FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
galina82
Scris: Tuesday, April 21, 2015 9:38 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/4/2015
grup majoreta coeur
Nadia-p
Scris: Tuesday, April 21, 2015 6:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/10/2015
buna seara dragelor:) Inulea draga acum cred ca toate avem nevoie de soare , la noi ploua si e frig de parca am fi in toi de iarna!
Nelly scumpika tin pumnii pru tine saptamina aceasta sa fie cu doamne ajuta
Hope draga mea lumina si soare sa ai in sufletelul tau minunat!
atit de mult imi doresc sa va vad pe toate cu burtici cele care incep protocolul in curind
va pup
adela08
Scris: Tuesday, April 21, 2015 8:43 PM
Nivel

Inregistrat: 4/8/2015
Multumumesc tuturor pentru incurajari, sunteti deosebite si cu inima mare!Incep sa ma obisnuiesc cu gandul ca asa a fost sa fie ca sa pot reusi sa o iau de la capat.
Nelly sa ai vesti bune pe 25, nu mai este mult...te-am indispus cu rezultatul meu, dar fiecare cu soarta ei, iar la tine iti doresc din tot sufletul sa fie bine!
Nelly
Scris: Tuesday, April 21, 2015 9:59 PM
Nivel

Inregistrat: 2/20/2015
Buna seara fetelor!
Mersi de sustinere.abia astept ziua de simbata...
Hope, poate vii la Chisinau sa sarbatorim zilele noastre de nastere??
Ar fi veselcomputerlove
NadiusaGossip
La toate va doresc bafta credinta si rabdare...si va veni barza si la noi.
Apropo, eu duminica am vazut una. Poate e un semn???Hands Big Surprise
Inulia
Scris: Wednesday, April 22, 2015 7:29 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/4/2015
Buna dimineata si Hristos A Înviat fetitele!Va doresc o zi cu soare si lini?te sufleteasca!Nelly va fi bine,ne rugam pentru tine si traim emotiile odata cu tine.Va pup pe toate si o mare îmbra?i?are!
Nadia-p
Scris: Wednesday, April 22, 2015 7:51 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2015
buna diminita dragelor:)
Nelly scumpika va fi bine, cum a zis si Ina toat traim cu tine emotiile si ne rugam din adins p-ru tine
Adela va fi bine cu credinta in suflet si cu rugaciuni la Maica Domnului va fi bine,
Hope ar fi o ideie ce a zis Nelly ar fi frumos Lumanari
Tipul asta de iarna in mijloc de primavara ma da gata, eu vreau soare si un pik mai multa caldura...,
fetelor va fi bine veti vedea, timpul le aranjeaza pe toate si noi vom fi mamici in curind:)
va imbratisez cu drag!
Hope26
Scris: Wednesday, April 22, 2015 5:51 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2015
Buna fetelor
Nelly ar fi frumos sa ne serbam ziua impreuna, dar sotul meu mi-a facut surpriza o excursie la munte cu cativa prieteni, iar apoi tu ai si petrecerea de cumatrie la sora ta .Poate cu alta ocazie.Oricum vom petrece impreuna...si cu toate de aici...testul tau pozitiv de sarcina.
Nadiusa multumesc pt razele de soare si gandurile bune pe care mi le trimiti zilnic,multumesc draga mea prietena.
Azi am primit o veste minunata, cum se zice bucuriile mari le primesti de la oameni mici. O cunostinta stiind ca sunt suparata ca am ramas fara servici si ca fac tratamente pt bebe, mi-a oferit posibilitatea s-o insotesc intr-un pelerinaj la mormantul lui Arsenie Boca, poate ati auzit, fetele din Romania sigur stiu..la un pret f modic.E o ocazie unica si nu am putut sa refuz. Asa ca la inceputul lui mai voi merge si ma voi ruga pt toate.
Va pup cu drag !
ana08
Scris: Wednesday, April 22, 2015 6:40 PM
Nivel

Inregistrat: 2/3/2015
Buna fetelor!
Am fost ocupata in ultima vreme, sarbatorile, serviciul, in weekend am botezat o fetita ,si n-am mai resuit sa scriu, dar am citit in fiecare zi.Eu noutati nu am, am fost la control inainte de sarbatori cand eram la menstruatie, d-na Diana a fost incantata de cum eram de data aceasta, aveam 8 foliculi pe un ovar si 6 pe celalat, uterul era ok. Probabil in luna iunie o sa intru in protocol, sau la sf lunii mai daca vine embriologul, nu stiu exact perioada cand este plecat.
Adela imi pare tare rau pentru tine, nici nu stiu ce putem sa-ti spunem in asemnea momente ca sa-ti aline durerea......
Hope am fost si eu vara trecuta la Prislop, e foarte frumos.....sper ca Dumnezeu sa ne auda la toate rugaciunile si sa ne ajute sa ne implinim visul!
Nelly iti doresc din tot sufletul sa te ajute Dumnezeu Hands
Sandy, tu ce faci, cum esti?
Restul fetelor care nu au mai intrat ce mai faceti, Olga, ana-ana , nu mai stim nimic de voi......
Va pup pe toate Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
Hope26
Scris: Thursday, April 23, 2015 10:08 AM
Nivel

Buna dimineataaaaa tuturor,
Ana08 sper ca ai avut sarbatori frumoase, sa-ti traiasca finuta, e un sentiment minunat cand botezi, am trecut si eu prin asta de 2 ori : fetita si baietel.Si tot as mai boteza...
NadiusaCheek Kiss o zi frumoasaaaa si cu mult soareee, cel putin la Iasi asa se anunta.
Nelly mamico ce faci?Cum te simti? Inca un pic...love
Burticile :zinaida,olesea,shurshunea...nimic nou?
Sandy33 si eu as vrea sa vb cu tine in particular...cum dau de tine?
Va salut cu drag si va doresc o zi minunata !!!
Apropo: avem Georgiane printre noi? Daca da....La multzi ani!!!
sandy33
Scris: Thursday, April 23, 2015 10:18 PM
Nivel

Inregistrat: 9/16/2014
Buna ,fetelor
Ana08, momentan urmez tratamentul cu plasturi climara si duphaston.as vrea sa mai merg la un control la inceputul lunii mai sa vedem cum decurg lucurile.
Hope26,adresamea de e-mail este:
sandy_ichim@yahoo.com .astept e-mailul tau.
Hope26
Scris: Friday, April 24, 2015 8:49 AM
Nivel

Buna dimineata fetite garofite
Va doresco zi minunata, cu soare si multaaaa voie buna!
Nelly inca 1 zi !!!majoreta
zinaida
Scris: Friday, April 24, 2015 11:14 AM
Nivel

Inregistrat: 3/5/2015
luca
Scris: Friday, April 24, 2015 11:34 AM
Nivel

Inregistrat: 2/3/2015
Buna Fetelor!eu va urmaresc in fiecare zi si ma bucur pentru voi.Zinaida multumesc pentru vidio.computerlove
anamuntean
Scris: Friday, April 24, 2015 1:44 PM
Nivel

Inregistrat: 4/24/2015
salut fetelor ma alatur si eu grupei...... sunt Ana am 27 de ani am deja un baietel de 7 ani din prima casatorie. cu al doilea sot nu putem concepe un copil natural Cray cauza: azoospermie. pe 29 aprilie avem prima consultatie la Medpark.... eram sigura ca ar trebui sa se primeasca dar vad ca mai sunt fete la care factorul infertilitatii este barbatul si nu sa primit din prima asa ca ma cam ia groaza Boredom
anamuntean
Scris: Friday, April 24, 2015 1:50 PM
Nivel

Inregistrat: 4/24/2015
fetele care sunteti din Chisinau poate ar fi o idee buna daca s-ar putea sa ne vedem, mai ales ca acum e cald, as dori sa putem discuta si in realittate. pentru ca chiar nu pot sa vb cu nimeni despre asta dar cu voi care impartasesc aceleasi dureri ar fi altceva oricum sunt dispusa oricind :)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.