|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/27/2014 Mesaje: 84
| Nelly asteptam ziua de azi, asteptam un strigat de bucurie din partea ta. Dar din pacate..! Ce nu ti-am spune noi, la moment nu te vor lini?ti cu nimic, am trecut si eu prin aceasta, imi pare rau, foarte rau sa stii, dar sa mai stii ca pina la urma vom învinge si tu si eu si Nadiusha si Hope toate fetele care lupta pentru a deveni si ele mamici. Fii puternica. Nu lasa miinele jos, aceasta e o batalie pierduta, dar trebuie sa cistigam razboiul. Te cuprind. |
|
Inregistrat: 3/5/2015 Mesaje: 92
| Nelly, draga,mii greu sa spun ceva,dar vreau sa te incurajez cumva, ai nevoie de puteri acum.Ai embrioni congelati- nu am fost atenta daca ai scris ceva de asta,te rog sa fii tare,te cuprind. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| Nu pot sa cred :(
Imi pare atat de rau... |
|
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| Zinaida, Nelly nu are embrioni congelati.a avut doar un singur embrion transferat. |
|
Inregistrat: 3/1/2015 Mesaje: 42
| Nely, eu tot stiu cei negativ, stiu ca lumea e neagra acuma la tine.Eu tare am fost suparata atunci.Domnul ne vede si o sa te ajute si pe tine.Eu cred ca ei o facut tot cum e mai bine,stiu cit retraeste pentru noi toate.Numai Domnul le poate pe toate usor.Sa te gindesti cite fete o trecut prin asta, da pina la urma o avut parte de copilas.macar si eu,chiar daca inca-s la inceput si cine stie cum o sa fie,da trebue sa fim puternice si increzute in soarta noastra. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 184
| Nelly stiu ca tii greu,dar credema ca te în?eleg,de 3 ori am trecut prin asta,cind am auzit prima data ca sarcina fara fiv nu am ?anse mia cazut lumea in cap...apoi am luat-o încetisor...dupa primul fiv esuat vroiam sa-mi eau zilele,nu mai vroiam sa traiesc cu so?ul meu...nu mai vroiam ca alaturi de mine sa mai sufere cineva...mia fost greu...foarte greu...am avut greutati in viata si nu era asta pentru mine prima,dar imi parea ca nu pot trece peste asta,dar numai cu ajutorul Domnului si cu rugaciuni m-am ridicat...acuma cind merg la fiv merg calma si o eau ca pe o cura...nu ma bucura nici testul pozitiv...ma a?tept la orice si las tot in voia Domnului...o sa încerc sa lupt pina la sfirsit chiar daca citeodata nu am puteri...ceea ce-?i doresc si ?i-e sa lupti pina la ultima ?ansa. |
|
Inregistrat: 3/5/2015 Mesaje: 92
| Inulia wrote:Nelly stiu ca tii greu,dar credema ca te în?eleg,de 3 ori am trecut prin asta,cind am auzit prima data ca sarcina fara fiv nu am ?anse mia cazut lumea in cap...apoi am luat-o încetisor...dupa primul fiv esuat vroiam sa-mi eau zilele,nu mai vroiam sa traiesc cu so?ul meu...nu mai vroiam ca alaturi de mine sa mai sufere cineva...mia fost greu...foarte greu...am avut greutati in viata si nu era asta pentru mine prima,dar imi parea ca nu pot trece peste asta,dar numai cu ajutorul Domnului si cu rugaciuni m-am ridicat...acuma cind merg la fiv merg calma si o eau ca pe o cura...nu ma bucura nici testul pozitiv...ma a?tept la orice si las tot in voia Domnului...o sa încerc sa lupt pina la sfirsit chiar daca citeodata nu am puteri...ceea ce-?i doresc si ?i-e sa lupti pina la ultima ?ansa.
Ina, eu iti doresc sa ajungi degraba la ziua mare sa fii mamica!nadia, eu imi cer iertare, nu stiam ca e numai unul, amintesc ca scria de burta umflata si ma gindeam ca are multi foliculi.Oricum, vreau so sustin si sa gasesca forte de a merge spre scopul ei,tie numai tot binele, chiar ai inima mare sa tii minte atitea despre noi toate |
|
Inregistrat: 2/26/2015 Mesaje: 228
| Buna fetele. Nu vreau sa o zic in nume de rau, dar de ce fetele care au reusite (cu exceptia lui Rodixon) nu au poze?! E o intrebare pe care o au mai multe fete, nu doar eu...suspicios un pic, eu sper din tot sufletul ca toate fetele de pe acest forum exista in realitate si vreau sa cred ca suntem toate sincere si binevoitoare, eu am simtit la un moment dat aici pe forum niste lucruri, sper sa fie doar o parere. Nelly sa fii tare! Fiecare om isi traieste suferintele in felul sau de aceea e gresit sa spunem "stiu prin ce treci", fiecare trece diferit prin asemenea incercari. Imi cer anticipat scuze daca am suparat pe cineva. Pupici multi Alina , Nadia, Nelly, Inulia, Ana08, Mihaela si toate celelalte . |
|
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| ana-ana mi-era dor de tine.Pupici si de la mine. |
|
| Hope26 wrote: ana-ana mi-era dor de tine.Pupici si de la mine.
cu greu am hotarit sa scriu. Mai iai vit D ? |
|
Inregistrat: 2/3/2015 Mesaje: 102
| ana-ana wrote:Buna fetele. Nu vreau sa o zic in nume de rau, dar de ce fetele care au reusite (cu exceptia lui Rodixon) nu au poze?! E o intrebare pe care o au mai multe fete, nu doar eu...suspicios un pic, eu sper din tot sufletul ca toate fetele de pe acest forum exista in realitate si vreau sa cred ca suntem toate sincere si binevoitoare, eu am simtit la un moment dat aici pe forum niste lucruri, sper sa fie doar o parere. Nelly sa fii tare! Fiecare om isi traieste suferintele in felul sau de aceea e gresit sa spunem "stiu prin ce treci", fiecare trece diferit prin asemenea incercari. Imi cer anticipat scuze daca am suparat pe cineva. Pupici multi Alina , Nadia, Nelly, Inulia, Ana08, Mihaela si toate celelalte . Buna, ana-ana! Chiar ma gandeam de ce n-ai mai scris in ultima vreme,imi era dor de tine despre celelalte fete care nu au poze nu stiu ce sa zic. Si eu la inceput am fost putin retinuta si nu prea as fi vrut sa-mi pun poza, de altfel am si schimbato acum cateva zile.Voi de acolo cred ca aveti mult mai multe informatii decat noi cele din RO.....nu stiu ce sa mai cred.... Imi pare nespus de rau de esecul lui Nelly, imi doream din suflet sa aud un rezultat pozitiv!!! Cred ca pe multe dintre noi reusitele de pe acest forum ne-a dat curaj si incredere sa mergem mai departe, si binenteles sa alegem Medparkul.......
|
|
Inregistrat: 12/25/2014 Mesaje: 62
| Hope...ziceai ca organizezi o intalnire...cu fetele din Iasi....asa va puteti convinge ca dr diana chiar are reusite...noi avem 22 saptamani...si sunt tare mandra de burtica mea...oricum dupa o dezamagire este normal sa iti pierzi increderea...dupa o incercare...insa organismul nostru reactioneaza in mod individual ...nu semanam unii cu altii Imi pare rau pt nereusite...nu pot sa va zic decat ca va inteleg prin ce treceti...eu abia la fiv 4 am reusit...secretul este sa nu renuntati si o sa va simtiti puiul cum creste in interiorul vostru. |
|
Inregistrat: 9/16/2014 Mesaje: 137
| Nelly,imi pare nespus de rau... |
|
| ana08 wrote:Buna, ana-ana! Chiar ma gandeam de ce n-ai mai scris in ultima vreme,imi era dor de tine despre celelalte fete care nu au poze nu stiu ce sa zic. Si eu la inceput am fost putin retinuta si nu prea as fi vrut sa-mi pun poza, de altfel am si schimbato acum cateva zile.Voi de acolo cred ca aveti mult mai multe informatii decat noi cele din RO.....nu stiu ce sa mai cred.... Imi pare nespus de rau de esecul lui Nelly, imi doream din suflet sa aud un rezultat pozitiv!!! Cred ca pe multe dintre noi reusitele de pe acest forum ne-a dat curaj si incredere sa mergem mai departe, si binenteles sa alegem Medparkul....... Nu pun la indoiala succesele echipei FIV de la Medpark, am spus doar ca e suspicios ca anume fetele cu sarcina nu au nici una poza...Tie cum iti merge , esti bine? vom face echipa in sfirsit de mai sau inceput de iunie |
|
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| buna diminiata dragelor! Nelly si Hope(Alina) va felicit din tot sufletul cu ziua de nastere, Nelly iti doresc multa putere, multa credinta, iti doresc tot binele din lume! Alinush iti doresc ca visul tau sa devina realitat si sa nu mai treci prin suferintele escurilor, sa dea bunul Dumnezeu sa fi e bine, Va doresc sa fiti iubite si mereu sa va inconjoare doar oameni dragi si oameni buni, raul sa va ocoliasca Fetelor va pup si o sa vedeti ca va fi acel bine va fi.. |
|
|