Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| Zinaida ai sa vezi ca vei reusi.nu trebuie sa te gindesti da daca..., gindestete ca deja ai reusit. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/5/2015 Mesaje: 92
| Multumesc,Nadia, chiar ai inima mare,sa ajungi si tu zile numai cu bucurii |
|
Inregistrat: 3/9/2015 Mesaje: 58
| ana08 wrote:[quote=geaninab] Mul?umesc pt raspuns. Am 37 ani ?i e primul Fiv. Luna aceasta sunt programata la o prima inseminare la Omini în Ia?i. În euro cam cat costa procedura? Scuze pentru insistenta.[/quote
Buna Geanina!Pretul in euro e aprox. 2650. Am facut si eu la Omini 2 inseminari. Tu cu cine le faci? Sunt programata la d-nul dr Bor?. Cum a fost a doua? Cum s-a finalizat? Se merita sa încerc? Eu am probleme cu ovula?ia ?i ruperea foliculilor. Nu ?tiu ce ?anse de reu?ita am. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/3/2015 Mesaje: 102
| geaninab wrote: Sunt programata la d-nul dr Bor?. Cum a fost a doua? Cum s-a finalizat? Se merita sa încerc? Eu am probleme cu ovula?ia ?i ruperea foliculilor. Nu ?tiu ce ?anse de reu?ita am.
Eu am facut cu Onofriescu..., ce sa-ti spun la vremea respectiva merita sa incerc, dr mi-a recomandat sa fac pana la 6 inseminari si dupa FIV.M-am oprit la 2 pt ca sansele la inseminare in cazul meu erau mici, dr spunea ca 30 % dar eu cred ca si mai mici. Acum depinde de fiecare caz in parte, daca nu sunt probleme mari probabil sunt sanse mai mari la inseminare. Evident n-am obtinut nicio sarcina. Eu n-as mai incerca, tu faci ce simti.....e greu sa-ti dai cu parerea in astfel de situatii.Daca mai ai nelamuriri poti sa ma intrebi, am mers mult timp la Omini. Multa bafta! |
|

Inregistrat: 11/27/2014 Mesaje: 84
| Buna fetelor, pe zi ce trece ne inmultim tot mai multe si mai multe,Nadia am inteles ca te-ai programat sa dai analiza- cariotipul, imi spui te rog unde si cit costa, eu ma gindeam ca daca imi va spune dr Diana s-o dau, vreau s-o dau la Synevo, oricum costa scump? |
|
| Olguta draga mam programat pru 27 aprilie la centru de planificare costa 255 lei de persoana.la sinevo am auzit 3000 lei de persoana.doamna Diana mia recomandat Sa ma adresez la cmc |
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 87
| Salutare,Geanina eu n-as mai pierde timpul la Ominiclinic.Am mers si eu in Iasi la prof Lupascu I.si am pierdut bani si timp...Cat despre mine din septemb anul trecut ma chinui sa prind o luna "buna".Am amh de 0, 16...deci stau fff prost la cap. foliculi.Recomandarea mea e sa-ti faci prog la dna Diana, si de acolo ai sa te gandesti si la bani. Nadia nu cred ca merg pe 28...am deja un certificat din 25 octom.Nu cred ca se calculeaza doua reduceri??? |
|

Inregistrat: 11/27/2014 Mesaje: 84
| 3000 lei de persoana, au inebunit de tot? da in ce consta analiza aceasta, si trebuie obligatoriu amindoi? Traim in tara nebunilor!!! |
|
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| lorry cum USG ? |
|
| olga85 wrote:3000 lei de persoana, au inebunit de tot? da in ce consta analiza aceasta, si trebuie obligatoriu amindoi? Traim in tara nebunilor!!!
Olguta eu chiar am sunt shi la dr sante de pe izmail la ei e 2741 nu e mare diferenta, eu sincer mai bine ma duc la cmc e cel putin pru buzunarul meu, da am de asteptat dar ast e, 255 lei persoana si 3000 e diferenta sa fim seriosi, am intrebat ieri cum se face analiza shi mia zis ca se ia singe din vena, sunt deacord ca traim intr-o tara in care coruptia, shi nesimitirea e la putere! nu avem ce face asta e! Taniusha tu ce faci? mai scrie ceva ca ne este dor de tine
|
|
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| Nadia-p wrote:Olguta eu chiar am sunt shi la dr sante de pe izmail la ei e 2741 nu e mare diferenta, eu sincer mai bine ma duc la cmc e cel putin pru buzunarul meu, da am de asteptat dar ast e, 255 lei persoana si 3000 e diferenta sa fim seriosi, am intrebat ieri cum se face analiza shi mia zis ca se ia singe din vena, sunt deacord ca traim intr-o tara in care coruptia, shi nesimitirea e la putere! nu avem ce face asta e! Taniusha tu ce faci? mai scrie ceva ca ne este dor de tine
Si in Iasi sunt aceleasi diferente nesimtite de pret. La noi la Synevo e cel mai ieftin...250 lei romanesti, la alte clinici e 913-918...aceeasi analiza. Azi mi-au iesit o parte din analize...TSH si Free T4 is bune, dar la capitolul vitamina D stau dezastruos. dna Diana mi-a zis sa incep de urgenta cu vitamine. Oare ce rol are si vitamina asta D in Fiv? Sper macar AMH sa-mi iasa bun, astept rezultatul. Fetele la Omini e pierdere de timp si bani. Am facut 2 inseminari si fiv 2 acolo...am ramas cu un gust amar.Laboratorul nu e unul din cele mai bune...Dar e doar parerea mea. |
|
Inregistrat: 3/12/2014 Mesaje: 42
| Buna fetelor, scriu mai rar pe aici, dar va urmaresc zilnic. Eu chiar astazi am luat rezultatele la cariotip, care sunt ok, 46 xx si 46 xy. Este obligatoriu ambii soti.se colecteaza o analiza obisnuita din vena. Rezultatele sunt la aprox 3 sapt dupa colectare. Voi merge la dna Diana sa vedem ce facem mai departe. Succese fetelor! |
|
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| Fetele care ati facut analiza 25 oh vitamina D...ce valori ati avut?ce tratament ati urmat? vi s-a explicat ce efect are? Eu nu am gasit aceste raspunsuri si ma macin aici singurica. |
|
Inregistrat: 2/26/2015 Mesaje: 228
| hope26 la mine e chin cu vitamina D. Restule totul super, cu exceptia ca vit D este 10.8 :( Iau pic de vit Dcite 3-4 in zi si acus fac o luna de cind le iau si merg la analiza si voi scrie aici ce rezultat am, din prietenele mele care au urmat tratament , vit D crestecu 4-5 UI pe luna, depinde cit o ai acuma, pentru FIV e necesar sa nu fie mai mica de 20 macar , norma dupa unele surse este 30-100 UI . Cit o ai acuma? DE asemenea poti sa consumi ton, somon, galbenus de ou si laptisor :) http://www.secretele.com/2014/08/socant-lipsa-vitaminei-d-provoaca.html http://www.romedic.ro/vitamina-d-ar-putea-influenta-succesul-fertilizarii-in-vitro-0P32871 |
|

Inregistrat: 9/16/2014 Mesaje: 137
| Bine ai venit, geanina!...si eu zic sa optezi pt fiv,nu are rost da mai cheltui bani pe inseminari! Hope26,dar tu ai m-ai facut aceasta analiza(25oh)?eu nu am facut-o niciodata si cum spuneai si tu care e rolul ei in Fiv?? Liliana38,luna viitoare se rezolva pt amandoua! Matilda86,dar tu mai facusesi cariotipul?cand vrei sa incepi urmatorul fiv? Salutare la restul fetelor! |
|
|