FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
galina82
Scris: Sunday, April 5, 2015 7:16 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/4/2015
Naty80 wrote:
Salut fetelor.am impresia ca este vorba de mine,va urmaresc din Decembrie pe acest forum.dupa 2esecuri la repromed am hotarit sa mergem la medparc .am facut stimularea ovariana si sau format 10folicoli din care au fost 8oocite sau fecondat 8embrionasi transferati in ziua a 3.am retrait foarte mult si dupa 13zile beta 484.eram in a noualea cer de bucurie am plins si i-am mul?umit Domnului ca nu ma lasat si a avut grija de noi.am facut 1eco la dmn Diana si a spus ca era unu.dar eu aveam dureri si ea spunea ca e normal,in 6saptamina i-am spus sa atraga aten?ie in special la ovarul sting ca am avut dureri imposibile si cind sa uitat mai bine in trompa se dezvolta înca un embrionasi si atunci mia cazut cerul peste mine.am facut a 2zi de diminea?a la ei in centru laparoscopia cu dmn Ana Josan un medic foarte bun si în?elegator .iam spus si am rugat-o sa-l salveze pe cel din uter si ea mia spus sa stau linistita ca totul o sa fie bine.asa si a fost totul bine acuma sintin a8saptamina si ma rog in toata ziua sa avem acest bebe mult dorit.voua la toate va doresc rabdare si încredere si mult succes

vai, Naty, imi pare bine ca s-a terminat totul bine.Eu scriam de o fat a cu care am trecut impreuna in protocol, ea acum are 4 luni si va avea fetita.Bine ca aputut sa vada devreme extrauterina ca sa previna alte complicatii.extrauterina e greu s-o vezi devreme, cu atit mai mult dupa FIV, cind ovarele-s mari.Eu acum am mare incredere in ea, stiu ca e bravo.Madalina scria ca a avut siea extrauterina, dar , din pacate, nu a avut noroc sa fie si in uter, e greu.Cind am facut contractul am intrebato si de asta, ca acolo e mentionat si Dna Diana a spus ca 1-3% din sarcini sint extrauterine, ceva ce nu poate fi prevenit , embrionii pot nimeri in trompa si nu mai gasesc calea inapoi, la fel se poate intimpla si fara FIv la conceperea naturala.Eu una am avut test negativ, dar ea tare m-a incurajat atunci, e super.Urmareste sarcinile pina cind e increzuta ca nu mai sint alte riscuri legate de FIV.Eu am vazut-o citeva zile in urma, dar simt ca mii dor, ma simt in siguranta.coeur Zinaida,sa duci ambii cu bine, sper ca si Olesea va trece cu bine peste greutati.Sarbatori fericite tuturor, salut lui Rodixon!
Alexia3525
Scris: Sunday, April 5, 2015 7:46 PM
Nivel

Inregistrat: 4/3/2015
Hope26 wrote:

Bine ai venit, grupul nostru se mareste ras
Si eu am 2 fiv-uri esuate, dar dupa prima vizita la dna Diana sunt sigura ca acum voi reusi.Mi-a dat increderea pe care o pierdusem...

Buna fetele, Hope unde ai facut primele 2 FIV? Cum ai facut programarea la Medpark? Multumesc.
Hope26
Scris: Sunday, April 5, 2015 7:51 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/19/2015
Alexia3525 wrote:

Buna fetele, Hope unde ai facut primele 2 FIV? Cum ai facut programarea la Medpark? Multumesc.

Primul fiv l-am facut la Chisinau la Repromed, al 2 lea la Omini in Iasi. Ambele mi-au lasat un gust amar.
La Medpark am ajuns dupa ce am citit cateva saptamani bune acest forum.Si asta dupa ce spusesem ca niciodata nu voi mai face fiv.Uite ca fac...iar.Programarea am avut-o in urma unor schimburi de mail cu dna Diana si dupa ce am facut o serie de analize recomandate de ea.
zinaida
Scris: Sunday, April 5, 2015 8:00 PM
Nivel

Inregistrat: 3/5/2015
fetelor felicitari cu sarbatorilesi multumesc mult.naty felicitari bine ca acum sarcina e in regula.cred ca a meritat si ddiana macar un cuvint bun si de la tine nu numai doctorita cu laparoscopia.nici nu avea cum sa vada extrauterina,e bravo ca putut sa vada la 6 sapt,sa stii ca rar cind cineva o poate face.oricum dupa2esecuri tot lor le datorezi minunea din burtica ta.eu stiam caa fiv este ris de extreuterina si mam temut.eu si familia mea sintem ttare recunoscTori si ii spun un mare multumesc.simbata am intrebato sa achit ca contrsctul sa terminat si a refuzat pina la11sapt duce sarcinile se teme sa nu se piard munca lor.rar asa medic cumsecade e si tare cu rabdare
zinaida
Scris: Sunday, April 5, 2015 8:05 PM
Nivel

Scuze de greseli scriu de pe telefon
.olesea sper miine sa fie hcg cres ut bine si fara scurgerehearts
olga85
Scris: Sunday, April 5, 2015 8:08 PM
Nivel

Inregistrat: 11/27/2014
Buna feti?ele, n-am intrat de mult pe aici, Olesea felicitarile mele, ?tiam ca esti însarcinata, nustiu am intuit din ziua transferului tau.
Nely ce mai faci? Ma intereseaza mersul protocolului tau!!!
shurshunea
Scris: Sunday, April 5, 2015 8:30 PM
Nivel

Inregistrat: 11/6/2014
Buna fetelor cu sarbatoarea de astazi , cele care nu sunt cu burtici inca sa va ajute dzeu cit mai curind sa aveti un rezultat pozitiv! Pe noi cele cu burtici sa ne ajute sa ducem cu bine sarcina si sa nastem copilash sanatoshi! Angel

Eu fix ca galina mi-e dor de dna Diana abia astept sa merg la ea dupa paste , ma simt mai bine si mai calma dupa vizita la dna Diana Love

intr-adevar cum spune zinaida rar asa medici care se dedica atit lucrului lor , noi tot pin la 11 saptamini am mers la ea si nu am achitat nimik..chiar imi era incomod!
Nadia-p
Scris: Monday, April 6, 2015 8:18 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2015
Buna diminiata dragelor! Sa aveti o saptamina minunata.e saptamina mare si sper ca Dumnezeu sa ne auda pe toate! Olesea succes azi! Hope draga sa ai credinta si lumina in suflet! Va pup si va imbratisez Cu drag
Hope26
Scris: Monday, April 6, 2015 8:19 AM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2015
Buna dimineata dragele mele
Desi afara e urat...eu va doresc o zi minunata.Sa aveti o saptamana buna, plina de credinta, linistita....cel mai important sa fiti sanatoase si voioase.
Olesea mult succes azi la eco, si tie si pt zinaida doar ganduri bune...si pt gemenasii vostri ras
Nadiusa Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
Inulia
Scris: Monday, April 6, 2015 8:39 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/4/2015
Buna dimineata fetitele!Va doresc saptamana aceasta si întodeauna...credin?a si lini?te sufleteasca!Olesea sa creasca beta azi si mai mare...Valy tu cum esti? Ai fost la ECO?Nelly succes!!!!
Naty80
Scris: Monday, April 6, 2015 9:03 AM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2015
zinaida wrote:
fetelor felicitari cu sarbatorilesi multumesc mult.naty felicitari bine ca acum sarcina e in regula.cred ca a meritat si ddiana macar un cuvint bun si de la tine nu numai doctorita cu laparoscopia.nici nu avea cum sa vada extrauterina,e bravo ca putut sa vada la 6 sapt,sa stii ca rar cind cineva o poate face.oricum dupa2esecuri tot lor le datorezi minunea din burtica ta.eu stiam caa fiv este ris de extreuterina si mam temut.eu si familia mea sintem ttare recunoscTori si ii spun un mare multumesc.simbata am intrebato sa achit ca contrsctul sa terminat si a refuzat pina la11sapt duce sarcinile se teme sa nu se piard munca lor.rar asa medic cumsecade e si tare cu rabdare
eu ii sint multumita dmn Diana dar ea fiind foarte ocupata nu a luat in considerazie durerile mele cu vreo 3zile înainte de eco,am sunat-o si ea mia zis ca e ceva normal.dar eu insistam sa fac eco cu 3zile mai înainte si ea zis ca nu trebuie.acuma e foarte atenta cu mine si rabdatoare.eu de felul meu nu sint una care exagerez cu telefonatele stau acasa si astept.in privin?a la med care ma operat am ramas uimita ca sia pus interesul sa-mi salveze sarcina din uter,tot dmn Diana mia zis ca are multa încredere in ea
shurshunea
Scris: Monday, April 6, 2015 10:40 AM
Nivel

Inregistrat: 11/6/2014
Naty80 wrote:
eu ii sint multumita dmn Diana dar ea fiind foarte ocupata nu a luat in considerazie durerile mele cu vreo 3zile înainte de eco,am sunat-o si ea mia zis ca e ceva normal.dar eu insistam sa fac eco cu 3zile mai înainte si ea zis ca nu trebuie.acuma e foarte atenta cu mine si rabdatoare.eu de felul meu nu sint una care exagerez cu telefonatele stau acasa si astept.in privin?a la med care ma operat am ramas uimita ca sia pus interesul sa-mi salveze sarcina din uter,tot dmn Diana mia zis ca are multa încredere in ea

Naty nu cred ca dna Diana nu si-a dat interesul simplu la asa termin mic nu se vede atit sarcina uterina cit si cea extrauterina , eu cind am avut extrauterina medicu a putut sa o vada deja undeva la 6 saptamini de sarcina.. caci retinerea aveam ,testu pozitiv dar la usg nu se vedea sarcina nici in uter si nici in trompa ..
zinaida
Scris: Monday, April 6, 2015 11:28 AM
Nivel

shurshunea wrote:

Naty nu cred ca dna Diana nu si-a dat interesul simplu la asa termin mic nu se vede atit sarcina uterina cit si cea extrauterina , eu cind am avut extrauterina medicu a putut sa o vada deja undeva la 6 saptamini de sarcina.. caci retinerea aveam ,testu pozitiv dar la usg nu se vedea sarcina nici in uter si nici in trompa ..

naty, da ce trebuia sa-ti spuna atunci, majoritatea femeilor dupa FIV au dureri ca-s ovarele mari, pina la 6 sapt extrauterina totuna nu se vede, ce rost era sa-ti spuna sa vii, ca totuna era sa te vada la 6 sapt.Si apoi, cum sa nu-ti pastreze sarcina din uter, ce , era sa faca chiuretaj, orice medic ar pastra-o, nimic deosebit.De asta si le urmareste pe toate, dar totul e la timpul sau.Eu stiu ca toate au dureri cu ovarele dupa FIV,de asta si ma tem ca nu simt nimic,dar ce , sa le cheme pe toate sa le vada in toata ziua, sint increzuta ca toate gravidele o intreaba de dureri de ovare. Usor venim cu reprosuri, vad ca multora la noi le este greu intr-adevar sa se gindeasca bine si sa pretuiasca munca ei asa cum merita.Ma mira felul cum gindesti, Naty.Ori mai bine aveai un test negativ?Eu am avut cunostinte cu extrauterine si stiu ca umblau pe la ecografii cu saptaminile si tot nu se vedea, dar cind este si unul in uter e chiar o minune ca avazut asa devreme.Nely, tu ce mai faci?Olesea, tin pumnii
rodixon
Scris: Monday, April 6, 2015 1:21 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Nadia-p wrote:
buna diminiata dragelor!
Rodixon sincere felicitari cu Sfintul Botez! Dumnezeu sa fie mereu alaturi de voi!
Hope draga sa ai o zi minunata cu soare si cu ginduuri pozitive!
Inulea sa ai un weekend minunat
Olesea tu saa ai grija de micut si de tine
Zinaida azi e si mare ptru tine mult succes la usg
Taniusha Olguta voi ce mai faceti?
da Madalina azi esti tu mai matinalaAngelNot
fetelor va imbratisej cu drag

Multumesc Nadia- esti extraordinara, chiar mi-as dori sa te cunosc- simt in tine un suflet nobil si curat ca de altfel in toate fetele de aici!
Eu si sotul am trait la botezul fetitei noastre dragi cele mai frumoase si emotionante momente din viata; Ne venea sa strigam de bucurie : SUNTEM FERICITI!
Si credeti-ma, daca nu treceam prin toate obstacolele si trairile de dinainte nu am fi simtit la fel!
Va inteleg pe toate, si eu am avut scurgeri inainte de a face testul, toate suntem diferite, si sarcinile sunt diferite dar MINUNEA DE LA FINAL este de nedescris!
Am avut un botez minunat, cand preotul a bagat-o in cristelnita Miriam nu a plans ci chiar s-a bucurat; a ridicat-o la icoane si a binecuvantat-o prin impartasanie!
Nu pot descrie totul in cuvinte! La petrecere am avut ursitoare; au ursit-o sa devina medic ginecolog pentru a face multe familii fericite iar pe mama sa o ia asistenta pentru ca a acumulat multe cunostinte in ultimii 6 ani de asteptari!
Petrecerea a tinut 3 zile: vineri la biserica si apoi masa de acasa, sambata baita facuta de nasa si apoi petrecerea la restaurant apoi duminica petrecerea de dupa!
Cine spune ca bebelusul cere botez sa stiti ca este adevarat: acum dupa botez parca este mai linistita, doarme mai mult noaptea iar sambata la petrecere a participat si MIRIAM toata noaptea; pana pe la orele 12 a pozat cu toti invitatii si apoi a dormit in caruciorul ei; a facut si doua sedinte foto profesioniste vineri si sambata si asa de mult i-a placut (cate o ora fiecare); voi posta poze cand le voi primi de la fotografi;
Va doresc din toate inima sa traiti cat mai repede toate aceste momente pe care le-am trait eu si pe care nu le voi uita niciodata!
VA PUP SI VA IMBRATISEZ CU MARE DRAG!
rodixon
Scris: Monday, April 6, 2015 1:25 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
zinaida wrote:
Fetelor, a vazut 2 puisori in uter,a spus sa vin peste o saptamina sa vedem bataile de inima.Is fericita, am cuprins-o si am pupat-o din toata inima.Nu mai am de ce sa ma gindesc la extrauterina.Mi-a spus ca ar fi preferat sa se prinda numai unul, ca cu gemenii sarcina se duce mai greu,mai multe complicatii, dar eu sint slaba .I-am spus ca-s slaba, dar tare.Va datorez si voua acest succes, va doresc ca toate sa va impliniti visul de a fi mama.Continui cu Clemara si utrogestan, aspus ca numai vaginal se absoarbe cel mai bine si sa nu imblu cu idei de tot felu...Multumesc!!!!!!!!!!!!Olesea, ce mai faci, a trecut singerarea?

felicitari zinaida- ti-am spus eu intr-un mesaj ca vor fi doi!
Intr-adevar sarcinile cu gemeni sunt mai grele dar cu ajutorul celui de sus vei reusi sa ajungi la final!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.