Wednesday, July 15, 2015 7:34 PM
Nivel

Inregistrat: 4/26/2015
Temperatura mai ridicata poate fi si un simptom de sarcina, eu tot am avut temperatura ridicata, si uite sunt in 18 saptamani. Succesc si sa fie cu ochisori!!!
ana-ana
Scris: Wednesday, July 15, 2015 7:58 PM
Nivel

Natashika85 wrote:
Temperatura mai ridicata poate fi si un simptom de sarcina, eu tot am avut temperatura ridicata, si uite sunt in 18 saptamani. Succesc si sa fie cu ochisori!!!

cind a aparut febrala tine? is mai fierbinte in partea de sus , am miinile si picioarele reci. sinii si burta is fierbinti. iti multumesc din suflet pu raspuns si sustinere Cheek Kiss
Natashika85
Scris: Wednesday, July 15, 2015 9:16 PM
Nivel

la mine a fost putin mai complicat, eu am avut hiperstimulare de cum sa instalat sarcina, dar stiu ca ma simt fierbinte de cind am ramas insarcinta, in special sanii si burta
ana-ana
Scris: Wednesday, July 15, 2015 9:52 PM
Nivel

Natashika85 wrote:
la mine a fost putin mai complicat, eu am avut hiperstimulare de cum sa instalat sarcina, dar stiu ca ma simt fierbinte de cind am ramas insarcinta, in special sanii si burta

am inteles, iti multumesc inca o data pentru raspuns. aiavut regim de pat? eu daca ma ridic am dureri in burtica, daca stau cuclcata ma simt bine.
Natashika85
Scris: Wednesday, July 15, 2015 10:02 PM
Nivel

eu am fost internata o saptamana, pt ca am avut 7 litri de apa in burta din cauza hiperstimularii, deoarece mi-au colectat 24 de ovocite, si a tinut hiperstimulare pina dupa 12 saptamani de sarcina. Dar acuma sunt mult mai bine. Si da, am avut si eu dureri de burta. Cate zile ai de la ET?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.