|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/26/2015 Mesaje: 247
| Olesea putere si incredere in Dumnezeu sa ai si bucuria va continua sa creasca in fiecare saptamana |

Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 184
| Olesea felicitari din suflet!!! |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 7/21/2014 Mesaje: 94
| Salutare fetelor! Nadiusa draga unde esti, iti simt lipsa, ce s-a intimplat? Va doresc la toate un paste fericit!!! |

| Tania87 wrote:Salutare fetelor! Nadiusa draga unde esti, iti simt lipsa, ce s-a intimplat? Va doresc la toate un paste fericit!!! Si eu....imi lipsesc cuvintele calde si din suflet!!! |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| Olesea ma bucur CA tot e bine la tine! Ghindeste pozitiv si o sa fie in continuare bine
Of fetelor eu ieri am avut stres, astea de la policlinica tot ma satura cu analize ..deam am obosit. Iata uzistu mi-a scris ca am uter usor tensionat si ele si mai tare ma nebunesc , pe cind dna Diana mi-a zis ca numa in moldova a auzit de notiunea asta. Deci din cauza asta deam ma trimite ginecologu de pe sector la nu stiu care profesor de la maternitatea nr 1 pu csre imi trebuie indreptare de la medicu de familie. Ma duc eu ieri la medicu de familie sa iau indreptarea si dau nu peste medicu meu dar peste alta desteapta care o inlocuiete. Se uita ea in istoria mea si mi zice - urgent te duci la profeor, eu o intreb pu ce daca am programare pe saptamina viitoare, si ea imi raspunde cu o tonalitate de nesimtsita ca saptamina viitoare poate fi tirziu. Eu o intreb in ce sens tirziu si stitsi ce mi spune ,, fetitso tu ce nu vezi ce scrie in uzi? Uter tensionat asta e eminenta la avort. Of fetelor eu am iesit alba de la ea, dupa sigur s-o inceput isteria , lacrimi, imi sun sotsu pling, sotsu ma linisteste zice sa o sun pe dna Diana , deci o sun pe dna Diana pling ea sarmana ma linisteste si ne-a chemat la ea. Deam era sigura ca nu tr sa ma lase pin saptamina viitoare cind tr sa vin la monitorizare. Ne-am dus la dna Diana mai intii m-a linistit , mi-o explicat cind trebuie sa ma tem, dupa la usg mi-a aratat in detalii ca tot decurge bine, o mai vb cu mine, ne-a aratat aurashu nostru cum doarme ..Doamne nu stiu ce m-as face fara ea , cita omenie are si ce inima mare Deci fetelor m-am scris ca sa fitsi gata ca puteti da peste oameni fara inima carora nu le pasa de tine- si din cauza carora puteti patsi ceva dar nu din cauza ca uteru un pic e tensionat...si sa nu ascultati decei cap preciz ca nasteti prematur apropo dna Dianam-o demonstrat xa nu am nici o tensiune de uter.. |
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| buna seara dragele mele! cred ca a fost o saptamina mai coplicata simt mult lipsa sotului meu, imi este foarte dor de el, shi mai tare imi este greu ca in saptamina mare sunt singura! Taniusa draga sper ca dupa sfintele sarbatori sa ne vedm intr-o zi sa discutam atit de mult imi doresc ca la noi toate visul de a fi mamici sa devina realitate sa simtim primile clipe de fericire la acel beta hcg pozitiv sa strigam de fericire, sa vedem primul ecograf! sa ne impartasim si noi cu cele minunate saptamini din vaiata! vreau sa cred si cred ca va veni acea frumoasa zi in care noi rind pe rind vom expune acel mesaj frumos in care vom zice POZITIV! acum e rindul Nelley sa ne bucure si o sa ne bucure, ceea cei ii doresc din adins sa fie luna fericita a ei! Ana-ana draga sper sa reusesti pina in mai shi iti doresc ca visul tau sa devina realitate visul de a fi mamica Hope draga, ana08 si cele care urmeaza in iunie Dumnezeu sa fie cu voi si sa reusiti si trebuie sa reusiti! Inulea noi un pikut mai tirziu dar cu siguranta ca vom reusi o sa vedem acel beta grasut! Shurshunea eu nu numai o data m-am convins ca noi avem parte de medici incopetenti care nu-si dau seama ce zic de regula cred ca acei medici isi cumpara diploma si se considera mari doctori insa nu este chiar asa, dar sunt si medici de la Dumnezeu asa cum este doamna Diana, care isi cunoaste meseria si care isi da toata staruinta pru pacientii sai! Madalina va veni acea zi in care te vei simyi implinita si acea zi in care veu auzi primul cuvint MAMA Olguta sper ca Dumnezeu sa-ti auda rugaciunile si ca intr-o zi sa ne plimbam cu carucioarele prin park! Olesea puterea Domnului e mare si iti doresc tot binele din lumea Zinaida o sarcina frumoasa! Rodixon sanatate si numai bine familiei tale Lorry o sarcian frumoasa cu ginduri bune si cu intelepciune in continuare
va imbratisez cu drag si Dumnezeu sa fie mereu de noi toate!
|
Inregistrat: 12/25/2014 Mesaje: 62
| Fetelor va doresc un Paste Linistit,cu lumina in suflet si cu speranta vie ca veti fi mamici...celor care deja aveti o bulina in burtici va doresc sanatate si rabdare . Noi azi implinim 20 saptamani de sarcina...suntem bine evoluam conform graficului normal...asteptam aceste zile de odihna im care sa ofer timp linistit pt mine sotul si puiutzul meu activ si misctor...care reactioneaza la muzica si la vocea sotului. Va pup si va doresc liniste in suflet |
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| Buna dimineata... Cum are grija Nadiusa pt fiecare cate un cuvant frumos, multumim draga noastra, vezi si noi iti simtim lipsa. Nelly azi rugaciunile mele sunt pt tine, gandeste pozitiv, ti-am mai zis : unul singur trebuie sa fie lipicios! Eu voi intra mai rar zilele astea, imi vin parintii in vizita si vreau sa profit din plin de sarbatorile cu ei. Dar nu va uit Va doresc tuturor sarbatori linistite alaturi de cei dragi, liniste sufleteasca,pace,caldura,sanatate,putere si mai ales cum zice Nadiusa cu mult soare in inima. Imi pare bine ca v-am cunoscut, sunteti minunate. Paste Fericit !!! dragele mele... |
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 87
| Multumesc Hope pt raspunsul tau.Am primit raspuns si de la dDiana intre timp.Cu siguranta este ocupata. Va doresc tuturor Sarbatori Pascale frumoase! |

| Fetelor va doresc Isus sa va ierte pacatele,lacrimile Maicii Domnului sa va spele necazul din suflet,lumina învierii sa va readuca speran?a,puterea de a învinge toate obstacolele si îndeplinirea dorintii de a fi "MAMA".Va îmbra?i?ez cu drag pe toate si va doresc Paste fericit! |
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| Buna diminiata dragelor! Va doresc la toate numai biñe lumina in suflet! Si bunul Dumnezeu sa ne auda rugaciunile. Va pup si ca imbratisez cu drag |
|
Inregistrat: 3/10/2015 Mesaje: 18
| Va doresc PASTE FERICIT si binecuvantat alaturi de cei dragi!!! Tot nu am avut curaj sa fac testul, iar CM nu a venit (11 zile intarziere)...Doamne Ajuta, va pup si sa auzim numai vesti bune ! |
|
Inregistrat: 3/9/2015 Mesaje: 58
| Fie ca Sfintele Sarbatori sa va faca viata mai frumoasa, casa mai bogata ?i masa îmbel?ugata. Fie ca Învierea Mantuitorului sa va aduca lumina, caldura ?i iubire în suflete, rabdare ?i puterea de a-I accepta voia. Paste fericit! |
|
Inregistrat: 3/5/2015 Mesaje: 92
| Fetelor, paste fericit tuturor!La ecografie iar i-a vazut pe ambii, la ambii se vede cum se bate inimioara, acum stiu ce este sa fii fericit.Sint la inceput de cale,dar sper mult sa se nasca sanatosi si la timp!Era atita lume, mia spus ca zilele acestea au multe proceduri si sa ma rog Pentru toate femeile sa fie cu noroc.iam spus ca nus prea credincioasa,a zis totuna sa le doresc in gind succes la femeile care acum au inima plina de frica.Va doresc tuturor numai fericire si succes!!!!!!!!! |
|
Inregistrat: 3/1/2015 Mesaje: 42
| Paste fericit, sfintenie in suflete! |
|
|