FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nadia-p
Scris: Wednesday, July 1, 2015 7:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/10/2015
buna dragele:)
Alinush am ris si eu acum cind am cetit postarea ta, e chiar amuzant
geaninab antibioticele se dau pe cale oarala, nu injectabile cel putin asa a fost la mine se iau cinci zile din ziua punctiei
adela08
Scris: Wednesday, July 1, 2015 9:21 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/8/2015
Hope26 wrote:

Am inteles...e prima data cand aud de asa ceva, dar omul cat traieste invata,nu?
Vreau sa va povestesc o intamplare hazlie, sa va distrati si voi...
Astazi am avut grija de fetita mai mare a cumatrei mele :Iris se numeste si are 5 anisori.Dupa plimbari prin parc, desene animate si joaca cu pisicile mele...a sosit ora 16:00 cand trebuia sa-mi fac injectia in burtica.Vede ea toata pregatirea si-mi zice ''nana'' (asa ma striga desi sunt nanuta surioarei ei) dar nu te doare?de ce faci in burtica?ai un bebe acolo?
Ii zic ca inca nu...urmeaza...si-mi zice...''daaaa, acum trebuie sa te duci in dormitor cu Koko (sotul meu) sa va dezbracati, va bagati in pat si luati semintele voastre si le amestecati ca sa iasa un bebe,nu?'' hohot Doamne cat de comica a fost,va dati seama ca eu am ramas muta, nici nu stiam ce sa-i mai zic...
Ce bucurii nespuse aduc micutii astia, acusica o sa-i avem pe ai nostri.
O seara frumoasa tuturor!

hohot super! stie ea ce stie!!!
adela08
Scris: Wednesday, July 1, 2015 9:27 PM
Nivel

Inregistrat: 4/8/2015
geaninab wrote:
Spune?i-mi va rog, dupa punctie se dau antibiotice ? Intramuscular sau intravenos ? Am o problema cu injec?iile.

Se dau 5 zile..pastilute dupa punctie, insa nu cred ca vei scapa fara injectii intramuscular (progesteron injectabil) dupa trasferul de embrioni.Eu n-am scapat ...
Nadia-p
Scris: Friday, July 3, 2015 11:32 AM
Nivel

buna dragelora! cum va simtiti? sa aveti un sfirsit de saptamina frumos
pupici
Hope26
Scris: Friday, July 3, 2015 11:52 AM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2015
Nadia-p wrote:
buna dragelora! cum va simtiti? sa aveti un sfirsit de saptamina frumos
pupici
'
Buna Nadiusa, buna fetelor...
Eu sunt bineee, cu injectiile ma descurc desi nu-mi fac mare placere.Trece timpul repejor, maine iar trebuie sa mergem la Chisinau.Nu mi-e rau de la ele, nu sunt balonata...doar injectia de ieri cred ca nu am bagat prea bine acusorul, m-a durut putin.Dar trece...
Imi este gandul la fetele care sunt in protocol mai avansat...o parte din ele au punctia acum curand.Desi nu au scris nimic pe forum, sper ca sunt bine si ma rog pt ele sa vina cu vesti bune.Chiar e nevoie de ele, sa ne stimuleze si pe noi.
O zi frumoasa si un weekend insorit!floare3
rodixon
Scris: Saturday, July 4, 2015 10:52 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Alina - mult succes azi!
Pune ochii pe un folicul azi si spune-ti ca acela va fi viitorul tau copil!
Si sa-ti amintesti apoi de aceste clipe toata viata!
Nadia - te pup si pe tine, esti departe dar observ ca sufletul iti este aproape de casa, de noi si de cei dragi!
Inulia, draga mea - tu ce mai faci?
celorlalte fete din protocol le doresc din tot sufletul sa vina cu vesti bune si sa ne tina la curent cu toata evolutia! Psihic noi va vom ajuta cat vom putea! Va intelegem cel mai bine trairile!
Imi pare rau ca celelalte fete care sunt deja insarcinate nu mai spun nimic: shurshunea, soffy, alexandrina (care cred ca deja a nascut), etc.....
Eu cat imi permite fizic timpul incerc sa fiu alaturi de voi... si cel mai mult cu sufletul sa stiti ca va sunt alaturi si ma rog pentru toate cuplurile in care aceasta dorinta imensa este prioritatea numarul 1 din viata lor la acest moment!
Va cuprind cu mare drag!
Hope26
Scris: Saturday, July 4, 2015 3:56 PM
Nivel

Buna,
Rodica multumesc Cheek Kiss , imi fac tare bine cuvintele tale.
Noi stam-cred-bine.Cel putin asa spune dna Diana.E multumita de cum am reactionat la pergoveris.De azi fac in plus orgalutran,e prima oara cand aud de acest medicament(am gasit pe net prospectul, e cam acelasi lucru cu cetrotide-ul).Foliculi am 5 pe dreptul mari si 2 micuti, iar pe stangul se vad doar 4.Mereu a fost mai lenes stangul.Endometrul, care de obicei la mine era cam mare, zice ca arata binisor, sa vedem pana la sfarsit.Miercuri voi merge iar.
Am avut surpriza placuta sa ma intalnesc acolo cu ana08,ana-ana si geaninab-toate cu sotii- a ramas placut impresionata dna Diana cand ne-a vazut pe toti stand pe hol de vorba.I-am explicat ca ne cunoastem de pe forum si ne-am imprietenit si s-a bucurat foarte mult.
Toate gandurile bune catre voi, un weekend relaxant...Pupici!
Nadia-p
Scris: Sunday, July 5, 2015 12:53 PM
Nivel

buna dragelor! Alinush va fi bine, principal sa fie cu succes tot ce se face acum. Dumnezeu sa fie cum cu toate care sunt in prototcol, shi sa fie cu rezulatat frumos, va doresc la toate bebelusi:)
karroll
Scris: Monday, July 6, 2015 10:26 AM
Nivel

Inregistrat: 7/6/2015
Fetelor Salut,vreau si eu sa ma alatur aici,eu la fel am inceput protocolul Fertilizarii in vitro de saptamina trecuta la Medpark,fetele care au inceput deja...va doresc ca visul sa va devenina realitate..si sa auzim in curind doar noutati bune!
Hope26
Scris: Monday, July 6, 2015 10:41 AM
Nivel

karroll wrote:
Fetelor Salut,vreau si eu sa ma alatur aici,eu la fel am inceput protocolul Fertilizarii in vitro de saptamina trecuta la Medpark,fetele care au inceput deja...va doresc ca visul sa va devenina realitate..si sa auzim in curind doar noutati bune!

Bine ai venit karroll
Si eu tot saptamana trecuta am inceput, suntem ''partenere'' se pare.Cand ai inceput?Cum merge tratamentul?
Mult succes si tie.
Nadia-p
Scris: Monday, July 6, 2015 12:06 PM
Nivel

buna dragele! Karroll bine ai venit si sa fie cu doamne ajuta
Alinush tu cum te simti? ce emotii ai? ma rog sa fie la toate fetele pozitiv:) o saptamina cu ginduri frumoase sunteti cu un pas mai aproape de visul vostru
karroll
Scris: Monday, July 6, 2015 12:10 PM
Nivel

:) Eu am inceput pe 1 iulie protocolul cu puregon, de simbata am inceput sa maresc doza cu puregon si cetrotide,miercurea deja ma duc la Medpark sa vad ce imi spune D-na Diana,pina ce merge totul bine insa sunt foarte sensibila si pot sa pling de la orice,aveti si voi asa stari?? Eu de felul meu nu sunt plingacioasa deloc,acuma e catastrofa...sa aiba vreo influenta medicamentele??
karroll
Scris: Monday, July 6, 2015 12:11 PM
Nivel

Merci Nadia si Da Doamne :)
Hope26
Scris: Monday, July 6, 2015 12:41 PM
Nivel

karroll wrote:
:) Eu am inceput pe 1 iulie protocolul cu puregon, de simbata am inceput sa maresc doza cu puregon si cetrotide,miercurea deja ma duc la Medpark sa vad ce imi spune D-na Diana,pina ce merge totul bine insa sunt foarte sensibila si pot sa pling de la orice,aveti si voi asa stari?? Eu de felul meu nu sunt plingacioasa deloc,acuma e catastrofa...sa aiba vreo influenta medicamentele??

Draga de ea...miercuri si eu voi fi acolo :)
Starile tale le pun pe seama emotiilor, e o perioada tensionata pt noi, e greu...dar vom fi tari, cand ai sa vii cu beta hcg pozitiv ai sa uiti de toate.Incearca sa nu te stresezi prea tare, fa-ti activitati relaxante :plimba-te, citeste o carte...O sa fie bine!
Nadiusa, multumesc lui Dzeu, eu ma simt bine :nu mi-e rau, nu am emotii ''INCA'' :))Singura stare e somnul : as dormi de 3 ori pe zi si o data noaptea...
Imbratisari cu drag hearts
Nadia-p
Scris: Monday, July 6, 2015 12:49 PM
Nivel

Hope26 wrote:

Draga de ea...miercuri si eu voi fi acolo :)
Starile tale le pun pe seama emotiilor, e o perioada tensionata pt noi, e greu...dar vom fi tari, cand ai sa vii cu beta hcg pozitiv ai sa uiti de toate.Incearca sa nu te stresezi prea tare, fa-ti activitati relaxante :plimba-te, citeste o carte...O sa fie bine!
Nadiusa, multumesc lui Dzeu, eu ma simt bine :nu mi-e rau, nu am emotii ''INCA'' :))Singura stare e somnul : as dormi de 3 ori pe zi si o data noaptea...
Imbratisari cu drag hearts

cit de mult mias dori sa fiu si eu cu voi, eu voi face la urma,am atitea emotii pru voi de parca fac eu acum fiv:) o sa fie bine, e un an roditor si sper sa se primiasca la toate:)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.