FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
zinaida
Scris: Monday, April 6, 2015 8:07 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/5/2015
coeur valy, cum sa uit de tine, testul tau atunci mia dat atita speranta!Imi pare rau tare, trebuie sa te tii.Eu tot acum retraiesc , ddiana mia spus ca nu e prea bucuroasa ca sau prins amindoi, ca s mai mari sansele de avort spontan si nastere prematura, eu mam nici 47 kg.dar sper, ce mai putem face?Mama mea intre mine si fratele meu a perdut doua sarcini, se mai intimpla.poate ca nici acest necaz al tau nu inseamna ceva grav, de compatibilitatea asta nici nu te gindi,Dnadiana spunea ca nu crede in asta si nici testul cela postcoital ca il facusem de 3 ori.matinca chiar Rodixon scria ca avut siea sarcina oprita , uite acum cum e totul bine!
Olesea, eu tot ma gindesc ca a crescut bine HCG la tine, de ce a zis ca nu e prea bun?
lorry1
Scris: Monday, April 6, 2015 8:39 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2015
shurshunea, hai ca nu mai sint eu tare rea.Eu m-am gindit sa ma pun la evidenta tot la Medpark, la Natalia Raiu, la ea anascut o ruda si DDiana mia spus ce e tare bravo ,mam programat la ea pe poimine.Colega mea care afacut FIV la Medpark, ca de la ea am auzit de ei, a facut cezariana la DDiana vreo 10 zile in urma, are baietel sanatos, ea ia dus si sarcina.Dna Diana a spus sa fac si dublu test la 12-13 saptamini,a spus ca in cazul meu trebuie,mereu ma baga-n boale, o sa-l fac si pe el daca trebuie, o cam ascult.
Valy, nici sa nu te gindesti sa dai minile in jos, eu am avut si FIV cu esec , si la Medpark miau spus ca am sanse mici cu rata joasa de fertilizare-toate avem o sansa.
Olesea, hai ca va fi bine, poate a incurcat ceva DDiana ca mereu e ocupata si grabita.Bine ca curge mai putin.
Rodixon-felicitariDistanceKiss
rodixon
Scris: Monday, April 6, 2015 8:40 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/24/2014
valy - imi pare sincer rau!
da- si eu, la 38 de ani am avut o sarcina oprita din evolutie- a fost obtinuta natural dar, corpul uman elimina ceva ce crede ca nu e bine, nu este compatibil cu el, asa m-i s-a explicat la acea vreme si am inteles perfect acest lucru, nu toate sarcinile sunt la fel; apoi la primul fiv la REPROMED, la 41 de ani am avut u BHCG foarte mic care nu s-a dublat la 2 zile drept pentru care sarcina la fel nu s-a instalat dar nu am disperat si am mers mai departe- iar minunea a aparut;
Stiu, este foarte greu, nu sunt cuvinte pentru alinare dar lasa timpul sa vindece ranile apoi ridica-te si lupta in continuare pentru visul tau!
sunteti tineri iar dzeu poate a stiut de ce trebuie sa se opreasca ac sarcina- iti trebuie un copil sanatos; poate te-a ferit de alte necazuri mai tarziu - eu asa m-am consolat!
te pup si ai grija de tine!
Inulia
Scris: Monday, April 6, 2015 9:07 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/4/2015
Valy imi pare nespus de rau...te în?eleg perfect prin ceea ce treci,dar Dumnezeu ii mare si are grija de noi...Lory te în?eleg daca ai mai avut un E?ec,dar Dumnezeu are grija de to?i
ana-ana
Scris: Monday, April 6, 2015 9:10 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2015
rodixon wrote:
shurshuhea, hope, inulia, sandy...... - tuturor va multumesc pentru urarile de bine referitoare la botezul ingerasului meu drag MIRIAM IOANA.
Va doresc ca Dzeu sa va lumineze viata si sa va deschida calea catre reusita!
Toate meritati acest DAR FARA DE PRET!
Iar in aceasta saptamana a patimilor de dinaintea sf sarbatori Pascale sa va hraniti sufletul doar cu credinta in cel ce s-a jertfit pentru noi, bunul nostru Isus Hristos! Si mama lui, Sf Feciaora Maria a plans cu lacrimi de sange astfel incat ouale au devenit rosii asa cum noi plangem de fiecare data pentru pruncii nostri nascuti, nenascuti sau chiar neconceputi!
Va transmit toata energia mea pozitiva si cele mai frumoase si sincere ganduri!
Ana-Ana - mi-ai facut pofta de placintele si de sarmale- nu uita, am promis ca ne vom intalni cand ajungem la chisinau; si cu shurshunea- abia astept sa-i vad burtica!

Pofticioasele mele pofticioase, imi vine sa va trimit la pachet, te astept si pe tine cu dragoricind ai drum prin chisinau, pentru scumpica cea mica numai urari de bine, sanatate multa, noroc si numai ingerasi pazitori in preajma!Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
shurshunea
Scris: Monday, April 6, 2015 9:15 PM
Nivel

Inregistrat: 11/6/2014
Lorry eu nu am zis ca esti rea dar am zis ca scotsi oamenii la hat..ar trebui sa te schimbi pentru bebe si sa te concentrezi la el! Lasa tu prostiile si nu te ghindi ca se poate intimpla ceva cu bebe , el/ea la tine e dornic de viatsa si cred ca merge inainte dupa interesu sau de a trai ( aici iti seamana tie ..impunator ca tineLol ) tu ce zodie esti?
Ma bucur ca la colega ta tot e bine , abia astept si eu sa -l vad pe al meu la urmatoru Usghearts
sper ca faci alegerea corecta cu medicu, dar totusi la medicu de familie ar trebui sa mergi la sector faci tot pe politsa si la ginecolog deja alege tu.
Nu te baga in boale dar fa ce te sfatuie. Majoritatea medicilor in md itsi spun sa faci si dublu si triplu test .
Hope26
Nivel

Inregistrat: 2/19/2015
valy NuStiu imi pare rau, durerea e mare, cele care am trecut prin asta stim.
Insa ce am invatat eu din esec...niciodata nu ai sa poti renunta la visul tau.O sa treaca un timp, o sa-ti revii...si apoi vei gasi solutii sa mergi mai departe.
Daca ai nevoie...noi suntem aici.
lorry la cat de agitata esti mereu...mai ai timp si de altceva? :)) Nici nu stiu daca sa rad sau sa plang cu tine. Ai grija de tine si bebe !!!
zinaida si olesea...ganditi frumos si sperati ca va fi bine, Dzeu are planurile deja facute pt noi.Insarcinate sunteti pupici
ana-ana
Nivel

sandy33 wrote:
Rodixon,ma bucur pt toate trairile voastre si speram ca la un moment dat sa le traim si noi la fel de intens!
Eu ma simt bine,mi-am revenit.
Olesea ,ce faci,cum esti?
Dea,ai primit raspuns,candteduci la medpark?
Ana-ana, le-ai rasfatat pe fete in week-end!!asteptam si noi sa degustam sarmalute moldovenesti!
Va pup pe toate si o saptamana frumoasa,cu mult soare si multa credinta in Dumnezeu!

lA degustare nu primim, la o masa asa ca la moldoveni cu bucate , sa stam sa povestim, sa tinem minte topai Cu drag va astept , cind aveti cale pe aiciCheek Kiss
ana-ana
Scris: Monday, April 6, 2015 9:18 PM
Nivel

valy13 wrote:

buna fetelor
Va multumesc ca va ganditi si la mine,din pacate vin cu vesti proaste pt mine.Deabia acum incerc sa-mi revin pt ca eu am aflat sambata cand am fost la eco ,ca sarcina mea s-a oprit din evolutie.Nu avem explicatii-probabil nu s-a putut dezvolta d. p.d.v.genetic
...probabil nu a fost compatibil cu viata.Sunt f demoralizata...imi facusem f multe sperante..asta este!Din pacate nu ne mai permitem al doilea fiv...nu stiu...daca exista o incompatibilitate intre soti...e destul de greu de spus...avem doar intrebari fara raspunsuri deocamdata.
Multa sanatate zinaida,si celorlalte fete aveti grija de voi si sa auzim numai de bine.
Va pup si va doresc Paste fericit!

Imi pare foarte rau pentru ceea ce treci, cu siguranta cuvintele noastre nu sunt in masura sa te impace sau sa iti ia din suferinta, dar sa vezi cum lucrurile la unmoment dat vor lua o intorsatura buna si iti vei implini visul, nu cred sa fie vorba de incompatibilitate, sa fi fost asa nici nu prindea sarcina . Fii tare!
shurshunea
Scris: Monday, April 6, 2015 9:20 PM
Nivel

Inregistrat: 11/6/2014
ana-ana wrote:

lA degustare nu primim, la o masa asa ca la moldoveni cu bucate , sa stam sa povestim, sa tinem minte topai Cu drag va astept , cind aveti cale pe aiciCheek Kiss

ana tu m-ai ai ? Pe site sunt femei gravide care deam viseaza placintele si sarmalele taleCrazy
ana-ana
Scris: Monday, April 6, 2015 11:02 PM
Nivel

shurshunea wrote:

ana tu m-ai ai ? Pe site sunt femei gravide care deam viseaza placintele si sarmalele taleCrazy

am raspuns la mes fetelor, sorry daka ti-am facut rau prin asta , nu voi mai scrie
Nadia-p
Scris: Tuesday, April 7, 2015 7:06 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2015
buna diminiata dragelor!Valy im pare foarte rau, dar uneori ma gindesc ca Dumnezeu ia ca mai apoi sa dea!
Olesea e saptamina patimilor saptamina cea mare ma rog mult pru tine sa fie cu bine!
Lory tie numai intelepciune shi sanatate la micutuk tau din burtica iar sotului tau rabareHaha
Hope sa stii ca anul acesta e anul tau si vei fi mamica lumina s credinta in suflet!
Olguta Taniusa numai bine si curaj pru ca noi urmam sa luptam pru fericirea noastra
Nelly tu stii ce iti doresc te puuup
VA IMBRATISEZ CU DRAG
Dea
Scris: Tuesday, April 7, 2015 9:21 AM
Nivel

Inregistrat: 3/26/2015
Buna dimineata dragelor, sunteti luptatoare firstprize , da?
si unite, vad ca la momentele grele gasim aici sprijin si chiar daca sunt si vesti rele , impreuna trecem peste ele, si cum a zis Hope, ne revenim si trecem mai departe.
eu am primit raspuns de la Dr Diana, am primit ieri seara si m-a chemat azi sau joi la 12.00. stiam ca nu pot ajunge azi, joi plec doar daca sotul primeste pasaportul ca singura m-as duce, dar vrea si el neaparat sa mearga, macar prima data. am rugat-o daca ne poate primi sapt viitoare in caz ca nu ajung joi. plus ca sapt viitoare o sa am si un nou set de rezultate la analize. aseara am primit valorile la hormoni, sunt toate ok. mai astept amh si vitD.
va pupacesc cu drag si sper sa citesc vesti bune de la voi. eu sunt cam trista, parca am un nod in gat, o fi de la vreme
madalina88
Scris: Tuesday, April 7, 2015 9:39 AM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2015
Buna fetelor,
Valy imi plinge sufletul pentru tine, insa stiu ca cuvintele in aceste situatii nu aduc prea multa alinare, putere sa treci peste acest necaz si sa lupti cu si mai multa dirzenie pentru fericirea ta, stii ca poti sa ai copii.
Olesea tin pumnii sa ne spui ca e bine in continuare.
Dupa ce vedem ca rezultatul e pozitiv, grijile nu dispar, din contra sunt mai multe si pentru toata viata, asta imi doresc sa avem griji pentru pruncii nostri..
Zina si eu am in jur de 47kg dar atit de mult imi doresc gemenasiLove ...sa ai multa grija de tine si cu ajutorul Celui de Sus totul va fi bine.
Nelly ma rog sa fie bine la tine...nici nu iti inchipui cit de mult doresc acest lucruHands .
Sintem in saptamina mare, dar moralul meu e la pamint, sotul mi-a declarat ca nu mai vrea sa faca nimic pentru a grabi aparitia unui bebe in viata noastra, ca daca vrea DD va fi, de nu...asa e soartaCray ...nu stiu incotro sa o apuctunete .
Nadia, Hope, Ana-ana, Olguta si TOATE celelate Cheek Kiss
Dea
Scris: Tuesday, April 7, 2015 9:47 AM
Nivel

Inregistrat: 3/26/2015
madalina, imi pare rau....cry
poate e doar de moment reactia sotului. sa stii ca si eu am zis nu mai vreau sa fac nimic, si sotul meu a zis ca degeaba punem noi ce trebuie, fara ce trebuie de la Dumnezeu nu iese nimic pe lume, dar ce sa mai spunem de un bebe! Si totusi mergem inainte. eu chiar dimineata la cafea i-am spus lui ca parca simt ca e totul degeaba...si am momente cand ma gandesc chiar ca viata toata e pe dos, dar sunt momente....apoi vin altfel de ganduri.
Cheek Kiss ai grija de tine

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.