FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
madalina88
Scris: Tuesday, April 7, 2015 9:56 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/12/2015
Dea cuvintele tale sunt adevarate si mi-au picat la suflet...poate e ceva de moment, pentru ca intilnim dificultati mari acum pe diferite planuri, dar si Domnul cred ca ne mai cearta caci in ultima vreme simt o racire fata de biserica...imi pare foarte rau caci cu credinta imi mai bandajam ranile sufletului...oricum va fi nu dupa voia noastra...cred ca fiecare fata care a scris pe acest forum a simtit cel putin odata momente de cadere...cind zici ca nu mai iese nimic si obosesti sa mai lupti,sa te rogi si sa plingi intruna, dar ne ridicam incet si mergem mai departe.
Hope26
Scris: Tuesday, April 7, 2015 10:14 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/19/2015
Dragele mele..neata...
Stiu ca e o saptamana trista, dar nu vreau sa fiti si voi asa.
Stiu ca e foarte greu, dar si ce dulce va fi victoria.Nu vreau sa renuntati, nu vreau sa lasati gandurile negre in inima voastra, nu vreau sa vad lacrimi in ochii vostri
Cine a spus ca va fi un drum usor? Suntem aici sa ne incurajam, sa ne sustinem, sa ne sfatuim...Sotii nostri sigur se consuma si ei, desi ei par mai tari, in sufletul lor e teama...hai sa-i sustinem si pe ei. Nu va stricati relatia, lasati totul sa vina de la sine, cand nu va asteptati va veni si rezolvarea problemelor.
Eu va povestesc cum a fost la mine : am trecut prin toate sentimentele, de la agonie la extaz, am vrut sa renunt, am plans, mi-am blestemat soarta, am incercat sa gasesc vinovati...a trecut timpul si mi-am facut ordine in idei. Cati alti oameni batuti de soarta mai rau decat mine sunt? Ohooo, destui...Eu ii multumesc lui Dzeu pt toate lucrurile frumoase din viata mea : am parinti minunati, am un sot foarte intelegator si care ma sustine enorm, sunt sanatoasa, am 2 maini si 2 picioare, am unde dormi si ce manca, am prieteni...am un soare deasupra capului si in suflet
Anul trecut am renuntat...din lipsa de bani, din lipsa de putere...acum am ramas fara servici, dar...simt mai mult ca oricand ca voi castiga !!!
As vrea sa va fac si pe voi mai puternice, sa visati, sa reusiti...
Acum inteleg prin cate chinuri trece o MAMA...
madalina88
Scris: Tuesday, April 7, 2015 10:20 AM
Nivel

Hope cu siguranta timpul de afara ne deprima, caut si eu sa gasesc o raza de soare in suflet care sa-mi incalzeasca sperantele...pentru moment voi sunteti o sursa de caldura sufleteasca pentru mine...
Asteptam completarea povestioarei tale cu final fericit, guraliv si papaciosras
Dea
Scris: Tuesday, April 7, 2015 10:32 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/26/2015
Hope, pe mine ai reusit sa ma remonteziBuddy1 zau ca prind putere!
Mi-a scris dr Diana raspunsul, sa merg sambata la 9 dimineata. Inca n-am sunat sotul sa-i zic si sa intreb daca e posibil sa primeasca pasaportul, offff
eu las pasca necoapta, ouale nevopsite si celelate treburi de facut pt Invierea Domnului si ma duc!! nu mai am rabdare. era bine sa mergem amandoi sau chiar nu conteaza la prima intalnire. voi ati mers singure, fetelor?
liliana38
Scris: Tuesday, April 7, 2015 10:39 AM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
Buna fetelor, Madalina ai rabdare.Poate ca sotul tau are nevoie de timp.Si eu am trecut prin asa ceva. Dea, e posibil ca di eu sa merg la Medpark sapt asta.Astept cm.
liliana38
Scris: Tuesday, April 7, 2015 10:41 AM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
Eu am mers de fiecare data cu sotul.Sunt din Bt. si am fost de 14 ori pana acu.
kali
Scris: Tuesday, April 7, 2015 10:43 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
lana1 wrote:
Buna fetelor. Am o întrebare, când a?i pus injec?iile pentru stimulare..a?i suportat u?or?eu am avut gre?uri mari ?i balonare. Cray
Dea
Scris: Tuesday, April 7, 2015 10:59 AM
Nivel

liliana38 wrote:
Eu am mers de fiecare data cu sotul.Sunt din Bt. si am fost de 14 ori pana acu.

liliana, mi-amintesc , spuneai ca mergi la monitorizari, ai amh mic si de asta nu ai semnat ctr. sa inteleg ca nu ti-a dat niciun tratament? te bazezi pe naturiste doar? restul analizelor tale cum sunt? faci analize in fiecare luna? intreb pt ca la mine toate-s bune, doar amh mic. in schimb am multi foliculi (nu stiu daca in fiecare luna, dar cand am facut eco am gasit mereu, minim 6, maxim 14)
shurshunea
Scris: Tuesday, April 7, 2015 11:55 AM
Nivel

Inregistrat: 11/6/2014
Dea eu am mers singura la prima intilnire cu dna Diana, am luat contractu s-al citeasca sotsu acasa , deja la semnarea contractului am mers cu sotsu si el a dat toate intrebarile pe contract si tot ce l-o mai interesat !

Madalina si Dea sa vedeti ca va fi si la voi bine , dzeu are grija de fiecare!
shurshunea
Scris: Tuesday, April 7, 2015 11:56 AM
Nivel

Inregistrat: 11/6/2014
kali wrote:

da sunt destul de suportabile , mai ales puregonu caci acu e foarte subtire ; a doua injectie un pic mai neplacuta caci acu e mai grosuts dar cu ajutorul sotsului si aceea merge normal .. cu dorintsa de a fi mama nici nu le simtsi !
Dea
Scris: Tuesday, April 7, 2015 12:09 PM
Nivel

shurshunea wrote:
Dea eu am mers singura la prima intilnire cu dna Diana, am luat contractu s-al citeasca sotsu acasa , deja la semnarea contractului am mers cu sotsu si el a dat toate intrebarile pe contract si tot ce l-o mai interesat !

Multumesc shurshunea, esti o dulcicaCheek Kiss
madalina88
Scris: Tuesday, April 7, 2015 12:18 PM
Nivel

shurshunea wrote:

Sa-ti fie gura aurita, anul acesta sa avem parte de evenimente si emotii frumoase, raul, deznadejdea si frica sa ramina pentru trecut.
Azi e Bunavestire(pentru noi moldovencele), o sarbatoare foarte draga mie, Maicuta Sfinta sa duca rugile noastre sus, pentru a fi auzite si cu mila Domnului ascultate.
Hope26
Scris: Tuesday, April 7, 2015 1:57 PM
Nivel

Dea wrote:
Hope, pe mine ai reusit sa ma remonteziBuddy1 zau ca prind putere!
Mi-a scris dr Diana raspunsul, sa merg sambata la 9 dimineata. Inca n-am sunat sotul sa-i zic si sa intreb daca e posibil sa primeasca pasaportul, offff
eu las pasca necoapta, ouale nevopsite si celelate treburi de facut pt Invierea Domnului si ma duc!! nu mai am rabdare. era bine sa mergem amandoi sau chiar nu conteaza la prima intalnire. voi ati mers singure, fetelor?

Draga mea asta era si scopul...sa va dau incredere in voiras
Eu am mers cu sotul pt ca a avut liber, dar ma duceam oricum.Tu mergi linistita, pascuta si oua poti manca si la mine, voi pastra o portie...
Putem conversa si pe messenger sau FB, adresa mea e alycia_x2@yahoo.com
OLESEA
Scris: Tuesday, April 7, 2015 2:21 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2015
zinaida, Dna Diana a spus ca e cam putin, ca trebu sa creasca de 2 ori fiecare 2 zile.Vineri a fost 215, da luni era 445, dupa 3 zile, nu doua, ar trebui sa fost vreo550-600.A spus ca poate s-o prins 2 , da acuma se dezvolta numai unu, deatita sa continui tratamentul.Mine iar o sa repet analiza.Am eliminari cafenii, inca nu so terminat.Fetelor, voi tare frumos scriti, eu asa nu pot, da va doresc tuturor lumina in suflet de Pasti.
Hope26
Scris: Tuesday, April 7, 2015 2:52 PM
Nivel

OLESEA wrote:
zinaida, Dna Diana a spus ca e cam putin, ca trebu sa creasca de 2 ori fiecare 2 zile.Vineri a fost 215, da luni era 445, dupa 3 zile, nu doua, ar trebui sa fost vreo550-600.A spus ca poate s-o prins 2 , da acuma se dezvolta numai unu, deatita sa continui tratamentul.Mine iar o sa repet analiza.Am eliminari cafenii, inca nu so terminat.Fetelor, voi tare frumos scriti, eu asa nu pot, da va doresc tuturor lumina in suflet de Pasti.

olesea nu conteaza cum scrii, conteaza ca esti alaturi de noi si te gandesti si la noi din cand in cand. cu mult drag Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.