Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| Olesea ghindire pozitiva , iubestiti bebelushii si va fi tot ok !
Nelly intr-un ceas bun ! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/5/2015 Mesaje: 92
| Olesea-e foarte bine, bravo, iti doresc tot succesul!Nelly-succes si tie.Astept si eu sa scrie Valy, am emotii mari. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/16/2014 Mesaje: 137
| Hope 26,poate o sa ne vrdem vineri avand in vedere ca voi fi si eu la medpark(sper!!)
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 184
| Olesea succes...ma bucur pentru tine!Nely intrun ceas bun!Valy a?teptam bucuria... |
|
Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 26
| Fetelor, ma bucur mult ca ne sustinem reciproc, e chiar de ajutor.Succes lui Valy,Nelly, Zinaida,Olesea si tuturor care numai citesc dar nu scriu!la mine totul merge bine, profit de fiecare zi cu soare sa mai es afara, uneori am greturi slabe dimineata, mai des o dau pe la WC-Dna Diana a zis ca e normal, uterul in crestere apasa vezica urinara, altceva-nimic.Cineva scria de ciclu natural FIV- eu stiu ca e mai eftin , dar sansele de sarcina sint tare mici, bani cheltuiti chiar in vint.Despre inseminare cu sperma de donor-nu stiu, dar cred ca daca e o sansa chiar mica sa fie sperma sotului, merita sa folositi aceasta sansa la inceput, dar e numai parerea mea |
|
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| Da Galina are dreptare Fiv in ciclu natural are sanse putine am citit undeva 8-10% , problema e ca ei lucreaza doar cu foliculu care il are femeia dar el uneori e gol..
of si mie mi-a trecut toxicoza , dar alerg la wc si mi s-au inceput constipatiile si balonarile .. de la una trecem la alta
of deja retraiesc ca Valy nu scrie intr-una ma uit pe aici.. |
|
Inregistrat: 3/12/2014 Mesaje: 42
| Da si eu de la orele 2 intr-una ma uit... dar cred-ca vestea buna se lasa asteptata! |
|
| Doamne, Valy, nu mai pot, astept sa scrii,tare am nevoie de un exemplu pozitiv |
|
Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 26
| Zinaida,vrem si noi sa fie totul bine la Valy, dar rezultatul ei nu are legatura cu al tau, nu lega soarta ta de altcineva.In orice caz,tu esti tu si acum te gandesti numai la bine, si eu iti doresc asa sa fie.Cine stie cite azi au dat testele la Medpark si au fost la cineva pozitiv iar la cineva negativ-e viata, ce sa faci.Te rog sa te linistesti. |
|
| Da, Galina, multumesc mult.Capul meu intelege totul, dar inima.... |
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| hope - poti sa mergi cu un buchet de flori, ii plac florile ca oricarei femei sensibile; si dna Diana este un suflet sensibil, o mama adevarata, un bun psiholog si nu in ultimul rand un super profesionist! Mult succes la Chisinau! este foarte bine sa te vada si Dl Profesor; el vine intotdeauna la Ziua Portilor deschise si cu o zi inainte face procedurile mai grele (ex: dezlipiri de utere, etc)
|
|
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| OLESEA wrote: Am avut transferu,au transferat 2 blastociste si au congelat trei, is tare bucuroasa, o sa dau testul peste 10 zile, pe 4 aprilie, o sa fie simbata.Tare vreu sa fie bine la toate-Valy, Zina,Neli-numai bine.va multumesc la toate fetele!
Brava ce veste buna, sa ai grija de ei.Ii asteptam cu drag pe lume.Vor trece greu cele 10 zile,dar suntem aici sa te sustinem. sandy33 eu pe la 13-14 o sa fiu acolo, posibil sa ne vedem.Nu stiu cum ne vom recunoaste. Vally hai o data cu vesteaaaaa... Rodixon multumesc, pupici fetitei. |
|
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| buna seara dragelor! Zinaida multa rabdarica pina simbata! Valy ne rugam pru tine si sper sa ne dai vestea cea frumoasa azi! Olesea ma bucur pru tine sa fie cu bine si sa fii mamica a doi copilasi frumosi! Nelly draga mea iti doresc sa cistigi in marea batalie! hope te imbratisez cu drag si strins! pupici la toate fetile
|
|
| cred ca testul lui Vali e negativ, daca era pozitiv scria deja-fetele scriau ca Dna Diana le suna cu rezultatul pe la 14.Valy, te rog totuna sa ve scrii, nu sintem straine, colege de suferinta.Eu promit sa scriu indiferent de rezultat Astept sieu simbata ca si voi, numai ca eu vad atunci rezultatul |
|
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| atita timp cit Valy nu a scris nu avem de unde sa stim ce rezultat are, ramine sa ne rugam pru ea, asa cum ne rugam pru toate |
|
|