FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Inulia
Scris: Wednesday, March 11, 2015 11:00 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/4/2015
ana-ana wrote:

Ea m-am operat si prima si a doua oara la nr.1 la Tusco., am ramas multumita, e foarte atent si a spus deodata ca e odecizie corecta asta . Eu m-am dus singurica, fara recomandarea vreunui mediceu cred ca daka aceste 2 analize ale tale vor fi ok, deja alta cauza decit trompa nu poate fi. Medicii de acolo nu ti le-au cerut, da?
multumesc mult!nu mi le-au cerut,numai alea de trombofilie...dar dr.Diana zice ca nu este necesar aea de trombofilie...ca se face numai cind pierzi sarcina dupa 8 saptamîni.Nus incapatinata si nu fac nimic din capul meu...dar de data asta le voi face pe toate...adica analize,sa vad cei cu trompa care a mai ramas...10000€ Arunca?i in 2 ani,dar de lacrimi nu mi sau mi-s uscat ochii.
ana-ana
Scris: Wednesday, March 11, 2015 11:06 AM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2015
Inulia wrote:
multumesc mult!nu mi le-au cerut,numai alea de trombofilie...dar dr.Diana zice ca nu este necesar aea de trombofilie...ca se face numai cind pierzi sarcina dupa 8 saptamîni.Nus incapatinata si nu fac nimic din capul meu...dar de data asta le voi face pe toate...adica analize,sa vad cei cu trompa care a mai ramas...10000€ Arunca?i in 2 ani,dar de lacrimi nu mi sau mi-s uscat ochii.

Te cred...asta e drama vietii noastre, dar o sa vezi cum totul se va aranja si va aparea soarele si pe strada noastra....vorbeste despre temerile tale cu D Diana si vei vedea ce o sa zica, poate faci acolo o laparascopie...straniu ca medicii unde ai facut nu ti-au cerut, cel putin dupa al doilea esec...ma rog fiecare medic cu metodele sale . Acuma straduieste-te sa lasi aceste esecuri in trecut si sa traiesti cu prezentul si cu viitorul care va fi unul frumos cu siguranta
Nadia-p
Scris: Wednesday, March 11, 2015 11:09 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/10/2015
Inulea draga! Si cele lalte fete nu uitati ca noi nu suntem medici, fiecare e diferit in felul sau, la un control de ultrasonografie se vede daca e lichid in trompe atunci apare suspiciune de hidrosalpinx,la o laparascopie se confirma sau se infirma, sunt deacord ca daca e hidrosalpinx atunci obligatoriu se inlatura trompa uterina.dar daca nu atunci nu faceti nimik din capul vostru nu se stie ce surpriza pregateste DUmnezeu si minuni existA.la mine tot era suspeciune de hidrosalpinx.dar la laparascopie sa demonstrat ca e chist,nu am inlaturat trompele acum una e astupata iar ea lalta e partial permiabila eu inca sper la o minune
ana-ana
Scris: Wednesday, March 11, 2015 11:18 AM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2015
Nadia-p wrote:
Inulea draga! Si cele lalte fete nu uitati ca noi nu suntem medici, fiecare e diferit in felul sau, la un control de ultrasonografie se vede daca e lichid in trompe atunci apare suspiciune de hidrosalpinx,la o laparascopie se confirma sau se infirma, sunt deacord ca daca e hidrosalpinx atunci obligatoriu se inlatura trompa uterina.dar daca nu atunci nu faceti nimik din capul vostru nu se stie ce surpriza pregateste DUmnezeu si minuni existA.la mine tot era suspeciune de hidrosalpinx.dar la laparascopie sa demonstrat ca e chist,nu am inlaturat trompele acum una e astupata iar ea lalta e partial permiabila eu inca sper la o minune

Nustiu ce se vede la ecografie, ca la mine nu s-a vazut nimic, ani de zile imi spuneau sa astept ca e toul perfect....pina singura am decis sa fac renghen la trompe si mi-au pus acest diagnistic. Trompele in genere sunt de grosimea firului de par, de aceea la ecografie sa presupui ce e cu ele este foarte putin probabil (mi-au spsu-o multi medici).. Eu Nadia nu sunt medic, dar pot sa spun un lucru- daka faceam cum am simtit eu, de mult era sa fie bine, uneori trebuie sa ne ascultam si inima, nu sfatui pe nimeni sa faca doar ce crede el, eu m-am sfatuit cu medicul inainte de interventie, el de foaie verde tot nu se apuca sa ma opereze...Dar daka decizi sa merge cu un anume medic, in cazul dat cu D Diana , atunci ar fi bine sa asculti de ce zice ea. E u cind am mers la acea interventie nu stiam unde voi face FIV, avind mai multe optiuni si cind deja am ajus la Medpark, D Diana a spus ca foarte bine am facut ca am scos trompele...
zinaida
Scris: Wednesday, March 11, 2015 11:31 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/5/2015
Voi avea operatia de scoatere oocite vineri,deja am dat analizele, abia astept...Hands
Inulia
Scris: Wednesday, March 11, 2015 11:32 AM
Nivel

Mul?umesc fetele!Nu fac nimic din capul meu...si este corect ce zice Nadia fiecare medic are teoriile lui...eu is mul?umita si de medicul din Ungaria ii foarte brava si au si foarte multe reusite,dar asta e...la mine nui sa fie...prima voi face analizele ce mia zis Dr.Diana,apoi voi cere din nou sfatul ei,poate o laparascopie diagnostica pentru lini?tea mea
Inulia
Scris: Wednesday, March 11, 2015 11:34 AM
Nivel

Doamne ajuta Zinaida!!!
Inulia
Scris: Wednesday, March 11, 2015 11:36 AM
Nivel

Nu se vad trompele la ecograf,am facut in 2 ani credca vreo 20....vedea macar unu...trebuie de ascultat medicii dar si inima
Tania87
Scris: Wednesday, March 11, 2015 11:50 AM
Nivel

Inregistrat: 7/21/2014
Zinaida succes!!!Sa fie cu Doamne ajuta!
Nadia-p
Scris: Wednesday, March 11, 2015 11:53 AM
Nivel

Zinaida o sa fie bine sa fie intr-un ceas bun si cu DOamne ajuta! Fetele fiecare face cum ii decteza inima!
Nadia-p
Scris: Wednesday, March 11, 2015 12:33 PM
Nivel

Taniusa, Olguta voi cum ca simtiti? Ce faceti? Lorry ai fost la usg? Inulia si fetele care cunosc limba rusa pe google gasiti emisiunea siastie iz probirki,Inulea acolo este un caz ceva asemanator cu al tau
Inulia
Scris: Wednesday, March 11, 2015 12:58 PM
Nivel

Nadia-p wrote:
Taniusa, Olguta voi cum ca simtiti? Ce faceti? Lorry ai fost la usg? Inulia si fetele care cunosc limba rusa pe google gasiti emisiunea siastie iz probirki,Inulea acolo este un caz ceva asemanator cu al tau
multumesc Nadiusa neaparat ma voi uita
kali
Scris: Wednesday, March 11, 2015 1:22 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Inulia, Nadia-p va rog sa folositi butonul edit daca aveti completari de facut asa incat sa nu mai faceti postari succesive.
Nelly
Scris: Wednesday, March 11, 2015 2:16 PM
Nivel

Inregistrat: 2/20/2015
Salut fetelor.
Nadiusa. mersi de aceasta emisiune.
Ma uit abia a doua istorie. Sunt plina de emotii.pling.am gasit raspunsuri la unele intrebari.
Mersi din suflet
olga85
Scris: Wednesday, March 11, 2015 2:18 PM
Nivel

Inregistrat: 11/27/2014
Nadia ?ie dr Diana ti-a spus sa dai vit D?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.