|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/9/2015 Mesaje: 58
| Buna fetelor! ?i eu sunt în ziua 1. Am început de ieri sa patez ?i d-na dr mi-a spus ca ma a?teapta mâine. Eu ajung în jur de ora 10. Hope tu când ajungi? Poate ne vedem acolo. Eu am sunat-o pe d-na dr .Poate ar trebui sa o suni ?i tu . E mai sigur asa. Doamne ajuta tuturor celor care începem procedura ! Sa ne bucuram la sfâr?itul lunii de rezultate pozitive ! |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| buna dragelor, Alinush ma bucur foarte mult, mult succes iti tin pumni Gianinab si tie un drum cu rezultat pozitiv fetelor sa fie cu roada bogata! va pup |
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| geaninab wrote:Buna fetelor! ?i eu sunt în ziua 1. Am început de ieri sa patez ?i d-na dr mi-a spus ca ma a?teapta mâine. Eu ajung în jur de ora 10. Hope tu când ajungi? Poate ne vedem acolo. Eu am sunat-o pe d-na dr .Poate ar trebui sa o suni ?i tu . E mai sigur asa. Doamne ajuta tuturor celor care începem procedura ! Sa ne bucuram la sfâr?itul lunii de rezultate pozitive ! Am primit raspuns de la dna Diana, ma asteapta in jurul orei 11:00, deci e posibil sa ne gasim pe acolo.Sa vedem daca ne si recunoastem Nadiusa multumesc de gandurile bune, imbratisari si pupici.
geaninab vrei sa ne intalnim si sa mergem impreuna ???
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 87
| Buna,si eu trebuie sa merg maine la monitorizare,dar din pacate sotul nu se poate invoi de la servici.Am gasit ceva variante de transport, dar fac in jur de 7ore .Geanina, tu esti dib Botosani, ma poti lua si pe mine? |
| Hope,am scris pe adresa ta de mail un mesaj.Multumesc. |
| liliana38 wrote:Hope,am scris pe adresa ta de mail un mesaj.Multumesc. Nu am gasit nici un mesaj. Ai trimis pe adresa alycia_x2@yahoo.com? Daca nu te ia geaninab-desi pt tine ar fi mai usor fiind amandoua din BT- te iau eu numai sa ajungi in Iasi.Si eu tot singura voi merge...De asta ii spuneam geaninei poate mergem impreuna,trece timpul mai usor.
|
Inregistrat: 4/8/2015 Mesaje: 26
| Alina, liliana38, geaninab ma gandesc la voi!Succese mari, sa ne tineti la curent cu ceea ce faceti! |
Inregistrat: 3/9/2015 Mesaje: 58
| Liliana te iau cu mare drag. Suna-ma ?i vb. 0741934718 . Hope noi mergem pe la Stanca Coste?ti. E mai aproape. Nu ?tiu cum sa facem. Vb la tel |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Fetelor nu e treaba mea sa ma bag, dar nu va mai publicati adresele si numerele de telefon, sunt atatea persoane cu rea vointa Puteti folosi mesajele private pentru asemenea schimburi.
Sarcini usoare si binecuvantate va doresc !! |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 184
| Buna fetitele!Succes la toate si sa auzim numai de bine.Drum bun pe mâine!O saptamana u?oara tuturor! |
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| liliana38 wrote:Buna,si eu trebuie sa merg maine la monitorizare,dar din pacate sotul nu se poate invoi de la servici.Am gasit ceva variante de transport, dar fac in jur de 7ore .Geanina, tu esti dib Botosani, ma poti lua si pe mine?
Liliana draguta sa fie intr-un ceas bun, sa fie cu doamne ajuta shi mult noroc |
| Am retrimis pe adresa corecta.Am lasat si nr de telefon. Multumesc din suflet tuturor care mi-au adresat incurajari.Am nevoie din plin.Sunt un caz mai atipic, dar stiu ca Dzeu ma va ajuta sa depasesc aceasta etapa a vietii. |
| Multumim inulia,adela08 pt gandurile bune...sa fie cu folos liliana38 am primit ''in sfarsit'' mailul :)) Bine ca a ajuns...Si am vb si cu geaninab, vom merge impreuna toate 3 prin Sculeni, facem ''o familie''serioasa
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/16/2014 Mesaje: 137
| Liliana38, Hope26 , Geaninab, ma gandesc la voi si astept doar vesti bune de la voi!!!drum bun maine si mult succes!!va pup Ana08,tu ce mai faci??ai semnat contractul?? Inulia, Nadia, salutari!! Eu ,momentan,nu am m-ai fcut nimic, cred ca'n septembrie o sa mergem pt ET!! |
|
| Din ce stiu sunt in protocol si ana08, ana-ana si alexia3525.Dar amanuntele le asteptam de la ele.Or mai fi si altele...cine stie, daca lumea nu mai scrie pe forum... sandy33 mult a fost putin mai este...e bine ca tu mai ai embrioni si nu o iei de la capat. |
|
|