Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| Valy nu in zadar am tot stat cu ochii pe aici , ma bucur enorm ai grija de tine si bebe sa se simta iubit si dorit si sa creasca beta! |
|
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| buna diminiata dgragelor! eu atit de mult ma bucur pru Valy asa vreau sa ma bucur pru fiecare din noi! Zinaida draga noastra gindire pozitiva totul va fi bine! Olesea mult succes si rabdarica faci testu cind are botezul Rodixon la sigur va fi beta mare! Hope draguta sa ai credinta si lumina in suflet! Inulea cind ia sotul tau rezutatul la careotip te imbratisez si rabdare pin in toamna! Olguta Taniusa mii dor de voi! Nelly sa fie cu bine va pupik pe toate si va imbratisez cu drag! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 184
| Valy felicitari din suflet!!!Fetitele o zi buna!!!Nadiusa scumpo so?ul va lua rezultatul peste 3 saptamâni,eu înca nu l-am programat umblu pe drumuri...vad daca nu reu?esc plec in privat!Tu te-ai decis totu?i pentru luna mai?sau vreai sa vb prins cu dr.Diana?Am avut un virus pe telefon si nu puteam trimite sms....offf ce greu mia fost...vroiam sa o felicit pe Valy si nu puteam... |
|
| Inulea scumpa maiul se amina sotul meu pliaca miine shi nu stiu cind revine, oricum dupa ce iau reszultatele de la cariotip o sunt pe doamna Diana sa vedem ce si cum facem mai departe, |
|
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| Hop si eu...neataaa! Am intrat sa-mi beau cafeluta cu voi ca in fiecare dimineata. Nadiusa maine ne vedem Va pup si va doresc o zi superba ! |
|
Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 184
| Nadia-p wrote:Inulea scumpa maiul se amina sotul meu pliaca miine shi nu stiu cind revine, oricum dupa ce iau reszultatele de la cariotip o sunt pe doamna Diana sa vedem ce si cum facem mai departe, Nadiusa cred ca asa vrea Dumnezeu!tot ce se face se face spre bine... |
|
Inregistrat: 9/16/2014 Mesaje: 137
| Neata Mie nu mi-a venit nici azi,deci nu stiu daca o sa mai fac maine histerosopie,dar oricum vreau sa ajung la medpark.i-am trimis acum mail, d-nei Diana sa vedem ce-mi raspunde. Hope 26,tu ieri ai sunat-o sau ati comunicat prin mail? |
|
| sandy33 wrote:Neata Mie nu mi-a venit nici azi,deci nu stiu daca o sa mai fac maine histerosopie,dar oricum vreau sa ajung la medpark.i-am trimis acum mail, d-nei Diana sa vedem ce-mi raspunde. Hope 26,tu ieri ai sunat-o sau ati comunicat prin mail? Prin mail sandy33, am facut schimburi la vreo 4-5 mailuri, probabil avea un moment mai liber. Daca nu vine, mai ajungi pe 27?sau direct la seminar pe 28?mergi prin Sculeni sau Albita? |
|
| Hope 26,maine as vrea sa ajung, sa fac un control daca e si dl profesor ca si histeroscopia tot cu dansul as fi facut-o...ac sa vedem ce raspuns o sa primesc |
|
| Hope26 wrote:Hop si eu...neataaa! Am intrat sa-mi beau cafeluta cu voi ca in fiecare dimineata. Nadiusa maine ne vedem Va pup si va doresc o zi superba ! hope draga mea noi miine ne vedem oricum! Pupici |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/1/2015 Mesaje: 42
| Valy-felicitari, cu ajutorul Lui Dumnezeu o sa fie totul bine si la tine si la noi |
|
Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 26
| Valy-felicitari, numai sanatate si noroc!Olesea, nelly,zinaida- success si emotii positive.Sandy-histeroscopie usoara!Zinaida- sa fii mai calma,mai esi pe la plimbare sa mai uiti de toate. |
|
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 7
| Valy13 felicitari si multa multa sanatatea tie si floricelelor tale Olesea tinem pumnii pentru rezultat pozitiv. |
|
| Galina82,multumesc de incurajare si sarcina usoarain continuare! Mie mi-a raspuns dna doctor, a zis ca daca nu-mi vine,facem hist pt ca oricum endometru e subtire si daca imi vine o sa se hotarasca in functie de ce vede ecografic. Hope26, eu o sa fiu la medpark in jur de 8.30 ,dar nu stiu cat voi sta...noi pe la albita o luam,pe acolo am fost de cee mai multe ori si e cel mai aproape! |
|
| Fetitele mi-a ajuns rezultatul la cariotip
Eu 46 xx, sotul 46 xy...''aspect nornal''... Da Doamne si la ecograf maine sa fie totul bine. |
|
|