FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
valy13
Scris: Wednesday, March 25, 2015 8:13 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/21/2015
[quote=zinaida]Olesea-e foarte bine, bravo, iti doresc tot succesul!Nelly-succes si tie.Astept si eu sa scrie Valy, am emotii mari.Hands o[/quote
Buna fetelor,trec direct la subiect:beta hcg 52,72.Cred ca stiti ca astazi a venit minunea si pt mine.Multumesc lui Dumnezeu pe acest rezultat.
ana-ana
Scris: Wednesday, March 25, 2015 8:17 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/26/2015
zinaida wrote:
Da, Galina, multumesc mult.Capul meu intelege totul, dar inima....Hands

Nu-ti face griji si intr-adevar fiecare organism e individual si respectivnu trebuie sa te influenteze rezultatul altor fete..mai ai un pic, fii tare, eu simt ca va fi ok la tine, ai sa vezi.
Nadia-p
Scris: Wednesday, March 25, 2015 8:17 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/10/2015
Valyy urraaaaa stiam eu!!! iuhuuu felicitari si sarcina usoaraaa! pupici
ana-ana
Scris: Wednesday, March 25, 2015 8:18 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2015
valy13 wrote:
[quote=zinaida]Olesea-e foarte bine, bravo, iti doresc tot succesul!Nelly-succes si tie.Astept si eu sa scrie Valy, am emotii mari.Hands o[/quote
Buna fetelor,trec direct la subiect:beta hcg 52,72.Cred ca stiti ca astazi a venit minunea si pt mine.Multumesc lui Dumnezeu pe acest rezultat.

Valy, cele mai sincere felicitari! Alte cuvinte nu am, sa fii sanatoasa si cit mai pozitiva!
sandy33
Scris: Wednesday, March 25, 2015 8:25 PM
Nivel

Inregistrat: 9/16/2014
Valy13,felicitari!!!!
Nelly
Scris: Wednesday, March 25, 2015 8:32 PM
Nivel

Inregistrat: 2/20/2015
computerlove Valyyyyyyy
Sincere felicitari.
Sarcina usoarayes Bravoo
zinaida
Scris: Wednesday, March 25, 2015 8:34 PM
Nivel

Inregistrat: 3/5/2015
Felicitari!!!!!!!!!!!!Doamne, valy, am reinviat.Sint fericita, iti doresc sa duci sarcina cu bine!Bravoo Abea acum ti-a spus rezultatul Dna Diana?
ana08
Scris: Wednesday, March 25, 2015 8:35 PM
Nivel

Inregistrat: 2/3/2015
Valy, felicitari, ma bucur pentru tine. Multa sanatate si sarcina usoara!
valy13
Scris: Wednesday, March 25, 2015 8:55 PM
Nivel

Multumesc tuturor pt. incurajari si felicitari!
Pentru cele care doresc sa faca aceasta procedura o sa incerc sa redau povestea mea cu primul fiv facut si reusit:
Am inceput procedura pe 27 feb. in total am facut 6drumuri la Medpark.
Problema noastra era o spermograma slaba(la limita minima a valorilor normale dar nu aveam aceleasi rezultate la 2spermograme am avut si oligoastenoteratospermie -ideea e sa gaseasca cativa spermatozoizi mobili).Am inceput cu 2IA facute la dl.dr.Vitulkas-un medic f bun grec(puteam face si fiv cu el in Grecia dar costa 7000euro.Am aflat de acest spital intamplator (Medpark)Am zis sa incercam...eu am fost sanatoasa,am reactionat binisor la tratament(9ovocite)S-au format 7 embrioni,au fost tranaferati 2cu 8 celule,restul nu au mai evoluat pt a putea fi congelati.Transferul a fost facut pe 13.03.2015-o zi care imi poarta noroc..iar raspunsul l-am primit in sapt.13a anuluicu un rezultat Pozitiv.Totul a costat 3000euro cu drum cu tot.Echipa Medpark nota 10!Mi-as dori sa si nasc la ei-daca ar fi fost in Romania,au conditii de 10.Mult succes tuturor!Aveti incredere in dna Diana
rodixon
Scris: Wednesday, March 25, 2015 8:59 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
valy - felicitari din tot sufletul!
fetelor - valy cred ca facut analiza in Romania, la Buzau si nu cred ca ajuns la Medpark de aceea nu a scris pana la ora 14:00
Valy- sun-o pe dna diana si spune-irezultatul - cred ca iti va cere sa-l repeti la 2 zile - Doamne Ajuta, trebuie sa se dubleze- ti-am spus eu ca azi, de Buna Vestire vei prima cea mai frumoasa si asteptata veste - sa nu uiti niciodata aceasta zi!
te pup si ai grija in continuare, poate ne vom vedea intr-o zi!
valy13
Scris: Wednesday, March 25, 2015 9:02 PM
Nivel

zinaida wrote:
Felicitari!!!!!!!!!!!!Doamne, valy, am reinviat.Sint fericita, iti doresc sa duci sarcina cu bine!Bravoo Abea acum ti-a spus rezultatul Dna Diana?

Analiza am facuto inRomania si am primit raspunsul pe la 16,pana am vb cu dna doctor sa-mi spuna ce trebuie sa mai fac ...dute la farmacie...etc a trecut timpul f repede.
Peste o sapt nerg la control.
zinaida
Scris: Wednesday, March 25, 2015 9:09 PM
Nivel

Inregistrat: 3/5/2015
valy13 wrote:

Analiza am facuto inRomania si am primit raspunsul pe la 16,pana am vb cu dna doctor sa-mi spuna ce trebuie sa mai fac ...dute la farmacie...etc a trecut timpul f repede.
Peste o sapt nerg la control.

Valy, iti doresc din tot sufletul sa fie cu bine pina la urma.Eu am cam panicat deja, nu mia dat prin cap ca nu faci analiza la Medpark- vad ca cind am emotii , prostia imi biruie creerii.Numai zile fericite tuturor!!!!!!computerlove
Hope26
Scris: Wednesday, March 25, 2015 9:15 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2015
Felicitari si din partea mea Valy, te asteptam toate cu sufletul la gura.Ne-ai dat emotii, se pare pozitive.love
sofy
Scris: Wednesday, March 25, 2015 9:25 PM
Nivel

Inregistrat: 12/25/2014
Hei.....felicitari noii burtici...bv...va urmaresc fetelor in fiecare seara...insa uneori nu mai apuc sa va scriu...pt ca acum seara misca bebe...si stam de vorba cu puisorul nostru...va pup si va imbratisez...la cat mai multe beta mari va dorescDistanceKiss
matilida86
Scris: Wednesday, March 25, 2015 9:51 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2014
Valy esti o norocoasa. Felicitari! Dumnezeu le pune pe toate la locul lor.pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.