Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/3/2015 Mesaje: 102
| madalina88 wrote:Eu am facut AMH, mi-au zis ca pot face in orice zi a ciclului, el nu variaza in dependenta de faza ciclului.
Multumesc, Madalina! Atunci o sa-l fac si eu cat mai repede, nu mai astept cm |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/20/2015 Mesaje: 39
| Buna fetelor Sunt deacord ka treb sa scriem aici bucuriile si negativul.nostru. pentru asta si suntem unite in.acest forum ka sa ne sustinem. Hope bafta in protocol. La.toate bafta. Sunt si eu nascuta pe 26apr. Astept Cm si posibil ca intru si eu in protocol. Depinde ce uzi va arata . Va urez multa rabdare si succese |
|
Inregistrat: 3/9/2015 Mesaje: 58
| Buna seara! Sunt noua pe acest forum. Va rog sa-mi spuneti pretul unei proceduri FIV la Medpark, ma refer la procedura completa, analize, congelare embrioni...tot tacamul.Unde pot intra pentru a afla pretul analizelor, interventiilor la aceasta clinica? |
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 87
| Bine ai venit Geanina!Pretul este de 55.000 lei moldovenesti.Sa ai in vedere ca poti avea o reducere de 10% daca participi la Ziua portilor deschise din 28 martie.Ce varsta ai? E primul FIV?
|
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 87
| Poti obtine informatii de pe site-ul clinicii. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| ana08 wrote:Buna fetelor! Am si eu o intrebare pt cele care au fauct analiza AMH, in ce zi a cm ati facut analiza? Mie mi-a zis dna Diana sa-l fac in ziua 2-3 de ciclu. |
|
| madalina88 wrote:Succes Olesea, sa va reuseasca Fivul! Tania detasarea de stres va fi pentru voi de mare folos, ai sa vezi. Nadia esti sufletul acestor discutii, mereu pozitiva si cu un gind bun. Astazi imi parea ca forumul se va pierde din cauza suspiciunilor care au aparut, dar ma bucur ca totul revine la normal. Lory, vad ca incepi sa intelegi cum stau lucrurile, hai ca mai ai putin si vor aparea alte griji, mai placute. Sofy, Shurshunea ma bucur ca sunteti bine si ne mai spuneti cite ceva despre bebelusi, ne va fi util cind vom fi si noi 2 in 1  . Hope, d-na Diana nu incepe protocolul fara sa urmareasca cel putin un ciclu, sa vada care este starea endometruui si se mai uita ea la cite ceva, parerea mea este sa nu grabesti lucrurile, doar pentru ca ziua ta este prin preajma, inteleg dorinta ta, insa la noi este o vorba ”graba strica treaba”. Nu trebuie neaparat sa asociem Fivul cu anumite evenimente din viata noastra, nu ne reuseste mereu, mai bine gindeste ca la anul ve-ti intilni Pastele in trei. Asta este doar un sfat, dar daca totusi vrei cu tot dinadinsul atunci sa fie cel mai frumos cadou de ziua ta.
Madalina deja sunt ''urmarita'' de dna Diana, i-am trimis dosarul de la fiv-urile anterioare,mi-a dat de facut niste analize noi, iar acum pe 28 am programare la eco. Nu ma grabesc, am mai trecut orin asta si stiu ce inseamna rabdarea, am intrebat asa...eram fixata mai mult pe luna mai. Si da ai dreptate..pastele urmator vom fi sigur mai multi...toate vom fi |
|
| Nelly wrote:Buna fetelor Sunt deacord ka treb sa scriem aici bucuriile si negativul.nostru. pentru asta si suntem unite in.acest forum ka sa ne sustinem. Hope bafta in protocol. La.toate bafta. Sunt si eu nascuta pe 26apr. Astept Cm si posibil ca intru si eu in protocol. Depinde ce uzi va arata . Va urez multa rabdare si succese Nelly sa dea Dzeu sa sarbatorim impreuna si ziua de nastere si reusita |
|
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| buna diminita fetite garofite! Madalina multumesc p-ru vorbele calde, Liliana tu ce faci vei fi pe 28 la ziua usilor deschise? Olguta draga tu cum te simti ce mai faci? Taniusa tu cum? Adoptia e un gest foarte frumos, http://moldovacrestina.md/blog/adoptie-conditii-procedura.html aici gasesti ceva informatii, Nelly iti doresc sa ai cel mai frumos cadou de ziu ta, Hope eu cred ca ei lucreaza si de sarbatori de ce zic asta fiindca eu am vrut sa incep protocolul de cariun pe stil mold, shi ma oprit ca e craciunul, si cind am incheiat contractul cu ei au zis ca eu lucreaza si de sarbatori O zi buna sa aveti! |
|
Inregistrat: 3/9/2015 Mesaje: 58
| liliana38 wrote:Bine ai venit Geanina!Pretul este de 55.000 lei moldovenesti.Sa ai in vedere ca poti avea o reducere de 10% daca participi la Ziua portilor deschise din 28 martie.Ce varsta ai? E primul FIV?
Mul?umesc pt raspuns. Am 37 ani ?i e primul Fiv. Luna aceasta sunt programata la o prima inseminare la Omini în Ia?i. În euro cam cat costa procedura? Scuze pentru insistenta. |
|
Inregistrat: 2/3/2015 Mesaje: 102
| [quote=geaninab] Mul?umesc pt raspuns. Am 37 ani ?i e primul Fiv. Luna aceasta sunt programata la o prima inseminare la Omini în Ia?i. În euro cam cat costa procedura? Scuze pentru insistenta.[/quote
Buna Geanina!Pretul in euro e aprox. 2650. Am facut si eu la Omini 2 inseminari. Tu cu cine le faci? |
|
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| E in jur de 2500 euro |
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| hope- eu anul trecut am facut ET-ul in saptamana Patelui apoi pe 26 am aflat rezultatul- ei lucreaza de Pasti sofy - iti voi trimite clexanele - sa fie cu noroc! Shurshunea - ma bucur pentru tine, vei vedea ca din ce in ce mai mult vei simti minunea din burtica ta cum creste iar atasamentul este incredibil- ba bucur nespus pentru tine! va pup pe toate! |
|
Inregistrat: 2/26/2015 Mesaje: 228
| salut fetele....cu greu reusesc sa citesc pina la capat unele mesaje rautacioase si in cazul nostru chiar nu e de bine...nici pentru cele deja insarcinate, nici pentru cele urmeaza sa inceapa...inteleg disperarea unora dintre fete, dar vreau sa va povestesc o mica istorioara...Intr-o zi eram foarte trista la serviciu, tocmai ma contactase D Diana si imi daduse rezultatele la niste analize si imi fugea pamintul de sub picioare....Am un coleg musulman, este un imigrant din Siria ... a venit in Moldova dupa ce a inceput razboiul acolo. Si deci, el ma vede trista si incepe sa im i povesteasca despre fratele sau care are 4 fete si isi dorea enorm de mult un baietel, dupa citiva ani, sotia lui ramine insarcinata cu gemeni, ambii baietei ...o fericire de nedescris... Intr-o zi sotia lui facind ordine prin casa, cade peste ea o lustra grea si pierde ambii copilasi (termen mare) ... Colegul acesta al meu credea ca fratele lui va innebuni de durere, dar el cu calm ii spune "slava lui Dumnezeu ca sotia mea e vie, va naste alt copil, putea fi si mai rau.." Si de fapt , in orice situatie poate fi si mai rau de cit este ...Nimic nu este intimplator in aceasta viata , iar indepartindu-ne de Dumnezeu, ne indepartam si mai mult de vis din pacate...eu va doresc din suflet la toate sa reusim , sa fim fericite si niciodata, dar absolut niciodata sa nu ne abandonam visul de a fi MAME, chiar daka asta presupune sa infiem un copilas. "Eram trist ca nu-mi ajungeau bani pentru o pereche de pantofi, pina cind am vazut pe cine fara picioare" , sunt oameni mult mai nefericiti ca noi...sigur ca purtam cu noi o rana vie , care doare, apasa...dar sa incercam sa fim mai bune , mai pozitive, sa ne rugam una pentru alta, se zice ca rugaciunea unui strain e mai puternica decit a ta ... |
|
Inregistrat: 3/5/2015 Mesaje: 92
| OLESEA wrote:Felicitari cu ziua femeilor, eu az am inceput-cu puregon si pergoveris,Zinaida te rog sa scrii sa stiu cum merge la tine.O sa vin la control vineri-o sa vedem cum cresc foliculi.Tu cind ai fost la control?Cind o sa te mai duci,poate ne vedem acolo,o sa fie mai usor impreuna Noroc,mam gindid sa nu mai scriu,dar Olesea,daca am inceput,trebuie sa merg la capat.Eu merg la control miercuri, apoi mai vedem.Am inceput sa retraiesc tot mai mult, sper sa fie cu success.Tu ai trecut prin esec, cred ca retraiest acum mai mult-sa ai parte de bucurii.Imi cer ertare daca am gresit, fetelor, varog sa va rugati pentru noi.Ddiana mia spus ca cu putin ne putem ajuta insine cu ceva-sa luam corect medicamentele,ei fac ce se poate si impreuna asteptam rezultatul.Hai sa ne gindim la bine, e tirziu sa dam inapoi.Ana, eu cred ca cine crede in Dumnezeu trece mai usor prin viata,dar eu,cu regret nu simt o mare credinta-deasta am rugato pe Nica sa se roage pentru mine. |
|
|