Nivel: Membru
Inregistrat: 3/5/2015 Mesaje: 92
| Fetelor, va multumesc, Olesea, success si tie.La noapte trebuie sa fac ovitrel, am pus toate ceasurile sa ma trezesc |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| Olguta draga inafara de cariotip nu mia dat nimik. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/3/2015 Mesaje: 102
| ana-ana wrote:hope26 mi-a indicat D Diana . Am un unchi medic si mi-a zis ca cel mai bine se absorb VIt d substanta uleioasa (este si apoasa), D Diana mi-a zis sa iau 3 pic, eu iau cite 4 :) , deoarece este indicat zilnic o doza unica de 1500-2000 UI , dar fiece picatura contine 500 UI , de aceea eu iau 2000 mai repede sa creasca si maninc mai mult ton si macrou, lapte si ou nu pot minca, si desigur expunerea la soare pe minim 20 min zilnic :) in citeva zile dau analiza si iti scriu, prietena ema tot asteapta ciclul urmator sa inceapa procedura si a avut 17 vitamian D , dupa o luna de tratament e 24, adica se poate ! Nu e cel mai grav, intot cazul straduieste-te sa introduci in alimentatie produse cu contin ridicat de vit D si deja picaturile, ti-as recomanda sa le iei in prima jumatate a zilei(capacitatea de absorbtie e mai mare)
Buna fetelor! Am luat si eu vitamina D - picaturi, era pt bebelusi. Ieri am fost si mi-am facut analiza 25 OH vitamina D, saptamana urmatoare aflu rezultatul.... |
|

Inregistrat: 11/27/2014 Mesaje: 84
| Nadia dar tu da analize si pt vit D, nici nu stii cum depistezi ceva?! Eu personal am sa dau |
|
Inregistrat: 3/1/2015 Mesaje: 36
| Fetelor, sint fericita,DDiana a vazut sarcina in uter, a zis ca arata bine.Eu am fost dupa si la DUncuta la ECOgrafie, mam programat ca sa fiu sigura, tot a zis ca totul e bine.Peste o saptamina iar la ECO.Succes Tuturor,Zina-si tie, nus suparata.: |
|
Inregistrat: 2/20/2015 Mesaje: 39
| Felicitari lorry Sarcina usoara.sanatate tie si ingerasulyi tau. Gindeste pozitiv.numai bine |
|

Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 184
| Felicitari Lorry! |
|
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| Olguta draga nu stiu daca am sa dau analiza o sa vedem cum iese Careotipul. |
|
| Fetelor,sint bine acum ,dar inca nu am scapat,Diana zice mai e nevoie de ceva timp ca sa excluda niste probleme, si, in general,a spus ca totul acum abea incepe si nu se termina.Rabdarea imi crapa,nici sotul nu ma intelege,nul vad sa retraiasca ca mine-e satisfacut de ce spune Diana si gata, iar astept o saptamina.ZIc poate mai merg la altcineva la ECO peste o zi-doua-nu,nu facem nimic si gata.Of.am inceput sa beau utrogestanul, imi pare ca vaginal nu se absoarbe bine,ea aspus-nu, vaginal e mai bine.Voi tot ati luat vaginal? |
|
| Multumesc pentru felicitari, dar inca simt |
|
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| lorry1 wrote:Multumesc pentru felicitari, dar inca simt
Felicitari lorry1...si cand ma gandesc cat te-ai agitat...hai, gata..relax de-acu |
|
| Doamne,Lorry, ce nas da sa fiu in locul tau acum!Cred ca e mai bine sa o asculti si sa faci cum spune,eu asa fac.Succes noua tuturor! |
|
| Multumesc, Zinaida, stiu bine ce simti, am fost si eu in pielea ta nu demult.Ma criticati,dar eu cred ca nu ma potrivesc cu ea la character, ce ii greu sa vin mai des?Mam certat si cu sotul, ea spune ca va trece totul, sa ma linistesc.Ma duc la vecina mea sa ma mai pling,mi se face mai usor. |
|
| |
|

Inregistrat: 9/16/2014 Mesaje: 137
| Ana-ana,eu am 33, am facut primul fiv in decembrie,la medpark, nereusit si ma pregatesc pt un urmator ET, avand 5embrioni congelati.urmeaza sa fac histerosopie, tot la medpark la sf lunii. |
|
|
|