FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
liliana38
Scris: Saturday, May 23, 2015 10:03 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/27/2014
Am vorbit vineri (22 )
Hope26
Scris: Sunday, May 24, 2015 7:38 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/19/2015
ana08 wrote:
Buna, Liliana! Cand ai vb ultima data cu Diana? Nu stiam ca o sa plece....., eu am vb cu ea pe 15 sap trecuta

Neata
Ana08 si mie mi-a scris dna Diana pe 21 mai acelasi lucru, ca intre 5-20 iunie va fi plecata la cursuri.O sa termine procedurile incepute deja, dar nu va mai face altele noi pt a putea merge acolo.
Asa ca planurile fetelor care vroiau sa inceapa in iunie s-au cam dat peste cap...Vom incepe in iulie.
Vroiai sa incepi acum ?

ana08
Scris: Sunday, May 24, 2015 8:56 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/3/2015
Hope26 wrote:

Neata
Ana08 si mie mi-a scris dna Diana pe 21 mai acelasi lucru, ca intre 5-20 iunie va fi plecata la cursuri.O sa termine procedurile incepute deja, dar nu va mai face altele noi pt a putea merge acolo.
Asa ca planurile fetelor care vroiau sa inceapa in iunie s-au cam dat peste cap...Vom incepe in iulie.
Vroiai sa incepi acum ?

Buna, Alina!
Da, eu asa ar fi trebuit sa incep in prima saptamana din iunie....., dar se pare ca va terbui sa mai asteptam o luna. O sa-i trimit si eu un mail
Hope26
Scris: Monday, May 25, 2015 8:13 AM
Nivel

ana08 wrote:
Buna, Alina!
Da, eu asa ar fi trebuit sa incep in prima saptamana din iunie....., dar se pare ca va terbui sa mai asteptam o luna. O sa-i trimit si eu un mail

Neata,
Sa ne scrii daca primesti raspuns de la dna Diana, imi pare rau ca a trebuit sa primesti asa vesti.Inca 1 luna pare ingrozitor de mult, cunosc sentimentul.
La inceputul lui iulie, incepem mai multe fete...poate asa a fost sa fie si o sa fie si cu noroc.
O zi frumoasa !
sandy33
Scris: Monday, May 25, 2015 4:26 PM
Nivel

Inregistrat: 9/16/2014
Buna,
Fetelor eu am fost joi la dna Diana, i-am spus ca mai aman un pic,sa vedem ce se rezolva cu serviciul si mi-a zis xa-n august nu o sa fie ca e perioada concediilor.asaca probabil o sa fac in septembrie....
Hope26 ,dar tu ma faci histeroscopie?
ana08
Scris: Monday, May 25, 2015 6:40 PM
Nivel

Hope26 wrote:

Neata,
Sa ne scrii daca primesti raspuns de la dna Diana, imi pare rau ca a trebuit sa primesti asa vesti.Inca 1 luna pare ingrozitor de mult, cunosc sentimentul.
La inceputul lui iulie, incepem mai multe fete...poate asa a fost sa fie si o sa fie si cu noroc.
O zi frumoasa !

Buna, Hope!
Mi-a raspuns dna Diana la mail si intr-adevar o sa mai amanam o luna. N-are de ce sa-ti para rau, eu una sunt foarte linistita si nu sunt suparata ca tre sa mai astept.Mai avem timp sa mergem la soare sa ne incarcam cu vitamin a D :)
Se pare ca pe aici fetele au intrat in vacanta, nu mai vine nimeni cu vesti.
ana08
Scris: Monday, May 25, 2015 8:31 PM
Nivel

ana-ana, tu ce mai faci? n-ai mai scris de mult timp, stiu ca si tu trebuia sa intri in protocol tot in aceasta perioada.eu mai astept putin...
rodixon
Scris: Tuesday, May 26, 2015 8:41 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Buna dimineata fetelor,
Azi plecam catre chisinau - voi trai cu nostalgie tot drumul si abia asteptam intalnirea cu echipa FIV de la medpark si in special cu OMUL - DIANA AL FARAJ - medicul, psihologul, femeia, mama - care m-a ajutat enorm ca acum sa traiesc cel mai frumos si real VIS.
VA PUP PE TOATATE CU MARE DRAG!
Hope26
Scris: Tuesday, May 26, 2015 5:50 PM
Nivel

sandy33 wrote:

Hope26 ,dar tu ma faci histeroscopie?

Buna draguta
Ba da, deja mi-a trimis dna Diana mail si mi-a zis cand vine menstra sa iau anticonceptionale pana la histero, ca sa mentin endometrul subtire, si cel mai probabil voi face histero cand revine de la cursuri...in jurul datei de 20 iunie.Trebuie sa-i scriu in prima zi de menstra si atunci stabilim exact data.Daca va fi totul ok, voi incepe si eu la sf de iunie sau inceput de iulie...
Va pup fetite garofite pupici

Nadia-p
Scris: Thursday, May 28, 2015 12:27 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2015
buna ziua dragutele! iata-ma si eu:)
nu am mai scris de multa vreme shi mii tare dor de voi! nu am scris ca am plecat din md, pina m-am adaptat pina una alta a cam mai trecut timpul! cu multe insa tin legatura pe facebook!
Draga Alinush sa-mi trimiti zilnic cite o raza de soare ca aici nu prea am norocul acus ploua acus nu, iar soarele e dupa nori!(te cuprind strins)
Zinaida u ce mai faci, cum te simti?
Olesea tu?
Rodixon ma buur ca vii la chisinau tare miraplacea sa te cunosc, dar cred ca deja cu o alta ocazie iti doresc multa sanatate familiei tale si micutei
Surshunea cum sarcina? sunteti maricei:)
fetelor va pup cu drag!
Hope26
Scris: Thursday, May 28, 2015 2:21 PM
Nivel

Bine ai revenit Nadiusa, chiar daca tinem legatura pe FB, forumul iti duce lipsa sigur.Azi nici la noi nu e soare, dar in inima mea e mereu si o raza e rezervata pt tine intotdeauna.
Rodixon asteptam sa ne povestesti reintalnirea cu dna Diana.
Pupici.
rodixon
Scris: Thursday, May 28, 2015 2:40 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Nadia-p wrote:
buna ziua dragutele! iata-ma si eu:)
nu am mai scris de multa vreme shi mii tare dor de voi! nu am scris ca am plecat din md, pina m-am adaptat pina una alta a cam mai trecut timpul! cu multe insa tin legatura pe facebook!
Draga Alinush sa-mi trimiti zilnic cite o raza de soare ca aici nu prea am norocul acus ploua acus nu, iar soarele e dupa nori!(te cuprind strins)
Zinaida u ce mai faci, cum te simti?
Olesea tu?
Rodixon ma buur ca vii la chisinau tare miraplacea sa te cunosc, dar cred ca deja cu o alta ocazie iti doresc multa sanatate familiei tale si micutei
Surshunea cum sarcina? sunteti maricei:)
fetelor va pup cu drag!

Buna Nadia - si mie mi-ar placea sa te cunosc! Am simti din prima clipa ca esti un om deosebit!
Unde esti plecata? cat stai?
Noi ne-am intors aseara de la chisinau, Miriam a stat cumintica in scaunul ei din masina, ii place tare mult (a fost tare mult plimbata din burtica)
A fost o placere sa intalnim echipa FIV de la Medpark (mai putin Tania care saptamana aceasta va naste un baietel).
Miriam a fost in bratele tuturor, le-a zimbit si prin zambatul si bucuria ei, le-a multumit ca a ajutat-o sa vina in asta lume!
Ne-am bucurat enorm ca am ajuns la Medpark si in Moldova pentru ca acolo, am trait cele mai mari emotii si am varsat cele mai multe lacrimi de bucurie!
Am intalnit aceeasi oameni, aceeasi caldura sufleteasca si parca am retrait multe momente din anul trecut!
Pe Miriam a vazut-o si un medic pediatru de la Medpark care ne-a confirmat ca este un copil perfect sanatos!
Ne-am bucurat cand am vazut ca pe panoul cu poze de la intrare in cabinetul Dnei Diana Miriam are vreo 7!
Ne-ar fi placut atat mie cat si sotului sa cunoastem o parte din fetele de pe forum (shurshnea stiu ca este in vacanta si poate data viitore ne vom vedea) iar ana-ana ne-a facut sa poftim la sarmalele si placintelele ei (se pare ca nu vrea sa mai intre pe forum sau doamne fereste a patit ceva)...
Va voi trimite zilele urmatoare cateva poze facute cu Miriam la Medpark!
Initial, vroiam sa ajungem la inceput de iunie dar medicii pleaca la specializari.
Va pup pe toate si nu uitati: pana nu veti vedea visul implinit sa nu renuntati la lupta!
Nadia-p
Scris: Thursday, May 28, 2015 2:56 PM
Nivel

draga Rodixon cit de multe emotii pozitive ne transmiti asta bucura, sunt plecata in Irlanda alaturi de sot, cred ca in toamna sau la iarna o sa revenim in md pru un urmator fiv, dar daca sincer m-am indragostit de aceasta tara uimitoar, ee superb aici!
Hope scumpika am revenit si sper sa nu mai dispar
Natashika85
Scris: Thursday, May 28, 2015 5:13 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/26/2015
Nadia daca esti in Irlanda de ce nu incerci acolo, eu de exemplu sunt in Anglia si am reusit di prima, cu ajutorul lui Dumnezeu, si un mare avantaj aici primul fiv este gratuit, nustiu cum e in Irlanda. Succes!!!
Nadia-p
Scris: Thursday, May 28, 2015 5:57 PM
Nivel

Natashika85 wrote:
Nadia daca esti in Irlanda de ce nu incerci acolo, eu de exemplu sunt in Anglia si am reusit di prima, cu ajutorul lui Dumnezeu, si un mare avantaj aici primul fiv este gratuit, nustiu cum e in Irlanda. Succes!!!

draga Natalia, aici nu e gratuit e in jur de 5000 mii de euro, si ei nu sunt atit de buni ca medicii din Anglia sau ca cei de la medpark, eu cind am venit aici am incercat sa caut o solutie pru a face fiv aici, m-am gindit la asta, dar de 5000 de euro fac 2 fivuri la chisinau, si tu cred ca ai facut in Anglia fiv gratuit avind cetatenie a Angliei?!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.