Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| Hope26 wrote:Fetitele mi-a ajuns rezultatul la cariotip Eu 46 xx, sotul 46 xy...''aspect nornal''... Da Doamne si la ecograf maine sa fie totul bine. o sa fie bine alt fel nici nu poate fi! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/20/2015 Mesaje: 39
| Buna fetelor!!! Draga Hope, te felicit cu acest rezultat. Miine numaidecit va fi totul ok. Vei reusi neaparat. Vali sper ca beta rezultat deja e de trei ori mai mare decit ieri Zinaida , Olesea va doresc rabdare si rezultate pozitive. Inca putin si ne Vom cunoaste. Am o intrebarica la voi. E normal sa fie umflata burta? Desi ovarele mele is mici , dar le simt bine. C-am confuza sunt |
|
Inregistrat: 3/5/2015 Mesaje: 92
| Nelly, cred ca inca e devreme sa te simti imflata,dar poate ai multi foliculi? Citi foliculi a spus Dna Diana ca ai la control? |
|
| zinaida wrote: Nelly, cred ca inca e devreme sa te simti imflata,dar poate ai multi foliculi? Citi foliculi a spus Dna Diana ca ai la control?
Zina , problema e ka dna Diana nu a vazut nici un folicul. Si mia dat doza dubla de menopour. |
|
Inregistrat: 3/5/2015 Mesaje: 92
| Nelly, iti doresc sa creasca cit mai multi.De ce e asa rau, tot ai un ovar ?Trebuie sa crezi ca va fi bine.Eu astept simbata, e tot mai greu, nu simt chiar nimic |
|
| zinaida wrote:Nelly, iti doresc sa creasca cit mai multi.De ce e asa rau, tot ai un ovar ?
Am 2 ovare. Stingu e redus la maximum. Drepty e la vreo 35%redus. De aici si rezerva ovariana e mica mica |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 184
| Nelly wrote:Am 2 ovare. Stingu e redus la maximum. Drepty e la vreo 35%redus. De aici si rezerva ovariana e mica mica Nelly e normal...stimulare Munce?te asupra ovarelor si Ela se umfla un pic...de aceea le sim?i...fii lini?tita |
|

Inregistrat: 3/26/2015 Mesaje: 247
| Buna seara fetelor, va citesc de cateva ore (azi am gasit forumul) si deja imi sunteti dragi! Sa va mai povestesc despre mine? E clar ca am aceeasi problema.. Sunt din Iasi, merg la Origyn, de luna trecuta abia, din pacate pentru mine. Mai am si o varsta.... Macar speranta mi-a ramas si citindu-va pe voi, parca am si mai multe motive. Sa va aibe Domnul in paza! Seara linistita |
|

Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 184
| Dea wrote:Buna seara fetelor, va citesc de cateva ore (azi am gasit forumul) si deja imi sunteti dragi! Sa va mai povestesc despre mine? E clar ca am aceeasi problema.. Sunt din Iasi, merg la Origyn, de luna trecuta abia, din pacate pentru mine. Mai am si o varsta.... Macar speranta mi-a ramas si citindu-va pe voi, parca am si mai multe motive. Sa va aibe Domnul in paza! Seara linistita buna seara Dea si bine ai venit printre noi!!!Sigur ca vrem sa ne poveste?ti despre tine!!! |
|
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| Dea wrote:Buna seara fetelor, va citesc de cateva ore (azi am gasit forumul) si deja imi sunteti dragi! Sa va mai povestesc despre mine? E clar ca am aceeasi problema.. Sunt din Iasi, merg la Origyn, de luna trecuta abia, din pacate pentru mine. Mai am si o varsta.... Macar speranta mi-a ramas si citindu-va pe voi, parca am si mai multe motive. Sa va aibe Domnul in paza! Seara linistita Bine ai venit Dea, si eu sunt din Iasi si eu am o varsta :) Mergi pe FIV?Ai inceput? Mult succes si reusita ! |
|
| Buna seara dragelor! Dea bine ai venit shi Doamne ajuta in realizarea visului cel mare! Nelly capul sus totul o sa fie bine Hope ma e un pikut! va imbratisez cu drag pe toate! |
|
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| Nadia-p wrote:Buna seara dragelor! Dea bine ai venit shi Doamne ajuta in realizarea visului cel mare! Nelly capul sus totul o sa fie bine Hope ma e un pikut! va imbratisez cu drag pe toate! Nadiusa tocmai ce mi-am facut bagajele...is gata de plecare Si pt ca iti plac florile...am luat cea mai frumoasa floare pt tine, abia asteapta sa ajunga la tine |
|
| Hope26 wrote:Nadiusa tocmai ce mi-am facut bagajele...is gata de plecare Si pt ca iti plac florile...am luat cea mai frumoasa floare pt tine, abia asteapta sa ajunga la tine
va astept cu cel mai mare drag sunteti bine veniti |
|
Inregistrat: 7/21/2014 Mesaje: 94
| Nadiusa draga, mesajul tau de dimineata mi-a prins foarte bine, m-am trezit nu prea cu dispozitie iar in drum spre servici am primit mesajul tau, nu m-am asteptat iti multumesc mult, vreau cu nerabdare sa te cunosc, va sarut pe toate si va doresc o noapte cit mai linistita si plina de vise frumoase care ni le dorim fiecare sa devina realitate. |
|
Inregistrat: 2/26/2015 Mesaje: 228
| Data asta vad ca sunteti deja ocupate...nadiusha v-a invitat "pe ospete", data viitoare cind aveti dorinta, va invit si eu la mine, la un ceai (sunt si bucatar, specialitatea casei -sarmalele:) ) , mi-ar face o deosebita placere sa va am in casa mea ca oaspeti, ce ziceti? invitatia valabila pentru toate fetele de aici!
|
|
|