FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Tuesday, April 7, 2015 3:13 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
zinaida
Scris: Tuesday, April 7, 2015 3:38 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/5/2015
Olesea, iti doresc ca miine sa se dubleze.Madalina,nu insista, sotul singur va lua decizia sa mai incercati, acum nu e gata,el tot are frica.Eu asa si nu mai am semne de sarcina, nu mai astept.unicul ce s-a schimbat-tot timpul ma trage sa dorm, sint mereu somnoroasa, noaptea dorm tun vreo8-9 ore.Altceva nimic.
Manu79
Scris: Tuesday, April 7, 2015 3:53 PM
Nivel

Inregistrat: 3/10/2015
Dea, eu inainte de IUI am facut celioscopie!
liliana38
Scris: Tuesday, April 7, 2015 8:43 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
Dea,am facut monitorizare doar si nu mi-a solicitat alte analize.Chiar am insistat daca trebuie sa fac si alte analize, dar mi-a zis dna Diana ca nu e cazul.Problema mea e ca nu gaseste decat unul sau maxim doi foliculi.Asa cum am spus mi s-a dat tratament DHEA&Melatonina, vitamine.Nimic deosebit.Sper din tot sufletul sa fie bine luna asta.Da, am amh ff mic.Probabil ca daca as fi din Chisinau as merge singura, dar vin din Bt si am un pic de mers.Mai astept inca CM.Luna trecuta a venit la 21 de zile,acu sunt in ziua 32 si inca nimic.
liliana38
Scris: Tuesday, April 7, 2015 8:48 PM
Nivel

La prima consultatie am mers cu dosarul(construit in 15ani)Am facut 2 histeroscopii, celioscopie si o gramada de analize.E primul FIV pe care vreau sa-l fac.Interventiile le-am facut cu prof Lupascu, fetele din Iasi probabil o cunosc.
ana08
Scris: Tuesday, April 7, 2015 8:51 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/3/2015
Fetelor ati fost la consultatie la d-na Diana in timpul menstruatiei, daca da, in ce zi ati fost? Cand am fost la consultatie a ramas sa-i dau mail in prima zi a cm sa ma vada. Deja am simptome si sigur tre sa vina.
Dea nu esti singura care ramane fara mancare facuta de Paste, e posibil sa merg si eu sambata la control.
liliana38
Scris: Tuesday, April 7, 2015 9:09 PM
Nivel

Ana,eu am mers in a 2a zi si ina 3a zi.
ana08
Scris: Tuesday, April 7, 2015 9:22 PM
Nivel

Inregistrat: 2/3/2015
liliana38 wrote:
Ana,eu am mers in a 2a zi si ina 3a zi.

Liliana, dar de ce te-a cheemat si a 3 a zi?
shurshunea
Scris: Tuesday, April 7, 2015 9:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/6/2014
Zinaida cum nu ai simptome , dar somnolenta? La mine asta a fost primu simptom si dupa vreo citeva zile si a inceput veseliea cu toxicoza , am avut-o pin la vreo 12 saptamini si amu numa cind ma ghindesc la prostiI bebe ma pune la punct de pe acumahohot deci draga mea asteapta veselia in curind Bye2 dar totusi sper ca esti o norocoasa si ai sa scapi de toate bucuriile toxicozeipupici

ana08 o suni pe doamna diana fix in ziua cind se incepe cm si ea iti spune cind sa vii, eu parimise am fost in ziua a 3.

Ana cu placintele nu am scris sa te opresti sa scrii de sarmale si placinte ca sa te supar ba din contra ti-am facut o aluzie ca vreu si eu la cuconada voastradance

dea, liliana , madalina, ana ana, ana08,olgutsa, hope , nelly,sandy, nadiusa si restul fetelor eu sunt sigura ca anul asta e anul nostru si daca noi am reusit atunci ramine si voi sa reusitI altfel nu poate fi prea strinsa e legatura aici si prea tare ne rugam una pentru alta dzeu neaparat va auzI rugaciunile Angel noastre!

Olesea trebuie sa crezi in bine , cazul tau e un miracol adevarat si mai depatte va fi miracol si maimare, mereu spune in ghind indicele se dubleaza cu fiecare zi, bebelusul meu creste sanatos si se dezvolta bine, organismu meu il iubeste si-l ajuta la dezvolare , creditsa!
liliana38
Scris: Tuesday, April 7, 2015 9:48 PM
Nivel

Doamne Ajuta pentru toate fetele. Ana, asa cum a spus shurshunea, cand imi vine cm dau mail dnei Diana si ea imi cand sa vin.De obicei in ziua 2 sau 3.Asta in functie dupa cum pot si eu.
Tania87
Scris: Tuesday, April 7, 2015 10:49 PM
Nivel

Inregistrat: 7/21/2014
Buna fetelor, felicitari la toate cele cu burtici, nu am mai scris demult, am fost racita si m-am simtit foarte rau zilele acestea, deacum imi trece, cit as vrea si eu sa fiu in locul Zinaidei, Olesea etc.
Fetelor fiti bucuroase ca bebe-ul vostru s-a ”lipit” de voi si simtiti macar cum e sa fii insarcinata, sigur imi doresc sa fie totul bine si sa va tineti odorasii in brate, fiti tari, ati ajuns pina aici intimpinind atitea greutati si e bine, ce sa mai spunem de noi cele cu esec dublu sau triplu, la noi embrionasii nici nu au vrut sa se lipeasca, eu personal mi-am pierdut orice speranta, si sotul la fel, nustiu ce va fi mai incolo dar pina cind nu mai intervenim cu nimic ne lasam in mina Domnului.
Nadiusa,dea, liliana , madalina, ana ana, ana08,olgutsa, hope , nelly,sandy si toate celelalte fetite va doresc numai bine.pupici Cheek Kiss
Hope26
Scris: Wednesday, April 8, 2015 9:14 AM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2015
Buna dimineata dragele mele
Se pare ca toata lumea e prinsa cu treburi, vad ca se vorbeste mai rar pe aici.
Tania87 multa sanatate, multumim de urari, sper sa ne bucuram impreuna de reusite.
olesea tu azi faci iar beta? te asteptam cu vesti bune.zinaida burtica ta cum se simte?cand mergi la eco?
nelly da-na un semn ca esti bine, tare ne facem griji pt tine.
alexia3525 am primit mailul tau, ti-am raspuns azi, oricand ai nevoie apeleaza-ma, te ajut cu mare placere.
Feetele din Iasi :alexia,dea,sofy,manu...haideti sa iesim si noi ca fetele din Chisinau intr-o zi la o cafeluta, un suc...Avem multe de discutat si ne vom simti bine.Eu am iesit cu ele si ne-am distrat maxim.
Spor la treburi ! Va pup cu drag pe toateee...
Nadia-p
Scris: Wednesday, April 8, 2015 9:40 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2015
Buna diminiata dragelor! Hope draga toti ceed ca sun ocupati cu pregatirele de sfintele sarbatori Pascale! Pe mine mult mau atins vb Madalinei, daga Madalina eu cred ca sutul tau atit de mulr te iubesti Incit l doare faptul cit de mult te epuizezi in protocol.poate eu ceva nu am inteles. Si amm sa zic noi cele care am avut esec vom savura din plin cind vom obtine mult asteptata sarcina.si noi mamici vom fi
Dea
Scris: Wednesday, April 8, 2015 10:12 AM
Nivel

Inregistrat: 3/26/2015
Neata suflete frumoase!Cheek Kiss
Liliana38, ziua 38 poate inseamna totusi ca e de bineBuddy1 nu crezi? sa dea Dumnezeu sa ai vesti bune!
shurshunea, si eu cred ca ne tragem una pe alta la bine si pozitiv, suntem intr-adevar o echipa.
olesea si eu astept vesti de la tine, si de la zinaida la fel. prin ce citim, traim alaturi de voi parte din starile prin care treceti
hope buna ideea Cheek Kiss , eu sunt prezenta si vin oricand cu placere
o zi senina sa aveti, madalina capul sus, are dreptate nadia ca sotul nu vrea sa vada chinul tau, si al meu zice ca trebuie sa acceptam ce decide Dumnezeu si nici eu nu vreau sa fortez lucrurile. Mai exista si destin si uneori ne supunem chiar daca nu ne place. Dumnezeu stie ce e mai bine pentru fiecare, dar credinta noastra in el trebuie sa ramana puternica! eu ma rog pentru voi toate.
Manu79
Scris: Wednesday, April 8, 2015 10:43 AM
Nivel

Inregistrat: 3/10/2015
Hope in legatura cu iesirea sunt de acord. Stii ca eu am facut IUI in ianuarie, urmatoarele luni mi-a venit CM normal. Azi sunt in a 35 zi si nimic...si sper sa nu fie nimic. Tinand cont ca nu am ramas insarcinata niciodata ar fi cu adevarat o minune de la Dumnezeu...imi este si frica sa sper...imi este frica sa merg la toaleta...test de sarcina nu am curaj sa fac, sunt dezamagita ca de fiecare data mi-a aratat numai o liniuta! Va doresc ca tuturor sa reusiti, Doamne Ajuta...sa auzim de bine !Angel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.