|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/16/2014 Mesaje: 137
| La multi ani,Miriam!!! Hope26, cand te duci sa semnezi contractul??de acum,incep emotiile! Referitor,la lorry nu cred ca avem dreptul sa judecam, poate este o fata tanara,la care pur si simplu s-a intamplat si care chiar nu are posibilitati materiale si decat sa fi facut avort a ales aceasta cale...daca o sa-i para rau mai tarziu e strict problema ei!!!
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| sandy33 wrote:Hope26, cand te duci sa semnezi contractul??de acum,incep emotiile! Marti sunt asteptata de dna Diana si cam in 10 zile ar trebui sa vina menstra si sa incep.O sa va tin la curent cu vestile importante.Pupici! geaninab ziceai ca luni vei face si ceva analize?>Ti-au spus ce anume?Mie nu mi-au spus nimic de analize si as vrea sa stiu daca ar trebui sa ma pregatesc anume...Oricum banuiesc ca luni cand te intorci vei intra si povesti ce ai facut. |
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| buna scumpilor! Rodixon, felicitari pru micuta, sa va creasca maricica shi sanatosica,sa va bucurati mereu de ea, shi dumnzeu sa va fie alaturi mereu Hope cit de dragi imi sunt imbratisarile tale, shi de soare am nevoie:) pupici sa ne dea Dumnezeu la toate visul implinit
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/9/2015 Mesaje: 58
| Hope26 wrote: Marti sunt asteptata de dna Diana si cam in 10 zile ar trebui sa vina menstra si sa incep.O sa va tin la curent cu vestile importante.Pupici! geaninab ziceai ca luni vei face si ceva analize?>Ti-au spus ce anume?Mie nu mi-au spus nimic de analize si as vrea sa stiu daca ar trebui sa ma pregatesc anume...Oricum banuiesc ca luni cand te intorci vei intra si povesti ce ai facut.
Buna ! Nu mi-a spus ce fel de analize . Am revenit cu un mail si mi-a raspuns tot d-na asist ca pot manca ?i bea ce vreau deoarece nu influen?eaza analizele. Vb luni , daca nu ajung foarte târziu. O noapte buna cu vise frumoase ! |
| geaninab wrote: Buna ! Nu mi-a spus ce fel de analize . Am revenit cu un mail si mi-a raspuns tot d-na asist ca pot manca ?i bea ce vreau deoarece nu influen?eaza analizele. Vb luni , daca nu ajung foarte târziu. O noapte buna cu vise frumoase !
Ok mersi de informatii.Daca se poate manca si bea, nu-mi fac griji...daca va fi sa fac si eu analize, voi afla atunci. Mult succes. |
Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 184
| Buna seara fetitele!!!sa creasca mare Miriam si cu un suflet bun ca al mamei,sa fie sanatoasa si tot binele din lume.Apoi neam dat seama ca nu este Lory ceea,dar cite le facea si aea imediat m-am ghindit la ea...Lory cer scuze!!!Oricum numi ese din cap mesajul de la fata asta...cind esti tinara este foarte u?or sa gresesti iar apoi iti plingi viata si norocul.Sper sa o lumineze Dumnezeu!!!Fetitele weekend placut tuturor!!! |
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 87
| Buna fetelor, desi va urmaresc cu regularitate,nu am mai postat nimik pt ca nu prea am ce sa spun.Am inceput in urma cu un an "drumurile"la dna Diana,dar nu am incheiat inca contractul pt ca nu am primit prea multe sanse.Am un amh ffmic si nici cu stimulare s-ar putea sa nu iasa nici un folicul.Oricum in mai,cand am fost la control,am spus dnei Diana ca trebuie sa decidem ce facem.Lasand deoparte faptul ca am o menstruatie neregulata,chiar si la 60 de zile.Acum astept un raspuns de la dna Diana, mi-a venit menstruatia sambata seara, si cel mai probabil ma va chema marti pt eco.Geanina tu pleci luni am inteles? Esti din Bt? |
Inregistrat: 6/9/2015 Mesaje: 12
| Buna fetelor!
Multumesc Alintush pentru sugestie, mi-as dori sa ajung in primele zile de la menstruatie(si deja bat la usa musafirii) pentru a-mi face analizele hormonale ca sa nu mai astept inca o luna pana la urmatoare menstruatie. Prefer sa imi fac toate analizele necesare la clinica si nu in laboratoarele din Vaslui...poate am sa ma risc si am sa fac cum ai zis tu...cine stie poate norocul o sa fie de partea mea...
Hope, iti multumesc pentru tot si mi-ar placea sa schimbam numerele de telefon..
Geaninab, iti doresc drum bun si sa auzim numai vesti bune.
O seara buna tuturor! |
| Mul?umesc mult pentru sustinere ! Vorbim când ma întorc! Vezi pup! |
| Buna fetele geaninab bafta multa azi, sa ai un inceput de drum bun,poate intri deseara sa ne povestesti cum a fost. liliana38 tu se pare ca ai nevoie de foarte mult noroc, iti tin pumnii...poate da Dzeu o minune si pt tine.Pana la urma mergi marti? Eu voi fi acolo pe la ora 10:00, poate ne vedem. elena2015 nu am nici un raspuns de la dna Diana pt tine,deci cred ca vei ramane la programarea facuta de tine.Scrie-mi pe adresa de mail alycia_x2@yahoo.com si vorbim mai in detaliu. Nadia te pup cu drag !
|
|
Inregistrat: 9/16/2014 Mesaje: 137
| Asteptam vesti, Hope16,Liliana38, Geaninab |
|
| Buna fetelor! Acum m-am întors. Am facut analize la sânge, hepatite, sifilis, rh, iar so?ul a facut, în plus ?i spermograma. Am primit deja rezultatele de la sânge pe mail ?i sunt ok, mai a?teptam spermograma. Nu uita?i, daca dori?i, sa mentionati la laborator , înainte de recoltare, sa primi?i rezultatele ?i pe mail . Va pup ?i Doamne ajuta celor care merge?i zilele acestea! |
|
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| buna diminiata dragelor! Alinush sa ai un drum usor shi cu Doamne ajuta! Fetelor va doresc din suflet sa reusiti, sa fie o reusita frumoasa shi pozitiva |
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 87
| Buna Hope,multumesc pt sustinere, mult noroc si tie!Cred ca te-am zarit pe sala de asteptare azi.Poate daca vedeam mesajul postat de tine ieri,am fi planuit mai multe.Avem de gand sa te abordez,dar cand m-am intors nu te-am mai gasit.Si noi am semnat contractul azi, dar e pe ciclu natural...atat se poate...Sambata merg din nou.Poate reusim sa ne vedem data viitoare. |
|
| Buna fetite Abia ce am ajuns si eu.Am scapat...am facut contractul, am platit...am facut analize la sange, iar sotul in plus spermograma.Si cam intr-o saptamana incep.Tare simpatica mi-a fost Janna cum vorbea romaneste liliana38 daca m-ai vazut trebuia sa ma apelezi, eu am mai vazut 2 cupluri care au semnat, care erai tu? Nici nu stiam sigur daca ajungi azi...las ca de-acu mai facem drumuri.Acolo m-am intalnit cu ana08...pupici draguta Nadiusa multumesc de gandurile bune, imbratisari cu drag. Mai tineti minte povestea cu prietena mea care a pierdut gemenii in sapt 8? A facut transfer de embrioni congelati pe 13, si azi a testat :e POZITIV !!! Asa bucurie ce mi-a facut Abia astept sa testam si noi si sa ne bucuram impreuna de rezultate. Pupici. |
|
|